Jump to content

Pizza Lovers

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια πιτσαρία κάνει την καλύτερη πίτσα?  

462 members have voted

1. 1. Ποια πιτσαρία κάνει την καλύτερη πίτσα?

• pizza Hut
      186
    • pizza Fun
      53
    • Roma pizza
      41
    • Dominos
      73
    • Αλλη? Ποιά?
      109

Recommended Posts

παιδιά νομίζω στην γλυφάδα βρίσκεται στην πλατεία εκεί που σταματάει το τράμ και στην νέα σμύρνη βρίσκεται στην βυζιηνού!ένα στενό στην αιγαίου!τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει πουθενά αλλού

• Απαντήσεις 347
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαι στον Πειραιά στην πειραική υπάρχει κατάστημα Ζεα, και στην Καλλιθέα μόνο Delivery στο κεντρικό της παρασκευαστήριο.

• 5 months later...
παιδιά πίτσα ΖΕΑΣ!!κορυφαία!και υπάρχει στην γλυφάδα και στην νέα σμύρνη!!η καλύτερη που έχω φάει!!

στη ζεα που ακριβως βρισκεται?

Πειραιας, Αθήνα

Θεμιστοκλέους 36

2104539323

Γλυφαδα, Αθήνα

Μαραγκού & Κύπρου 32

2108944441

Νεα Σμυρνη, Αθήνα

Αιγαίου & Βιζυηνού 2-4

2109332597 - 2109324842

Edited by soublaki-3

H Dominos μακραν η καλυτερη. Ασε που αμα παραγγειλεις απο το ιντερνετ εχεις εκπτωση μεχρι και 40%. Μονο ετσι παραγγελνω εγω, σαν φοιτητης κιολας. Αντι για 35 την τελευταια φορα πληρωσα 20..

:D

Άρης

Follow me

H Dominos μακραν η καλυτερη. Ασε που αμα παραγγειλεις απο το ιντερνετ εχεις εκπτωση μεχρι και 40%. Μονο ετσι παραγγελνω εγω, σαν φοιτητης κιολας. Αντι για 35 την τελευταια φορα πληρωσα 20..

το ιδιο κανω και εγω ,μεσω νετ εκπτωση 40%

Ο διαγωνισμός με την απόδειξη υπάρχει ακόμα στη Domino's;

δεν το ξερω αυτο, μαλλον δεν ισχυει διοτι καπου θα το ανεφεραν.

το ιδιο κανω και εγω ,μεσω νετ εκπτωση 40%

Πήγα να το δοκιμάσω και εγώ αλλά λέει δεν ισχύει στην περιοχή μου. Και είμαι και κέντρο Αθήνας! :blink:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Πήγα να το δοκιμάσω και εγώ αλλά λέει δεν ισχύει στην περιοχή μου. Και είμαι και κέντρο Αθήνας! :blink:

8-9 το βραδυ ισχυει.για δες το.

• 1 month later...
τρωω φανατικα την 4χ4 της pizza fan..φοβερη αυτη με τις πατατες και τα μπεικον..αξιζει παιδες:)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Μαύρο στην πίτσα χατ που ανέβασε κατά 1 ευρώ το unlimited και περιόρισε τα υλικά που μπορείς να βάλεις από 4 σε 2. Κι όλα αυτά μάλιστα εν καιρώ κρίσης!

Κομμένη μέχρι να βάλουν μυαλό!

• 2 weeks later...
Μαύρο στην πίτσα χατ που ανέβασε κατά 1 ευρώ το unlimited και περιόρισε τα υλικά που μπορείς να βάλεις από 4 σε 2. Κι όλα αυτά μάλιστα εν καιρώ κρίσης!

Κομμένη μέχρι να βάλουν μυαλό!

Ισχυει.

Παντως η προσφορα unlimited ειναι λιγο περιττη,γιατι μια πιτσα αρκει για να χορτασεις,ενω 2 ειναι too much.

Επισης η cheesy bites ειναι πανακριβη,νομιζω εκανε 17 ευρω αν θυμαμαι καλα,και δεν ηταν ιδιαιτερα μεγαλη.

συνηθως παιρνω απο lartigiano...μαζευομαστε 2-3 ατομα σπιτι και παιρνουμε 2 μεγαλες, μια bbq και μια αλα κρεμ... πολυ καλη και ο περικλης στην καλλιθεα αλλα νομιζω δεν κανει delivery

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

η πιτσα fun ειπαρχει και στη θεσσαλονικη;και κανα σαιτ για τηλ παραγγελειας; επησεις εκτος απο πιτσα χατ πιες αλλες ειναι το ιδιο νοστημες πιτσες που να ναι θεσσαλονικη;
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

η πιτσα fun ειπαρχει και στη θεσσαλονικη;και κανα σαιτ για τηλ παραγγελειας; επησεις εκτος απο πιτσα χατ πιες αλλες ειναι το ιδιο νοστημες πιτσες που να ναι θεσσαλονικη;

Υπάρχει προσφορά για παραγγελίες μεσω facebook. ;)

Υπάρχει προσφορά για παραγγελίες μεσω facebook. ;)

και απο το site της νομιζω..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Πιτσα Σακης... στην Θεσσαλονικη.. Λεωφ.Στρατου με ΑΕΤΟΡΑΧΗΣ γωνια.. οποιος βρεθει ας δοκιμασει μια... δεν πωλειται οικογενιακη κτλ μονο ατομικη.. χαρακτηριστικη γευση γλυκια... που δεν ξεχνας ποτε.. οποτε παω απο εκει παντα παιρνω...

Δεν ξερω αν ειναι off ή ontopic, αλλα εχω παρατηρησει μεγαλη διαφορα στον χρονο (1:30 ωρα) παραδοσης της παραγγελειας μεσω internet στην pizza fan σε σχεση με την τηλεφωνο.

Σε αλλες εταιρειες δεν συμβαινει κατι τετοιο πχ Dominos.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 1 month later...

Περισσοτερο απο ολες μου αρεσει η hut, greek lover's αφρατη ζυμη, ειναι ολα τα λεφτα! Δυστυχως οπως γραφηκε και παραπανω ειναι αρκετα ακριβη :(

Μετα ερχεται η dominos, παραδοσιακη ζυμη cheddar melt. Το μονο κακο ειναι οτι βαζουν υπερβολικα πολυ σαλτσα ντομαντας και καποιες φορες αλλοιωνει τη γευση. Την επομενη φορα που θα παρω θα τους το πω..

Τελος η Artigiano που εχω παρει λιγες φορες.

Αυτη που δοκιμασα (3 φορες) και ειπα οτι δε παιζει να ξαναπαρω, ηταν η fan. :X

edit:μολις ειδα οτι ειχα ξαναποσταρει, δε το θυμομουν καθολου:lol:

Edited by margaritagr
:cool:

Εγω εχώ παρατηρήσει διαφορά γενικά γεύσης κατάστημα με κατάστημα, σε όλες τις γνωστές εταιρίες.:)

Δεν νομίζω όλοι βιαζονται παραπάνω,αλλοι δεν ψήνουν σωστά ,άλλοι βάζουν λιγότερα υλικά ,μάλλον πρέπει να ξέρεις κανέναν υπάλληλο που δουλεύει σε κατάστημα που αγοράζεις στην περιοχή σου,και να του λές να σε προσέχει.:) (ίσως έχει σχέση ότι πολλά καταστήματα είναι franchise οπότε εξαρτάται από το αφεντικό.) Αλλη λύση είναι να πάς αυτοπροσώπως να δεις, και να περιμένεις λίγο ,και θα την πάρεις συνήθως και πιο φθηνά:)

Τελος παραπάνω που αναφέρθηκε καθυστέριση στην παραδοση της παραγγελίας μεσω internet ,γνωρίζω και για 3ωρο σχετικά.

Edited by Starenios