Jump to content

Φοιτητικό what's up

MIKU
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες, γνωρίζει κανείς εάν είναι υποχρεωτικό να είναι στο όνομα σου ο αρθιμός για την ενεργοποίηση του φοιτητικού;

Τελικά μόνο σε μένα ήρθε το μήνυμα για κόψιμο του φοιτητικού?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες, γνωρίζει κανείς εάν είναι υποχρεωτικό να είναι στο όνομα σου ο αρθιμός για την ενεργοποίηση του φοιτητικού;

Όχι δεν είναι!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Όχι δεν είναι!

Ευχαριστώ για την ενημέρωση :)

edit*

Υπερβολικό αυτό (και επικίνδυνο για να ισχύει), ωστόσο υπάρχει περίπτωση μαζί με την ενεργοποίηση να γυρνάει ο αριθμός στο δικό σου όνομα ή κάτι τέτοιο;

Edited by PanagiotaroS

πας σε σπεσιαλ οπως του σιγιου?καποτε λεγαμε δεν θα μας τα κοψουν πανε και αυτα...σιγα σιγα

Ευχαριστώ για την ενημέρωση :)

edit*

Υπερβολικό αυτό (και επικίνδυνο για να ισχύει), ωστόσο υπάρχει περίπτωση μαζί με την ενεργοποίηση να γυρνάει ο αριθμός στο δικό σου όνομα ή κάτι τέτοιο;

Εμένα, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο...παραμένει στο αρχικό όνομα...Πάντως το πάσο είναι ''άχρηστο'' αφού δεν μπορείς να το συνδέσεις με άλλο νούμερο.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Πότε σου ρθε???

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Πότε σου ρθε???

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Προχθές

Μολις ειδα πως υπαρχει και το play now offer που ειναι για φοιτητες, ειναι ακριβως το ιδιο πακετο με το παραπανω , μονο που εχει διαρκεια 30 αντι για 1 ημερα.

Ενεργοποίηση ΩΣ τη μεθεπόμενη Κυριακή:

Screenshot_2017_11_21_20_41_57.png

Ενεργοποίηση ΩΣ τη μεθεπόμενη Κυριακή:

Screenshot_2017_11_21_20_41_57.png

Ωραίος!!!Πάνω που τα χρειαζόμουν κι όλας!

Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Τα λεπτά προς όλους και τα MB από τα φοιτητικά πακέτα ισχύουν για κατανάλωση σε EE (Αγγλία πχ)? Επίσης τα 600ΜΒ που μπαίνουν κάθε μήνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν?

Και με P5 στο 1330:

WU_Giga_Play2017.jpg

Και εμένα ήρθε!!Μπράβο κοσμοτε!

Η μητέρα μου έχει στην κάρτα της 15 ευρώ και της ήρθε μήνυμα ότι σε 7 μέρες λήγει το υπόλοιπο άμα δεν ανανεώσει την κάρτα. Η ερώτηση μου είναι άμα μπορεί να αγοράσει ένα πακέτο π.χ. Call them all 600 με 5€ και με την αγορά του πακέτου να επεκταθεί ο χρόνος ληξεις του υπολοιπου και μείνουν τα υπόλοιπα 10€ χωρίς να ανανεώσει την κάρτα ???Ο αριθμός δεν είναι φοιτητικος

Αν και άσχετο με το φοιτητικό το ερώτημά σου, όχι δεν γίνεται να πάρει παράταση η λήξη του χρόνου ομιλίας με πακέτο. Μόνο με ανανέωση θα παραταθεί για 90 ακόμη ημέρες.

Sent from my SM-G930F

Η μητέρα μου έχει στην κάρτα της 15 ευρώ και της ήρθε μήνυμα ότι σε 7 μέρες λήγει το υπόλοιπο άμα δεν ανανεώσει την κάρτα. Η ερώτηση μου είναι άμα μπορεί να αγοράσει ένα πακέτο π.χ. Call them all 600 με 5€ και με την αγορά του πακέτου να επεκταθεί ο χρόνος ληξεις του υπολοιπου και μείνουν τα υπόλοιπα 10€ χωρίς να ανανεώσει την κάρτα ???Ο αριθμός δεν είναι φοιτητικος

Με μια online ανανέωση 5 ευρω θα εχεις το υπόλοιπο σου για άλλους 3 μήνες.

Play Now Offer 5GB

Ισχύει για ενεργοποιήσεις έως 03/12/17

Διάρκεια Πακέτου 30 ημέρες

Έλεγχος υπολοίπου, Υ στο 1330, στο m.whatsup και στο app

Για να κάνεις χρήση του Play Now πρέπει να έχεις διαθέσιμα ΜΒ από άλλο πακέτο Internet/υπηρεσία.

Στo πακέτo εφαρμόζεται 2GB όριο στη χρήση δεδομένων εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,0093€/ΜΒ για την οποία θα ενημερωθείς και με γραπτό μήνυμα.

Για ενεργοποίηση: Μπες στο WHAT'S UP Application, με δωρεάν

πλοήγηση από το iPhone ή Android κινητό σου

Γιατι εκπτωσεις στα δηλωμενα πακετα τους; δε καταλαβα...ακου εκει 2 gb αντι για 5gb.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Δωρεάν είναι, δεν είναι πληρωμένο.

Η Ε.Ε. τους επιτρέπει να υπολογίζουν τα πακέτα Roaming με τον τύπ0 7€/ΜΒ

δηλαδή αν πληρώσεις 14 ευρώ έχεις 2GB στην Ε.Ε.

Γκουντ γουάηνς.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Καλησπέρα! Θελω να ρωτησω αν γινεται να κανω τον αριθμο what’s up μου φοιτητικό μέσω Ίντερνετ απο τη σελίδα της κοσμοτε ή του what’s up ή αν ειναι απαραίτητο να παω σε κάποιο κατάστημα

Καλησπέρα! Θελω να ρωτησω αν γινεται να κανω τον αριθμο what’s up μου φοιτητικό μέσω Ίντερνετ απο τη σελίδα της κοσμοτε ή του what’s up ή αν ειναι απαραίτητο να παω σε κάποιο κατάστημα
Αν θες δοκίμασε εδώ https://www.whatsup.gr/student/kartokinito

Εγώ πάντως όταν ξεκίνησα το μεταπτυχιακό, το ενεργοποίησα από κατάστημα της Cosmote οπότε δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε

Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk

Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα!

Εχει τσεκαρει κανεις αν το το φοιτητικο πακετο δουλευει σε roaming ? γιατι εχω την εντυπωση οτι μονο το ιντερνετ δουλευει ενω τα λεπτα ομιλιας προς ολους οχι

Έχουν μπει τα δωρεάν λεπτά και mb από νέο φοιτητικό αριθμό? Είμαι στον τρίτο μήνα αλλά τίποτα ακόμα. Για τρεις δεν ήταν η προσφορά?