gianpithio Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Εφαρμογες για το κινητο και παιχνιδια για το κινητο σου οπως και το route μπορεις να κατεβασεις απο εδω αφου πρωτα κανεις εγγραφη xxxxxxxxxxxxxxxxx Eχω ενα αρχειο με το route στο pc μου το οποιο μπορει να σε βοηθησει αλλα δεν γνωριζω κατι περισσοτερο να σου πω :O xxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGNK Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Καλημέρα.Ρε παιδιά έκανα ότι μου 'πατε και ευχαριστώ...έχωπλέον το routte.Άλλα τώρα δε μπορώ να βρω δορυφόρο με το lw....Καμία βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Καλημέρα.Ρε παιδιά έκανα ότι μου 'πατε και ευχαριστώ...έχωπλέον το routte.Άλλα τώρα δε μπορώ να βρω δορυφόρο με το lw....Καμία βοήθεια... τα ποστς σου τα διαβαζουμε οπου και να τα γραφεις, οποτε μην τα γραφεις 2 φορες:) στο θεμα σου τωρα, δοκιμασε να τα κλεισεις ολα και να κανεις τις διαδικασιες απο την αρχη. εισαι σε ανοιχτο χωρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Μόλις μου ήρθε από το Χονκ Κόνγκ η μάυρη πρόσοψη που είχα παραγγείλει!!! 10 ευρώ τελική τιμή μαζί με μεταφορικά και πληκτρολόγιο!!! Τσάμπα πραγματικά!!! Και ήρθε και σχετικά γρήγορα. 5 μέρες με σαββατοκύριακο ενδιάμεσα. Πολύ καλή ποιότητα μόνο που το πληκτρολόγιο έχει το μηδέν κόκκινο χρώμα. Δεν είναι άσχημο όμως :P εγω με πολυ λιγοτερα πηρα μια μαυρη! Αραγε ειναι original παρολο που γραφουν nokia πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george85c Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Γεια σας παιδιά! Μου έδωσε ένα παιδί το 6680 και θα ηθελα να κάνω format, σε τηλέφωνο και μνήμη, αλλά έχω την εξής απορία! Στην κάρτα μνήμης είναι εγκατεστημένα πολλά προγράμματα που είχε το κινητό απ την μάνα του τα οποία δεν θέλω να χάσω(adobe reader,quickword και διάφορα άλλα). Τι πρέπει να κάνω? Θέλω να επαναφέρω το τηλέφωνο έτσι όπως ήταν όταν το αγόρασε ή μέχρι το τελευταίο του update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Γεια σας παιδιά! Μου έδωσε ένα παιδί το 6680 και θα ηθελα να κάνω format, σε τηλέφωνο και μνήμη, αλλά έχω την εξής απορία! Στην κάρτα μνήμης είναι εγκατεστημένα πολλά προγράμματα που είχε το κινητό απ την μάνα του τα οποία δεν θέλω να χάσω(adobe reader,quickword και διάφορα άλλα). Τι πρέπει να κάνω? Θέλω να επαναφέρω το τηλέφωνο έτσι όπως ήταν όταν το αγόρασε ή μέχρι το τελευταίο του update! Κάνε format άφοβα… υπάρχουν όλα, και μπορείς να τα ξαναβάλεις. Adobe Acrobat Photo Editor Quickoffice Wireless keyboard application Nokia Lifeblog Info Print Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george85c Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Κάνε format άφοβα… υπάρχουν όλα, και μπορείς να τα ξαναβάλεις. Adobe Acrobat Photo Editor Quickoffice Wireless keyboard application Nokia Lifeblog Info Print Αυτά θα περαστούν αυτόματα με το format της συσκευής ή θα πρέπει να τα βάλω εγώ χειροκίνητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Θα τα κατεβάσεις και θα τα βάλεις εσύ. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannakas Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 αγόρασα ένα μεταχειρισμένο 6680 από το ebay αγγλίας, που και πόσο θα μου στοιχίσει να μου το ξεκλειδώσουν για να το βάλω στο δικό μου δίκτυο (Q); ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Ρώτα στο 9Volto. Εκεί ίσως μπορείς να το ξεκλειδώσεις, αλλιώς από το δίκτυο στο οποίο είναι κλειδωμένο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seniior_Juan Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Καλησπερα,παιδια.Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε να βγαλω την προσοψη απο ενα 6680 ? Διαβασα το ιταλικο σαιτ με τις οδηγιες αλλα φαινεται να μην τα καταφερνω.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Δες αυτό το βίντεο: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 ρε παιδια πηρα ενα 6680 απο τον αδερφο μου.Δεν εχει εγγυηση και υπαρχει ενα προβλημα με την οθονη.το ανοιγω και παρολο που ακογεται ο ηχος οτι ξεκινα η οθονη μενει ασπρη.Δεν νομιζω να ειναι το software γιατι η οθονη μερικες φορες ειναι πολυχρωμη μερικες φορες δειχνει αλλιωμενα χρωματα και τετοια.Ξερει κανεις να μου πει τι να κανω? Υ.Γ το ανοιξα καθαρισα λιγο τις επαφες των καλωδιων αλλα παλι τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Ποιών καλωδίων? Τις επαφές της οθόνης τις καθάρισες? Αν δεν φτιάξει πας για οθόνη μάλλον.. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Ποιών καλωδίων? Τις επαφές της οθόνης τις καθάρισες? Αν δεν φτιάξει πας για οθόνη μάλλον.. της οθονης εννοω...καλα γιατι καποτε να δειχνει και καποτε οχι αν ειναι προβλημα της οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Γιατι κάτι δεν κάνει καλά επαφή. Σιγουρέψου 1000% ότι έχεις καθαρίσει καλά τις επαφές τις οθόνης και ύστερα κάνε οτιδήποτε άλλο. Πήγαινε σε ένα νοκια σοπ και πες τους να το κοιτάξουν και ρώτα και τιμή αλλα να μην το φτιάξουν αν δεν σου πουν τι έχει. Αν σου πουν ότι θέλει οθόνη τότε πάρτο απο κει και πες μου να σου πω απο που θα πάρεις οθόνη. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 οθονη ειχε αλλαξει και ο αδερφος μου πιο παλια αλλα παλι του το εκανε γιαυτο και το αφησε στην ακρη...Θα δοκιμασω να τα ξανακαθαρισω να δουμε.ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phenom0101 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 καλησπέρα παίδες Λοιπον αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα και απλα θέλω να ακουσω γνώμες που μπορει να οφείλεται.... λοιπον έχω ενα νοκια 6680 ... το βραδυ μου χάνει το δικτυο στο καλα καθούμενα...δεν συμβαινει πάντα αυτό ... το ανοιξα να δω τι γινετε επειδη μ εχει φάει αρκετές τουμπίτσες και λέω μηπως έχει γινει τιποτα ... οταν λοιπον το βάζω στη φόρτιση έχω δικτυο και δεν μ βγαζει connection error οταν το βγάλω απο την φόρτιση τότε μετα απο λίγο χάνεται το δίκτυο ή μπορεί να μην χαθεί να υπάρχει αλλα να μην μπορεις να κάνεις κλήση.... Υποθέτω ότι ισως έχει πρόβλημα ο πομποδέκτης ισως δεν ισως η μπαταρια δεν του δίνει την απαιτούμενη ισχύ για να πραγματοποιήσει κλήση αλλά όμως η μπαταρία ειναι καινούργια...καποιων μηνών.. λίγοτερο 6μηνου... Επίσης το αποσυναρμολόγησα κ εφτασα μεχρι την κεραία κ κοιταξα τις επαφές τις πανω στο PCB που ειναι κατι σαν ελασματα κ ελεγα μηπως εχουνε χαλαρώσει κ δεν κάνουνε καή επαφη απο τις τουμπες..αλλα δεν ειδα κατι .... Υπάρχει πιθανότητα να έχει η κεραία πρόβλημα ή μπορει να ειναι κατι σοβαρότερο που να προέρχεται απο το PCB. ? οπου δεν γινετε τιποτα εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Καταρχάς αποκλείουμε τη περίπτωση να είναι πρόβλημα software. Θα έλεγα να πας σε Nokia Shop να του ρίξουν μια ματιά. Μπορείς να τους πεις να το δουν και να σου πουν πόσο θα κοστίσει, ώστε να διαπιστώσεις αν σε συμφέρει να το επισκευάσεις, αλλιώς βάλε το στην άκρη και δες κάποιο νέο κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phenom0101 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Σύγουρα δεν ειναι software prob απλά κάπου διάβασα σε ξένο forum οτι μπορεί να ειναι κάποιο bug η κάποιο κόλιμα αλλα με βαθμό βεβαιότητας πολυ μικρό...οπότε μέχρι να απαντηθεί το ερώτημα μου επειδη το είχα κάνει κ σε λάθος μέρος....το έψαξα και θα παραγγειλω κεραία καινούργια και αμα δεν γίνεται κάτι τότε θα το πάω...παρατήρησα οτι εχεις σχέση με καβάλα ? που είναι το Nokia shop καβάλα ? ηξερα ότι είναι στην παραλία αλλα όταν ξανα πέρασα απο εκεί τώρα δεν ειναι έκλεισε .. πήγε αλλού ? ΣΤον γερμανό δεν το πάω...γιατι το θέλω κ άμεσα ... δλδ μέσα σε μία μέρα θελω να ξέρω αν το πάω γιατί το χρειάζομαι κ δεν εχω άλλο πρόχειρο κινητο μαζί μου.. Α κάτι άλλο υπάρχει περίπτωση να υπερθερμαίνεται ο πομποδέκτης ? γιατι είναι λίγο περίεργο να μιλάω αρκετη ώρα κ μετα απο αυτό το διάστημα αν δεν ειναι στον φορτιστή να χάνετε το σήμα και να μην έχω δίκτυο ή ακόμα κ να έχω δίκτυο να μην μπορώ να πραγματοποιήσω κλήση...κ μόλις το ξανα βάλω να επανερχεται μέσα σε 2 λεπτά ... αν δεν είναι η κεραία τότε σύγουρα θα είναι κάτι πάνω στο PCB...που σύγουρα κ στο Nokia club δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα εκτός αν βρώ μεταχειρισμένη πλακέτα απο άλλο Nokia 6680 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 παρατήρησα οτι εχεις σχέση με καβάλα ? που είναι το Nokia shop καβάλα ? ηξερα ότι είναι στην παραλία αλλα όταν ξανα πέρασα απο εκεί τώρα δεν ειναι έκλεισε .. πήγε αλλού ? Ναι, άλλαξε διεύθυνση. Βρίσκεται στην Ερυθρού Σταυρού 1, ακριβώς απέναντι από το video club Seven. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurry-o Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 καλησπερα παιδια εχω κ εγω ενα 6680 αλλα προχθες εκανε επανεκινιση μονο του κ να δν ξαναμπηκε βγαζοντας το μνμ "Η εκκινηση του τηλεφωνου απετυχε,Επικοινωνηστε με τον αντιπροσωπο"τι παιζει μπορειτε να βοηθήσετε,οχι τπτ άλλο εχω τισ επάφες μου μεσα που πρεπει να τις πάρω όπωςδηποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 καλησπερα παιδια εχω κ εγω ενα 6680 αλλα προχθες εκανε επανεκινιση μονο του κ να δν ξαναμπηκε βγαζοντας το μνμ "Η εκκινηση του τηλεφωνου απετυχε,Επικοινωνηστε με τον αντιπροσωπο"τι παιζει μπορειτε να βοηθήσετε,οχι τπτ άλλο εχω τισ επάφες μου μεσα που πρεπει να τις πάρω όπωςδηποτεΔοκίμασε να το ανοίξεις χωρίς την κάρτα μνήμης μέσα... :ninja: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurry-o Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Δοκίμασε να το ανοίξεις χωρίς την κάρτα μνήμης μέσα... :ninja: thanks!Άνοιξε. κατι αλλο τωρα καμια εφαρμογη να αποθηκευσω ολεσ τισ επαφες μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 thanks!Άνοιξε. κατι αλλο τωρα καμια εφαρμογη να αποθηκευσω ολεσ τισ επαφες μου??Δοκίμασε το contacts manager :) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts