billy1986 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Η μπαταρία αυτή είναι αλλαγμένη πριν κάποιους μήνες,ωστόσο θα ξανά ρωτήσω για αλλαγή μπαταρίας. Όχι δεν τη ξέρω τη διαδικασία που λες σου είναι εύκολο ένα λινκ για το πως; Στήνω το τηλέφωνο από την αρχή; Sent from my iPhone using Tapatalk Αρχικά μπαταρία που άλλαξες; Εξουσιοδοτημένο ή άλλου, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Αρχικά μπαταρία που άλλαξες; Εξουσιοδοτημένο ή άλλου, Στην document , η οποία by the way ήταν απίθανη η εξυπηρέτηση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Στην document , η οποία by the way ήταν απίθανη η εξυπηρέτηση Sent from my iPhone using Tapatalk Και εγώ μόνο αυτούς εμπιστεύομαι. Θα πάρεις back up αντίγραφο ασφαλείας. Θα αποθηκεύσεις φωτογραφίες στο iCloud μηνύματα και μειλ στο iCloud και μετά την καθαρή εγκατάστασης Και set up as new το μόνο που θα ανοίγεις θα είναι οι διακόπτες της ροής από το iCloud από τις ρυθμίσεις. Εφαρμογές εγκαθιστάς χειροκίνητα με τους οποίους κωδικούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Billy1986 σε ευχαριστώ μάλλον θα το κάνω έτσι! Επίσης αν αλλάξω μπαταρία λέτε να αλλάξει η επίδοση του κινητού ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Billy1986 σε ευχαριστώ μάλλον θα το κάνω έτσι! Επίσης αν αλλάξω μπαταρία λέτε να αλλάξει η επίδοση του κινητού ; Sent from my iPhone using Tapatalk Νομίζω πως όχι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Billy1986 σε ευχαριστώ μάλλον θα το κάνω έτσι! Επίσης αν αλλάξω μπαταρία λέτε να αλλάξει η επίδοση του κινητού ; Sent from my iPhone using Tapatalk Θα μπορούσε αν έβαζες μη αυθεντική. Θα συγχρόνιζε πιο χαμηλά ο επεξεργαστής σου. Αλλά επειδή έβαλες αυθεντική δεν έχεις τέτοια προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Θα μπορούσε αν έβαζες μη αυθεντική. Θα συγχρόνιζε πιο χαμηλά ο επεξεργαστής σου. Αλλά επειδή έβαλες αυθεντική δεν έχεις τέτοια προβλήματα. Που το στηρίζεις αυτό; Έχεις βάλει; Εγώ έχω αλλάξει 3 και δεν είχα κανένα πρόβλημα πέρα του ότι κράτησαν μόνο 3 μήνες. Έπεσε γρήγορα η χωρητικότητα τους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Παιδιά αυτό που εννοώ είναι αν αλλάξω μπαταρία θα ξανά επανέλθει η ταχύτητα κ αν θα μειωθούν τα lags! Κωτσόβολος δεν βάζει αυθεντικές ε; Αξιζει λέτε έχω γνωστό και έχω καλη τιμή και το σκέφτομαι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Παιδιά αυτό που εννοώ είναι αν αλλάξω μπαταρία θα ξανά επανέλθει η ταχύτητα κ αν θα μειωθούν τα lags! Κωτσόβολος δεν βάζει αυθεντικές ε; Αξιζει λέτε έχω γνωστό και έχω καλη τιμή και το σκέφτομαι Sent from my iPhone using Tapatalk Είσαι κάτω από 80% υγεία μπαταρίας; Τα περισσότερα προβλήματα στις ημέρες μας οφείλονται στο iOS 14 όχι στην μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Όχι δεν είμαι κάτω από 80 % όποτε δεν θα μπω στη διαδικασία αλλαγής ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Billy1986 σε ευχαριστώ μάλλον θα το κάνω έτσι! Επίσης αν αλλάξω μπαταρία λέτε να αλλάξει η επίδοση του κινητού ; Sent from my iPhone using Tapatalk Η μόνη περίπτωση να γίνει αυτό είναι αν η συσκευή εφαρμόζει το λεγόμενο CPU throttling σε περίπτωση εκτεταμένης υποβάθμισης της κατάστασης της μπαταρίας σου. Συνήθως ρίχνει την συχνότητα του SOC για να το επιτύχει αυτό. Με αλλαγή μπαταρίας επανέρχεται στην φυσιολογική συχνότητα λειτουργίας Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Παιδιά αυτό που εννοώ είναι αν αλλάξω μπαταρία θα ξανά επανέλθει η ταχύτητα κ αν θα μειωθούν τα lags! Κωτσόβολος δεν βάζει αυθεντικές ε; Αξιζει λέτε έχω γνωστό και έχω καλη τιμή και το σκέφτομαι Sent from my iPhone using Tapatalk Αυθεντικές βάζουν μόνο document isystem info quest istorm με αυτή τη σειρά ως προς την αξία των καταστημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Στην συγκεκριμένη συσκευή η εμπειρία με 14.0.1 και 14.1 πως έχει; Ποια έκδοση είναι καλύτερη; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Και εγώ μόνο αυτούς εμπιστεύομαι. Θα πάρεις back up αντίγραφο ασφαλείας. Θα αποθηκεύσεις φωτογραφίες στο iCloud μηνύματα και μειλ στο iCloud και μετά την καθαρή εγκατάστασης Και set up as new το μόνο που θα ανοίγεις θα είναι οι διακόπτες της ροής από το iCloud από τις ρυθμίσεις. Εφαρμογές εγκαθιστάς χειροκίνητα με τους οποίους κωδικούς. @billy1986 μετά το set up as new θα βάλω τις εφαρμογές από την αρχή μια μια ; Και με τους κωδικούς από τις εφαρμογές ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 @billy1986 μετά το set up as new θα βάλω τις εφαρμογές από την αρχή μια μια ; Και με τους κωδικούς από τις εφαρμογές ; Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι έχει λίγο νταβαντουρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 @billy1986 μετά το set up as new θα βάλω τις εφαρμογές από την αρχή μια μια ; Και με τους κωδικούς από τις εφαρμογές ; Sent from my iPhone using Tapatalk Κάνε αντίγραφο iCloud και μετά την επαναφορά, κάνε επαναφορά από iCloud και δεν θα χρειαστεί να κανείς σχεδόν τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 @tasos19s θα το δοκιμάσω! Επίσης παιδιά γνωρίζετε αν μπορώ να κάνω downgrade σε iOS 13 τωρα που είμαι σε iOS 14? Είναι safe ; Υπάρχει τρόπος; Θα τα χάσω όλα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 δεν μπορεις... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 δεν μπορεις... Μπορεί. Εάν η apple ξανά υπογράψει παλιές εκδόσεις. 1 φορά έγινε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 @tasos19s θα το δοκιμάσω! Επίσης παιδιά γνωρίζετε αν μπορώ να κάνω downgrade σε iOS 13 τωρα που είμαι σε iOS 14? Είναι safe ; Υπάρχει τρόπος; Θα τα χάσω όλα; Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν γίνεται Εάν γινόταν ναι τα χάνεις όλα Δεν μπορείς να περάσεις backup νέας έκδοσης σε κάποια παλαιότερη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Δεν γίνεται Εάν γινόταν ναι τα χάνεις όλα Δεν μπορείς να περάσεις backup νέας έκδοσης σε κάποια παλαιότερη Έκανα τελικά reset και επαναφορά με iCloud και τα ίδια χάλια σε κολλήματα . Όταν περάσει η φάση με το COVID θα αλλάξω μπαταρία μήπως και γίνει διαφορά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Έκανα τελικά reset και επαναφορά με iCloud και τα ίδια χάλια σε κολλήματα . Όταν περάσει η φάση με το COVID θα αλλάξω μπαταρία μήπως και γίνει διαφορά Sent from my iPhone using Tapatalk Κι εγώ προβλήματα έχω με την 14.2 Γι αυτό κιόλας έβαλα αγγελία iphone, watch και airpods Την κάνω από την Apple με κούρασε με τα σπαστικα αυτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Κι εγώ προβλήματα έχω με την 14.2 Γι αυτό κιόλας έβαλα αγγελία iphone, watch και airpods Την κάνω από την Apple με κούρασε με τα σπαστικα αυτά Δεν περίμενα από σένα να διαβάσω κάτι τέτοιο... Τι σκεφτεσαι να πάρεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Δεν περίμενα από σένα να διαβάσω κάτι τέτοιο... Τι σκεφτεσαι να πάρεις;;; Oneplus 8t θα στοιχημάτιζα :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Oneplus 8t θα στοιχημάτιζα :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Έχω ένα OnePlus X Θα κάνω την δουλειά μου με αυτό μέχρι νεωτέρας Μια χαρά δουλεύει εδώ και 5 χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts