PanagiotaroS Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Παίδες, γνωρίζει κανείς εάν είναι υποχρεωτικό να είναι στο όνομα σου ο αρθιμός για την ενεργοποίηση του φοιτητικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Τελικά μόνο σε μένα ήρθε το μήνυμα για κόψιμο του φοιτητικού? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Παίδες, γνωρίζει κανείς εάν είναι υποχρεωτικό να είναι στο όνομα σου ο αρθιμός για την ενεργοποίηση του φοιτητικού; Όχι δεν είναι! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) Όχι δεν είναι! Ευχαριστώ για την ενημέρωση :) edit* Υπερβολικό αυτό (και επικίνδυνο για να ισχύει), ωστόσο υπάρχει περίπτωση μαζί με την ενεργοποίηση να γυρνάει ο αριθμός στο δικό σου όνομα ή κάτι τέτοιο; Edited November 17, 2017 by PanagiotaroS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Τελικά μόνο σε μένα ήρθε το μήνυμα για κόψιμο του φοιτητικού? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπας σε σπεσιαλ οπως του σιγιου?καποτε λεγαμε δεν θα μας τα κοψουν πανε και αυτα...σιγα σιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Ευχαριστώ για την ενημέρωση :) edit* Υπερβολικό αυτό (και επικίνδυνο για να ισχύει), ωστόσο υπάρχει περίπτωση μαζί με την ενεργοποίηση να γυρνάει ο αριθμός στο δικό σου όνομα ή κάτι τέτοιο; Εμένα, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο...παραμένει στο αρχικό όνομα...Πάντως το πάσο είναι ''άχρηστο'' αφού δεν μπορείς να το συνδέσεις με άλλο νούμερο. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Τελικά μόνο σε μένα ήρθε το μήνυμα για κόψιμο του φοιτητικού? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πότε σου ρθε??? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Πότε σου ρθε??? Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΠροχθές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Μολις ειδα πως υπαρχει και το play now offer που ειναι για φοιτητες, ειναι ακριβως το ιδιο πακετο με το παραπανω , μονο που εχει διαρκεια 30 αντι για 1 ημερα. Ενεργοποίηση ΩΣ τη μεθεπόμενη Κυριακή: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Ενεργοποίηση ΩΣ τη μεθεπόμενη Κυριακή: Ωραίος!!!Πάνω που τα χρειαζόμουν κι όλας! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Τα λεπτά προς όλους και τα MB από τα φοιτητικά πακέτα ισχύουν για κατανάλωση σε EE (Αγγλία πχ)? Επίσης τα 600ΜΒ που μπαίνουν κάθε μήνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Ωραίος!!!Πάνω που τα χρειαζόμουν κι όλας! Και με P5 στο 1330: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Και με P5 στο 1330: Και εμένα ήρθε!!Μπράβο κοσμοτε! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Η μητέρα μου έχει στην κάρτα της 15 ευρώ και της ήρθε μήνυμα ότι σε 7 μέρες λήγει το υπόλοιπο άμα δεν ανανεώσει την κάρτα. Η ερώτηση μου είναι άμα μπορεί να αγοράσει ένα πακέτο π.χ. Call them all 600 με 5€ και με την αγορά του πακέτου να επεκταθεί ο χρόνος ληξεις του υπολοιπου και μείνουν τα υπόλοιπα 10€ χωρίς να ανανεώσει την κάρτα ???Ο αριθμός δεν είναι φοιτητικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Αν και άσχετο με το φοιτητικό το ερώτημά σου, όχι δεν γίνεται να πάρει παράταση η λήξη του χρόνου ομιλίας με πακέτο. Μόνο με ανανέωση θα παραταθεί για 90 ακόμη ημέρες. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Η μητέρα μου έχει στην κάρτα της 15 ευρώ και της ήρθε μήνυμα ότι σε 7 μέρες λήγει το υπόλοιπο άμα δεν ανανεώσει την κάρτα. Η ερώτηση μου είναι άμα μπορεί να αγοράσει ένα πακέτο π.χ. Call them all 600 με 5€ και με την αγορά του πακέτου να επεκταθεί ο χρόνος ληξεις του υπολοιπου και μείνουν τα υπόλοιπα 10€ χωρίς να ανανεώσει την κάρτα ???Ο αριθμός δεν είναι φοιτητικος Με μια online ανανέωση 5 ευρω θα εχεις το υπόλοιπο σου για άλλους 3 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Play Now Offer 5GB Ισχύει για ενεργοποιήσεις έως 03/12/17 Διάρκεια Πακέτου 30 ημέρες Έλεγχος υπολοίπου, Υ στο 1330, στο m.whatsup και στο app Για να κάνεις χρήση του Play Now πρέπει να έχεις διαθέσιμα ΜΒ από άλλο πακέτο Internet/υπηρεσία. Στo πακέτo εφαρμόζεται 2GB όριο στη χρήση δεδομένων εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,0093€/ΜΒ για την οποία θα ενημερωθείς και με γραπτό μήνυμα. Για ενεργοποίηση: Μπες στο WHAT'S UP Application, με δωρεάν πλοήγηση από το iPhone ή Android κινητό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Γιατι εκπτωσεις στα δηλωμενα πακετα τους; δε καταλαβα...ακου εκει 2 gb αντι για 5gb. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Δωρεάν είναι, δεν είναι πληρωμένο. Η Ε.Ε. τους επιτρέπει να υπολογίζουν τα πακέτα Roaming με τον τύπ0 7€/ΜΒ δηλαδή αν πληρώσεις 14 ευρώ έχεις 2GB στην Ε.Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Γκουντ γουάηνς. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokatzakos Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Καλησπέρα! Θελω να ρωτησω αν γινεται να κανω τον αριθμο what’s up μου φοιτητικό μέσω Ίντερνετ απο τη σελίδα της κοσμοτε ή του what’s up ή αν ειναι απαραίτητο να παω σε κάποιο κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Καλησπέρα! Θελω να ρωτησω αν γινεται να κανω τον αριθμο what’s up μου φοιτητικό μέσω Ίντερνετ απο τη σελίδα της κοσμοτε ή του what’s up ή αν ειναι απαραίτητο να παω σε κάποιο κατάστημαΑν θες δοκίμασε εδώ https://www.whatsup.gr/student/kartokinito Εγώ πάντως όταν ξεκίνησα το μεταπτυχιακό, το ενεργοποίησα από κατάστημα της Cosmote οπότε δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ναι γίνεται κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Εχει τσεκαρει κανεις αν το το φοιτητικο πακετο δουλευει σε roaming ? γιατι εχω την εντυπωση οτι μονο το ιντερνετ δουλευει ενω τα λεπτα ομιλιας προς ολους οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Έχουν μπει τα δωρεάν λεπτά και mb από νέο φοιτητικό αριθμό? Είμαι στον τρίτο μήνα αλλά τίποτα ακόμα. Για τρεις δεν ήταν η προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts