ekontax Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Oταν λαμβάνω mail μου έρχεται η ειδοποίηση σε διπλούν ( 2 ίδια μνμ ακριβώς ) Είναι bug του 12 η κάτι στις ρυθμίσεις άλλαξε με την 12 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Oταν λαμβάνω mail μου έρχεται η ειδοποίηση σε διπλούν ( 2 ίδια μνμ ακριβώς ) Είναι bug του 12 η κάτι στις ρυθμίσεις άλλαξε με την 12 ? Στην μαμά εφαρμογή η σε άλλη εφαρμογή συμβαίνει αυτό; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Sto Gmail Mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Sto Gmail Mail Ίσως είναι θέμα της εφαρμογής τότε Κοιτά για κάποια αναβάθμιση μήπως και διορθωθεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Εχθές μου έπεσε το κινητό όπως εμπενα στο αμάξι. Το παρακολουθούσα καθώς έκανε τούμπες χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα, έσπασε ράγισε το tempered glass και η λαστιχένια θήκη το προστάτεψε 100% από πίσω και πλάι. Το τζαμάκι ήταν ένα απλό από κινεζικό μαγαζί τον 3€. Απλά μια υπενθύμιση σε όσους δεν χρησιμοποιούν τζαμάκι :) . Δεν θέλω να σκέπτομαι τι θα είχε πάθει χωρίς τα προστατευτικά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Oταν λαμβάνω mail μου έρχεται η ειδοποίηση σε διπλούν ( 2 ίδια μνμ ακριβώς ) Είναι bug του 12 η κάτι στις ρυθμίσεις άλλαξε με την 12 ? και μένα μου το έκανε με το gmail, οπότε don't worry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Παιδιά καλό μήνα και καλή βδομάδα! Έχω παρατηρήσει το εξής με το 12αρι ότι όταν το βάζω σε λειτουργία χαμηλής ισχύος λαγκαρει αρκετά το τηλέφωνο κάτι που ΦΕΝ έκανε πριν (τουλάχιστον τόσο έντονα) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Κάτοχος iPhone 7 128Gb και έχοντας το iOS 12 απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του βλέπω μια τέλεια απόκριση σε όλα!!! Σήμερα όμως παρατήρησα κόλλημα από το Spotify δεν ξέρω αν και άλλοι χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Κάτοχος iPhone 7 128Gb και έχοντας το iOS 12 απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του βλέπω μια τέλεια απόκριση σε όλα!!! Σήμερα όμως παρατήρησα κόλλημα από το Spotify δεν ξέρω αν και άλλοι χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Συμφωνώ και εγώ για το 7άρι της γυναίκας μου αλλά έχει πέσει πού η διάρκεια της μπαταρίας, υπερβολικά, ενώ έβγαζε την ημέρα τώρα το μεσημέρι ξεμένει, τι μπορεί να φταίει η ios12 μάλλον το κάνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Συμφωνώ και εγώ για το 7άρι της γυναίκας μου αλλά έχει πέσει πού η διάρκεια της μπαταρίας, υπερβολικά, ενώ έβγαζε την ημέρα τώρα το μεσημέρι ξεμένει, τι μπορεί να φταίει η ios12 μάλλον το κάνει ? Υπομονή η 12.1 θα λύσει όλα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Κάντε restart το τηλέφωνο παιδιά, κάποια βράδια χανει το τηλέφωνο έως και 20%, το οποίο όλως περιέργως λύνεται με ένα απλό restart. Εμένα μια φορά μου το έκανε στη 12 και δε το ξανακανε Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Κάντε restart το τηλέφωνο παιδιά, κάποια βράδια χανει το τηλέφωνο έως και 20%, το οποίο όλως περιέργως λύνεται με ένα απλό restart. Εμένα μια φορά μου το έκανε στη 12 και δε το ξανακανε Sent from my SM-G930F using Tapatalk Εγώ το λέω αυτό εδώ και χρόνια απλά δεν λέει να καταλάβει ο κόσμος. Hard reset μετά από κάθε αναβάθμιση και προβλήματα με την κατανάλωση δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Εγώ το λέω αυτό εδώ και χρόνια απλά δεν λέει να καταλάβει ο κόσμος. Hard reset μετά από κάθε αναβάθμιση και προβλήματα με την κατανάλωση δεν υπάρχουν. Ναι αλλά τότε χάνεται το νόημα την αναβάθμισης και του Έχω iPhone Κάθε φορά αν μπαίνουμε σ αυτήν την διαδικασία καήκαμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Συμφωνώ με τον thanos... Προσωπικά κάθε χρόνο Σεπτέμβριο μήνα ένα clean install σε MacBook και σε iPhone/iPad πάντα κάνω, για τους υπόλοιπους μήνες/αναβαθμίσεις ότι βγάλει από πάνω εγκατάσταση και όλα καλά!!! Θέματα με την μπαταρία δεν έχω με το 12 ούτε εγώ ούτε η κυρα και αυτή με 7αρι 128, με εφαρμογές έχω σε φάση να κολλάνε... Μετά το Spotify πλέον έχω και το instagram... Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Συμφωνώ με τον thanos... Προσωπικά κάθε χρόνο Σεπτέμβριο μήνα ένα clean install σε MacBook και σε iPhone/iPad πάντα κάνω, για τους υπόλοιπους μήνες/αναβαθμίσεις ότι βγάλει από πάνω εγκατάσταση και όλα καλά!!! Θέματα με την μπαταρία δεν έχω με το 12 ούτε εγώ ούτε η κυρα και αυτή με 7αρι 128, με εφαρμογές έχω σε φάση να κολλάνε... Μετά το Spotify πλέον έχω και το instagram... Με αυτές έχω κι εγώ όπως και με το Viber Αλλά είμαι σε 11.4.1 Πριν μέρες δεν είχα θέμα Μετά σε λένε αναβαθμίσεις... Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Και μένα η κοπελιά μου έχει θέματα με το που έβαλε τη 12. Πέφτει η μπαταρία νερό. Το ξανά φτιάξαμε από την αρχή αλλά τα ίδια. Περιμένουμε για 12.1; Επίσης προσπάθησα να ενεργοποιήσω vowifi γιατί έχουμε κάποια θέματα σπίτι. Έκανα ακριβώς ότι έλεγε η Cosmote αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει. Δεν χρειάζεται σύνδεση ίντερνετ από ΟΤΕ έτσι;; Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Το έχει ενεργοποιήσει κάνεις;; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Και μένα η κοπελιά μου έχει θέματα με το που έβαλε τη 12. Πέφτει η μπαταρία νερό. Το ξανά φτιάξαμε από την αρχή αλλά τα ίδια. Περιμένουμε για 12.1; Επίσης προσπάθησα να ενεργοποιήσω vowifi γιατί έχουμε κάποια θέματα σπίτι. Έκανα ακριβώς ότι έλεγε η Cosmote αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει. Δεν χρειάζεται σύνδεση ίντερνετ από ΟΤΕ έτσι;; Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Το έχει ενεργοποιήσει κάνεις;; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Ρυθμίσεις/δεδομένα/κλήσεις μέσο WiFi Δεν έχει κάτι να ρυθμίσεις Αν δεν έχεις καλό σήμα η αν το βάλεις σε πτήση ενώ έχεις το WiFi ανοιχτό θα δουλεύει κανονικά Το iOS 12 έχει αναφερθεί ότι σε μπαταρία είναι προς το παρών κάπως κατώτερο από πριν. Ο καθένας ανάλογα κρίνει και έχει αναφερθεί από μηδαμινή διαφορά έως και όπως λες αρκετά μεγάλου πτώση Υπομονή για τις επόμενες ενημερώσεις μήπως και διορθωθούν τα πρώτα προβλήματα του λογισμικού Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Ρυθμίσεις/δεδομένα/κλήσεις μέσο WiFi Δεν έχει κάτι να ρυθμίσεις Αν δεν έχεις καλό σήμα η αν το βάλεις σε πτήση ενώ έχεις το WiFi ανοιχτό θα δουλεύει κανονικά Το iOS 12 έχει αναφερθεί ότι σε μπαταρία είναι προς το παρών κάπως κατώτερο από πριν. Ο καθένας ανάλογα κρίνει και έχει αναφερθεί από μηδαμινή διαφορά έως και όπως λες αρκετά μεγάλου πτώση Υπομονή για τις επόμενες ενημερώσεις μήπως και διορθωθούν τα πρώτα προβλήματα του λογισμικούΕίναι ενεργοποιημενη η επιλογή που μου λες. Αλλά κ πάλι. Δεν δουλεύει. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Είναι ενεργοποιημενη η επιλογή που μου λες. Αλλά κ πάλι. Δεν δουλεύει. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Το sms ενεργοποίησης από την COSMOTE ήλθε κανονικά, έτσι; Αν ναι, κανε ίσως μια επανεκκίνηση της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Με επανεκκίνηση της συσκευής δουλεύει το κλήσεις από WiFi στην συσκευή αφού τσεκάρεις πρώτα την ένδειξη. Όσο για το hard reset εννοώ ότι γίνεται με τα δυο κουμπιά παρατεταμένα δεν εννοώ να στήσω από την αρχή το κινητό μην μπερδεύεστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Έστειλα το μήνυμα και μου ήρθε η απάντηση. Έκανα επανεκκίνηση όπως έγραφαν οι οδηγίες. Στη συνέχεια άνοιξα την επιλογή για κλήσεις μέσω WiFi. Και πάλι τπτ. Βασικά για να είμαι ειλικρινής δεν κάνω επανεκκίνηση. Δεν ξέρω πως γίνεται στα iPhone. Απλά το κλείνω κ το ανοίγω. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 (edited) Έστειλα το μήνυμα και μου ήρθε η απάντηση. Έκανα επανεκκίνηση όπως έγραφαν οι οδηγίες. Στη συνέχεια άνοιξα την επιλογή για κλήσεις μέσω WiFi. Και πάλι τπτ. Βασικά για να είμαι ειλικρινής δεν κάνω επανεκκίνηση. Δεν ξέρω πως γίνεται στα iPhone. Απλά το κλείνω κ το ανοίγω. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Πρώτα από όλα κανε ένα force restart με κρατημένο το volume down και το power button μέχρι να σβήσει η οθόνη. Επίσης πήγαινε ρυθμίσεις, δεδομένα, κινητό δίκτυο δεδομένων και τέρμα κάτω πάτησε την επαναφορά ρυθμισεων. Τέλος, πηγαινε στις ρυθμίσεις, γενικά, πληροφορίες και δες αν έχεις τους ίδιους αριθμούς όπως στη φωτο Edited October 6, 2018 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Έστειλα το μήνυμα και μου ήρθε η απάντηση. Έκανα επανεκκίνηση όπως έγραφαν οι οδηγίες. Στη συνέχεια άνοιξα την επιλογή για κλήσεις μέσω WiFi. Και πάλι τπτ. Βασικά για να είμαι ειλικρινής δεν κάνω επανεκκίνηση. Δεν ξέρω πως γίνεται στα iPhone. Απλά το κλείνω κ το ανοίγω. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Πως ξέρεις ότι δεν έγινε; Εάν έχεις καλό σήμα κινητής τότε δεν εμφανίζει κάτι Εάν πέσει το σήμα τότε γράφει πχ COSMOTE WiFi Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Βάλτο σε airplane mode, συνδεσου σε WiFi, θα πρέπει να σου βγάλει COSMOTE WiFi Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Πρώτα από όλα κανε ένα force restart με κρατημένο το volume down και το power button μέχρι να σβήσει η οθόνη. Επίσης πήγαινε ρυθμίσεις, δεδομένα, κινητό δίκτυο δεδομένων και τέρμα κάτω πάτησε την επαναφορά ρυθμισεων. Τέλος, πηγαινε στις ρυθμίσεις, γενικά, πληροφορίες και δες αν έχεις τους ίδιους αριθμούς όπως στη φωτο Έκανα ακριβώς ότι μου είπες. Επίσης έχουμε τις ίδιες ρυθμίσεις. Το βαζω σε λειτουργία πτήσης και δεν με αφήνει να πραγματοποίησω κλήση. Ειλικρινά με έχει φέρει στα όρια μου. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts