Paris Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 "Τηνος" sthn Kalithea kai "Mella" sta Xania. Thnos 2+1 Greek Rulez kai Mella 1 gigas+1 ;) Slurp. Παράθεση My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Θεσσαλονίκη μένεις; Όχι, Αθήνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Όχι, Αθήνα :) Από πότε υπάρχει Milan στην Αθήνα; Εγώ μόνο της Θεσσαλονίκης ξέρω και ήταν απίθανη (και 1+1). Για δώσε κανένα τηλ και περιοχές που εξυπηρετούν (αν και το κούτρα της Domino's δεν συγκρίνετε με τίποτα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 verona pizza @ sofouli (8essaloniki) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Prosfata dokimasa mia Gouda Pizza apo thn Pizza Hut.Moy fanhke kata poly nostimoterh apo thn klassikh pitsa me motsarela. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Ρε παιδιά γιατί μου φαίνεται ότι όλες οι πιτσαρίες έχουν χαλάσει πλέον; Έτρωγα πχ την καλύτερη πίτσα όλων των εποχών στo new york στη Φιλαδέλφεια και εδώ και 7-8 χρόνια έκλεισε. Από την άλλη η Pizza Hut έχει κατά τη γνώμη μου κακή πίτσα , εκτός κι αν πάρεις μόνο vegetarian. Σπάνια βρίσκεις καλή πιτσαρία πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Prosfata dokimasa mia Gouda Pizza apo thn Pizza Hut.Moy fanhke kata poly nostimoterh apo thn klassikh pitsa me motsarela. mhpos sou aresei perisotero to tyri/kaseri( gia na mhn exoume kai parekshghseis to leo kai me ta duo) gouda apo thn motsarela? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Από τις αλυσίδες της δημοσκόπησης επιλέγω την Hut. Αλλά όποιος δεν έχει φάει από τη Βενετσιάνα στην Κοζάνη χάνει! Άσε που έχει προσφορά 3 πίτσες ΓΙΓΑΣ με €13! :w00t: Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Pizza Hut, take-away(1+1) μπύρες και άραγμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Domino's Pizza. Italian Classic & Twisted Bread. Στα συν και έκπτωση 30% για παραγγελίες μέσω Internet!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Domino's Pizza. Italian Classic & Twisted Bread. Στα συν και έκπτωση 30% για παραγγελίες μέσω Internet!!! :rolleyes: ba;e k thn jumbo barbeque k eisia koble..apisteuth geush1!!!!vevaia meta...xreiazesai to ligotero 1 litro koka-kola gia na isioseis! :D :p Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 pizza hut ennoeitai.eidika me tin prosfora xoris oria tin exo taraksei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Pizza hut ψήφισα αλλά γενικά μ' αρέσουν όλες οι πιτσαρίες. Ακόμα και αυτές που δεν είναι αλυσίδες και διαφέρουν από γειτονιά σε γειτονιά. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 pizza hut ennoeitai.eidika me tin prosfora xoris oria tin exo taraksei. Anakoinose kapoia kainoyria prosfora h Pizza Hut; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Τι pizza hut ρε παιδιά ; Η καινούργια πίτσα με γέμιση τυρί philadelphia κοστίζει €16.45 ! Με τόσα λεφτά από γνωστή συνοικιακή πιτσαρία που κάνει κορυφαία πίτσα παίρνω 2 γίγας!! Μας γδύνει κανονικά η Pizza hut. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 H Pizza Hut είναι απαίσια κατά την γνώμη μου... :down: Αδικαιολόγητη η τιμή της. :wacko: Υπάρχουν πολλά άγνωστα μαγαζάκια στα οποία αν το ψάξει κανείς λιγάκι βρίσκει καταπληκτικές πίτσες σε πολύ καλύτερη τιμή,ισάξιες σχεδόν με τις ιταλικές (που είναι κατά την άποψή μου και οι καλύτερες).Είχα ξανααπαντήσει πιο παλιά,αλλά επειδή δοκίμασα και σ'άλλα μέρη από τότε,να πω ότι η καλύτερη πίτσα που έχω φάει (από Ελλάδα) είναι πίτσα με το μέτρο σε ένα μαγαζί στο Φάληρο εν ονόματει Va Bene. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Καλά τι περιμένεις? Η Pizza hut στηρίζεται αποκλειστικά στο όνομα και στην τιμή σε τσακίζει. Πρτιμώ τις συνοικιακές. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BENETTON Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 μεταξυ αυτων πιτσα χατ διαλεξα κι εγω,απο αποψη γευσης..αρκετα μου αρεσει και η πιτσα φαν,η οποια ειναι και πιο οικονομικη :rolleyes: η χατ ειναι βεβαια...αλλη φαση!μου αρεσει η παν και η κλασσικη λεπτη ζυμη με ντοματα,μανιταρια και ελιες(αλλαντικα δε βαζω,και μονο με αυτα τα υλικα νιωθω πληρης :D )και σκορδοψωμο με ντοματα και φετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 H Pizza Hut είναι απαίσια κατά την γνώμη μου... :down: Αδικαιολόγητη η τιμή της. :wacko: Ετσι. Πολύ κακή γευστικα, και ακόμα πιο κακή τιμή. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Τρομερή πίτσα έχει η Navarone και βρίσκεται στην Κατερίνη. Αν τύχει και βρεθεί κανείς εκεί... :) Και πραγματικά δεν έχω ξαναφάει τέτοια πίτσα. Η μίλαν στην Θεσσαλονίκη δεν δίνει 1+1 δώρο. Απλά με 3 ευρώ παραπάνω παίρνεις ακόμα μια.Ήταν €7.60 και τώρα πήγε €8.10 . Η corner είναι και αυτή τσιμπημένη στην τιμή και μέτρια. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ektoras4 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Pizza hut me thn nea prosfora 4x4 :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: Basika den einai prosfora alla leme... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 H Sausage Crust δε μου άρεσε καθολου πάντως.... Ποτέ ξανά.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Pizza hut me thn nea prosfora 4x4 :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: Basika den einai prosfora alla leme... Τι είναι το 4χ4? :wacko: τρώγεται? Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 H Sausage Crust δε μου άρεσε καθολου πάντως.... Ποτέ ξανά.... oute emena !! psiloxalia htan !! to cheese crust htan pio kalo!! genikotera protimo pizza hut kai dominos!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Domino's Pizza. Italian Classic & Twisted Bread. Στα συν και έκπτωση 30% για παραγγελίες μέσω Internet!!! :rolleyes: το 30% μαλλον φαινομενικο ειναι.........σου βαζουν πολυ λιγοτερα υλικα....ο παστουρμας που ειχα παραγγειλει στη πιτσα απτο ιντερνετ δεν υπηρχε καν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts