Jump to content

phenom0101

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About phenom0101

  • Ημ. Γέννησης 28/07/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

phenom0101's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά , θελω να ρωτήσω λιγο κάτι σχετικα με το note 4 910F . ειχα κάποιο θέμα με την λειτουργια του κινητο πριν καποιους μηνες .. εκλεινε ανεβαζε θερμοκρασια..υστερα απο μια αναβάθμιση που δημιουργησε θεματα στο κνητο κ συγκερκιμένα στην eMMC. το έφτιαξα ! αλλά οπως κ πριν , τωρα ενω άλλαξα κ μπαταρια εχω μαξιμου διάρκεια μπαταριας σε πληρη φόρτιση 20 ώρες ! κ η οποία ένδειξη δεν αλλαζει ...οσο παραμένει το κινητο ανενεργό ! επειδη ασχολούμαι αρκέτα χρόνια...επαξαν για wakelocks μηπως κατι κραταει το κινητο ανοικτο ενω ειναι κλειστει η οθονη .. αλλα απο οτι ειδα με τα προγραμματα betterbatterystats , WLD detector , GSAM monitor δεν βλεπω κατι να μενει ανοικτο αλλωστε οσο το αφηνω σε Idle . το διάγραμμα της μπαταριας ειναι ευθεία γραμμη πράγμα που σημαίνει οτι δεν ειναι asleep στο background , όμως στο battery estimating time στο μενού battery > usage ο χρόνος αυτος δεν αλλαζει . Ειπα σε ενα φιλο μου να μ βγαλει μια φωτο σε πληρη φορτιση απο το δικο του (ιδιο μοντελο) για να δω. Σε πλήρη φόρτιση εκεινου έλεγε 50 ώρες ! .. Εκανα downgrade σε stock rom με άλλα updates απο το SAMmobile τιποτα !! πηγα κ σε Lollipop ! τιποτα .. οποτε εκει που καταλήγω ειναι οτι .. ισως ο Kernel εχει καποιο θλέμα γιατι εκει μέσα βλεπω wakelocks αλλα δεν μπορω να βρω την σημασία καποιον αριθμων που εχει εκεί μεσα !!!! Να συμπληρώσω οτι το κινητο δεν εχει γινει root! μπορεις να δώσεις δικαίωματα κ απο το adb shell οχι πληρη βέβαια αλλα μπορεις να βγαλεις system apps ! κανονικα !!! πως μπορω να δοκιμασω kernel μονο stock ... χωρις να χρειαστει να κανω root ! η δεν γίνεται ? ! κ αν εχει καποιος , κάποιο ανάλογο πρόβλημα !!! οταν ανοιγω το ασύρματο επισης .. μπορει μεσα σε 5 λεπτα να πεσει απο το 100% σε 90% αντε 10 λεπτα ... αυτο θεωρω δεν ειναι λογικο !!!! κ η μπαταρία ειναι ολοκαίνουργια σφραγγισμένη retail samsung ! δεν πήρα αυτες που ειναι σε σακουλάκια γιατι υπάρχoyn immitation ! polles ! to vlepeis apo to s/N . Υ.Γ. να συμπληρώσω οτι το manifactured date της μητρικής που άλλαξαν έλεγε 2017.4.5 απο ότι διάβασα η ημερομηνία αυτή ειναι η πρώτη ενεργοποίηση για να ελεγχθεί αν λειτουργούν ολα τα στοιχεία της ! πχ wifi κλπ κλπ .. !!! το πρωτο fireup ! είναι λογικό ? υάρχει περίπτωση να με εβαλαν ανακατασκευασμένη ! ?!
  2. ναι αλλά φαίνεται οτι η κατανάλωση πέφτει .. οταν το χειρίζομαι πέφτει γρήγορα η μπαταρία .. δηλαδή όταν εβαλα την καινούργια μπαταρία .. απο το 31% έπεσε στο 25 μεσα 5 λεπτά ας πουμε !!! μπορεί ομως κ που άλλαξα πλακέτα μπορεί να είναι ίδιας κατασκευής ! κ να το ξανα κάνει σε 2 χρόνια πάλι !!!!!! τωρα π την φόρτισα παλι .. 100% και λέει 15 ώρες ! σκεφτομαι μηπως η έκδοση του update ειναι προβληματική ... γιατί να ξέρετε απο εκει χάλασαν τα note 4 αυτα...στην αναβάθμιση και στο ότι κατι δεν ήταν καλό στην αναβάθμιση .. μπορεί να εγινε κ επίτηδες!!!! ποιος ξέρει!!! μπορει να μ πει κάποιος με Note 4 τι Update έχει και όσες ωρες λεει εκει ? στο menu battery ..μπορεί να μην κανει το λογισμικό μου σωστό Optimization Αυτήν την στιγμή που είναι η μπαταρία μ λέει απο τις 18.00 μέχρι 8.00 την άλλη μέρα !! ενώ λεει 15 ώρες αν μετρήσεις το διάστημα είναι 14 ! κ εκεί ακόμα λέει λάθος !!! με την μαμα μπαταρία ομως .. κ για 2 χρόνια .. εβλεπα πολυ καλύτερη αυτονομία με 25 ώρες + διάρκεια όταν το έβαζα σε Ultra power saver έλεγε μέρες μια βδομάδα !!! τώρα λεει 30 ώρες !! κάτι παίζει με το λογισμικό ! ! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κι όμως αν μπείς στο us.community samsung θα δείς οτι δεν ήτα μονο τα F ¨ηταν κ C και T ... και όλοι την ιδια περίοδο!!! αρχές του 2017 !
  3. ναι απλά έλεγα μήπως το πάρει το μοντέλο με τον Exynos ! πριν κανα 2 μήνες έλεγαν ότι θα το έπαιρνε πάντως, βλακεία μεγάλη βασικά γιατί έχει δυνατότητα να το πάρει !!! να το φοράνε τα xiaomi και να μην το δίνει για το Note 4 ! που στη ουσία είναι το μοναδικό μοντέλο που επέζησε! όλα τα επόμενα μετά το Note 5 είναι off market! Εγώ έχω περάσει άγχος για να το επισκευάσω γιατί ... απο update της samsung επαθε ζημιά η emmc ! το έχω 2.5 χρόνια !! και ξαφνικά το επαθε αυτό ! γιαυτό κ τώρα με την μπαταρία λεω μηπως φταίει κάτι στο λογισμικό!! σιγουρα θα περιμένω να δώ!!!!! τεσπά ! για να δούμε !
  4. Μα η εκτίμηση της μπαταρίας στο menu Battery που σου γράφει τον χρόνο που απομένει ... ανάλογα φαίνεται και στα στατιστικά !! αυτός ο χρόνος μιας κ ειναι η πρώτη πλήρη φόρτιση .. λογικά θα αλλάξει με άλλες 2 φορτίσεις που θα καταγράψει για την μπαταρία περισσότερα στατιστικά ! εγώ σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με το λογισμικό ! ποια ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση που έχετε εσείς ? σας έχει έρθει αναβάθμιση για το nougat ? ! εγώ έχω το 6.0.1 (Ν910FXXS1DQH3/N910FEUR1DPI1/N910FXXS1DQA1 )
  5. Παρέλαβα σήμερα την μπαταρία απο το eshop κ ήταν sealed μέσα σε κουτί samsung ! έτσι έπρεπε να ειναι !! όλες ! οχι μεσα στα σακουλάκια !!! κ το eshop έχει και bulk αλλά και σε κουτί !! θέλω να ρωτήσω .. όταν φορτίσεις το κινητό σου στο menu battery που σου λέει το estimated time ... μπορείς να μ πεις σε μια πλήρη φόρτιση ποσο σου λέει ; εγω τώρα σαν πρώτη φορά που σε πλήρη φόρτιση μου έβγαλε 15 ώρες ! είναι λογικό ? θυμάμαι τότε οταν το πήρα πρώτη φορά μ εβγαζε με την υπάρχουν φόρτιση 25+ ώρες γιατί ;
  6. Καλησπέρα παιδιά , θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : θελω να αγοράσω μπαταρία για το Note 4 και προσπαθω να βρώ μπαταριά η οποία να είναι σε κουτί samsung ! ως προιόν samsung ! οι περισσότεροι έχουν bulk έκδοση ! στο ebay ομως βλέπω πουλάνε μπαταρίες σε ποσότητα 2000 κομμάτια .. που είναι σφραγισμένες και έχουν σφραγίδα samsung . Όπως πχ οταν ειχα αλλαξει γραφίδα ! η κανονική του είναι στο κουτί της ! ενω είχαν κ άλλες ΟΕΜ samsung ! πως μπορώ να βρώ τέτοια μπαταρία .. γιατί πήρα μια samsung bulk απο το mobile hellas και με βγήκε μάπα ... !! καταρχήν βρήκα απο φορουμ .. οτι η γνήσια μπαταριά στο serial number της πρέπει να περιέχει ένα πεζό γράμμα σίγουρα ! κ όχι όλα κεφαλαία δεν έχει να κανει με το που κατασκευάζεται οπου κ να κατασκευάζετε πρέπει να έχει μέσα !! ένα πεζό γράμμα !!! έκανα ερώτηση στην smartec και μου είπαν ότι .. εμας μας τις στέλνει η samsung Και τις βγαζουμε απο τα κουτιά επειδή είναι πολλές κ τις βάζουμε σε σακουλάκια ! :) είναι απάντηση αυτή τώρα ? ! δηλαδή έχεις ενα σφραγισμένο προιόν κ το ανοίγεις ?! χωρίς κανένα διαπιστευτήριο οτι είναι samsung ! ?! η μπαταριά που πήρα κ έλεγε samsung .. με κρατούσε με 2 φορτίσεις πρώτες 10 ώρες !!! οσο κ να το φόρτισα όσο κνα το άφησα το κινητό ! θυμάμαι πολύ καλά με την δική του μπαταρία όταν το είχα πάρει στην αρχή ( αργότερα λογικό είναι λογω φθοράς να πέφτει πιο γρήγορα) αλλά τουλάχιστον όταν το είχα στο φούλ με έδειχνε πανω απο 23 ώρες αυτονομία !!! εδω μου έλεγε 10 κ αυτο οσο παρέμενε δεν άλλαζε! οπότε λογικά κάποιο ιέμα θα είχε... την μπαταρία αυτήν την ειδαν στην smartec και με ειπαν οτι δεν ειναι καλή δεν μου τεκμηριώσαν για πιο λογο ειπαν οτι ειναι λιγο φουσκωμένη ! εγω την έστειλα πίσω κ πηρα τα λεφτα της αξίας της !!! γιατι ειδα οτι το serial number δεν ειχε μέσα ενα μικρό γράμμα !!! υπάρχει κάποιος εδώ που νά εχει αγοράσει δεύτερη μπαταρία samsung για note 4 περαν της "μαμας" μπαταρία ? !!! κ να μ πεί τι s/n έχει ? κ απο που την πήρε ? !!!! και να του δουλεύει σωστά αυτό είναι το ζητούμενο ! ευχαριστώ ! (σημειώνω δέ οτι το κινητό ειχε κάποιο θέμα στην πλακέτα και αντικαταστάθηκε με καινούργια ! και φυσικά ξανά φλασαρίστηκε οπότε δεν θεωρώ ότι φταίει το λογισμικό !!! και κάτι τελευταίο .. μπορεί κάποιος να μ κάνει απο ένα note 4 ένα screen shot να δώ λίγο την ώρα στο status bar Πάνω !!! για να συγκρίνω λίγο την γραμματοσειρά ! ευχαριστώ και πάλι !
  7. ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ; υπάρχει περίπτωση με αυτο το smart tutor να κάνουν κάτι στο λογισμικό κ να κλειδώσει κ να μην ανοίγει το κινητό ; η samsung εννοώ ! μπορεί να κάνουν τέτοιες πουστιές για να μην παραδεχθούν προβλήματα! ?
  8. Επίσης παιδιά ... όσοι έχουν πρόβλημα να πάρουν κ να κάνουν τα παράπονα τους συνέχεια να ενοχλούν και να καταγγέλλουν την Samsung γιατί κάνει πως δεν γνωρίζει για το θέμα αυτό !!! πρέπει να γίνει καταγγελία βασικά! γιατί δεν είναι μόνο Ελλάδα είναι παντού το θέμα αυτό κ όλα προέκυψαν τώρα ! την ίδια περίοδο ! αν δείτε κ στο us.community.samsung που είναι το επίσημο international forum της Samsung ! είναι εκεί μέσα 11 σελίδες γεμάτες με Posts!
  9. καλησπέρα παιδιά ! λοιπόν ... πριν 2 μήνες παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα αλλά με ήπια χαρακτηριστικά !!! δεν έπαιζα πότε παιχνίδια στο κινητό ! αλλά καθόμουν αρκετη ώρα στο wifi ! λοιπόν !! τα συμπτώματα είναι τα γνωστά !!! ξαφνικά κλείνει κ πάει σε download mode! και βγάζει το μήνυμα "could not boot normal emmc not load error" πρέπει δηλαδή να βγάλω την μπαταρία !!! περίμενα μήπως βγεί κάποια νέα αναβάθμιση της samsung σε περίπτωση που είναι κάποιο προβληματικό firmware ! εμένα είναι το 2014 κατασκευασμένο και Made in Vietnam ! το ότι έχουν πρόβλημα οι κολλήσεις δεν ειναι θέμα δικό μας όμως .πρέπει να το αναλάβει το κόστος η samsung γιατι δεν γινεται να δινεις 880+ ετυρω κ να σου τέτοια πράγματα!!! τελευταία μ ανέβαζε θερμοκρασία !! κ χρησιμοποιούσα κ κάποιες φορές κ ως gps μέσω google maps !!! οπότε το χτύπαγε λίγο ο ήλιος !! όσο το ψύχω παίζει σωστά !! κ όσο δεν μπαίνω σε ασύρματο !!! είναι εντάξει εκτός αν το πιάσει κ κλείσει μόνο του !! κάποιες φορές! όσες φορές μ έχει κλείσει είναι από το ασύρματο! καταρχήν είναι γνωστό ότι .. πρέπει να το έχεις φορτισμένο για να κάνεις update ! όταν κάνεις αναβάθμιση δεν φορτίζει παράλληλα !!! εγώ θα κινηθώ νομικά πάντως γιατί δεν είναι δικό σφάλμα είναι ελαττωματικό προϊόν !! κ πρέπει άσχετα αν πέρασε η εγγύηση να αντικατασταθεί !! γιατί δεν γίνεται ενα τηλέφωνο με 880 ευρώ τιμή να παθαίνει κάτι τέτοιο κ να αχρηστεύεται !!! έλεος όμως!!! αν μπείτε στο Us.community θα δει 11 σελίδες με πόσα posts που λένε το ίδιο πρόβλημα!!! σε διάφορες χώρες! κ σε κινητά που αγοράστηκαν πρόσφατα γράφουν !! οπότε δεν είναι μόνο για το 2014! εκτός αν έτυχε στην παρτίδα !!!! αυτό με την τιμή ισχύει ? πήγε κάποιος με τέτοιο πρόβλημα δηλαδή σε σέρβις εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ κ του είπαν απο την samsung Ότι είναι κάτι τέτοιο ; ότι φταίνε οι κολλήσεις ; πως το είδαν δηλαδή !!! γιατί εμένα μ έκλεισαν ραντεβού μέσω του smart tutor ! για να δουν το πρόβλημα κ όταν τους είπα τι γίνεται !!! κ να κοιτάξουν στο us.community ! μου είπαν εμείς δεν ξέρουμε κάτι ως samsung ! δεν επιτρέπεται άλλα τηλέφωνα που είναι κινέζικα να μην παθαίνουν τίποτα και δίνεις 800 ευρώ κ να σου βγαίνει σκάρτο !!! μετά από 2 χρόνια έλεος όμως!!έλεος όμως !!! δηλαδή να πάρει κάποιος το Note 8 να δώσει 1000ευρω κ να του πουν ε έχει ελαττωματικές κολλήσεις!!! ε θα τον σκότωνα εγώ !!! έχω κάνει αίτηση βασικά σε δικηγορική εταιρία του εξωτερικού μ έχει αναλάβει το θέμα !!! αλλά θα πάω κ εδώ !!! γιατί δεν γίνεται !!! αυτό !! αν τελικά δεν υπάρξει κάποια λυση1!!!!!
  10. Βλέπω το έχουν δεί το Post 1000 άτομα ! αν το ξανά δεί κάποιος και μπορεί ας μ στείλει ένα pm ! για να του εξηγήσω ακριβώς τι συμβαίνει ! αν μπορεί να με βοηθήσει ! Πιστεύω αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ !
  11. απο τους 161 που είδα το post κανείς δεν εχει mls destinator ; που να μπορεί να μ το δώσει ... έχω αυθεντικό αλλά δεν θελω να πληρώσω τα 25 ευρώ ! για να κάνουν απλό copypaste ! ή να με βοηθήσει να το φτιάξουμε ! αν ξέρει ή του έχει τύχει κάτι τέτοιο!!!!
  12. Καλησπέρα σας θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με ένα θέμα που μου προέκυψε στον πλοηγό μου. Αρχικά καλησπέρα σε όλους. Τώρα το θέμα μου είναι ότι μπερδεύτηκα και έκανα αναβάθμιση τους χάρτες από ένα παλιό 4800 από τον λογαριασμό που είχα στην. Mls στο 4800c ...και δεν ξεκινάει ο πλοηγος. .. πέρασα από πάνω την σωστή αναβαθμίση αλλά τίποτα. Από την εταιρία μου είπαν ότι πρέπει να το στείλω και να πληρώσω 25 ευρώ για να το ξανά περάσουν. Υπάρχει κάποιος με 4800c που να έχει backup την residentflash και αν μπορεί να μoυ δώσει το λογισμικό. Αυθεντικό δεν το έχω πειράξει ποτέ ... απλά τώρα έκανα λάθος που δεν κράτησα backup . Εκτός αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω. Ευχαριστώ προκατα βολικά. Θα ήθελα την βοηθεία σας γιατί δεν θέλω να δώσω τώρα τσάμπα 25 ευρώ συν μεταφορικά.
  13. Καλή μας επιτυχία. Χριστός ανέστη κ χρόνια πολλά!
  14. Παίδες εχθές σταμάτησε εμένα να λειτουργεί το loud speaker...εντελώς ξαφνικά αλλα παρατηρώ μετα απο Factory defaults και μια καθυστέρηση στα μενού στο ίχνος οταν το πατας και πας στο υπομενού, ενώ αυτό δεν συνέβαινε ήταν σφαιράτο με ics 4.0.3. Εγώ έχω το HTC EVO 3D. :ρρρ Εχω να τραβήξω κι εγω ταλαιπωρία....αύριο θα πάω στην Arvato αυτοπροσώπος....που είναι ακριβως γιατι με αντιπρόσωπο που μίλησα με εδωσε διευθυνση ΛΕΟΦ. ΚΗΦΙΣΣΟΥ 100 καμια σχέση με άλλες που είδα. Είμαι διατεθημένος να μαλώσω πάντως αύριο...οπως έχει συμβεί και με κάθε αγορά που έχω κανει τις περισσότερες φορές που πρεπει να εμπλακεί η εγγύηση . :Ρ
  15. Παίδες καλησπέρα .. δεν έχω γράψει πολλές φορές στο forum απλά το παρακολουθώ γιατι υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με το συγκεκριμένο κινητό κ άλλα διάφορα..Είδα σε προηγούμενα posts σχετικά με την ROM valkyrie1.9 και την έβαλα κι εγώ...πολύ ωραία κ το TOUCHFLO3D πολυ ωραίο προσφέρει καλή εργονομία.. Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι οτι η γραμματοσειρά που έχει οταν πας να γράψεις μηνυμα και οταν ανοιγεις τις επαφές είναι λιγο μεγάλη σε σχέση με την κλασσικη Rom αυτο πως μπορώ να το αλλάξω..? φαινονται σαν BOLD.... Υπάρχει λύση..? Ευχαριστώ προκαταβολικά....
×
×
  • Create New...