guspsoras Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Καλησπέρα, τελικά το πήρα. Στις ρυθμίσεις λέει αυτά Το παιδί μου είπε ότι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. Ακούω τις οδηγίες σας, από που ξεκινάω, τι περνάω και με ποια σειρά. Επίσης screenshot πως τραβάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Βάλε οφισιαλ με miflash να κλειδώσεις τον bootloader για να ξέρεις τι σου γίνεται Μετά ξεκλειδώσει τον αν θέλεις και βάλε κάποια ρομ με ελληνικά Έχεις και επιλογή official global rom stable αλλά δεν είναι ή πιο φρέσκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Εάν του περάσω official και τον κλειδώσω, μετά δεν θα πρέπει να μου στείλει η xiaomi κωδικό για να το ξεκλειδώσω; Το παιδί που το πήρα μου είπε ότι μπορώ να περάσω twrp και μετά να φλασαρω την ελληνική xtrv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Θες κωδικό ναι Αν το παιδί το έχει κάνει unlock με official τρόπο και δεν του ήρθε από κινα unlock τότε βάλε οποία ρομ θες από twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ήρθε από Κίνα unlock. Διάβασα τους οδηγούς στο miui greece απλά δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται καλύτερο να ξανακλειδωθεί και μετά να ξεκλειδωθεί official. Τι διαφορά έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 αυτα που εχουν γινει Unlock Με πλαγιο τροπο εχουν το κινδυνο να σου μεινει καποια στιγμη στο χερι και τοτε θα θες φλασαρισμα κλπ αλλα τοτε θα εχεις χασει τυχον δεδομενα που εχεις μεσα στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Έκανα βάση του οδηγού από το miui greece τον έλεγχο για τον bootloader και μάλλον τελικά είναι κλειδωμένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Οπότε αίτηση για unlock Και προχωρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Έκανα αναβάθμιση στη τελευταία EU και έχασα το root. Καμία γνώμη πως το ξανακάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Έκανα αναβάθμιση στη τελευταία EU και έχασα το root. Καμία γνώμη πως το ξανακάνω; Πρέπει να φλασάρεις το su από TWRP Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Για θήκη (και screen protector ή tempered, αν χρειάζεται) έχουμε κάτι καλό και δοκιμασμένο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Για θήκη (και screen protector ή tempered, αν χρειάζεται) έχουμε κάτι καλό και δοκιμασμένο;;; Λοιπόν για screen protector παραγγέλνεις το γυαλι της 2brotect airglass για mi5s.ΟΛΑ τα αλλα εχουν κατι...Εχω ανοιξει thread στο Xiaomi gr τα εχω δοκιμάσει ολα.Για θηκη να μου πεις πρώτα τι χρώμα είναι το κινητό Sent from my MI 5s using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Καλησπέρα, το κινητό είναι silver χρώμα με λευκή πρόσοψη. Σκέφτομαι για την διάφανη σιλικόνης της nillkin. Δώσε αν είναι εύκολο ένα λινκ από το screen protector. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lleft Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Το 32 αρι έχει περίπου 320€ στο skroutz. Αυτο που βλέπω έχει 380€ - 390€ στο skroutz Τώρα το είδα και το παράγγειλα 3/64gb στα 275€ http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_602057.html?wid=4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Καλησπέρα, το κινητό είναι silver χρώμα με λευκή πρόσοψη. Σκέφτομαι για την διάφανη σιλικόνης της nillkin. Δώσε αν είναι εύκολο ένα λινκ από το screen protector. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σήμερα παρέλαβα την διάφανη της Nilkin και είναι πολύ καλή. Αρκετά σφιχτή, δένει καλά με το κινητό, δεν βγαίνει πάνω από την οθόνη σε ύψος. Επίσης, τα κουμπιά είναι ανάγλυφα και πολύ καλό κράτημα. Καμία σχέση με την θήκη που στέλνουν με το κινητό. εκείνη είναι για πέταμα. Το τζαμακι της Nilkin το παρέλαβα σήμερα, δεν το τοποθέτησα ακόμα, αλλά το έχω δει στο κινητό και είναι πολύ καλό. Αυτό έλειπε, με 11,5 ευρω που έχει. :lol::lol::lol: Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Καλησπέρα, καμμιά πρόταση για μαγαζί για αγορά του κινητού; Υπάρχει κάτι με EU Warehouse? To redmi μου έσπασε σήμερα μετά από πτώση και θα ήθελα να φτάσει γρήγορα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 (edited) delete delete Edited February 26, 2017 by kiriakosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Δεν έχει βγει τέτοια για το mi5s Μάλλον λες για το mi5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Εμείς με την global ποια περιμένουμε τώρα με ota; Την 8.2.0.0; Sent from my Mi5S 4/128 GB Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Global μέχρι 8.0.3.0 έχουν βγάλει και έμεινα εκεί ένα μήνα τώρα και παραπάνω Δεν έδωσαν καν global development Ένας θεός ξέρει πότε θα δώσουν την global 8.2.2.0 Εγώ συμβιβαστικα και έκανα unlock και πέρασα από twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PorscheKostas Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Τώρα το είδα και το παράγγειλα 3/64gb στα 275€ http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_602057.html?wid=4[/quote Τι τρόπο αποστολής έβαλες; Registered ή unregistered air mail; Ελπίζω να στείλουν το 64. Τους φοβάμαι εκεί στο gearbest. Δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PorscheKostas Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Τώρα το είδα και το παράγγειλα 3/64gb στα 275€ http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_602057.html?wid=4[/quote Τι τρόπο αποστολής έβαλες; Registered ή unregistered air mail; Ελπίζω να στείλουν το 64. Τους φοβάμαι εκεί στο gearbest. Δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Oops sorry τώρα το είδα "flat rate shipping" έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Σήμερα παρέλαβα την διάφανη της Nilkin και είναι πολύ καλή. Αρκετά σφιχτή, δένει καλά με το κινητό, δεν βγαίνει πάνω από την οθόνη σε ύψος. Επίσης, τα κουμπιά είναι ανάγλυφα και πολύ καλό κράτημα. Καμία σχέση με την θήκη που στέλνουν με το κινητό. εκείνη είναι για πέταμα. Το τζαμακι της Nilkin το παρέλαβα σήμερα, δεν το τοποθέτησα ακόμα, αλλά το έχω δει στο κινητό και είναι πολύ καλό. Αυτό έλειπε, με 11,5 ευρω που έχει. :lol::lol::lol: και ομως σου το λεω να το ξέρεις ότι είναι μάπα.... ειδικά για αυτά τα χρήματα που έχουμε δώσει. Στο xiaomi gr έχω κάνει review όλα τα screen protector.... Sent from my MI 5s using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Oops sorry τώρα το είδα "flat rate shipping" έχει. flat rate shipping με nl post? Sent from my MI 5s using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 και ομως σου το λεω να το ξέρεις ότι είναι μάπα.... ειδικά για αυτά τα χρήματα που έχουμε δώσει. Στο xiaomi gr έχω κάνει review όλα τα screen protector.... Sent from my MI 5s using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- flat rate shipping με nl post? Sent from my MI 5s using Tapatalk Χθες τυχαία διάβασα τα review και είδα ότι πολύ καλό είναι το 2brotect το τζάμι. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Global μέχρι 8.0.3.0 έχουν βγάλει και έμεινα εκεί ένα μήνα τώρα και παραπάνω Δεν έδωσαν καν global development Ένας θεός ξέρει πότε θα δώσουν την global 8.2.2.0 Εγώ συμβιβαστικα και έκανα unlock και πέρασα από twrp Μας έχουν γράψει λίγο στα @@ εμας του Mi5S η μου φαίνεται; Το Mi5 εχει 100 φορές καλύτερο support... Δε μας τα λέει καλά η xiaomi... Sent from my Mi5S 4/128 GB Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts