Tasos19s Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Έκανα ακριβώς ότι μου είπες. Επίσης έχουμε τις ίδιες ρυθμίσεις. Το βαζω σε λειτουργία πτήσης και δεν με αφήνει να πραγματοποίησω κλήση. Ειλικρινά με έχει φέρει στα όρια μου. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Άνοιξες το WiFi μετά την λειτουργία πτήσης; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Άνοιξες το WiFi μετά την λειτουργία πτήσης;Ναι κανονικά. Επίσης δεν θα έπρεπε να έχει και volte η όχι; γιατί ούτε αυτό δουλεύει. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Ναι κανονικά. Επίσης δεν θα έπρεπε να έχει και volte η όχι; γιατί ούτε αυτό δουλεύει. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Όσον αφορά το vowifi, μάλλον κάτι παίζει με το ρουτερ. Κάποιο firewall ίσως; Δοκίμασε το και σε άλλο ρουτερ πάντως. Volte γιατί δεν παίζει; Σε ρίχνει σε 3G όταν πας να κανεις κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Όσον αφορά το vowifi, μάλλον κάτι παίζει με το ρουτερ. Κάποιο firewall ίσως; Δοκίμασε το και σε άλλο ρουτερ πάντως. Volte γιατί δεν παίζει; Σε ρίχνει σε 3G όταν πας να κανεις κλήση;Δεν έχω βρεθεί ακόμα σε άλλο ρουτερ. Αλλά έκανα το κινητό μου hot spot Και συνδέθηκα με το iPhone. Πάλι το ίδιο. Καμία μα καμία διαφορά. Το βαζω σε λειτουργία πτήσης. Πάω να κάνω κλήση κ πετάει αυτό το μνμ ενώ βρίσκομαι σε δίκτυο WiFi. Όσο για το volte για κάποιο λόγο δεν έχει ποτέ 4g. Μόνο 3g. Οπότε όταν πραγματοποιεί κλήση μένει απλά σε 3g. Έχει βάλει Cosmote εδώ και 5 μέρες. Πριν που είχε wind έπιανε 4g. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Δεν έχω βρεθεί ακόμα σε άλλο ρουτερ. Αλλά έκανα το κινητό μου hot spot Και συνδέθηκα με το iPhone. Πάλι το ίδιο. Καμία μα καμία διαφορά. Το βαζω σε λειτουργία πτήσης. Πάω να κάνω κλήση κ πετάει αυτό το μνμ ενώ βρίσκομαι σε δίκτυο WiFi. Όσο για το volte για κάποιο λόγο δεν έχει ποτέ 4g. Μόνο 3g. Οπότε όταν πραγματοποιεί κλήση μένει απλά σε 3g. Έχει βάλει Cosmote εδώ και 5 μέρες. Πριν που είχε wind έπιανε 4g. Sent from my SM-G935F using Tapatalk https://support.apple.com/el-gr/HT203032 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Γεια σας παιδιά! Πήρα τηλέφωνο σε istorm θεσσαλονικη και έκλεισα ραντεβού για αλλαγή μπαταρίας! Το κινητό το έχω 1.5 χρόνο και η μπαταρία είναι στο 83% και είναι τραγικά τα πράγματα! Χρόνος αναμονής μου είπαν για αλλαγή μπαταρίας ένας μήνας γιατί η αλλαγή είναι στα 39 ευρώ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Γεια σας παιδιά! Πήρα τηλέφωνο σε istorm θεσσαλονικη και έκλεισα ραντεβού για αλλαγή μπαταρίας! Το κινητό το έχω 1.5 χρόνο και η μπαταρία είναι στο 83% και είναι τραγικά τα πράγματα! Χρόνος αναμονής μου είπαν για αλλαγή μπαταρίας ένας μήνας γιατί η αλλαγή είναι στα 39 ευρώ Sent from my iPhone using Tapatalk Μιλα με document σε 4 μέρες θα το έχεις στα χέρια σου. Με acs θα το στείλεις και δεν θα σου το αναβαθμίσουν κιόλας αν δεν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Εκεί στη Θεσσαλονίκη είναι χαλαρά, όπως σου είπε ο billy ισχύει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 (edited) Παίδες η istorm στη τσιμισκη κάνει την αλλαγή μπαταρίας εντός ημέρας! Το πως το πρωί και το απόγευμα είναι έτοιμο έτσι μου είπαν στο τηλέφωνο ! Μου φαίνεται απίστευτο αλλά μπορεί και να συμβαίνει Ενδομεταξυ διαβάζω πολλές κριτικές για το κατάστημα και γράφουν είτε 5/5 είτε 1/5 χαχα ! Έχει κανείς εμπειρία; Από αλλαγή μπαταρίας ; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 13, 2018 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Παίδες η istorm στη τσιμισκη κάνει την αλλαγή μπαταρίας εντός ημέρας! Το πως το πρωί και το απόγευμα είναι έτοιμο έτσι μου είπαν στο τηλέφωνο ! Μου φαίνεται απίστευτο αλλά μπορεί και να συμβαίνει Ενδομεταξυ διαβάζω πολλές κριτικές για το κατάστημα και γράφουν είτε 5/5 είτε 1/5 χαχα ! Έχει κανείς εμπειρία; Από αλλαγή μπαταρίας ; Sent from my iPhone using Tapatalk Εμένα το iPhone 8 που το πήγα στην istorm και επηρεαζόταν από το προγραμμα ανάκλησης με έβγαζαν ότι είχα εγώ το πρόβλημα. Έβγαλα βίντεο και το έστειλα στην document την επόμενη μέρα μου αντικατέστησαν το κινητό. Πως είναι η αναμονή ένας μήνας και στο αλλάζουν σε μια μέρα; Στην document αν πάρεις οκ και το στείλεις Δευτέρα μεθαύριο πχ Τετάρτη το έχεις στα χέρια σου. Καθόλου αναμονή 1 μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Να πω εδώ και γω την εμπειρία μου με istorm και document. Διαπίστωσα στο Χ μου ότι στην πίσω κάμερα , στον κάτω φακό ότι έχει μαζέψει σκόνη. Σε ερώτηση στην istorm Θεσσαλονίκης , μου είπαν ότι θα το ανοίξουν , θα το καθαρίσουν και θα το πάρω πίσω!! Πήρα μετά τηλέφωνο στη document και μου είπαν ότι θα μου αλλάξουν το κινητό. Το έστειλα Τετάρτη και περιμένω από βδομάδα να παραλάβω. Καμία σχέση η μια εξυπηρέτηση με την άλλη! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Παιδιά τόσο μεγαλη διαφορά ε; Μεταξύ των 2; Η document είναι Αθήνα έτσι; Θα πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι και πως σας ευχαριστώ ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Παιδιά τόσο μεγαλη διαφορά ε; Μεταξύ των 2; Η document είναι Αθήνα έτσι; Θα πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι και πως σας ευχαριστώ ! Sent from my iPhone using Tapatalk Να πάρεις ναι. Είναι οι καλύτεροι. Ζητάς και να μην στο αναβαθμίσουν αν δεν θες. Στείλε τους μήνυμα στο messenger. Το στέλνεις με acs αφού σου πουν να βγάλεις το passcode και στο στέλνουν πίσω. Την Acs την χρεώνεσαι όμως εσυ.(είναι απόλυτα ασφαλές να ξέρεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Ευχαριστώ billy1986 Υ.Γ παιδιά νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι έχει θέμα το WiFi μου! Αργεί αρκετά σαν να κολλάει,είμαι σε 12.0.1 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Ευχαριστώ billy1986 Υ.Γ παιδιά νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι έχει θέμα το WiFi μου! Αργεί αρκετά σαν να κολλάει,είμαι σε 12.0.1 Sent from my iPhone using Tapatalk Και μένα το wifi δεν μου τα λέει πολύ καλά με 12.0.1 κάτι κολλήματα μου τα κάνει Γενικά με το 7αρι και το wifi του δεν. ο πατέρας μου με huawei p10 lite στα speedtest στον ίδιο Server Πάντα χτύπαγε πολύ καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Και μένα το wifi δεν μου τα λέει πολύ καλά με 12.0.1 κάτι κολλήματα μου τα κάνει Γενικά με το 7αρι και το wifi του δεν. ο πατέρας μου με huawei p10 lite στα speedtest στον ίδιο Server Πάντα χτύπαγε πολύ καλύτερα Έχει θέματα η 12.0.1 και σε μένα αργούσε χαρακτηριστικά να ανοίξει σελίδες στο safari τη στιγμή που στην 11.4.1 πετούσε. Εν αναμονή του iOS 12.1 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Ναι παιδια το σαφαρι ειναι πραγματι πιο αργο με την 12.0.1 βασικα αρκετα χαλια και τρωει και απειρη μπαταρια μολις ανοιγω το σαφαρι! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Ναι παιδια το σαφαρι ειναι πραγματι πιο αργο με την 12.0.1 βασικα αρκετα χαλια και τρωει και απειρη μπαταρια μολις ανοιγω το σαφαρι! Έχεις δοκιμάσει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Γεια χαρά παίδες χθες βράδυ δεν το έβαλα να φορτίσει ήθελα να δω ποσό μπαταρία θα χάσω! Το άφησα 91 % στης 1 το βράδυ και το πρωί στης 12 είχα 80 και είχα μάλιστα είχα ενεργοποιημένη τη εξοικονόμηση ! Δεν είναι παρά πολύ 11% να χάσω με κλειστά τα πάντα εννοείται. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Γεια χαρά παίδες χθες βράδυ δεν το έβαλα να φορτίσει ήθελα να δω ποσό μπαταρία θα χάσω! Το άφησα 91 % στης 1 το βράδυ και το πρωί στης 12 είχα 80 και είχα μάλιστα είχα ενεργοποιημένη τη εξοικονόμηση ! Δεν είναι παρά πολύ 11% να χάσω με κλειστά τα πάντα εννοείται. Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι εννοείται πως είναι πολύ 5-6% κατά την διάρκεια της νύχτας είναι καλά Μήπως δεν έχεις καλό σημα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Τάσο σωστό! Δεν ήμουν στο δικο μου σπίτι και όντως εκεί που ήμουν ήταν πολύ κακό το σήμα! Θα κάνω ξανά το ίδιο για να δω πως θα πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Τάσο σωστό! Δεν ήμουν στο δικο μου σπίτι και όντως εκεί που ήμουν ήταν πολύ κακό το σήμα! Θα κάνω ξανά το ίδιο για να δω πως θα πάει Έχω δει να μου καίει και πάνω από 50% σε σημείο με σήμα σχεδόν νεκρό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Τάσο σωστό! Δεν ήμουν στο δικο μου σπίτι και όντως εκεί που ήμουν ήταν πολύ κακό το σήμα! Θα κάνω ξανά το ίδιο για να δω πως θα πάει Αν υπάρχουν διακυμάνσεις στο σήμα μπορείς να το γυρίζεις από 4g σε 3g που είναι πιο σταθερό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολύ καλύτερη μπαταρία να σου εμφανίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας αφού δεν ψάχνει συνέχεια το κινητό για πάροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Αν υπάρχουν διακυμάνσεις στο σήμα μπορείς να το γυρίζεις από 4g σε 3g που είναι πιο σταθερό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολύ καλύτερη μπαταρία να σου εμφανίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας αφού δεν ψάχνει συνέχεια το κινητό για πάροχο. Και αυτό γίνεται αλλά ακόμα και μέσα στο σπίτι σε κάποια σημεία δεν έχω ούτε 3g ενώ 2 μέτρα παραδίπλα έχω 4g Αυτό σημαίνει κακό σήμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Και αυτό γίνεται αλλά ακόμα και μέσα στο σπίτι σε κάποια σημεία δεν έχω ούτε 3g ενώ 2 μέτρα παραδίπλα έχω 4g Αυτό σημαίνει κακό σήμα Τα femtocell κάνουν εξαιρετική δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts