Bayern7 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 πηγαίνει παντού δυτικά και τωρα ανοιγει και ανατολικα www.zest.grμπειτε να δειτε Em dytika. Emeis eimetha Katw Toumpa :) Exei kai kalamaria leei kai eksyphretei thn anatolikh thessalonikh... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Em dytika. Emeis eimetha Katw Toumpa :) φέρνει και ανατολικά μπες στο site να δεις μπορείς να κάνεις και online παραγγελίες οταν πρόκειται για φαι όλοι σημετέχουν στην συζήτηση :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 το κακο με τα delivery εχει παραγινει.... αυτη την φορα ρωτησα εξ αρχης ποση ωρα θα κανει και μου ειπε η κοπελα "το πολυ 20 λεπτα" στην μια ωρα πηρα να ακυρωσω και μου ειπαν(κλασσικα "μολις εφυγε") τους απαντησα "ναι αλλα τωρα φευγω κι εγω" και μου ειπαν πως οκ την ακυρωνουμε... μετα 15 λεπτα ηρθε η παραγγελια οπου ο νεαρος μονο που δε με εβρισε. αφου μου ειπε πως εφερε την παραγγελια αποφασισε να βγαλει τα ακουστικα του γιατι αμλλον δεν με ακουγε ετσι του ξαναειπα "εχω ακυρωσει την παραγγελια εδω και ωρα" -γιατι;;;(αγριεμενα) "γιατι παρηγγειλα πριν μιαμιση ωρα,ειπατε πως θα τα φερνατε σε 20 λεπτα...."(με διακοπτει "και δε θα τα παρετε τωρα;" "σας ειπα οτι εχω κανει ακυρωση" "πρεπει να τα παρετε,αλλιως..." "αλλιως τι;" "¬%/¬%(/("(κατι μουρμουρισε) (φευγοντας)"ναι αλλα εγω θα βρω τον μπελα μου" και ερωτω ρε παιδια...τι να εκανα;μου τα εφερε ενω περιμενα ηδη 1,5 ωρα,μου κανει τσαμπουκαδες να τα παρω,αντι να ζητησει μια συγγνωμη. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Αν σου πω δλδ ότι την Κυριακή παράγγειλε ο φίλος μου ciao pizza στις 21 και 55 και στις 22 και 23 ήταν στην πόρτα ο deliveras θα με μισήσεις?!? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 και ερωτω ρε παιδια...τι να εκανα;μου τα εφερε ενω περιμενα ηδη 1,5 ωρα,μου κανει τσαμπουκαδες να τα παρω,αντι να ζητησει μια συγγνωμη. Καλά έκανες. Ειδικά από τη στιγμή που την είχες ακυρώσει κιόλας. Εγώ δεν θα την ακύρωνα καν, απλά δεν θα την έπαιρνα όταν την έφερναν.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlorinin Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Εγώ την καλύτερη πίτσα την έχω φάει στο Χαλάνδρι σε μια πιτσαρία , νομίζω την λένε ΠΟΡΤΟΦΙΝΟ. Αν υπάρχει βέβαια ακόμα. Τώρα είμαι 28, μιλάμε για μέχρι το 1990. Θυμάμαι ότι έκανε 800 δραχμές η πίτσα και δεν ήξερε τι και αυτός τι δουλειά έκανε. Χώρια το ότι είχε εξαίρετη κουζίνα (μακαρόνια , ρύζι , γιουβέτσι κτλ). Κάποια από αυτές τις μέρες θα περάσω βόλτα, να δω αν υπάρχει και να θυμηθώ τα παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Προσωπικά πλέον όταν τρώω πίτσα παίρνω αποκλειστικα -light (ελαφριά πίτσα που δεν σε φουσκώνει) -διάφορα τυριά (ΚΟΛΑΣΗ.4-5 διαφορετικά λιωμένα τυριά σε μια ζεστή ζύμη) Τώρα το απο που,απλά δεν παραγγέλνω από γνωστές αλυσίδες (roma,hut κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Συγνώμη βρε παιδιά, θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση...πρόσφατα έκανα μια συζήτηση με υπάλληλο "και καλά" υπεύθυνο καταστήματος της Pizza Hut και μου είπε οτι ο μισθός τους είναι απίστευτα καλός, δηλαδή περίπου 1500 ευρώ το μήνα μαζί με tips...υπάρχει περίπτωση να παίρνουν τόσα χρήματα καθαρά??? Προσωπικά δεν το πιστεύω! Απο πότε οι πιτσαρίες μοιράζουν λεφτά και δεν το ξέρω....δεν σνομπάρω το αντικείμενο, απλά μου φαίνεται περίεργο και απίθανο....:wacko: Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Συγνώμη βρε παιδιά, θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση...πρόσφατα έκανα μια συζήτηση με υπάλληλο "και καλά" υπεύθυνο καταστήματος της Pizza Hut και μου είπε οτι ο μισθός τους είναι απίστευτα καλός, δηλαδή περίπου 1500 ευρώ το μήνα μαζί με tips...υπάρχει περίπτωση να παίρνουν τόσα χρήματα καθαρά??? Προσωπικά δεν το πιστεύω! Απο πότε οι πιτσαρίες μοιράζουν λεφτά και δεν το ξέρω....δεν σνομπάρω το αντικείμενο, απλά μου φαίνεται περίεργο και απίθανο....:wacko: Φίλε μου ισχύει. Έμεινα όταν το έμαθα κι εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Η Pizza Hut πληρώνει και πληρώνει στην ώρα της. δεν είναι μια εταιρεία του κ***, αλλά μεγάλη πολυεθνική. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Συγνώμη ρε παιδιά...αλλά και άλλα καταστήματα είναι πολυεθνικές αλλά διχίλιαρα για πλάκα δεν μοιράζουν σε φοιτητόκοσμο για να σερβίρουν πίτσες....άντε αυτός ο άνθρωπος μετά που καλόμαθε με αυτά τα λεφτά το μήνα να πάει να δουλέψει στο αντικείμενο που σπούδασε....για κανένα λόγο.... Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 apo mena Roma pizza!! the best!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Είμαι κι εγώ ένας Pizza Lover.Πίτσα να ναι κι από που να ναι. Αγαπημένη μου η pizza καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Συγνώμη ρε παιδιά...αλλά και άλλα καταστήματα είναι πολυεθνικές αλλά διχίλιαρα για πλάκα δεν μοιράζουν σε φοιτητόκοσμο για να σερβίρουν πίτσες....άντε αυτός ο άνθρωπος μετά που καλόμαθε με αυτά τα λεφτά το μήνα να πάει να δουλέψει στο αντικείμενο που σπούδασε....για κανένα λόγο.... :yawn::hypno::lost: 1) Ποιος είπε για διχίλιαρα; 2) Δεν σέρβιρε πίτσες ο άνθρωπος, υπεύθυνος καταστήματος ήταν. 3) Δεν ήταν φοιτητής 4) Και να ίσχυαν τα παραπάνω, πού είναι το πρόβλημα σου και σου κάνει εντύπωση;;; :worry: Είναι κακό δηλαδή μια εταιρεία να αποζημιώνει καλά τους συνεργάτες/υπαλλήλους της;;:blink: 5) Δεν δουλεύω (πια) στην Pizza Hut, και τότε που δούλευα δεν σέρβιρα πίτσες :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Είμαι κι εγώ ένας Pizza Lover.Πίτσα να ναι κι από που να ναι. Αγαπημένη μου η pizza καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος!! οντως πολυ καλη η καρμποναρα...μετα τη bbq ειναι η 2η μου επιλογη.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Είμαι κι εγώ ένας Pizza Lover.Πίτσα να ναι κι από που να ναι. Αγαπημένη μου η pizza καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος!! me makaronia mesa h xwrhs?:lol: kalo akougete pantos tha thela na thn dokimasw...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 :yawn::hypno::lost: 1) Ποιος είπε για διχίλιαρα; 2) Δεν σέρβιρε πίτσες ο άνθρωπος, υπεύθυνος καταστήματος ήταν. 3) Δεν ήταν φοιτητής 4) Και να ίσχυαν τα παραπάνω, πού είναι το πρόβλημα σου και σου κάνει εντύπωση;;; :worry: Είναι κακό δηλαδή μια εταιρεία να αποζημιώνει καλά τους συνεργάτες/υπαλλήλους της;;:blink: 5) Δεν δουλεύω (πια) στην Pizza Hut, και τότε που δούλευα δεν σέρβιρα πίτσες :p :p :p Egw milaw gia atoma pou akoma ptyxio den exoun, serbiroun pizzes kai to paizoun upeu8unoi katasthmatos sthn pizza hut...gia na to lew den to ebgala apo to mualo mou...mou to eipan atoma pou douleuoun ekei kai mas eipan to ligotero gia 1500 to mhna....kai epeidh exeis kai aporia, den exw kanena problhma...magkia tous an ta pairnoun...apla rwtaw giati pote den exw doulepsei se tetoia katasthmata kai nomizw oti mas douleuoun...gi'auto kai rwthsa an isxuei auto...apla mou fainetai parakseno afou einai toso kaloplhrwtes giati den pane oloi na doulepsoun ekei kai pane gia 600 eurw allou kai se paromoia katasthmata pou den dinoun tosa lefta....kai mhn mou peite oti den pairnei kosmo....giati pairnei....telos to 8emataki gia emena...einai kai asxeto me to topic, apla opoioi eiste anergoi trexteeeee sthn pizza hut:lol::lol: Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 παντως το εχω ακουσει κι εγω παιδια αυτο για τους πολυ καλους μισθους στην πιτσα hut!!! αρα για να το εχουμε ακουσει τοσοι ανθρωποι δεν ειναι μουφα, ισχυει... μπραβο τους παντως, αφου βγαζουν τοσα, καλα κανουν και τα δινουν κιολας!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Egw milaw gia atoma pou akoma ptyxio den exoun, serbiroun pizzes kai to paizoun upeu8unoi katasthmatos sthn pizza hut...gia na to lew den to ebgala apo to mualo mou...mou to eipan atoma pou douleuoun ekei kai mas eipan to ligotero gia 1500 to mhna....kai epeidh exeis kai aporia, den exw kanena problhma...magkia tous an ta pairnoun...apla rwtaw giati pote den exw doulepsei se tetoia katasthmata kai nomizw oti mas douleuoun...gi'auto kai rwthsa an isxuei auto...apla mou fainetai parakseno afou einai toso kaloplhrwtes giati den pane oloi na doulepsoun ekei kai pane gia 600 eurw allou kai se paromoia katasthmata pou den dinoun tosa lefta....kai mhn mou peite oti den pairnei kosmo....giati pairnei....telos to 8emataki gia emena...einai kai asxeto me to topic, apla opoioi eiste anergoi trexteeeee sthn pizza hut:lol::lol: To ότι είναι καλοπληρωτές δεν σημαίνει ότι παίρνουν όποιον να'ναι... μάλλον το αντίθετο σημαίνει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Από Pizza Hut, προτιμώ την spicy και καμμιά φορά η Greek lovers. Πολύ ωραία όμως είναι και η πίτσα από τον Oscar στα Πατήσια... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 me makaronia mesa h xwrhs?:lol: Χωρίς βρε:lol: Αλλά με μια μακαρονάδα στο δίπλα πιάτο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 αυτό για την Pizza Hut το έχω ακούσει κι εγώ παιδιά...και δεν μπορούσα να το καταλάβω... και μάλιστα το παιδί που το είπε τελείωνε τη σχολή του και έλεγε στη φίλη μου ακριβώς αυτό. ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξει δουλειά και μετά το πτυχίο του γιατί που θα 'βρισκε τέτοιο μισθό...οπότε μάλλον ισχύει... παρόλα αυτά εγώ το χαίρομαι...τέτοιοι θα έπρεπε να είναι οι μισθοί...όσο για τις πολυεθνικές...μη ****....έχω δουλέψει σε πολυεθνική και ο μισθός με το ζόρι άγγιζε τα 700 ευρώ....βρε ουστ!!! Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Για μένα φοβερή πίτσα ειναι απο την αλυσίδα καταστήματων L' ARTIGIANO ΦΟΒΕΡΕΣ πιτσες,,, ειδικα η πατατινο και η τρε κολορε:food::pig: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Με την παρέα μου ψηνόμαστε να παμε Πίτσα Χατ για την προσφορά αυτή, αν έχει πάει κανείς ας μου πει αν είναι όντως "απεριόριστη" η πίτσα που μπορεί να φάει κάποιος; Κ αν ισχύει για όλες τις μέρες; Όχι τίποτα άλλο, αλλά εχω κι ένα φιλαράκι που τρώει 5 πίτσες για την πλάκα του κ δεν θέλω να απογοητευτεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 nope.....:) για πληροφορίες τηλέφωνο στην pizza hut... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts