Jump to content

Pizza Lovers

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια πιτσαρία κάνει την καλύτερη πίτσα?  

462 members have voted

1. 1. Ποια πιτσαρία κάνει την καλύτερη πίτσα?

• pizza Hut
      186
    • pizza Fun
      53
    • Roma pizza
      41
    • Dominos
      73
    • Αλλη? Ποιά?
      109

Recommended Posts

πηγαίνει παντού δυτικά και τωρα ανοιγει και ανατολικα www.zest.grμπειτε να δειτε

Em dytika. Emeis eimetha Katw Toumpa :)

Exei kai kalamaria leei kai eksyphretei thn anatolikh thessalonikh...

• Απαντήσεις 347
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Em dytika. Emeis eimetha Katw Toumpa :)

φέρνει και ανατολικά μπες στο site να δεις μπορείς να κάνεις και online παραγγελίες οταν πρόκειται για φαι όλοι σημετέχουν στην συζήτηση :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

• 3 weeks later...

το κακο με τα delivery εχει παραγινει....

αυτη την φορα ρωτησα εξ αρχης ποση ωρα θα κανει και μου ειπε η κοπελα "το πολυ 20 λεπτα"

στην μια ωρα πηρα να ακυρωσω και μου ειπαν(κλασσικα "μολις εφυγε")

τους απαντησα "ναι αλλα τωρα φευγω κι εγω" και μου ειπαν πως οκ την ακυρωνουμε...

μετα 15 λεπτα ηρθε η παραγγελια οπου ο νεαρος μονο που δε με εβρισε.

αφου μου ειπε πως εφερε την παραγγελια αποφασισε να βγαλει τα ακουστικα του γιατι αμλλον δεν με ακουγε

ετσι του ξαναειπα "εχω ακυρωσει την παραγγελια εδω και ωρα"

-γιατι;;;(αγριεμενα)

"γιατι παρηγγειλα πριν μιαμιση ωρα,ειπατε πως θα τα φερνατε σε 20 λεπτα...."(με διακοπτει

"και δε θα τα παρετε τωρα;"

"σας ειπα οτι εχω κανει ακυρωση"

"πρεπει να τα παρετε,αλλιως..."

"αλλιως τι;"

"¬%/¬%(/("(κατι μουρμουρισε)

(φευγοντας)"ναι αλλα εγω θα βρω τον μπελα μου"

και ερωτω ρε παιδια...τι να εκανα;μου τα εφερε ενω περιμενα ηδη 1,5 ωρα,μου κανει τσαμπουκαδες να τα παρω,αντι να ζητησει μια συγγνωμη.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αν σου πω δλδ ότι την Κυριακή παράγγειλε ο φίλος μου ciao pizza στις 21 και 55 και στις 22 και 23 ήταν στην πόρτα ο deliveras θα με μισήσεις?!?

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

και ερωτω ρε παιδια...τι να εκανα;μου τα εφερε ενω περιμενα ηδη 1,5 ωρα,μου κανει τσαμπουκαδες να τα παρω,αντι να ζητησει μια συγγνωμη.

Καλά έκανες. Ειδικά από τη στιγμή που την είχες ακυρώσει κιόλας.

Εγώ δεν θα την ακύρωνα καν, απλά δεν θα την έπαιρνα όταν την έφερναν.:!:

• 3 months later...
Εγώ την καλύτερη πίτσα την έχω φάει στο Χαλάνδρι σε μια πιτσαρία , νομίζω την λένε ΠΟΡΤΟΦΙΝΟ. Αν υπάρχει βέβαια ακόμα. Τώρα είμαι 28, μιλάμε για μέχρι το 1990. Θυμάμαι ότι έκανε 800 δραχμές η πίτσα και δεν ήξερε τι και αυτός τι δουλειά έκανε. Χώρια το ότι είχε εξαίρετη κουζίνα (μακαρόνια , ρύζι , γιουβέτσι κτλ). Κάποια από αυτές τις μέρες θα περάσω βόλτα, να δω αν υπάρχει και να θυμηθώ τα παλιά

Προσωπικά πλέον όταν τρώω πίτσα παίρνω αποκλειστικα

-light (ελαφριά πίτσα που δεν σε φουσκώνει)

-διάφορα τυριά (ΚΟΛΑΣΗ.4-5 διαφορετικά λιωμένα τυριά σε μια ζεστή ζύμη)

Τώρα το απο που,απλά δεν παραγγέλνω από γνωστές αλυσίδες (roma,hut κτλ)

Συγνώμη βρε παιδιά, θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση...πρόσφατα έκανα μια συζήτηση με υπάλληλο "και καλά" υπεύθυνο καταστήματος της Pizza Hut και μου είπε οτι ο μισθός τους είναι απίστευτα καλός, δηλαδή περίπου 1500 ευρώ το μήνα μαζί με tips...υπάρχει περίπτωση να παίρνουν τόσα χρήματα καθαρά??? Προσωπικά δεν το πιστεύω! Απο πότε οι πιτσαρίες μοιράζουν λεφτά και δεν το ξέρω....δεν σνομπάρω το αντικείμενο, απλά μου φαίνεται περίεργο και απίθανο....:wacko:
http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

Συγνώμη βρε παιδιά, θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση...πρόσφατα έκανα μια συζήτηση με υπάλληλο "και καλά" υπεύθυνο καταστήματος της Pizza Hut και μου είπε οτι ο μισθός τους είναι απίστευτα καλός, δηλαδή περίπου 1500 ευρώ το μήνα μαζί με tips...υπάρχει περίπτωση να παίρνουν τόσα χρήματα καθαρά??? Προσωπικά δεν το πιστεύω! Απο πότε οι πιτσαρίες μοιράζουν λεφτά και δεν το ξέρω....δεν σνομπάρω το αντικείμενο, απλά μου φαίνεται περίεργο και απίθανο....:wacko:

Φίλε μου ισχύει. Έμεινα όταν το έμαθα κι εγώ...

Η Pizza Hut πληρώνει και πληρώνει στην ώρα της. δεν είναι μια εταιρεία του κ***, αλλά μεγάλη πολυεθνική. ;)

Συγνώμη ρε παιδιά...αλλά και άλλα καταστήματα είναι πολυεθνικές αλλά διχίλιαρα για πλάκα δεν μοιράζουν σε φοιτητόκοσμο για να σερβίρουν πίτσες....άντε αυτός ο άνθρωπος μετά που καλόμαθε με αυτά τα λεφτά το μήνα να πάει να δουλέψει στο αντικείμενο που σπούδασε....για κανένα λόγο....

Είμαι κι εγώ ένας Pizza Lover.Πίτσα να ναι κι από που να ναι.

Αγαπημένη μου η pizza καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος!!

Συγνώμη ρε παιδιά...αλλά και άλλα καταστήματα είναι πολυεθνικές αλλά διχίλιαρα για πλάκα δεν μοιράζουν σε φοιτητόκοσμο για να σερβίρουν πίτσες....άντε αυτός ο άνθρωπος μετά που καλόμαθε με αυτά τα λεφτά το μήνα να πάει να δουλέψει στο αντικείμενο που σπούδασε....για κανένα λόγο....

:yawn::hypno::lost:

1) Ποιος είπε για διχίλιαρα;

2) Δεν σέρβιρε πίτσες ο άνθρωπος, υπεύθυνος καταστήματος ήταν.

3) Δεν ήταν φοιτητής

4) Και να ίσχυαν τα παραπάνω, πού είναι το πρόβλημα σου και σου κάνει εντύπωση;;; :worry: Είναι κακό δηλαδή μια εταιρεία να αποζημιώνει καλά τους συνεργάτες/υπαλλήλους της;;:blink:

5) Δεν δουλεύω (πια) στην Pizza Hut, και τότε που δούλευα δεν σέρβιρα πίτσες :p :p :p

οντως πολυ καλη η καρμποναρα...μετα τη bbq ειναι η 2η μου επιλογη..

me makaronia mesa h xwrhs?:lol:

kalo akougete pantos tha thela na thn dokimasw...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

:yawn::hypno::lost:

1) Ποιος είπε για διχίλιαρα;

2) Δεν σέρβιρε πίτσες ο άνθρωπος, υπεύθυνος καταστήματος ήταν.

3) Δεν ήταν φοιτητής

4) Και να ίσχυαν τα παραπάνω, πού είναι το πρόβλημα σου και σου κάνει εντύπωση;;; :worry: Είναι κακό δηλαδή μια εταιρεία να αποζημιώνει καλά τους συνεργάτες/υπαλλήλους της;;:blink:

5) Δεν δουλεύω (πια) στην Pizza Hut, και τότε που δούλευα δεν σέρβιρα πίτσες :p :p :p

Egw milaw gia atoma pou akoma ptyxio den exoun, serbiroun pizzes kai to paizoun upeu8unoi katasthmatos sthn pizza hut...gia na to lew den to ebgala apo to mualo mou...mou to eipan atoma pou douleuoun ekei kai mas eipan to ligotero gia 1500 to mhna....kai epeidh exeis kai aporia, den exw kanena problhma...magkia tous an ta pairnoun...apla rwtaw giati pote den exw doulepsei se tetoia katasthmata kai nomizw oti mas douleuoun...gi'auto kai rwthsa an isxuei auto...apla mou fainetai parakseno afou einai toso kaloplhrwtes giati den pane oloi na doulepsoun ekei kai pane gia 600 eurw allou kai se paromoia katasthmata pou den dinoun tosa lefta....kai mhn mou peite oti den pairnei kosmo....giati pairnei....telos to 8emataki gia emena...einai kai asxeto me to topic, apla opoioi eiste anergoi trexteeeee sthn pizza hut:lol::lol:

παντως το εχω ακουσει κι εγω παιδια αυτο για τους πολυ καλους μισθους στην πιτσα hut!!! αρα για να το εχουμε ακουσει τοσοι ανθρωποι δεν ειναι μουφα, ισχυει... μπραβο τους παντως, αφου βγαζουν τοσα, καλα κανουν και τα δινουν κιολας!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Egw milaw gia atoma pou akoma ptyxio den exoun, serbiroun pizzes kai to paizoun upeu8unoi katasthmatos sthn pizza hut...gia na to lew den to ebgala apo to mualo mou...mou to eipan atoma pou douleuoun ekei kai mas eipan to ligotero gia 1500 to mhna....kai epeidh exeis kai aporia, den exw kanena problhma...magkia tous an ta pairnoun...apla rwtaw giati pote den exw doulepsei se tetoia katasthmata kai nomizw oti mas douleuoun...gi'auto kai rwthsa an isxuei auto...apla mou fainetai parakseno afou einai toso kaloplhrwtes giati den pane oloi na doulepsoun ekei kai pane gia 600 eurw allou kai se paromoia katasthmata pou den dinoun tosa lefta....kai mhn mou peite oti den pairnei kosmo....giati pairnei....telos to 8emataki gia emena...einai kai asxeto me to topic, apla opoioi eiste anergoi trexteeeee sthn pizza hut:lol::lol:

To ότι είναι καλοπληρωτές δεν σημαίνει ότι παίρνουν όποιον να'ναι... μάλλον το αντίθετο σημαίνει ;)

Από Pizza Hut, προτιμώ την spicy και καμμιά φορά η Greek lovers.

Πολύ ωραία όμως είναι και η πίτσα από τον Oscar στα Πατήσια...

Γιώργος

Galaxy s9+

αυτό για την Pizza Hut το έχω ακούσει κι εγώ παιδιά...και δεν μπορούσα να το καταλάβω... και μάλιστα το παιδί που το είπε τελείωνε τη σχολή του και έλεγε στη φίλη μου ακριβώς αυτό. ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξει δουλειά και μετά το πτυχίο του γιατί που θα 'βρισκε τέτοιο μισθό...οπότε μάλλον ισχύει... παρόλα αυτά εγώ το χαίρομαι...τέτοιοι θα έπρεπε να είναι οι μισθοί...όσο για τις πολυεθνικές...μη ****....έχω δουλέψει σε πολυεθνική και ο μισθός με το ζόρι άγγιζε τα 700 ευρώ....βρε ουστ!!!
'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Για μένα φοβερή πίτσα ειναι απο την αλυσίδα καταστήματων

L' ARTIGIANO

ΦΟΒΕΡΕΣ πιτσες,,, ειδικα η πατατινο και η τρε κολορε:food::pig:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

• 1 year later...

Με την παρέα μου ψηνόμαστε να παμε Πίτσα Χατ για την προσφορά αυτή, αν έχει πάει κανείς ας μου πει αν είναι όντως "απεριόριστη" η πίτσα που μπορεί να φάει κάποιος; Κ αν ισχύει για όλες τις μέρες;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά εχω κι ένα φιλαράκι που τρώει 5 πίτσες για την πλάκα του κ δεν θέλω να απογοητευτεί!