themaras7 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 παιδιά νομίζω στην γλυφάδα βρίσκεται στην πλατεία εκεί που σταματάει το τράμ και στην νέα σμύρνη βρίσκεται στην βυζιηνού!ένα στενό στην αιγαίου!τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει πουθενά αλλού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Kαι στον Πειραιά στην πειραική υπάρχει κατάστημα Ζεα, και στην Καλλιθέα μόνο Delivery στο κεντρικό της παρασκευαστήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Για τους Pizza Lovers, pitsa.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Pizza fun αρρωστια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 (edited) παιδιά πίτσα ΖΕΑΣ!!κορυφαία!και υπάρχει στην γλυφάδα και στην νέα σμύρνη!!η καλύτερη που έχω φάει!! στη ζεα που ακριβως βρισκεται? Πειραιας, Αθήνα Θεμιστοκλέους 36 2104539323 Γλυφαδα, Αθήνα Μαραγκού & Κύπρου 32 2108944441 Νεα Σμυρνη, Αθήνα Αιγαίου & Βιζυηνού 2-4 2109332597 - 2109324842 Edited March 17, 2011 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 dominos pizza μακραν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Dominos Pizza Fun Pizza Hut Pizza Evans (Βρίσκεται στην Μουσών 8 , Παλαιό Φάληρο)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Η hut καλη ειναι,αλλα νομιζω οτι πιο ευγευστη απο ολες ειναι η dominos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 H Dominos μακραν η καλυτερη. Ασε που αμα παραγγειλεις απο το ιντερνετ εχεις εκπτωση μεχρι και 40%. Μονο ετσι παραγγελνω εγω, σαν φοιτητης κιολας. Αντι για 35 την τελευταια φορα πληρωσα 20.. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 H Dominos μακραν η καλυτερη. Ασε που αμα παραγγειλεις απο το ιντερνετ εχεις εκπτωση μεχρι και 40%. Μονο ετσι παραγγελνω εγω, σαν φοιτητης κιολας. Αντι για 35 την τελευταια φορα πληρωσα 20.. το ιδιο κανω και εγω ,μεσω νετ εκπτωση 40% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Ο διαγωνισμός με την απόδειξη υπάρχει ακόμα στη Domino's; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Ο διαγωνισμός με την απόδειξη υπάρχει ακόμα στη Domino's; δεν το ξερω αυτο, μαλλον δεν ισχυει διοτι καπου θα το ανεφεραν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 H Dominos μακραν η καλυτερη. Ασε που αμα παραγγειλεις απο το ιντερνετ εχεις εκπτωση μεχρι και 40%. Μονο ετσι παραγγελνω εγω, σαν φοιτητης κιολας. Αντι για 35 την τελευταια φορα πληρωσα 20.. το ιδιο κανω και εγω ,μεσω νετ εκπτωση 40% Πήγα να το δοκιμάσω και εγώ αλλά λέει δεν ισχύει στην περιοχή μου. Και είμαι και κέντρο Αθήνας! :blink: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Πήγα να το δοκιμάσω και εγώ αλλά λέει δεν ισχύει στην περιοχή μου. Και είμαι και κέντρο Αθήνας! :blink: 8-9 το βραδυ ισχυει.για δες το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 τρωω φανατικα την 4χ4 της pizza fan..φοβερη αυτη με τις πατατες και τα μπεικον..αξιζει παιδες:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Μαύρο στην πίτσα χατ που ανέβασε κατά 1 ευρώ το unlimited και περιόρισε τα υλικά που μπορείς να βάλεις από 4 σε 2. Κι όλα αυτά μάλιστα εν καιρώ κρίσης! Κομμένη μέχρι να βάλουν μυαλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Μαύρο στην πίτσα χατ που ανέβασε κατά 1 ευρώ το unlimited και περιόρισε τα υλικά που μπορείς να βάλεις από 4 σε 2. Κι όλα αυτά μάλιστα εν καιρώ κρίσης! Κομμένη μέχρι να βάλουν μυαλό! Ισχυει. Παντως η προσφορα unlimited ειναι λιγο περιττη,γιατι μια πιτσα αρκει για να χορτασεις,ενω 2 ειναι too much. Επισης η cheesy bites ειναι πανακριβη,νομιζω εκανε 17 ευρω αν θυμαμαι καλα,και δεν ηταν ιδιαιτερα μεγαλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 συνηθως παιρνω απο lartigiano...μαζευομαστε 2-3 ατομα σπιτι και παιρνουμε 2 μεγαλες, μια bbq και μια αλα κρεμ... πολυ καλη και ο περικλης στην καλλιθεα αλλα νομιζω δεν κανει delivery Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 η πιτσα fun ειπαρχει και στη θεσσαλονικη;και κανα σαιτ για τηλ παραγγελειας; επησεις εκτος απο πιτσα χατ πιες αλλες ειναι το ιδιο νοστημες πιτσες που να ναι θεσσαλονικη; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 η πιτσα fun ειπαρχει και στη θεσσαλονικη;και κανα σαιτ για τηλ παραγγελειας; επησεις εκτος απο πιτσα χατ πιες αλλες ειναι το ιδιο νοστημες πιτσες που να ναι θεσσαλονικη; Υπάρχει προσφορά για παραγγελίες μεσω facebook. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Υπάρχει προσφορά για παραγγελίες μεσω facebook. ;) και απο το site της νομιζω.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Πιτσα Σακης... στην Θεσσαλονικη.. Λεωφ.Στρατου με ΑΕΤΟΡΑΧΗΣ γωνια.. οποιος βρεθει ας δοκιμασει μια... δεν πωλειται οικογενιακη κτλ μονο ατομικη.. χαρακτηριστικη γευση γλυκια... που δεν ξεχνας ποτε.. οποτε παω απο εκει παντα παιρνω... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Δεν ξερω αν ειναι off ή ontopic, αλλα εχω παρατηρησει μεγαλη διαφορα στον χρονο (1:30 ωρα) παραδοσης της παραγγελειας μεσω internet στην pizza fan σε σχεση με την τηλεφωνο. Σε αλλες εταιρειες δεν συμβαινει κατι τετοιο πχ Dominos. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) Περισσοτερο απο ολες μου αρεσει η hut, greek lover's αφρατη ζυμη, ειναι ολα τα λεφτα! Δυστυχως οπως γραφηκε και παραπανω ειναι αρκετα ακριβη :( Μετα ερχεται η dominos, παραδοσιακη ζυμη cheddar melt. Το μονο κακο ειναι οτι βαζουν υπερβολικα πολυ σαλτσα ντομαντας και καποιες φορες αλλοιωνει τη γευση. Την επομενη φορα που θα παρω θα τους το πω.. Τελος η Artigiano που εχω παρει λιγες φορες. Αυτη που δοκιμασα (3 φορες) και ειπα οτι δε παιζει να ξαναπαρω, ηταν η fan. :X edit:μολις ειδα οτι ειχα ξαναποσταρει, δε το θυμομουν καθολου:lol: Edited June 6, 2011 by margaritagr Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) Εγω εχώ παρατηρήσει διαφορά γενικά γεύσης κατάστημα με κατάστημα, σε όλες τις γνωστές εταιρίες.:) Δεν νομίζω όλοι βιαζονται παραπάνω,αλλοι δεν ψήνουν σωστά ,άλλοι βάζουν λιγότερα υλικά ,μάλλον πρέπει να ξέρεις κανέναν υπάλληλο που δουλεύει σε κατάστημα που αγοράζεις στην περιοχή σου,και να του λές να σε προσέχει.:) (ίσως έχει σχέση ότι πολλά καταστήματα είναι franchise οπότε εξαρτάται από το αφεντικό.) Αλλη λύση είναι να πάς αυτοπροσώπως να δεις, και να περιμένεις λίγο ,και θα την πάρεις συνήθως και πιο φθηνά:) Τελος παραπάνω που αναφέρθηκε καθυστέριση στην παραδοση της παραγγελίας μεσω internet ,γνωρίζω και για 3ωρο σχετικά. Edited June 6, 2011 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts