Jump to content

Xiaomi Mi 5S

zakailiou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα. Έχω δει κάποια βίντεο στο YouTube και παρατηρώ ότι σχεδόν σε κάθε App στο background , κάνει reload για να το ξανά εμφανίσει... ισχύει αυτό ;
Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα στην παρέα. Έχω δει κάποια βίντεο στο YouTube και παρατηρώ ότι σχεδόν σε κάθε App στο background , κάνει reload για να το ξανά εμφανίσει... ισχύει αυτό ;

οχι δεν ισχυει κατι τετοιο!απλα για λογους μπαταριας την κλείνει την εφραμογη μετα απο λιγο!! αν δεν το ρυθμισεις απο το security app αν θελεις εσυ να τρεχει η εφαρμογη στο παρασκήνιο η οχι!!

Edited by manthosffvll

επειδη χρωσταω κατι

απο το duangtop που το ειχα παραγγειλει να ενημερωσω οτι αντι για κινητο παρελαβα ενα Usb cable ...

ηδη ξεκινησα ενεργειες με το paypal μπας και παρω πισω τα λεφτα μου τουλαχιστον

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

επειδη χρωσταω κατι

απο το duangtop που το ειχα παραγγειλει να ενημερωσω οτι αντι για κινητο παρελαβα ενα Usb cable ...

ηδη ξεκινησα ενεργειες με το paypal μπας και παρω πισω τα λεφτα μου τουλαχιστον

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα, μάλλον πέσαμε σε απατεώνες και περιμένω κι άλλα από αυτούς.

50-50 το ειχα αν ερθει κινητο η οχι οπως και να χει περιμενω πλεον απο Paypal επιστροφη χρηματων, εχω ξαναπαρει αλλη 1 φορα απο τετοιο απατεωνα νομιζω δεν θα υπαρχει προβλημα ειδικα τωρα που θα πεσουν μαζεμενα dispute

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα, μάλλον πέσαμε σε απατεώνες και περιμένω κι άλλα από αυτούς.

βαρα dispute και καπακι ανεβασε βιντεο και στο Paypal Πηγαινε sto view case του dispute και απο κατω λεει escalate to claim ριχτου και εκει και δωστους το λινκ με το Unboxing video

o duang τωρα πινει το κοκτειλ του στη βραζιλια

Edited by MAFIA

Δυστυχώς πολλά τα παιδιά που την πάτησαν με αυτόν τον απατεώνα και το κερασάκι είναι ότι το σαιτ του έχει κατέβει δεν υπάρχει τώρα.. Μακάρι να βγει άκρη σε όλους!! Ωραίο το κινητό ακόμη και τώρα μπορείτε να το βρείτε σε καλή τιμή!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Μου φαινεται περιεργο πως μπορει καποιος να νομιζε απο την αρχη οτι αυτο ειναι legit, οτι μπορει καποιος σοβαρα να πουλαει μι5ς με 175€ :lol:

Σε διπλανο φορουμ τους την ειπα, πως ειναι δυνατον ακομα και να επιτρεπουν την κουβεντα για αυτο το πραγμα.

Μυριζε 3454567456% οτι ειναι απατη. Και φυσικα, με εκαναν ban. Δεν περιμενα κατι καλυτερο και δεν με ενδιαφερει κιολας.

Προσπαθησα να βαλω official global beta, αλλα μετα το ρουτ και το ξηλωμα μερικων google εφαρμογων εφαγα bootloop.

Ξαναπερασα με fastboot, βαζω twrp + root, και δεν μου μπουταρε.

Τωρα μολις περασα latest stable xiaomi.eu που λενε εδω μεσα οτι ειναι βραχος.

xtrv τελος απο μενα, σε ολα τα κινητα η .eu ειναι απλά καλυτερη.

Edited by nikchris

Δεν μίλησες με ώραιο τρόπο και με σεβασμό γιαυτό σε banarane δίπλα.. Και από ότι φαίνεται δεν σέβεσαι ούτε τον ψυχολογικό κομμάτι τον παιδιών που μαζί με άτομα από δίπλα αλλά και από εδώ μέσα την πάτησαν και τρέχουν τώρα και εσύ γελάς.. Δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά τα σχόλιά σου ειναι προκλητικά.. Η ελληνική κοινότητα βγάζει καλές ρομ και έχει τρομερή υποστήριξη σε όλα τα παιδιά.. Αρκεί να υπάρχει σεβασμός.. Και στα του θέματος εγώ σε σχέση με την stable xiaomi eu. που είχα έχω τώρα xtrv stable 8.2.4.0 και έχω συνέχεια μέσο ωρο κοντά στις 6 ώρες sot με άψογη σταθερότητα και finger print.. Αρα η καλύτερη είναι σχετική για όλους μας..!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Δεν μίλησες με ώραιο τρόπο και με σεβασμό γιαυτό σε banarane δίπλα.. Και από ότι φαίνεται δεν σέβεσαι ούτε τον ψυχολογικό κομμάτι τον παιδιών που μαζί με άτομα από δίπλα αλλά και από εδώ μέσα την πάτησαν και τρέχουν τώρα και εσύ γελάς.. Δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά τα σχόλιά σου ειναι προκλητικά.. Η ελληνική κοινότητα βγάζει καλές ρομ και έχει τρομερή υποστήριξη σε όλα τα παιδιά.. Αρκεί να υπάρχει σεβασμός.. Και στα του θέματος εγώ σε σχέση με την stable xiaomi eu. που είχα έχω τώρα xtrv stable 8.2.4.0 και έχω συνέχεια μέσο ωρο κοντά στις 6 ώρες sot με άψογη σταθερότητα και finger print.. Αρα η καλύτερη είναι σχετική για όλους μας..!!

Το οτι αμεσως με εδιωξαν μολις τους απεδωσα ευθυνες μου λεει πολλα για τον τροπο λειτουργιας του site και ακομα περισσοτερα για την συγκεκριμενη υποθεση.

Oλοι οσοι εχουμε ασχοληθει λιγο παραπανω με τις αγορες απο Κινα, ξεραμε οτι ειναι 46576575786% απατη, mi5s με 170€ δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι σοβαρη πωληση.

Και ομως αφησαν κοσμο και παρηγγειλε αντι να αποτρεπουν με καθε τροπο, και αφησαν και κουβεντα να γινεται, και παιδια εκει μεσα μιλουσαν θετικα για το site.

Αν ημουν site owner ή διαχειριστης και ειχα σοβαρο φορουμ, θα απαγορευα ομιλιες, θα προστατευα ολα εκεινα τα παιδια που θα πηγαιναν να αγορασουν τζαμπα

Γιατι θα ηξερα οτι ουτε ενας δεν θα παραλαμβανε κινητο. Ειχε γινει και 2-3 χρονια πριν η απατη.

Αλλα τι περιμενω απο ενα site που βγαζει pop-up 5" για ad blocker και ζηταει επιμονα vip χρηστες; :mad:

Και πολλά ειπαμε. Δεν εχει και νοημα.

Και πάλι είσαι υπερβολικός ρε συ δεν το καταλαβαίνεις έστω και έτσι να έγινε σεβασου τους άλλους συμφορουμιτες που τώρα τρέχουν και παιδεύονται.. Δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες και σε καμία περίπτωση τα παιδιά δίπλα δεν ζητάνε επίμονα vip ούτε τους υποχρεώνει κάνεις τους.. Γιαυτό ας μην λέμε ότι θέλουμε.. Τέλος το off topic εδώ και πολύ σημασία έδωσα άλλωστε δεν καταλαβαίνεις ότι δεν υποχρέωσε κάνεις κανέναν να σε αγοράσει από εν λόγο μουφο σαιτ και ας προιδοποιησαν κάποιοι.. Οσοι το έκαναν το έπραξαν με δικό τους ρίσκο..."ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του... Καλό βράδυ σε όλους..!!

Eνα συγκριτικο μεταξυ 1+3 και mi5s δικο μου με παρα πολλες φωτογραφιες.

https://www.flickr.com/gp/gorditogr/p042C2

Σε αρκετες ημερισιες εχω το hdr forced on ενω στις τελευταιες περισσοτερες forced off.

Edited by nikchris

βαλε αυτην ειναι καλυτερα τα πραγματα με το δακτυλικό https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862720435 !!για να την περασεις περνα την απο το updater app !1απο οτι εχω καταλαβει εχεις κλειδωμένο bootloader και χωρις twrp!!??

Μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι unofficial rom και δεν με αφηνει.

Παίδες, η Global V8.0.3.0.MAGMIDI (MIUI8) δεν έχει Ελληνικά ?

Μολις εβαλα την global 8.0.3 downgrade απο την global 8.2.1.0. Το fingerprint reader συμπεριφερεται ΠΟΛΥ καλυτερα απο πριν. Θελω να το δω 2-3 μερουλες ακομα για να ειμαι σιγουρος, αλλα τα πραγματα πανε πολυ καλυτερα.

Ελληνικα (να γραφεις) εχει, ελληνικο μενου δεν βλεπω να εχει.

Μολις εβαλα την global 8.0.3 downgrade απο την global 8.2.1.0. Το fingerprint reader συμπεριφερεται ΠΟΛΥ καλυτερα απο πριν. Θελω να το δω 2-3 μερουλες ακομα για να ειμαι σιγουρος, αλλα τα πραγματα πανε πολυ καλυτερα.

Ελληνικα (να γραφεις) εχει, ελληνικο μενου δεν βλεπω να εχει.

Ο άλλος εδω λεει οτι με την 8.0.3 ειδε πολυ χειροτερο σενσορ :lol:

ο,τι να 'ναι.. ο καθενας λεει τα δικα του :)

Παντως στο λινκ που αναφερεις, ο OP συγκρινει την 8.0.3 με την 8.2.4 (που εγω δεν ειχα ποτε)

Καλησπέρα παίδες.

Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας.

Ειμαι σε αναζήτηση του εν λόγο κινητού. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι υπάρχει κάποια επίσημη ρομ που να παίρνει τις αναβαθμίσεις κανονικά από την Xiaomi και να λειτουργούν όλα άψογα? Αν ναι ποια είναι αυτη?

Δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά. Με ενδιαφέρει μόνο να είναι απροβληματιστο το τηλ και να παίρνει τις αναβαθμίσεις του κανονικά!

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παίδες.

Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας.

Ειμαι σε αναζήτηση του εν λόγο κινητού. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι υπάρχει κάποια επίσημη ρομ που να παίρνει τις αναβαθμίσεις κανονικά από την Xiaomi και να λειτουργούν όλα άψογα? Αν ναι ποια είναι αυτη?

Δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά. Με ενδιαφέρει μόνο να είναι απροβληματιστο το τηλ και να παίρνει τις αναβαθμίσεις του κανονικά!

Ευχαριστώ!

Εχει global stable/beta roms που παιρνουν κανονικα ΟΤΑ και ειναι αυτες που προτεινονται

Και ειναι απροβλιματιστες και οι δυο αυτές εναλλακτικές??

Ευχαριστω!

Δεν ειναι εναλλακτικες, ειναι οι επισημες ρομ της xiaomi.

εναλλακτικες εχει καλες (xiaomi.eu/mi-globe) αλλα δεν εχουν αυτοματες αναβθμισεις

Edited by nikchris

Βγήκε και η ίδια η nougat 7.0 στην Ελληνική κοινότητα!! ;);)

Εγω εβαλα απο mi-globe με rom builder

http://mi-globe.com/index.php/rom-builder/

Αν δεν εβαζα αυτη, θα εβαζα απο xiaomi.eu

Ελληνικη συγνωμη αλλα και που εχω βαλει στο παρελθον το εχω μετανιωσει, τα site να επισκεφτει καποιος και μονο, καταλαβαινει πολλα.