Jump to content

iPhone 7

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γενικά σε όλα τα τηλέφωνα όλων των εταιριών δεν είναι σοβαρός λόγος να πας από το περσινό στο φετινό

Πρέπει να αφήσεις ένα μοντέλο και να πας στο επόμενο

Από το 7 γιατί να πας στο 8;

Το iPhone X είναι συσκευή άλλης κατηγορίας και άλλης τιμής όποτε είναι εκτός επιλογής

Εντάξει, θεωρητικά φτάνω και την τιμή απόκτησης του Χ (αν συνυπολογίσω και τη μεταπώληση του 7), απλώς δεν ενθουσιάσθηκα τόσο με την πρώτη υλοποίηση. Θεωρώ πως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα δούμε κάτι αρκετά πιο ώριμο συνολικά και που ίσως αξίζει η μετάβαση.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εντάξει, θεωρητικά φτάνω και την τιμή απόκτησης του Χ (αν συνυπολογίσω και τη μεταπώληση του 7), απλώς δεν ενθουσιάσθηκα τόσο με την πρώτη υλοποίηση. Θεωρώ πως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα δούμε κάτι αρκετά πιο ώριμο συνολικά και που ίσως αξίζει η μετάβαση.

Κάθε Σεπτέμβριο βλέπουμε κάτι ανώτερο

Ανάλογα ποια συσκευή έχεις όμως εκείνο τον Σεπτέμβριο

Αν φέτος τον Σεπτέμβριο όταν γίνει η παρουσίαση είσαι κάτοχος του iPhone X σίγουρα δεν θα θες μα αλλάξεις συσκευή

Αν είσαι κάτοχος iPhone 6 σίγουρα θα πεις ουαου όταν πιάσεις το καινούργιο στα χέρια σου

Αυτό εννοώ

Nokia 8800 Scirocco

Είσαι τύπος που κρίνει από μαρτυρίες άλλων δηλαδή. Καλώς. :)

Όσον αφορά το θέμα αναβάθμισης, είναι προσωπικό του καθενός. Εγώ προσωπικά και φέτος δεν το κουνάω από το 128άρι μου 7.

κρινω απο δικες μου περιπτωσεις.ποτε δεν επαιρνα κινητο που το εχει ο αλλος...αλλα ρε φιλε τι να κανουμε τωρα.οπου και αν διαβασεις..μικρο ποσοστο αναφερει οτι δουλευει καλα η 11.ολοι μα ολοι εχουν παραπονα..εσυ εισαι απο τους τυχερους.τωρα ομως μην αμφισβητεις καποια πραγματα...η ιδια η apple εχει παραδεχθει το προβλημα και ακομη το λυνει :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

κρινω απο δικες μου περιπτωσεις.ποτε δεν επαιρνα κινητο που το εχει ο αλλος...αλλα ρε φιλε τι να κανουμε τωρα.οπου και αν διαβασεις..μικρο ποσοστο αναφερει οτι δουλευει καλα η 11.ολοι μα ολοι εχουν παραπονα..εσυ εισαι απο τους τυχερους.τωρα ομως μην αμφισβητεις καποια πραγματα...η ιδια η apple εχει παραδεχθει το προβλημα και ακομη το λυνει :whistle:

Ποιο πρόβλημα;

Εσυ που διάβασες;

Και αν διάβασες είναι γιατί στα forum μπαίνουν όσοι έχουν πρόβλημα και γράφουν για να βρουν λύση

Δεν ξέρω εγώ να μπαίνουν κατά χιλιάδες στα forum και να γράφουν «εγώ δεν έχω πρόβλημα»

Όποτε αν διάβασες και μερικές δεκάδες προβλήματα δεν σημαίνει ότι αντιπροσωπεύουν τις εκατομμύρια συσκευές που έχουν διατεθεί έξω

Nokia 8800 Scirocco

Ποιο πρόβλημα;

Εσυ που διάβασες;

Και αν διάβασες είναι γιατί στα forum μπαίνουν όσοι έχουν πρόβλημα και γράφουν για να βρουν λύση

Δεν ξέρω εγώ να μπαίνουν κατά χιλιάδες στα forum και να γράφουν «εγώ δεν έχω πρόβλημα»

Όποτε αν διάβασες και μερικές δεκάδες προβλήματα δεν σημαίνει ότι αντιπροσωπεύουν τις εκατομμύρια συσκευές που έχουν διατεθεί έξω

και εδω..και σε αλλα φορουμ.εγω ξερω οτι υπαρχει προβλημα..ο φιλος παραπανω προσπαθει να μου πει οτι ολα ειναι καλα..τελος παντων.ο καθενας εχει την αποψη του και αντιμετωπιζει αλλιως τα προβληματα.ολοι ειμαστε αιφονακιδες απο τα πετρινα χρονια..αλλα η κριτικη μονο καλο κανει..και πλεον το προβλημα IOS 11 ειναι υπαρκτο.και κανεις δεν μπορει να το κρυψει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένας βασικός κανόνας είναι ποτέ μη διαβάζεις forum για να κάνεις αγορά σε οτιδήποτε ..η μάλλον για να το πω καλύτερα μη πολυδίνεις σημασία .Έρχεται ο κάθε ταλαίπωρος που πήρε iphone χωρίς να ξέρει που του πάνε τα τέσσερα που όχι μόνο δεν έχει ιδέα άλλα και κάνει και κριτικές κιόλας

Ένα παράδειγμα στην γυναίκα μου που μια μέρα μου λέει οτι θέλει να πουλήσει το ipad air 2 γιατί έλεγε οτι τραβάει μπαταρία του σκοτωμού

και μάλιστα έκανε και κριτικές και σε άλλους..Που να ξέρει να δει τι δουλεύουν απο κάτω κλπ η ποια εφαρμογή τραβάει μπαταρία και τέτοια .Οταν τις το εφτιαξα αμεσως αλλαξε γνωμη

Έτσι και στα forum.....Ο κάθε άσχετος που δεν ξέρει που του πάνε τα τέσσερα κάνει κριτικές κλπ....και όχι μόνο. αυτό....κάνουν κριτικές και αυτοί που δεν έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους iphone ούτε ζωγραφιστό

Ρε παιδιά μη μαλώνετε.

Ο άνθρωπος λέει το iPhone του φιλου του έχει πρόβλημα. Το λέει και η ίδια η Apple άλλωστε που τρέχει να το διορθώσει ακόμα.

Ας κάνουμε λίγο ανοιχτόμυαλη κριτική. :)

Φίλε RAVER αφού δεν σε καλύπτει η συσκευή και αφού χαλιεσαι με το iOS 11 που δεν έχεις καν.

Βρες κάτι που σου κάνει κλικ και παρτο.

Ρε παιδιά μη μαλώνετε.

Ο άνθρωπος λέει το iPhone του φιλου του έχει πρόβλημα. Το λέει και η ίδια η Apple άλλωστε που τρέχει να το διορθώσει ακόμα.

Ας κάνουμε λίγο ανοιχτόμυαλη κριτική. :)

Φίλε RAVER αφού δεν σε καλύπτει η συσκευή και αφού χαλιεσαι με το iOS 11 που δεν έχεις καν.

Βρες κάτι που σου κάνει κλικ και παρτο.

ναι αυτο ακριβως θα κανω..και το λεω με επιχειρηματα...και ας μην εχω το ios 11.και οτι και κινητο να παρω..εγω προσωπικα ικανοποιημενος 100% δεν θα ειμαι.κουβεντα κανουμε..και δεν μαλωνουμε.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι αυτο ακριβως θα κανω..και το λεω με επιχειρηματα...και ας μην εχω το ios 11.και οτι και κινητο να παρω..εγω προσωπικα ικανοποιημενος 100% δεν θα ειμαι.κουβεντα κανουμε..και δεν μαλωνουμε.:)

Ναι αλλά δεν είναι το ίδιο να το έχεις εσυ και το ίδιο να στο είπε κάποιος

Κι εμένα με είπε κάποιος ότι το iPhone X δεν είναι καλό

Όποτε τρέχα γύρευε

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ πάντως με το 7αρι μου είμαι 100% ευχαριστημένος με την 11.2.6! Εκτός από το παραπάνω αστείο bug που μιά με δύο φορές το μήνα (με την 11 γενικά) θα είναι θολό το εικονίδιο του imessage, χωρίς να δημιουργεί κανένα λειτουργικό πρόβλημα απολύτως! Μπαταρία τώρα άψογη, σφαίρα λειτουργικά, ανοίγει ταυτόχρονα με το Χ που έχω, όταν τα ενεργοποιώ...τί άλλο θα μπορούσα να ζητήσω;...

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Η 11 μετά από 6 μήνες έχει στρώσει και πηγαίνει μια χαρά.

Επειδή πέρασαν κάποιες συσκευές από τα χέρια μου καμιά δεν είχε εμφανή κολλήματα.

Ούτε set up as new κανω, φορτώνω αντίγραφο από icloud και δεν έχω κάποιο θέμα.

Ίσως είμαι από τους τυχερούς

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by jor1ge
Gilles smiles!

Έχω ακόμα το 7αρι μου (σαν δεύτερη συσκευή), και πέρασα κι από 8plus πριν καταλήξω στο Χ. Αξίζει φυσικά η μετάβαση, αλλά!.. Πρέπει να ξέρεις αρχικά ότι πάς σε αρκετά πιο βαριά και μεγάλη συσκευή. Αυτό σημαίνει εκτός από μεγάλη και χορταστική οθόνη, μεγάλο μέγεθος συσκευής και μεγάλο βάρος! Έχει δηλαδή τα καλά και τα κακά η αλλαγή. Εγώ δεν είχα θέμα με τα παραπάνω. Αν το κινητό το βάζεις συχνά σε τσέπη, θα πρέπει να φοράς άνετα παντελόνια, γιατί σύντομα δεν θα φοράς μπουφάν για να έχει να μπαίνει κάπου. Από την άλλη, έχει την ασύρματη φόρτιση που μου έχει γίνει συνήθεια, και είναι εργαλείο για μένα (σπίτι/αμάξι/δουλειά). Έχει λίγο καλύτερη κάμερα, αλλά όχι 100 φορές καλύτερη, μιας και του 7 είναι ήδη πολύ καλή. Άλλο ένα μεγάλο θετικό είναι η διάρκεια μπαταρίας, που αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι η καλύτερη σε οποιοδήποτε iPhone!

Με λίγα λόγια, κερδίζεις μεγάλη όθονη, φοβερή μπαταρία, ποιότητα κατασκευής με γυαλί...με μείον το βάρος και το μέγεθος (μεταφορά).

Αυτά από εμένα, πάντα από προσωπική χρήση!

Sent from my iPhone using Tapatalk

επειδη ψαχνωντας για κινητο επεσα σε μια καλη προσφορα και παζαρευοντας το θα το παρω σε σουπερ καλη τιμη..σκεφτομαι να το ξαναπρω το κινητο αλλα με 128 gb μνημη και σε χρωμα κοκκινο που το ειχα αποθημενο.ομως υπαρχει το εξης..το κινητο ειναι δωρο και ειναι αγορασμενο απο εξω.απο τον φορτιστη μπορει να καταλαβει καποιος αν ειναι αγγλικο η αμερικανικο..παιζει να αντιμετωπισω προβλημα???

επισης με εγγυηση θα χω κανενα θεμα..αν και τα κινητα δεν χαλανε.ποτε δεν μου χει χαλασει καποιο.ετσι για τυπικους λογους την θελω.

20180203_152752_jpg_d16f48af0ab31c353d2bd8b9e4368b62.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδη ψαχνωντας για κινητο επεσα σε μια καλη προσφορα και παζαρευοντας το θα το παρω σε σουπερ καλη τιμη..σκεφτομαι να το ξαναπρω το κινητο αλλα με 128 gb μνημη και σε χρωμα κοκκινο που το ειχα αποθημενο.ομως υπαρχει το εξης..το κινητο ειναι δωρο και ειναι αγορασμενο απο εξω.απο τον φορτιστη μπορει να καταλαβει καποιος αν ειναι αγγλικο η αμερικανικο..παιζει να αντιμετωπισω προβλημα???

επισης με εγγυηση θα χω κανενα θεμα..αν και τα κινητα δεν χαλανε.ποτε δεν μου χει χαλασει καποιο.ετσι για τυπικους λογους την θελω.

20180203_152752_jpg_d16f48af0ab31c353d2bd8b9e4368b62.jpg

Γι αυτό το βρήκες πολύ καλή προσφορά

Nokia 8800 Scirocco

Αν μπορεί να σου στείλει screenshot από τις "πληροφορίες" στις Ρυθμίσεις όπου αναγράφεται μοντέλο, imei κλπ

Αν μπορεί να σου στείλει screenshot από τις "πληροφορίες" στις Ρυθμίσεις όπου αναγράφεται μοντέλο, imei κλπ

τα εχει με ζελατινα.κλειστα.ολοκαινουργια.σε 2πλανο φορουμ ειναι η αγγελια και το μελος ειναι αξιοπιστο με πολλες αγγελιες.θα τον ρωτησω παλι..αν κλεισει η συμφωνια γιατι περιμενω απαντηση του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο κουτί πίσω αναγράφεται επίσης το imei. Με αυτό θα δεις ημερομηνία παραγωγής για να ξέρεις τι παίζει με την εγγύηση κλπ.

Στο κουτί πίσω αναγράφεται επίσης το imei. Με αυτό θα δεις ημερομηνία παραγωγής για να ξέρεις τι παίζει με την εγγύηση κλπ.

Ωραια.αυτο θα του πω να μου στειλει.και ξαναμιλαμε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραια.αυτο θα του πω να μου στειλει.και ξαναμιλαμε..

Αγγλικό είναι και θα έχεις κανονικά 1 χρόνο εγγύηση από την στιγμή που θα το ενεργοποιήσεις!!

μια χαρα..αλλα τελικα το εδωσε αλλου...:( και μεσα στην ατυχια μου βρηκα samsung s8 καινουργιο σε τιμη καλη και το χτυπησα..συνηθως το μετανιωνω με samsung..αλλα λεω 3 και φαρμακερη .
[sIGPIC][/sIGPIC]

μια χαρα..αλλα τελικα το εδωσε αλλου...:( και μεσα στην ατυχια μου βρηκα samsung s8 καινουργιο σε τιμη καλη και το χτυπησα..συνηθως το μετανιωνω με samsung..αλλα λεω 3 και φαρμακερη .

Περαστικά.. χαχα

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση ? Τα αρχεία εγγραφής ήχου που αποθηκευονται ?
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση ? Τα αρχεία εγγραφής ήχου που αποθηκευονται ?

Στην εφαρμογή εγγραφής ήχου ή αλλιώς μαγνητόφωνο

Nokia 8800 Scirocco

Στην εφαρμογή εγγραφής ήχου ή αλλιώς μαγνητόφωνο

Για να τα περάσω στο pc σε ποιο φακελο τα βρισκω ?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• The title was changed to iPhone 7
  • The topic was unpinned