Jump to content

xlorinin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xlorinin

  1. Εντάξει να το τυπώσεις, μα θαρρώ ότι θέλει τα δικά σου γράμματα. Για να μην το ρισκάρεις, έλεγξέ το. Kabamaru: Αν κάνεις αίτηση με το προσόν 001 (το οποίο είναι ο κωδικός για το πιστοποιητικό πληροφορικής) είναι απλό το τι θα γίνει. Θα απορριφθείς. Θα στείλεις μεν την αίτηση, αλλά άνευ νοήματος. Εξαίρεση αποτελεί ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών που στο τέλος όμως βλέπω και αυτός να απαιτεί ECDL. Θα δείξει
  2. Ναι , αυτό εννοεί , ποιος θα στο συμπληρώσει εξάλλου; Ο εκτυπωτής σου;
  3. ECDL : αν δεν το έχεις απλά απορρίπτεσαι , μα και αν έχεις 100 διδακτωρικά. Μόρια: αν επιτύχεις , ισχύουν για 3 έτη τα μόρια σε όποιον διαγωνισμό και αν πας. Προγράμματα stages : Προγράμματα χωρίς ένσημα (!) , τα οποία σου δίνουν μόρια προϋπηρεσίας. Προτιμώτερο είναι να δουλέψεις 2-3 έτη χωρίς ένσημα. Έτσι και αλλιώς σύνταξη θα πάρεις στα 65 , όπως και να έχει το ζήτημα. ΦΕΚ: τα διαβάζεις με προσοχή γιατί αν ΔΕΝ τα διαβάσεις, ίσως συμπληρώσεις λάθος την αίτηση. :)
  4. Προς προηγούμενα μυνήματα: Απάντηση στο τι πάει να πει ΙΚΕΑ. Εϊναι τα αρχικά του ιδρυτή της εταιρίας και της πόλης απ' όπου ξεκίνησε. Συγκεκριμένα Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd ('Ινγκβαρ Κάμπραντ Έλμταρυντ Αγκϋναρυντ). Τώρα για θέματα ποιότητας, δείτε και αποφασίστε. Έχει καλές λύσεις πάντως. Στα τελευταία: Ράφια τοίχου να θες, να έχεις όρεξη να τριγυρνάς στο κατάστημα και να διαλέξεις!
  5. Εγώ την καλύτερη πίτσα την έχω φάει στο Χαλάνδρι σε μια πιτσαρία , νομίζω την λένε ΠΟΡΤΟΦΙΝΟ. Αν υπάρχει βέβαια ακόμα. Τώρα είμαι 28, μιλάμε για μέχρι το 1990. Θυμάμαι ότι έκανε 800 δραχμές η πίτσα και δεν ήξερε τι και αυτός τι δουλειά έκανε. Χώρια το ότι είχε εξαίρετη κουζίνα (μακαρόνια , ρύζι , γιουβέτσι κτλ). Κάποια από αυτές τις μέρες θα περάσω βόλτα, να δω αν υπάρχει και να θυμηθώ τα παλιά
  6. Το τεστ δεξιοτήτων είναι μια γραπτή εξέταση, η οποία : 1) Κάνει ερωτήσεις γενικού περιεχομένου, χωρίς να απαιτείται κάποια εξειδίκευση και οι οποίες αν στο σύνολο τους ξεπερνάνε το 60% παίρνεις κάποια μόρια. 2) Αν θες να δώσεις ΑΣΕΠ πρέπει να πας. Εϊναι μόρια. Και αν ακόμα αποτύχεις, το τεστ δεν θα μετρήσει αρνητικά , απλά δεν θα ληφθεί υπόψη. Έχει τα αντίστοιχα ΦΕΚ στο http://www.asep.gr στους γραπτούς διαγωνισμούς, καθώς και τα έγγραφα των αιτήσεων. Πάντως να κάνω ένα σχόλιο, πιο δύσκολο είναι να συμπληρώσεις σωστά την αίτηση, παρά να επιτύχεις στον ΑΣΕΠ. Να διαβάσεις με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ αυτά τα οπόια λέει το ΦΕΚ. Αν έχεις κάποια πιο συγκεκριμένη απορία, ρώτα και αν γνωρίζω θα σου απαντήσω.
  7. Προς: Freak Of Nature Εντάξει δεν επιμένω. Κάποιος Κος Κωτσαρέλης λένε ότι έκανε μια πρόοδο. Είπε ότι στην επόμενη δεκαετία θα έχουν γίνει κάποιες δοκιμές. Όλα αυτά βέβαια ίσως είναι προαναγγελίες. Πάντως θεωρώ πολύ πιο σημαντικό να βρεθεί ένα φάρμακο για τον καρκίνο ή για το AIDS παρά για την φαλάκρα.
  8. Θα πω μια γενικότητα απλά για να την ξέρετε. Έκανα στρατόπεδο σε Θήβα , Σπάρτη , Ρόδο και Κιλκίς Αερομεταφερόμενη ταξιαρχία ( αφού δεν με στείλανε και Κόσοβο πάλι καλά). Ο στρατός είναι μια καλή δοκιμασία νεύρων και μια μικρογραφία του κατά πολύ χειρότερου δημόσιου τομέα. Είναι ο τρόπος για να μάθει ο κάθε άνθρωπος να δέχεται τους ανόητους και τους βυσματίες. Θα στραβώσετε με πολλά στον στρατό, αλλά πρέπει να έχετε στον νου. Ότι ειναι παρωδικός. Επιπλέον. Σε κάθε κέντρο οι υπηρεσίες είναι καλές σε αυτούς , που οι άλλοι τους εξασφάλισαν ότι θα είναι καλές. Και ότι καταλάβατε, καταλάβατε. Υπομόνή και θα είσαστε άρχοντες. Και προς Θεού. Όχι μαγκιές εκεί. Θα σας την πέσουν ψυχολογικά! Καλή θητεία.!
  9. Αυτό το διάβασα από έναν δικτυακό τόπο , όπου ένας έλλην γιατρός, ονόματι Κωτσαρέλης βρήκε τρόπο να απομονώνει βλαστοκύτταρα από θυλάκια της κεφαλής, χωρίς να χρειάζεται αίμα από τον λώρο. Τώρα λέμε για κληρονομικότητα. Άλλη παραξενιά. Ακούστε το ιστορικό μου. Του πατέρα μου ο πατέρας, στα 22 δεν είχε ούτε μία τρίχα. Ο πατέρας μου και οι θείος μού είναι 63 στα 64 ο ένας και 61 στα 62 ο άλλος. ΔΕΝ τους λείπει ούτε μια τρίχα. Εγώ δεν έχω κάνει φαλάκρα ως τώρα. Η θεία μου όμως, ΦΙΣΚΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ παντρεύτηκε άνδρα με μαλλιά και τα ξεδέρφια μού είναι σαν λάμπες ε από πορτατίφ. Ενημερωτικό: Οι γυναίκες έχουν πιο πολύ κατά τις μελέτες το γονίδιο της φαλάκρας από τους άνδρες, απλά δεν εκφράζεται λόγω ορμονών (!). Γλύτωσαν τα αγόρια την καράφλα και την τσίμπησε η θεία μου "κρυμμένη". Μην το ψάχνετε. Μακάρι να βρεθεί το φάρμακο για όσους υποφέρουν , ιδίως όσοι είναι κάτω από 25. Εγώ σε λίγο θα πάω στα 30 , δεν με πολυνοιάζει. Έχω συνηθίσει και τις 2 εικόνες.Αυτά τα ολίγα , και καταλήγω ότι τελικά ας μείνουμε όπως γεννηθήκαμε από το μείγμα μας. Αν δεν μας πειράζει φυσικά! Επιπλέον όσες εμφυτεύσεις είδα , είναι σαν κηπάκια! :( Καλή σας/μου τύχη.
  10. απ'όσο ξέρω ... δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πάντως άκουσα ότι στην επόμενη δεκαετία θα χρησιμοποιηθούν τα βλαστοκύτταρα, τα οποία είναι η θεραπεία χωρίς νυστέρι..ΑΝ καραφλιάσεις στα 25 π.χ , είσαι πολύ νέος για να αναστρέψεις 100% το πρόβλημα.
×
×
  • Create New...