Bayern4 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 από την ίδια ημερομηνία επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές στα πακέτα που διατίθενται αποκλειστικά στους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP που είναι εγγεγραμμένοι στην Φοιτητική Προσφορά του προγράμματος: A) Η χρέωση του πακέτου «1.000’ προς όλα τα δίκτυα + 200ΜΒ για ένα μήνα, μόνο με 5,04€» με ενσωματωμένη χρήση 1.000’ λεπτών ομιλίας/βιντεοκλησεων προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα και 200ΜΒ Internet, αυξάνεται από 5,04€ σε 6€. Παράλληλα, τα 200ΜΒ ενσωματωμένου όγκου δεδομένων αυξάνονται σε 400ΜΒ. Τα λοιπά χαρακτηριστικά του πακέτου παραμένουν ως έχουν. B) Η χρέωση του πακέτου «1.200’ και 100SMS προς όλα τα δίκτυα + 600ΜΒ για ένα μήνα, μόνο με 7,06€» με ενσωματωμένη χρήση 1.200’ λεπτών ομιλίας/βιντεοκλησεων και 100 γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα και 600ΜΒ Internet, αυξάνεται από 7,06€ σε 8€. Παράλληλα, τα 600ΜΒ ενσωματωμένου όγκου δεδομένων αυξάνονται σε 1024ΜΒ. Η προσφορά που ισχύει έως 31/08/2017 και με την οποία παρέχονται με το πακέτο 1.200 SMS αντί των 100 SMS, επεκτείνεται έως 30/09/2017. Τα λοιπά χαρακτηριστικά του πακέτου παραμένουν ως έχουν. Η από 9/6/2017 ανακοίνωση κατά το μέρος που αφορά το ανωτέρω φοιτητικό πακέτο WHAT’S UP καταργείται. Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τα παραπάνω πακέτα έως και την 31/08/2017, θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτά με τις υφιστάμενες παροχές έως τη λήξη τους ή μέχρι την εξάντληση των παροχών τους. https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/24072017_CALLTHEMALL300i.pdf Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Ξέρετε ποιο θεωρείται το καλύτερο φοιτητικό καρτοκινητο :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 F2G , ή CU?Το CU είναι copy paste του WU. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 F2G , ή CU?Το CU είναι copy paste του WU. Το αντίστροφο ισχύει, διότι εδώ και 11 μήνες η wu άρχισε να σου καταχωρει κάθε μήνα άνευ ανανέωσης τον προηγούμενο, τα λεπτα και τα μεγκαμπαητ. Στο μόνο που δεν την αντιγράφει την cu, είναι στο ότι τον επόμενο μήνα δεν μεταφέρονται τα λεπτά ομιλίας αλλά μόνο τα μεγκαμπαητ. Αλλά εννοείται και το wu student είναι πολύ καλό. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Ναι έχεις δίκιο, Λάθος διατύπωση... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Αν και θα μαι Αθήνα, που σήμα λογικά υπάρχει και στις 3,θα καταλήξω στο wu για ασφάλεια. Άλλωστε είμαι παιδί της κοσμοτε. Εκτός αν αλλάξει κάτι γιατί έχω ήδη δύο αριθμούς φρογκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Αν και θα μαι Αθήνα, που σήμα λογικά υπάρχει και στις 3,θα καταλήξω στο wu για ασφάλεια. Άλλωστε είμαι παιδί της κοσμοτε. Εκτός αν αλλάξει κάτι γιατί έχω ήδη δύο αριθμούς φρογκ :) Πάρε και κάνα κιου για πλουραρισμο χαχα Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Πάρε και κάνα κιου για πλουραρισμο χαχα Q άρα wind άρα μηδέν σήμα, εξού και οι φρογκ για 16 gb ίντερνετ με 17,76 το μήνα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 (edited) Q άρα wind άρα μηδέν σήμα, εξού και οι φρογκ για 16 gb ίντερνετ με 17,76 το μήνα :cool: Ελα ρε φιλε , εχεις βαλει 4 φορες το πακετακι;; δυνατος!! Εχω και βατραχον. Παντως στην Θεσπρωτια που τριγυρνω η κιου βαραει Η+ . Δεν μιλαω για Ηγουμενιτσα μονο, αλλα και βορειοτερα στα συνορα , με την ΒΗ. Edited July 30, 2017 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Ελα ρε φιλε , εχεις βαλει 4 φορες το πακετακι;; δυνατος!! Εχω και βατραχον. Παντως στην Θεσπρωτια που τριγυρνω η κιου βαραει Η+ . Δεν μιλαω για Ηγουμενιτσα μονο, αλλα και βορειοτερα στα συνορα , με την ΒΗ. Αν δεν έχεις adsl, σε τέτοια καταφεύγεις:) Εδώ που είμαι μόνο cosmote από 3g (καλά που ήταν κι αυτό να λέω, τώρα που θα μαι Αθήνα βέβαια δεν θα τα χρειάζομαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 (edited) Παίδες Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. Άμα κάνω ανανέωση υπολοίπου μέσω καταστήματος είτε με χρεωστική είτε με μετρητά θα παίρνω το reload it για 1200 + τα 500 που δίνει με ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω? 2. Τα 300 mb που δίνει το πάρε μοίρασε για 3 φίλους μπορώ να δηλώσω και το δικό μου νούμερο για να τα πάρω όλα? 3. Υπάρχει άθροισμα λεπτών ομιλίας, sms, και mb's αν γίνει άμεση ανανέωση πακέτων ? Κατά λάθος το δημοσίευσα εδώ αντί για το αντίστοιχο thread! Αν μπορεί όμως κάποιος που γνωρίζει να μου απαντήσει θα το εκτιμήσω Edited July 30, 2017 by papanikolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 1 μόνο τα 1200, το άλλο καταργήθηκε , νομιζω. 2)δεν το έχω δοκιμάσει, κάποιος που ξέρει ας πει. 3)μόνο τα ΜΒ ανανεώνονται.Αν λήγει σήμερα το πακέτο και βάλεις νέο τότε τα τραβαει όλα μαζι.Τα λεπτά και sms οxι. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 1 μόνο τα 1200, το άλλο καταργήθηκε , νομιζω. 2)δεν το έχω δοκιμάσει, κάποιος που ξέρει ας πει. 3)μόνο τα ΜΒ ανανεώνονται.Αν λήγει σήμερα το πακέτο και βάλεις νέο τότε τα τραβαει όλα μαζι.Τα λεπτά και sms οxι. Καλώς φίλε μου!!! Να σαι καλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Παίδες Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. Άμα κάνω ανανέωση υπολοίπου μέσω καταστήματος είτε με χρεωστική είτε με μετρητά θα παίρνω το reload it για 1200 + τα 500 που δίνει με ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω? 2. Τα 300 mb που δίνει το πάρε μοίρασε για 3 φίλους μπορώ να δηλώσω και το δικό μου νούμερο για να τα πάρω όλα? 3. Υπάρχει άθροισμα λεπτών ομιλίας, sms, και mb's αν γίνει άμεση ανανέωση πακέτων ? Κατά λάθος το δημοσίευσα εδώ αντί για το αντίστοιχο thread! Αν μπορεί όμως κάποιος που γνωρίζει να μου απαντήσει θα το εκτιμήσω Για το 2 πρεπει να τα μοιρασεις με φιλους που εχουν Whats Up.Για το 3 μονο τα mb αθροιζονται,αγορασμενα και μη.Τα Bonus ανανεωσης οχι,αλλα το παρε μοιρασε ναι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Γεια σας. Ξέρετε αν μπορώ να χρησιμοποιησω τον κωδικό reload του φοιτητιΚου What's up σε άλλο κανονικό What's up; και όταν γράφει οτι ο κωδικός λήγει 5/8 σημαίνει οτι μέχρι και τις 5 μπορώ να τον χρησιμοποιήσω ή στις 4 είναι η τελευταία μέρα; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Tι;;;;;;;;; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Sent from my iPhone using TapatalkΚαι μένα μου το στείλανε αυτό σήμερα φίλε. Στην πράξη τί διαφορά υπάρχει; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Και μένα μου το στείλανε αυτό σήμερα φίλε. Στην πράξη τί διαφορά υπάρχει; Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΟι του what's up μπορούν να σε καλέσουν με τα λεπτα προς what's up Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 αυτο απο που το συμπεραινεις? Η ανακοινωση για την μετονομασια των προγραμματων δεν αναφερει κατι.H μονη αλλαγη που φαινεται στην πραξη αυτη τη στιγμή εκτος των ονομάτων,ειναι οτι τα συγκεκριμενα προγραμματα αποκτουν προσβαση στο app του whatsup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Οι του what's up μπορούν να σε καλέσουν με τα λεπτα προς what's up Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Αυτό ίσχυε ήδη σε μένα εδώ και μια τετραετία που εχω το καρτοσυμβολαιο. Επίσης τώρα τα υπόλοιπα μας απο ποια εφαρμογή τα βλέπουμε; απο το κοςμοτε αππ, το αντίστοιχο του whatsup , ή και τα δυο; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Και απο τα 2 πρεπει να λειτουργει χωρις προβλημα. Αυτο με τα δωρεαν απο whatsup -> καρτοσυμβολαιο,πρεπει να ισχυει γενικα (οχι μονο στα φοιτητικα) και κυριως για αριθμους που εχουν παει σε καρτοσυμβολαιο απο whatsup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Γειά σας παιδιά ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις: 1) Ξέρετε αν με την κάρτα ευρωπαιων νέων μπορούμε να κάνουμε τον αριθμό σε φοιτητικό?? 2) Αν γίνεται το 1) , ξέρει κανείς αν γίνεται με το φοιτητικό πάσο να κάνω τον αριθμό μου φοιτητικό και με την κάρτα ευρωπαιων νέων στο όνομα μου να κάνω φοιτητικό π.χ. Στον αδερφό μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Αν υπάρχει διαθέσιμο πάσο (από κάποιον άλλο) μπορείς χρησιμοποιώντας το να κάνεις φοιτητικό το νούμερο που έχεις στο όνομά σου. Είναι παραθυράκι που υπάρχει εν γνώση της εταιρείας και το επιτρέπουν. Καλό θα είναι να καταχωρήσεις την αίτηση online (δήλωση δικών σου στοιχείων και μεταφόρτωση του πάσο του άλλου) στη σελίδα του wu. Σε κατάστημα μπορεί να μπλέξει το πράγμα ανάλογα και με το σε ποιόν θα πέσεις. Την κάρτα νέων όχι,δεν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις αντί πάσο για φοιτητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Καλησπέρα σε όλους ! Μου ήρθε μήνυμα για μια προσφορά σε καρτοσυμβόλαιο 7 GB και 1.500 μηνύματα με 7 ευρώ. Την έβαλα να ενεργοποιείτε αυτόματα κάθε μήνα. Θα ισχυει για πάντα ή είναι μόνο καλοκαιρινή ; Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts