Jump to content

iPhone 7

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα ακριβώς ότι μου είπες. Επίσης έχουμε τις ίδιες ρυθμίσεις.

Το βαζω σε λειτουργία πτήσης και δεν με αφήνει να πραγματοποίησω κλήση.

Ειλικρινά με έχει φέρει στα όρια μου.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Άνοιξες το WiFi μετά την λειτουργία πτήσης;

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άνοιξες το WiFi μετά την λειτουργία πτήσης;
Ναι κανονικά. Επίσης δεν θα έπρεπε να έχει και volte η όχι; γιατί ούτε αυτό δουλεύει.

Ναι κανονικά. Επίσης δεν θα έπρεπε να έχει και volte η όχι; γιατί ούτε αυτό δουλεύει.

Όσον αφορά το vowifi, μάλλον κάτι παίζει με το ρουτερ. Κάποιο firewall ίσως; Δοκίμασε το και σε άλλο ρουτερ πάντως.

Volte γιατί δεν παίζει; Σε ρίχνει σε 3G όταν πας να κανεις κλήση;

Όσον αφορά το vowifi, μάλλον κάτι παίζει με το ρουτερ. Κάποιο firewall ίσως; Δοκίμασε το και σε άλλο ρουτερ πάντως.

Volte γιατί δεν παίζει; Σε ρίχνει σε 3G όταν πας να κανεις κλήση;

Δεν έχω βρεθεί ακόμα σε άλλο ρουτερ. Αλλά έκανα το κινητό μου hot spot Και συνδέθηκα με το iPhone. Πάλι το ίδιο. Καμία μα καμία διαφορά.

Το βαζω σε λειτουργία πτήσης. Πάω να κάνω κλήση κ πετάει αυτό το μνμ ενώ βρίσκομαι σε δίκτυο WiFi.

Όσο για το volte για κάποιο λόγο δεν έχει ποτέ 4g. Μόνο 3g. Οπότε όταν πραγματοποιεί κλήση μένει απλά σε 3g. Έχει βάλει Cosmote εδώ και 5 μέρες. Πριν που είχε wind έπιανε 4g. e4ec8743ef90ef5d9af12863c2fa445c.jpg

Δεν έχω βρεθεί ακόμα σε άλλο ρουτερ. Αλλά έκανα το κινητό μου hot spot Και συνδέθηκα με το iPhone. Πάλι το ίδιο. Καμία μα καμία διαφορά.

Το βαζω σε λειτουργία πτήσης. Πάω να κάνω κλήση κ πετάει αυτό το μνμ ενώ βρίσκομαι σε δίκτυο WiFi.

Όσο για το volte για κάποιο λόγο δεν έχει ποτέ 4g. Μόνο 3g. Οπότε όταν πραγματοποιεί κλήση μένει απλά σε 3g. Έχει βάλει Cosmote εδώ και 5 μέρες. Πριν που είχε wind έπιανε 4g. e4ec8743ef90ef5d9af12863c2fa445c.jpg

https://support.apple.com/el-gr/HT203032

Γεια σας παιδιά! Πήρα τηλέφωνο σε istorm θεσσαλονικη και έκλεισα ραντεβού για αλλαγή μπαταρίας! Το κινητό το έχω 1.5 χρόνο και η μπαταρία είναι στο 83% και είναι τραγικά τα πράγματα!

Χρόνος αναμονής μου είπαν για αλλαγή μπαταρίας ένας μήνας γιατί η αλλαγή είναι στα 39 ευρώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γεια σας παιδιά! Πήρα τηλέφωνο σε istorm θεσσαλονικη και έκλεισα ραντεβού για αλλαγή μπαταρίας! Το κινητό το έχω 1.5 χρόνο και η μπαταρία είναι στο 83% και είναι τραγικά τα πράγματα!

Χρόνος αναμονής μου είπαν για αλλαγή μπαταρίας ένας μήνας γιατί η αλλαγή είναι στα 39 ευρώ

Μιλα με document σε 4 μέρες θα το έχεις στα χέρια σου. Με acs θα το στείλεις και δεν θα σου το αναβαθμίσουν κιόλας αν δεν θες.

Εκεί στη Θεσσαλονίκη είναι χαλαρά, όπως σου είπε ο billy ισχύει

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Παίδες η istorm στη τσιμισκη κάνει την αλλαγή μπαταρίας εντός ημέρας! Το πως το πρωί και το απόγευμα είναι έτοιμο έτσι μου είπαν στο τηλέφωνο ! Μου φαίνεται απίστευτο αλλά μπορεί και να συμβαίνει

Ενδομεταξυ διαβάζω πολλές κριτικές για το κατάστημα και γράφουν είτε 5/5 είτε 1/5 χαχα ! Έχει κανείς εμπειρία; Από αλλαγή μπαταρίας ;

Edited by diecast

Παίδες η istorm στη τσιμισκη κάνει την αλλαγή μπαταρίας εντός ημέρας! Το πως το πρωί και το απόγευμα είναι έτοιμο έτσι μου είπαν στο τηλέφωνο ! Μου φαίνεται απίστευτο αλλά μπορεί και να συμβαίνει

Ενδομεταξυ διαβάζω πολλές κριτικές για το κατάστημα και γράφουν είτε 5/5 είτε 1/5 χαχα ! Έχει κανείς εμπειρία; Από αλλαγή μπαταρίας ;

Εμένα το iPhone 8 που το πήγα στην istorm και επηρεαζόταν από το προγραμμα ανάκλησης με έβγαζαν ότι είχα εγώ το πρόβλημα. Έβγαλα βίντεο και το έστειλα στην document την επόμενη μέρα μου αντικατέστησαν το κινητό. Πως είναι η αναμονή ένας μήνας και στο αλλάζουν σε μια μέρα; Στην document αν πάρεις οκ και το στείλεις Δευτέρα μεθαύριο πχ Τετάρτη το έχεις στα χέρια σου. Καθόλου αναμονή 1 μήνα.

Να πω εδώ και γω την εμπειρία μου με istorm και document. Διαπίστωσα στο Χ μου ότι στην πίσω κάμερα , στον κάτω φακό ότι έχει μαζέψει σκόνη. Σε ερώτηση στην istorm Θεσσαλονίκης , μου είπαν ότι θα το ανοίξουν , θα το καθαρίσουν και θα το πάρω πίσω!! Πήρα μετά τηλέφωνο στη document και μου είπαν ότι θα μου αλλάξουν το κινητό. Το έστειλα Τετάρτη και περιμένω από βδομάδα να παραλάβω.

Καμία σχέση η μια εξυπηρέτηση με την άλλη!

Sent from my iPad using Tapatalk

:D

Παιδιά τόσο μεγαλη διαφορά ε; Μεταξύ των 2; Η document είναι Αθήνα έτσι; Θα πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι και πως σας ευχαριστώ !

Παιδιά τόσο μεγαλη διαφορά ε; Μεταξύ των 2; Η document είναι Αθήνα έτσι; Θα πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι και πως σας ευχαριστώ !

Να πάρεις ναι. Είναι οι καλύτεροι. Ζητάς και να μην στο αναβαθμίσουν αν δεν θες. Στείλε τους μήνυμα στο messenger. Το στέλνεις με acs αφού σου πουν να βγάλεις το passcode και στο στέλνουν πίσω. Την Acs την χρεώνεσαι όμως εσυ.(είναι απόλυτα ασφαλές να ξέρεις)

Ευχαριστώ billy1986

Υ.Γ παιδιά νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι έχει θέμα το WiFi μου! Αργεί αρκετά σαν να κολλάει,είμαι σε 12.0.1

Ευχαριστώ billy1986

Υ.Γ παιδιά νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι έχει θέμα το WiFi μου! Αργεί αρκετά σαν να κολλάει,είμαι σε 12.0.1

Και μένα το wifi δεν μου τα λέει πολύ καλά με 12.0.1

κάτι κολλήματα μου τα κάνει

Γενικά με το 7αρι και το wifi του δεν. ο πατέρας μου με huawei p10 lite στα speedtest στον ίδιο Server Πάντα χτύπαγε πολύ καλύτερα

Και μένα το wifi δεν μου τα λέει πολύ καλά με 12.0.1

κάτι κολλήματα μου τα κάνει

Γενικά με το 7αρι και το wifi του δεν. ο πατέρας μου με huawei p10 lite στα speedtest στον ίδιο Server Πάντα χτύπαγε πολύ καλύτερα

Έχει θέματα η 12.0.1 και σε μένα αργούσε χαρακτηριστικά να ανοίξει σελίδες στο safari τη στιγμή που στην 11.4.1 πετούσε. Εν αναμονή του iOS 12.1 .

Ναι παιδια το σαφαρι ειναι πραγματι πιο αργο με την 12.0.1 βασικα αρκετα χαλια και τρωει και απειρη μπαταρια μολις ανοιγω το σαφαρι!

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

• Administrators
Ναι παιδια το σαφαρι ειναι πραγματι πιο αργο με την 12.0.1 βασικα αρκετα χαλια και τρωει και απειρη μπαταρια μολις ανοιγω το σαφαρι!

Έχεις δοκιμάσει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση;

Modpic.gif

Γεια χαρά παίδες χθες βράδυ δεν το έβαλα να φορτίσει ήθελα να δω ποσό μπαταρία θα χάσω! Το άφησα 91 % στης 1 το βράδυ και το πρωί στης 12 είχα 80 και είχα μάλιστα είχα ενεργοποιημένη τη εξοικονόμηση ! Δεν είναι παρά πολύ 11% να χάσω με κλειστά τα πάντα εννοείται.

Γεια χαρά παίδες χθες βράδυ δεν το έβαλα να φορτίσει ήθελα να δω ποσό μπαταρία θα χάσω! Το άφησα 91 % στης 1 το βράδυ και το πρωί στης 12 είχα 80 και είχα μάλιστα είχα ενεργοποιημένη τη εξοικονόμηση ! Δεν είναι παρά πολύ 11% να χάσω με κλειστά τα πάντα εννοείται.

Ναι εννοείται πως είναι πολύ

5-6% κατά την διάρκεια της νύχτας είναι καλά

Μήπως δεν έχεις καλό σημα;

Nokia 8800 Scirocco

Τάσο σωστό! Δεν ήμουν στο δικο μου σπίτι και όντως εκεί που ήμουν ήταν πολύ κακό το σήμα! Θα κάνω ξανά το ίδιο για να δω πως θα πάει

Τάσο σωστό! Δεν ήμουν στο δικο μου σπίτι και όντως εκεί που ήμουν ήταν πολύ κακό το σήμα! Θα κάνω ξανά το ίδιο για να δω πως θα πάει

Έχω δει να μου καίει και πάνω από 50% σε σημείο με σήμα σχεδόν νεκρό

Nokia 8800 Scirocco

Αν υπάρχουν διακυμάνσεις στο σήμα μπορείς να το γυρίζεις από 4g σε 3g που είναι πιο σταθερό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολύ καλύτερη μπαταρία να σου εμφανίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας αφού δεν ψάχνει συνέχεια το κινητό για πάροχο.

Αν υπάρχουν διακυμάνσεις στο σήμα μπορείς να το γυρίζεις από 4g σε 3g που είναι πιο σταθερό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολύ καλύτερη μπαταρία να σου εμφανίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας αφού δεν ψάχνει συνέχεια το κινητό για πάροχο.

Και αυτό γίνεται αλλά ακόμα και μέσα στο σπίτι σε κάποια σημεία δεν έχω ούτε 3g ενώ 2 μέτρα παραδίπλα έχω 4g

Αυτό σημαίνει κακό σήμα

Nokia 8800 Scirocco

Και αυτό γίνεται αλλά ακόμα και μέσα στο σπίτι σε κάποια σημεία δεν έχω ούτε 3g ενώ 2 μέτρα παραδίπλα έχω 4g

Αυτό σημαίνει κακό σήμα

Τα femtocell κάνουν εξαιρετική δουλειά.

• The title was changed to iPhone 7
  • The topic was unpinned