Damned7 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Για δοκιμασε και το σενσορα του δακτυλου... Οκ δουλεύει μια χαρά και χωρίς να χρειαστεί να ξυπνήσεις την συσκευή με το power. Είναι βολικό τελικά και πολύ γρήγορο ξεκλείδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Το κινητό οπως ήρθε έχει μπροστα μια mat προστασία για στην οθόνη. Από κάτω έχει 2ο layer με την κανονική προστασία για την οθόνη η είναι μόνο ενα mat layer για να σου δείξει ότι είναι καινούργιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ότι κινητό έχω παραλάβει απο κίνα εχει προστασία οθόνης απλά βγάζεις το πάνω φύλλο και μένει η κανονική προστασία. Εδω τι συμβαίνει με αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 οσα εχουν προστασια οθονης την εχουν βαλει τα μαγαζια δυστυχως... αυτο ειναι οπως καθε lg και samsung που θα αγορασεις.... δηλαδη σφραγισμενη συσκευασια, επίσημη rom και μονο το mat layer... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 13.0-20161006-NIGHTLY-kenzo εχω περασει ναι πρεπει να φλασαρεις το radio μετα,λογικα ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η μπροστα καμερα δουλευει,το δαχτυλικο αποτύπωμα υπαρχει αλλα δεν το χρησιμοποιώ εισαι τρομερος φιλε μου! πραγματικα να ξερες ποσες αποριες μου ελυσες... παντως μιας και εριξα αρκετο διαβασμα 1 φορα βαζεις το αρχειο που εδωσες (που ειναι ουσιαστικα μια μιξη απο "cm13 firmware" και το "radio" του του "kate"). μετα απλα περνας τις ενημερωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Πρωτη μερα με CM13 αλλα δεν εχω κανενα προβλημα προς το παρον. Να σε ρωτήσω κάτι, έχει on of για την καθε sim ξεχωριστά η CM13; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Να σε ρωτήσω κάτι, έχει on of για την καθε sim ξεχωριστά η CM13; ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ZUK Z1 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ME TH CM Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ZUK Z1 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ME TH CM παιδια σας ηρθε update οσοι εχετε developer rom? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Σε μένα δεν ήρθε.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Oυτε εμένα Περίεργο ε; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Μάλλον δεν την έβγαλαν ακόμη....Ίσως να προέκυψαν κάποια bug... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Ύποπτο..... Κάτι παιζει Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 (edited) Ηταν αργία στην Κινα τις προηγούμενες μέρες, δεν υπαρχει συνωμοσία:p Edited October 8, 2016 by jefman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Ηταν αργία στην Κινα τις προηγούμενες μέρες, δεν υπαρχει συνομοσία:p Συνωμοτική Αργία. Και συ πως το ξέρεις; Κινέζος είσαι;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 όταν κάνεις αλλαγή από stable σε dev rom χάνονται οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές ή το βλέπει σαν αναβάθμιση; θέλω να βάλω DEV αλλά βαριέμαι το στήσιμο από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Παιδιά μολις παρελαβα απο vıckmall με developer rom και δεν ξεκινάει καμμια εφαρμογή, με το που ανοιγουν βγάζει αναφορα σφαλματος οπως και το google play. Τι κανω. Μπορω να κανω κατι χωρίς να ξεκλείδωσω; Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 όταν κάνεις αλλαγή από stable σε dev rom χάνονται οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές ή το βλέπει σαν αναβάθμιση; θέλω να βάλω DEV αλλά βαριέμαι το στήσιμο από την αρχή... Χάνονται όλα ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά μολις παρελαβα απο vıckmall με developer rom και δεν ξεκινάει καμμια εφαρμογή, με το που ανοιγουν βγάζει αναφορα σφαλματος οπως και το google play. Τι κανω. Μπορω να κανω κατι χωρίς να ξεκλείδωσω; Κάνε αναβάθμιση στο Google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Μου λέει ότι είναι ενημερωμενο. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Κάνε μια επαναφορά και δες μήπως υπάρχει πιο νεα έκδοση στο update να βάλεις. Αν δεν γίνει τίποτα κατέβασε την από εδω http://en.miui.com/download-301.html#449 και βάλε την με manual update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Επαναφορά εκανα νωρίτερα και δεν εγινε τιποτα. Τωρα μου εκανε ενα ρεσταρτ απο μονο του και περιμένω εδω και 5 λεπτα να ανοιξει. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Παιδιά μολις παρελαβα απο vıckmall με developer rom και δεν ξεκινάει καμμια εφαρμογή, με το που ανοιγουν βγάζει αναφορα σφαλματος οπως και το google play. Τι κανω. Μπορω να κανω κατι χωρίς να ξεκλείδωσω; Τι σ@@τα τσεκαρισμα κανουν δεν μπορω να καταλαβω... Ρε σφραγισμενοοοο Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 εντωμεταξυ γιατι εχει dev μεσα? με stable ερχεται απο την xiaomi... το βαλαν το χερακι τους βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Συνωμοτική Αργία. Και συ πως το ξέρεις; Κινέζος είσαι;; Όχι έχω εσωτερικη πληροφόρηση China National Day from Oct 1st to Oct 5th, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Όχι έχω εσωτερικη πληροφόρηση China National Day from Oct 1st to Oct 5th, Εννοείται ..., ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι έχω εσωτερικη πληροφόρηση China National Day from Oct 1st to Oct 5th, Εννοείται ........... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 εντωμεταξυ γιατι εχει dev μεσα? με stable ερχεται απο την xiaomi... το βαλαν το χερακι τους βλεπω... Σωστό αυτό ήταν σφραγισμένο οταν το παρέλαβες; ozgur_hfo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Σωστό αυτό ήταν σφραγισμένο οταν το παρέλαβες; ozgur_hfo Ε στο vickmall το ζητας οπως θελεις. Υποτιθεται το τσεκαρουν οτι δουλευουν ολα πριν το στειλουν. Αυτο ειναι το θεμα Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Μήπως έβαλαν πειραγμένη rom; Αν και νομίζω ότι για το Kate δεν υπάρχει λογος να έχουν βγάλει γιατί η dev έχει όλες τις γλώσσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 όταν κάνεις αλλαγή από stable σε dev rom χάνονται οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές ή το βλέπει σαν αναβάθμιση; θέλω να βάλω DEV αλλά βαριέμαι το στήσιμο από την αρχή... Όταν κάνεις αλλαγή από Stable σε dev και από dev σε Stable κανονικά πρέπει να κάνεις factory reset για να αποφύγεις προβλήματα. Αλλιώς αν θες δοκιμάζεις την τύχη σου και την περνάς έτσι, χωρίς factory reset οπότε και δε χάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts