pstavrinos Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Προτιμηστε hands free xiaomi εχει διαφορα ειδη και τιμες, ολα ειναι πολυ καλα, το βασικο και το pro που πηρα ειναι πολυ καλα και εχει και ειδικη ρυθμιση για mi ακουστικα το τηλεφωνο που μπορω να πω αναβαθμιζει σημαντικα τον ηχο και με εντυπωσιασε. Επισης δουλευουν χωρις προβληματα με τη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Realistis Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Ερώτηση αδαούς, αν δεν πειράξω καθόλου το παρακάτω: http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_437569.html?wid=4 τί κερδίζω και τί χάνω; Με λίγα λόγια τι θα έχω και τι όχι; Τέλος, αν δεν με πειράζουν τα Αγγλικά προτείνεται να το αφήσω όπως μιας και δεν το έχω με τις ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Ερώτηση αδαούς, αν δεν πειράξω καθόλου το παρακάτω: http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_437569.html?wid=4 τί κερδίζω και τί χάνω; Με λίγα λόγια τι θα έχω και τι όχι; Τέλος, αν δεν με πειράζουν τα Αγγλικά προτείνεται να το αφήσω όπως μιας και δεν το έχω με τις ρομ; Περνάς dev ROM Και είσαι.κομπλε. Αλλά κ έτσι να το.αφησεις ειναι λειτουργικότητα με αναβαθμίσεις κτλ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 (edited) Λοιπον. Μαλλον για την Xiaomi είναι πυρηνική φυσική να κάνει ένα Hands free να δουλεύει αξιοπρεπώς. Το θέμα έχει ώς εξής. Πρώτα απο όλα, πρέπει να κουμπώσεις το handsfree σου και να πάς στις ρυθμίσεις να επιλέξεις τον κατάλληλο τύπο hands free που θα δουλέψουν. Παίζεις στην τύχη , μέχρι να βρεις κάτι που να κάθεται καλά. Δουλεύω όλη μερα με bluetooth. Αν κουμπώσεις το hands free , το τηλέφωνο παρόλο που βγάζει το σηματάκι των ακουστικών επάνω, για να μπορέσει να αναγνωρίσει το μικρόφωνο και να δουλέψουν , πρέπει να κάνεις restart στο τηλέφωνο. Αν μετά το restart δεν ξαναενεργοποιήσεις το bluetooth ακουστικό, όσες φορές και να μπαινοβγάλεις τα ακουστικά, αυτά θα δουλεύουν μια χαρά χωρίς ανάγκη restart. Ετσι λοιπόν όσοι δουλεύουν μόνο με hands free δεν έχουν πρόβλημα. Οσοι χρησιμοποιουν και τα δύο, κάθε φορά πρέπει να κάνουν restart στο τηλέφωνο. Το κουμπάκι του hands free με ενα πάτημα, κάνει Mute. Για να κλείσεις την γραμμή, χρειάζεται παρατεταμένο πάτημα. Υπάρχει κανείς με dev έκδοση, να κάνει ένα test αν έχει το ίδιο πρόβλημα ? Edited November 4, 2016 by andreasp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Λοιπον. Μαλλον για την Xiaomi είναι πυρηνική φυσική να κάνει ένα Hands free να δουλεύει αξιοπρεπώς. Το θέμα έχει ώς εξής. Πρώτα απο όλα, πρέπει να κουμπώσεις το handsfree σου και να πάς στις ρυθμίσεις να επιλέξεις τον κατάλληλο τύπο hands free που θα δουλέψουν. Παίζεις στην τύχη , μέχρι να βρεις κάτι που να κάθεται καλά. Δουλεύω όλη μερα με bluetooth. Αν κουμπώσεις το hands free , το τηλέφωνο παρόλο που βγάζει το σηματάκι των ακουστικών επάνω, για να μπορέσει να αναγνωρίσει το μικρόφωνο και να δουλέψουν , πρέπει να κάνεις restart στο τηλέφωνο. Αν μετά το restart δεν ξαναενεργοποιήσεις το bluetooth ακουστικό, όσες φορές και να μπαινοβγάλεις τα ακουστικά, αυτά θα δουλεύουν μια χαρά χωρίς ανάγκη restart. Ετσι λοιπόν όσοι δουλεύουν μόνο με hands free δεν έχουν πρόβλημα. Οσοι χρησιμοποιουν και τα δύο, κάθε φορά πρέπει να κάνουν restart στο τηλέφωνο. Το κουμπάκι του hands free με ενα πάτημα, κάνει Mute. Για να κλείσεις την γραμμή, χρειάζεται παρατεταμένο πάτημα. Υπάρχει κανείς με dev έκδοση, να κάνει ένα test αν έχει το ίδιο πρόβλημα ? Έκανα και εγώ με την τελευταία dev τα ίδια βήματα και ένα αρχαίο huawei hands free δούλεψε..... Κάντε το άφοβα......και με dev ROM .... Προφανώς και με ΧΙΑΟΜΙ hands free θα δουλεύει αρτιοτερα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Έκανα και εγώ με την τελευταία dev τα ίδια βήματα και ένα αρχαίο huawei hands free δούλεψε..... Κάντε το άφοβα......και με dev ROM .... Προφανώς και με ΧΙΑΟΜΙ hands free θα δουλεύει αρτιοτερα Δουλεύεις και bluetooth μαζί ? το θέμα με το restart το έχει και το δικό σου? Αν δουλέψεις bluetooth , μετά για να αναγνωρίσει το hands free, παρόλο που εμφανίζει επάνω τα ακουστικά, χρειάζεται restart? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Δουλεύεις και bluetooth μαζί ? το θέμα με το restart το έχει και το δικό σου? Αν δουλέψεις bluetooth , μετά για να αναγνωρίσει το hands free, παρόλο που εμφανίζει επάνω τα ακουστικά, χρειάζεται restart? Με BLUETOOTH Θα δοκιμάσω από εβδομάδα. Αλλα ειχα θέμα με το handsfree έτσι και αλλιως, και με το κόλπο αυτο δουλεψε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstavrinos Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Έκανα και εγώ με την τελευταία dev τα ίδια βήματα και ένα αρχαίο huawei hands free δούλεψε..... Κάντε το άφοβα......και με dev ROM .... Προφανώς και με ΧΙΑΟΜΙ hands free θα δουλεύει αρτιοτερα τελικα και με αυτα μου εμφανισθηκε προβλημα, οταν παιρνω εγω δεν με ακουνε, οταν με παιρνουν τοτε καλυτερα οτι ναναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Realistis Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Περνάς dev ROM Και είσαι.κομπλε. Αλλά κ έτσι να το.αφησεις ειναι λειτουργικότητα με αναβαθμίσεις κτλ Άρα αυτό που παρήγγειλα είναι με την stable; Μάλλον δεν θα το γαργαλίσω γιατί 99% θα το κάνω χειρότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Άρα αυτό που παρήγγειλα είναι με την stable; Μάλλον δεν θα το γαργαλίσω γιατί 99% θα το κάνω χειρότερο... Δες πρώτο πρώτο ποστ μου Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Έχω και γω προβλημα με τα hands free με miui 8.Έχω δοκιμάσει τα pistons 3 και κάποια huawei από P9 lite.Έχω τεστάρει σε stable αλλά και dev. Πριν με stable miui 7 κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε. Ανακάλυψα το εξής τουλάχιστον στην stable όπως λέτε και παραπάνω.Αν ανοίξω το κινητό με τα ακουστικά πάνω παίζει κανονικά το mic του.Αν τα βγάλω και τα ξαναβάλω πάλι δεν παίζει και θέλει reboot με τα ακουστικά πάνω. Το περίεργο είναι πως με τα handsfree συνδεδεμένα παίζει το mic της συσκευής κανονικά και σε ακούνε χωρίς πρόβλημα. Ας το δοκιμάσει όποιος μπορεί να μου το επιβεβαίωσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Έχω και γω προβλημα με τα hands free με miui 8.Έχω δοκιμάσει τα pistons 3 και κάποια huawei από P9 lite.Έχω τεστάρει σε stable αλλά και dev. Πριν με stable miui 7 κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε. Ανακάλυψα το εξής τουλάχιστον στην stable όπως λέτε και παραπάνω.Αν ανοίξω το κινητό με τα ακουστικά πάνω παίζει κανονικά το mic του.Αν τα βγάλω και τα ξαναβάλω πάλι δεν παίζει και θέλει reboot με τα ακουστικά πάνω. Το περίεργο είναι πως με τα handsfree συνδεδεμένα παίζει το mic της συσκευής κανονικά και σε ακούνε χωρίς πρόβλημα. Ας το δοκιμάσει όποιος μπορεί να μου το επιβεβαίωσει :) Δεν βλέπω καμιά λύση. Είναι εύκολο να γυρίσουμε σε MIUI 7 ? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstavrinos Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 εστειλα feedback στους κινεζους μεσω κινητου. Στειλτε και εσεις κανα μηνυμα μπας και το φτιαξουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 γιατι ειναι εκτος απο ολα τα μαγαζια η συσκευη αυτη????? λετε λογο 11/11 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 γιατι ειναι εκτος απο ολα τα μαγαζια η συσκευη αυτη????? λετε λογο 11/11 ? Η ΧΙΑΟΜΙ φαίνεται να έχει κόψει λίγο την παραγωγη της ενω όλα τα μοντέλα της έχουν μεγάλη ζήτηση, ειδικα το ΝΟΤΕ 3 pro και τα μεγαλυτερα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 οποτε γενικα δεν ξερουμε ποτε θα μπορουμε να αγορασουμε απο τα κινεζομαγαζα..... σχεδον κανενα δεν εχει ουτε ενα κομματι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Παιδιά αυτό το overseas edition που λέει το Gearbest τι ακριβώς φάση είναι; http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_363253.html?wid=4 Είναι το Kate και έχουν γράψει λάθος τις διαστάσεις (μήκος ίδιο με το Kenzo), είναι το Kenzo στο οποίο έχουν προσθέσει την 800άρα band, ή είναι τελείως διαφορετικό μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mckaibomber Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Παιδιά παρατήρησα ότι ο ήχος του ακουστικού είναι πολύ σιγανος δλδ όταν είμαι έξω και έχει θόρυβο δεν ακούω τπτ το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstavrinos Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 η εφαρμογη που εχει το κινητο για πυξιδα δε δειχνει οπως θα επρεπε, ξερετε αν εχει δυνατοτητα για ρυθμιση ή κατι αλλο για να δειχνει σωστα? Επισης δοκιμασα και αλλες εφαρμογες πυξιδας και ολες δειχνουν το ιδιο λαθος, αρα δε φταει η εφαρμογη καθαυτη αλλα οτι εχει για σενσορα ή αλλο οργανο το κινητο. Πως θα το λυσουμε αυτο το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 η εφαρμογη που εχει το κινητο για πυξιδα δε δειχνει οπως θα επρεπε, ξερετε αν εχει δυνατοτητα για ρυθμιση ή κατι αλλο για να δειχνει σωστα? Επισης δοκιμασα και αλλες εφαρμογες πυξιδας και ολες δειχνουν το ιδιο λαθος, αρα δε φταει η εφαρμογη καθαυτη αλλα οτι εχει για σενσορα ή αλλο οργανο το κινητο. Πως θα το λυσουμε αυτο το θεμα? περιστρεψε το κινητο γυρο και απο τους 3 αξονες και προς ολες τις κατευθύνσεις και δες παλι μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 εστειλα feedback στους κινεζους μεσω κινητου. Στειλτε και εσεις κανα μηνυμα μπας και το φτιαξουνε Και εγώ έχω στείλει για το θέμα με τα ακουστικά, αλλά δεν πιστεύω ότι θα κάνουν κάτι άμμεσα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Πριν 2 μέρες που του έβαλα τερμα αυτόματη φωτεινότητα και το δοκίμασα η μπαταρία τα παίξε εύκολα. Είχα κάτω απο 4 ώρες οθόνης. Η μια με wifi σε πολύ σκοτεινό δωμάτιο και αλλες 3 σχεδόν, στο κέντρο της πόλης με 4g auto κυρίως σε ανοιχτούς χώρους. Αντε μπες βγες στα γρήγορα σε κάνα μαγαζί. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εστειλα feedback στους κινεζους μεσω κινητου. Στειλτε και εσεις κανα μηνυμα μπας και το φτιαξουνε Και εγω αρκετά για διάφορα θέματα. Δεν μπορώ να κκαταλάβω πως γίνετε να έχουν τόσα θέματα. Τι σκατα κάνουν και προσπαθούν να κάνουν. Δεν βγάζουν οι .... και ενα γυμνό Android για τις συσκευές τους αφου το παίζουν και ψαγμένοι να μπορεί ο κόσμος να ησυχάσει από τις μπούρδες που κάνουν. Τι κοστος μπορεί να έχει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstavrinos Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 η εφαρμογη που εχει το κινητο για πυξιδα δε δειχνει οπως θα επρεπε, ξερετε αν εχει δυνατοτητα για ρυθμιση ή κατι αλλο για να δειχνει σωστα? Επισης δοκιμασα και αλλες εφαρμογες πυξιδας και ολες δειχνουν το ιδιο λαθος, αρα δε φταει η εφαρμογη καθαυτη αλλα οτι εχει για σενσορα ή αλλο οργανο το κινητο. Πως θα το λυσουμε αυτο το θεμα? τελικα το βρηκα ψαχνοντας στο γκουγκλ Go to settings - about phone - touch several times in kernel. On the screen that will open,search the item "Magnetic Sensor" (here is the number 19), when open will see the northern indication, do the number 8 in the air with your device until the device vibrates and appears "finished" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Είμαι ικανοποιημένος από την αυτόματη φωτεινότητα....σπανίως θα κάνω κάποια χειροκίνητη διόρθωση.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Εσύ εδεσες με το τηλέφωνο. ..Για ταβέρνα πάντως δεν θα σε ρωταγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Πριν 2 μέρες που του έβαλα τερμα αυτόματη φωτεινότητα και το δοκίμασα η μπαταρία τα παίξε εύκολα. Είχα κάτω απο 4 ώρες οθόνης. Η μια με wifi σε πολύ σκοτεινό δωμάτιο και αλλες 3 σχεδόν, στο κέντρο της πόλης με 4g auto κυρίως σε ανοιχτούς χώρους. Αντε μπες βγες στα γρήγορα σε κάνα μαγαζί. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγω αρκετά για διάφορα θέματα. Δεν μπορώ να κκαταλάβω πως γίνετε να έχουν τόσα θέματα. Τι σκατα κάνουν και προσπαθούν να κάνουν. Δεν βγάζουν οι .... και ενα γυμνό Android για τις συσκευές τους αφου το παίζουν και ψαγμένοι να μπορεί ο κόσμος να ησυχάσει από τις μπούρδες που κάνουν. Τι κοστος μπορεί να έχει αυτο? Μήπως το MIUI 7 είναι καλύτερο και να γυρίσουμε εκεί? Και αν ναι, πως γυρνάμε ξανά στο 7 ? Μήπως να βάλουμε την dev ? και αν ναι πώς την βάζουμε απο την global που έχει πάνω? Απλά πετάμε το αρχείο μέσα στο τηλέφωνο και κάνουμε update απο την επιλογή του System Update? 1η φορά παίρνω τηλέφωνο και ασχολούμαι 3 μέρες με αυτό. Πριν είχα το Lenovo a806, του έβαλα την έκδοση του Kandilak, και αν εξαιρέσεις μια στο τόσο που πετάει κάτι κινέζικες διαφημίσεις, το τηλέφωνο είναι διαμάντι! Μερόνυχτα ανοιχτό, δεν κόλλησε ποτέ, δεν βρήκα ποτέ τίποτα που να μην λειτουργεί όπως πρέπει. Ασε που είναι δεδομένο πώς το Lenovo έχει πολύ καλύτερη λήψη απο το Xiaomi. Το λέω με βεβαιότητα καθώς το σπίτι μου και το γραφείο μου είναι δύσκολη περίπτωση και το βιώνω απο την 1η στιγμή. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts