andreasp Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Σήμερα δε μπορώ να κάνω κλήσεις από τη ΣΙΜ 1, Ενώ ή ΣΙΜ2 δουλεύει μία χαρά Κάποια ιδέα; ωχ... 2 φορές μέχρι τώρα το τηλέφωνο είχε πάθει κοκομπλόκο , και ενώ έβγαζε σήμα, δεν με έπαιρναν ούτε τους έπαιρνα. Μετά απο restart συνήλθε και μου ήρθε το sms με τα τηλέφωνα που με είχαν καλέσει στο διάστημα των 4 ωρών που είχε πάθει κοκομπλόκο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 ωχ... 2 φορές μέχρι τώρα το τηλέφωνο είχε πάθει κοκομπλόκο , και ενώ έβγαζε σήμα, δεν με έπαιρναν ούτε τους έπαιρνα. Μετά απο restart συνήλθε και μου ήρθε το sms με τα τηλέφωνα που με είχαν καλέσει στο διάστημα των 4 ωρών που είχε πάθει κοκομπλόκο. Έστρωσε, προς ώρας, με restart της γραμμής από τη Vodafone. Για να δούμε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Δεν γνωρίζω. Κατέβασα και εγκατέστησα το MiFlash από το link που δίνει και άνοιξα στο Notepad το αρχείο για τον driver. Το string "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008" που θα χρειαστεί είναι εκεί άρα φαντάζομαι θα δουλέψει ΟΚ. Έχω Windows 10 64bit, οπότε όταν έρθει η ώρα ίσως χρειαστεί να κάνω boot στο mode που έχει το driver signature check disabled ή κάτι παρόμοιο. Φαντάζομαι τα Windows 7 θα είναι πιο εύκολα γι αυτή την διαδικασία. Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω ακόμα το τηλέφωνο, οπότε μόνο εικασίες κάνω. Πάντως εγώ σε αυτήν την διαδικασία θα επέλεγα απλά να κάνω unofficial unlock τον bootloader. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η MIUI, μόνο για το hardware το διαλέγω το τηλέφωνο. Οπότε δεν νομίζω να είχα πρόβλημα ποτέ με unofficially unlocked bootloader. Και με κλειδωμένο bootloader ίσως έχει πρόβλημα με root στην cm, εκτός αν πειράξεις το boot.img ή κάνεις systemless root. Αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει αυτό. Πότε σε βλέπεις να το δοκιμάζεις? Ρωτάω για να μας πεις, δεν παλεύεται έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Δεν αξίζει να περιμένεις εμένα, δεν έχω παραγγείλει καν το τηλέφωνο ακόμα. :p Αφού το έχουν κάνει άτομα από εδώ αλλά και στο άλλο forum, νομίζω ότι αυτοί είναι οι αρμόδιοι να σε βοηθήσουν. Υπάρχει φυσικά και το guide του Pumpino: http://whrl.pl/ReIzfb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgius Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Θα πας settings, SIM cards & mobile networks, πατάς πάνω στη SIM, preferred network type, και επιλέγεις αυτό που θες. Για το 4G σιγουρέψου ότι το έχεις ενεργοποιήσει και από τον πάροχο. Αλλιώς, πας στο phone, πατάς τον κωδικό *#*#4636#*#* και στο μενού που θα σε πάει πατάς στο phone information 1 (αν έχεις την SIM στο slot 1) και πηγαίνοντας πιο κάτω σου έχει περισσότερες επιλογές. Δεν μου γράφει ακριβώς 3g ή 4g. Γράφει GSM, lte, wcdma. Με τέτοιο τρόπο. Μάλλον εννοείς αυτό. Όταν συνδέομαι, το h+ είναι το 4g; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Δεν μου γράφει ακριβώς 3g ή 4g. Γράφει GSM, lte, wcdma. Με τέτοιο τρόπο. Μάλλον εννοείς αυτό. Όταν συνδέομαι, το h+ είναι το 4g; Όχι, το H+ είναι 3G. Πήγαινε από τις ρυθμίσεις και άλλαξε το of preferred s network type σε 4G και μετά πήγαινε με τον κωδικό που σου είπα στο μενού phone information και δες αν σε όλα αυτά που γράφει στο κουτάκι γράφει και LTE. Αν γράφει LTE αλλά στην μπάρα ειδοποιήσεων σου βγάζει ακόμα H+, κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να ενεργοποιήσεις το 4G από τον πάροχό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpap Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Δεν αξίζει να περιμένεις εμένα, δεν έχω παραγγείλει καν το τηλέφωνο ακόμα. :p Αφού το έχουν κάνει άτομα από εδώ αλλά και στο άλλο forum, νομίζω ότι αυτοί είναι οι αρμόδιοι να σε βοηθήσουν. Υπάρχει φυσικά και το guide του Pumpino: http://whrl.pl/ReIzfb Αυτον τον οδηγό ακολουθησα και έχω cm13 στο kate. Μια παρατήρηση, η μονη εκδοση twrp που μου δούλεψε ηταν η feds64. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Με κλειδωμένο boot loader γίνεται root χωρίς πρόβλημα, η Alka twrp ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Realistis Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Γράφει ο κινέζος σε ερώτηση κάποιου για τη ρομ: It is the chinese Rom. Rom name is MIUI. Σε δικη μου ερώτηση απαντά: It is just global dev. Αν προσθέσεις και ότι δεν έχει ελληνικά, εγώ ποια international έκδοση παρήγγειλα τελικά;;; Υπενθυμίζω ότι το κινητό είναι το παρακάτω: http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_437569.html?wid=4 Καμιά ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgius Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Όχι, το H+ είναι 3G. Πήγαινε από τις ρυθμίσεις και άλλαξε το of preferred s network type σε 4G και μετά πήγαινε με τον κωδικό που σου είπα στο μενού phone information και δες αν σε όλα αυτά που γράφει στο κουτάκι γράφει και LTE. Αν γράφει LTE αλλά στην μπάρα ειδοποιήσεων σου βγάζει ακόμα H+, κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να ενεργοποιήσεις το 4G από τον πάροχό σου. Τελικά θέλει ενεργοποίηση από την cosmote. Στο what's up έγινε αλλά στο καρτοσυμβόλαιο μου είπαν πως δεν υποστηρίζεται, μόνο αν πάω σε συμβόλαιο με πάνω από 35 € Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα μόλις ανακάλυψα πως βιντεοκλήση 3g δεν μπορώ να κάνω την εντόπισε κανείς πουθενά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Βιντεοκληση μέσω του παρόχου δε μπορείς να κάνεις. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Παιδιά απο που βρίσκετε θήκες για International έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Εχει δοκιμάσει κανείς το θέμα με τα ακουστικά στην dev έκδοση? Σκέφτομαι να το φλασάρω με dev, μηπως στρώσει. Η διαδικασία είναι ότι απλά κοπιάρω το αρχείο της dev μέσα στο τηλέφωνο, αφού το κατεβάσω απο εδώ : http://en.miui.com/download-301.html#449 Και στην συνέχεια πάω στο system update , το διαλέγω και κάνω update? Με προβλημάτισαν λίγο οι οδηγίες που έχει και λένε : Please wipe all data in Recovery mode if you want to update to a discontinuous ROM version, or downgrade to an older ROM version using MIUI full ROM pack. MIUI 8 ομως ειναι το ένα, MIUI 8 και το άλλο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Εγώ και σε dev που δοκίμασα, πάλι είχα θέμα με τα handsfree. Δες προηγούμενό μου μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Εχει δοκιμάσει κανείς το θέμα με τα ακουστικά στην dev έκδοση? Σκέφτομαι να το φλασάρω με dev, μηπως στρώσει. Η διαδικασία είναι ότι απλά κοπιάρω το αρχείο της dev μέσα στο τηλέφωνο, αφού το κατεβάσω απο εδώ : http://en.miui.com/download-301.html#449 Και στην συνέχεια πάω στο system update , το διαλέγω και κάνω update? Με προβλημάτισαν λίγο οι οδηγίες που έχει και λένε : Please wipe all data in Recovery mode if you want to update to a discontinuous ROM version, or downgrade to an older ROM version using MIUI full ROM pack. MIUI 8 ομως ειναι το ένα, MIUI 8 και το άλλο. Εγω το ειχα κάνει χωρίς wipe χωρίς πρόβλημα, αν όμως θυμάμαι καλά ήθελε στήσιμο από την αρχή προγράμματα λογαριασμούς κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 αρα σου εκανε wipe μονο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgius Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Βιντεοκληση μέσω του παρόχου δε μπορείς να κάνεις. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Στο Thl 5000 που έχω γίνεται. Άρα είναι θέμα λογισμικού της xiaomi Στάλθηκε από το thl 5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Εγώ και σε dev που δοκίμασα, πάλι είχα θέμα με τα handsfree. Δες προηγούμενό μου μήνυμα. ok! ευχαριστώ. Με το πρόβλημα με την οθόνη, που μετά απο κλήση δεν ξαναανάβει η οθόνη για να μπορέσεις να κλείσεις την γραμμή? Το κάνει και στην dev ? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 ok! ευχαριστώ. Με το πρόβλημα με την οθόνη, που μετά απο κλήση δεν ξαναανάβει η οθόνη για να μπορέσεις να κλείσεις την γραμμή? Το κάνει και στην dev ? Nαι το κάνει και Αυτό που και που Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Nαι το κάνει και Αυτό που και που χαχαχαχαχα με το άλλο το πρόβλημα ότι δεν κάνει αντιστοίχιση του αριθμού στα sms όταν έρχεται με +30, υπάρχει λύση? ή και εδώ off? Απορώ όσοι έχετε τρελαθεί με το κινητό τι του βρήκατε! Δεν δουλεύει και τίποτα αξιοπρεπώς! Τώρα το MIUI φταίει που έχει υποτίθεται και support τρομερό? η συγκεκριμένη έκδοση του MIUI φταίει? δεν ξέρω... Παιρνεις τηλεφωνο δεν σε ακουνε λογο του hands free Να κλείσεις την γραμμή δεν μπορείς Σου έρχεται sms δεν κανει αντιστοίχιση του αριθμού. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 γιαυτο πας σε custom roms και εισαι αρχοντας, τετοια κινητα ειναι για οσους θα τα πειραξουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 αρα δεν εκανε για αυτους το κινητο ;) διοτι δεν ειχαν ιδεα και πηγαν και το πειραξαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 λογικο να θελουν να την αλλαξουν με τοσα προβληματα που εχει, και η global stable και η dev... καλα να παθουν... να μην επαιρναν το κινητο πριν διαβασουν! εχω ακουσει μεχρι και "θειες" να το εχουν παρει επειδη ειναι vfm και δεν ειχαν ιδεα πως να κανουν το οτιδηποτε... (πχ να περασουν global stable) και μετα το πουλανε συνηθως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 (edited) Μicrobugs είναι όλα αυτά παιδιά. Σαφώς και δεν είναι αοροβληματιστο, σαφώς και δεν αξίζει για πάνω από 200$ Σαφώς και παιζει out of the box και ειναι VFM με μικρό ελαττώματα έως τα 180$. Τώρα γιατί δεν σας αρέσει ειναι αλλο θεμα. Πιστεύω πως είναι αξιοπρεπέστατο, αλλα όχι για τόσο τρομερο hype Edited November 8, 2016 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 μια χαρα κινηταρα ειναι για 180 η 160 δολαρια! ελλαδα δεν παιρνεις τιποτα με αυτα τα λεφτα! θες μια 250αρα+ ευρω... χαλια μαυρα ειναι η miui, που για τα πιο απλα πραγματακια (που δεν θα αντιμετωπίσεις ποτε οπουδηποτε αλλου) κολλας και αναγκαζεσαι να μπεις σε φορουμ σαν το miui.gr για να ρωτησεις... τα βλεπω συνεχεια εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts