gsa1967 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 παραγγελνω μεσω νετ dominos , ερχεται παντα στην ωρα που λεει. και ιδια ποιοτητα παντα. για μενα η καλυτερη πιτσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosKavala Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Pizza Hut πιστεύω.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snas Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 pizza Fun για εμενα... κ με εκπτωση 50%... Παράθεση Keep The Scene UP... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Αν και είναι φαρμακείο στις τιμές, pizza hut... Ειδικά Greek lover's και Cyprus lover's.... ΥΓ: πωωω μου άνοιξε την όρεξη το θέμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Πιτσα Σακης... στην Θεσσαλονικη.. Λεωφ.Στρατου με ΑΕΤΟΡΑΧΗΣ γωνια.. οποιος βρεθει ας δοκιμασει μια... δεν πωλειται οικογενιακη κτλ μονο ατομικη.. χαρακτηριστικη γευση γλυκια... που δεν ξεχνας ποτε.. οποτε παω απο εκει παντα παιρνω... Tα σπαει ο Σακης. Η πιο ιδιαιτερη πιτσα στην Θεσσαλονικη,επισης top το πεινιρλι και η μπουγατσα.Παντως εχει εντελως Psycho προσωπικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Εβγαλε προσφορά 1+1 η Pizza Hut σε συνεργασία με τα Village. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 μπορει καπιος να μου πει πιο ειναι το τηλ για να παραγγειλεις πιτσα φαν στην θεσσαλονικη;; και μη μου πειτε για online pizza through facebook:p γιατι δεν ασχολουμαι. Παντως δοκιμασα την ντομινος και εχει ΣΟΥΠΕΡ γευση....Καμια αλλη παρομοια με ντομινος περα πιτσα φαν ειπαρχει;;η χατ πλεον εκτος οτι ειναι ακριβη την εχω ΒΑΡΕΘΕΙ:O Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Εμενα προσωπικά από αυτές τις τρεις η μόνη που μου αρέσει είναι η Dominos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 μπορει καπιος να μου πει πιο ειναι το τηλ για να παραγγειλεις πιτσα φαν στην θεσσαλονικη;; και μη μου πειτε για online pizza through facebook:p γιατι δεν ασχολουμαι. Παντως δοκιμασα την ντομινος και εχει ΣΟΥΠΕΡ γευση....Καμια αλλη παρομοια με ντομινος περα πιτσα φαν ειπαρχει;;η χατ πλεον εκτος οτι ειναι ακριβη την εχω ΒΑΡΕΘΕΙ:O 18111 νομιζω ειναι για ολη την ελλαδα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Μέσω του site/facebook πάντως έχεις έκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Δεν χρειάζεται,μοιράζει πλέον ατελείωτα κουπόνια στις γειτονιές για προσφορές κάθε καταστήματος της περιοχής :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Εγω παντως ειμαι οπαδος της ιταλικης πιτσα. Ολες αυτες οι αμερικανικου στυλ μου φαινονται β ποιοτητας. Εμενα μ αρεσει η πολυ λεπτη ζυμη με 4-5 υλικα το παρα πολυ. Βεβαια τα καλα μαγαζια που φτιαχνουν τετοια πιτσα στην Ελλαδα συνηθως ειναι αρκετα ακριβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 (edited) Εγω παντως ειμαι οπαδος της ιταλικης πιτσα. Ολες αυτες οι αμερικανικου στυλ μου φαινονται β ποιοτητας. Εμενα μ αρεσει η πολυ λεπτη ζυμη με 4-5 υλικα το παρα πολυ. Βεβαια τα καλα μαγαζια που φτιαχνουν τετοια πιτσα στην Ελλαδα συνηθως ειναι αρκετα ακριβα... υπαρχουν μαγαζια στην Αθηνα που φτιαχνουν καλη ιταλικη πιτσα και ειναι φθηνα , αρκει να ψαξεις λιγο , και να φας και καμια φολα που και που για να τα βρεις , εχει και ενα σχετικα κοντα σου αν μενεις Πευκη , προς τα βορεια. Edited July 17, 2011 by alexasso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 H pizza hut με την αφράτη ζύμη είναι ωραία. Δεν την θεωρώ πίτσα-πίτσα, αλλά αυτή η βουτυράτη αίσθηση της ζύμης μου κάθεται πολύ καλά. Λίγα υλικά πάνω (μοτσαρέλα,μπέίκον, πιπεριά, μανιτάρια), να μην γίνεται υπερβολική. Αλλά και πολύ ακριβή. Από εκεί και πέρα στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μία Leo d'oro. Λεπτή ζύμη, φούρνος με ξύλα, πάρα πολύ καλή. Και επίσης η Pizza Greca στη Θεσσαλονίκη. Παλιά πιτσαρία και αντίστοιχη γεύση πίτσας, όπως ήταν παντού στην Ελλάδα στη δεκαετία του '80. Ηλεκτρικός φούρνος, ζύμη ούτε παχιά ούτε λεπτή, αλλά πολύ γενναιόδωρη και ποιοτική στα υλικά και σε τιμή ό,τι πρέπει. Η πρώτη πίτσα που είχα φάει το '80 στη Θεσσαλονίκη και ξέφευγε από αυτά που ήξερα ήταν σε μία αλυσίδα φαγητών ονόματι corner, τρομερή, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 υπαρχουν μαγαζια στην Αθηνα που φτιαχνουν καλη ιταλικη πιτσα και ειναι φθηνα , αρκει να ψαξεις λιγο , και να φας και καμια φολα που και που για να τα βρεις , εχει και ενα σχετικα κοντα σου αν μενεις Πευκη , προς τα βορεια. Δεν αμφιβαλλω οτι σιγουρα υπαρχουν μαγαζια φτηνα που φτιαχνουν καλη ιταλικη πιτσα. Απλα σε αυτα που ειχε τυχει να φαω εγω την κατα την γνωμη μου κορυφαια ηταν ακριβα. Θελει ψαξιμο οπως λες. Παντως και αυτη η αλυσιδα zio peppe που πουλαει πιτσα και καλα με το μετρο δεν ειναι ασχημη.Εχει καποιες γευσεις που ειναι πολυ καλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Τα zio peppe έχουν συνήθως ετοιμα κομμάτια την πίτσα, και την ζεσταίνουν προτου την πάρεις:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Δεν αμφιβαλλω οτι σιγουρα υπαρχουν μαγαζια φτηνα που φτιαχνουν καλη ιταλικη πιτσα. Απλα σε αυτα που ειχε τυχει να φαω εγω την κατα την γνωμη μου κορυφαια ηταν ακριβα. Θελει ψαξιμο οπως λες. Παντως και αυτη η αλυσιδα zio peppe που πουλαει πιτσα και καλα με το μετρο δεν ειναι ασχημη.Εχει καποιες γευσεις που ειναι πολυ καλες Αν θες κορυφαιο και λογικη τιμη μπορω να σου πω προς τα μερη σου , εκει προς τα βορεια ,κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλη πιτσα ,στειλε pm ,ο τυπος ειναι καθαρος ναπολετανος και ξερει να κανει καλη πιτσα ,για τον ουρανισκο καποιον που εχουν καποια γνωμη σε οτι αφορα πιτσα. Βεβαια παντα να τονισω οτι το θεμα τιμης και γευσης ειναι εντελως υποκειμενικό,για καποιον πχ 15 ευρω για πιτσα ειναι ακριβα , για καποιον που ξερει τι τρωει και μπορει να καταλαβει την ποιοτητα ισως να ειναι fair τιμη σε σχεση με της σαβουρες τυπου πιτσες που τρωει.Γενικα στην Ελλαδα αυτοι που κανουν καλη πιτσα την χτυπανε λιγο στην τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Τα zio peppe έχουν συνήθως ετοιμα κομμάτια την πίτσα, και την ζεσταίνουν προτου την πάρεις:cry: ανάλογα τη κίνηση του καταστηματος και τη πίτσα που επιλέγεις, πχ αλεξάνδρας συνηθως περιμένεις κι ολας να ψηθεί πολλές φορές γιατί τελείωνουν αμέσως μιας και μαζεύεται κόσμος και ειδικα η πικαντικη που παίρνω πάντα περιμένω να βγει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 μπορει να μου καποιος τιμη για αυτην ?ή γενικα για οποια γευση γνωριζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Καλα ενταξει να ξεκαθαρισουμε οτι η zio peppe ειναι πιτσα στο χερι στυλ φαστ φουντ και σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι η καλυτερη πιτσα που θα φατε ποτε στην ζωη σας. Νομιζω ομως για καποιον που θελει απλα να φαει ενα κομματι στα γρηγορα (30 ποντους μηκος αν δεν κανω λαθος) ειναι καλη επιλογη. Αν καποιος φιλος παει στην Συρο καμια βολτα,εκει κοντα στο λιμανι εχει ενα ιταλικο με φοβερη πιτσα και απαιχτο ριζοτο.Οποιος θελει το ονομα πμ. Μην με κατηγορησει και κανεις οτι κανω διαφημιση:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Για όποιον ενδιαφέρεται για πίτσα με 3,95€, έχει προσφορά το cheapis.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 -Roma (Η πιο ιδιαιτερη γευση.Το Μυστικό της είναι στη Σάλτσα. Απο αυτες που αναφερονται είναι Πίτσα με .."Επίπεδο". Σαν να Τρως Ιταλική Pizza.) -Dominos ("Πλαστικουρα". Η χειροτερη πιτσα που εχω δοκιμασει. Σαν να Τρως ...Γερμανικη Πιτσα -παροτι ειναι αμερικανικη-.) -Hut ("Εφετζίδικη"... Νόστιμη αλλά .."δεν έχει γέυση Πίτσας". Όταν την Τρως νιώθεις ότι οι "Συνωμοσιολόγοι" περί μεταλλαγμένων Ίσως να έχουν ένα δίκαιο... Σαν να Τρως Αμερικάνικη Πιτσα... ) -Fan ("Πιτσα Wannabe Αμερικάνα -aka γυφτονεοελληνική προχειροδουλειά για εφέ -να πουλήσουμε λίγο -βλαχό-μαγκιά, -λέγε με ότι να ναι διαφήμιση-, λίγο -ψευτό-καλωσύνη λέγε με στις 2 η μία δώρο- να κονομήσουμε τάλαρα. ΨευτοΠίτσα, ΨευτοΕλληνική, που απλώς υποφέρεται. Σαν να Τρως ΝεοΕλληνική Πίτσα.) Απο αυτές που δεν αναφέρονται: "Ciao Italia" Χορταστική , Ιδιαίτερη Γεύση, Φρέσκα Υλικά. Σαν να τρως Ιταλο-Ελληνική Πίτσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 -Roma (Η πιο ιδιαιτερη γευση.Το Μυστικό της είναι στη Σάλτσα. Απο αυτες που αναφερονται είναι Πίτσα με .."Επίπεδο". Σαν να Τρως Ιταλική Pizza.) -Dominos ("Πλαστικουρα". Η χειροτερη πιτσα που εχω δοκιμασει. Σαν να Τρως ...Γερμανικη Πιτσα -παροτι ειναι αμερικανικη-.) -Hut ("Εφετζίδικη"... Νόστιμη αλλά .."δεν έχει γέυση Πίτσας". Όταν την Τρως νιώθεις ότι οι "Συνωμοσιολόγοι" περί μεταλλαγμένων Ίσως να έχουν ένα δίκαιο... Σαν να Τρως Αμερικάνικη Πιτσα... ) -Fan ("Πιτσα Wannabe Αμερικάνα -aka γυφτονεοελληνική προχειροδουλειά για εφέ -να πουλήσουμε λίγο -βλαχό-μαγκιά, -λέγε με ότι να ναι διαφήμιση-, λίγο -ψευτό-καλωσύνη λέγε με στις 2 η μία δώρο- να κονομήσουμε τάλαρα. ΨευτοΠίτσα, ΨευτοΕλληνική, που απλώς υποφέρεται. Σαν να Τρως ΝεοΕλληνική Πίτσα.) Απο αυτές που δεν αναφέρονται: "Ciao Italia" Χορταστική , Ιδιαίτερη Γεύση, Φρέσκα Υλικά. Σαν να τρως Ιταλο-Ελληνική Πίτσα.Domino's σπέσιαλ που έφαγα τις προάλλες ήταν εξαιρετική. Η pizza fan καθαρά λόγω τιμών και ψευτοκουπονιων υπάρχει. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts