kmpatra Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Απο που προκύπτει αυτο? Θέλει ανανέωση καθε 3 μηνες για να μην μπει φραγή και χαθεί το υπόλοιπο. Απο εκει και πέρα ο όποιος ο έλεγχος αφορά αν ισχύει η φοιτητική ιδιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Από πουθενά δεν προκύπτει. Κλασσικά my phone circlejerk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Παιδιά συμφέρει το φοιτητικό; Έχω τώρα frog και έχω με 10€ 240' προς όλους και 5gb internet Τα λεπτά νομίζω ότι μου είναι οριακά. Και είναι ανα δευτερόλεπτο Τα 1000' στο what's up να φανταστώ είναι με ελάχιστη χρέωση 3' έτσι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Ναι ελάχιστη 3' και μετά ανα δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Ναι ελάχιστη 3' και μετά ανα δευτερόλεπτο. Έξτρα πακέτα Ίντερνετ μπορείς να αγοράσεις; Ποσά gb και σε ποια τιμή; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 λογικα τα πακετα που ισχυουν για ολα τα whatsup μπορεις να αγορασεις. Κοιτα στο m.whatsup.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 λογικα τα πακετα που ισχυουν για ολα τα whatsup μπορεις να αγορασεις. Κοιτα στο m.whatsup.gr Οκ ευχαριστώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Να ρωτησω κάτι παιδιά? Βαζω 10ευρώ κάρτα και επιλεγω το πακετο 1200' λεπτά προς +1200sms προς όλους+600mb ιντερνετ (7,06ευρω) . Επειδη τα 600mb δεν μου φτάνουν παιρνω κατι επιπλεον σε ιντερνετ? Με ενημέρωσε ενας φίλος μου οτι αφου βαζω 10 ευρω παιρνω επιπλεον 1gb ιντερνετ. Συνολικα δηλαδη θα εχω 1,6GB. Παιρνουμε κάποιο άλλο δωρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Να ρωτησω κάτι παιδιά? Βαζω 10ευρώ κάρτα και επιλεγω το πακετο 1200' λεπτά προς +1200sms προς όλους+600mb ιντερνετ (7,06ευρω) . Επειδη τα 600mb δεν μου φτάνουν παιρνω κατι επιπλεον σε ιντερνετ? Με ενημέρωσε ενας φίλος μου οτι αφου βαζω 10 ευρω παιρνω επιπλεον 1gb ιντερνετ. Συνολικα δηλαδη θα εχω 1,6GB. Παιρνουμε κάποιο άλλο δωρο? Με το reload it θα πάρεις ακόμα 1.2gb για 1 μηνα. Και με το πάρε μοίρασε στείλε 300mb σε κάποιον άλλο και θα πάρεις άλλα 100 για 1 μηνα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Απλα ας κάνεις πρώτα αναβάθμιση στην εφαρμογή αν δεν έχεις την τελευταία έκδοση. Δεν παίρνεις 600 mb επιπλέον κάθε μήνα αυτόματα? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το πάρε μοίρασε τα 100 δίνονται εστω κι αν στείλεις σε εναν αριθμό 100 mb,δεν χρειάζεται να στείλεις και στους 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Σας ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφερον. Οποτε συνολικα με 10ευρώ θα έχω 2,9gb ιντερνετ!! Ευχαριστω και πάλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Απλα ας κάνεις πρώτα αναβάθμιση στην εφαρμογή αν δεν έχεις την τελευταία έκδοση. Δεν παίρνεις 600 mb επιπλέον κάθε μήνα αυτόματα? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το πάρε μοίρασε τα 100 δίνονται εστω κι αν στείλεις σε εναν αριθμό 100 mb,δεν χρειάζεται να στείλεις και στους 3. Καλά ναι προφανώς να κάνει την αναβάθμιση. Για το πάρε μοίρασε αν δεν έχει που να τα στείλει να του δώσω τον αριθμό να μου στείλει μην πάνε χαμένα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 παιδιά βρίσκομαι στο 6ο έτος,μπορώ να πάρω φοιτητικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 παιδιά βρίσκομαι στο 6ο έτος,μπορώ να πάρω φοιτητικό? δοκίμασε, τι έχεις να χάσεις;;;; Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 δοκίμασε, τι έχεις να χάσεις;;;; Sent from my L200 using Tapatalk τί πρέπει να κάνω,να πάρω νέο αριθμό whats up και να κάνω αίτηση για φοιτητικό?δεν εχω αριθμό cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 τί πρέπει να κάνω,να πάρω νέο αριθμό whats up και να κάνω αίτηση για φοιτητικό?δεν εχω αριθμό cosmote Θα πας σε καταστημα κοσμοτε ή γερμανος με την ταυτοτητα και το πασο σου. Να μην εχει ληξει ομως. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Θα πας σε καταστημα κοσμοτε ή γερμανος με την ταυτοτητα και το πασο σου. Να μην εχει ληξει ομως. το πάσο λήγει αυγουστο νομιζω ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το πάσο λήγει αυγουστο νομιζω απλά ρώτησα επειδή κάπου είδα ότι και καλά πρέπει να βρίσκεσαι στα βασικά έτη σπουδών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 το πάσο λήγει αυγουστο νομιζω ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απλά ρώτησα επειδή κάπου είδα ότι και καλά πρέπει να βρίσκεσαι στα βασικά έτη σπουδών Από την στιγμή που δεν έχει λήξει δεν μπορούν να σου προσαψουν κάτι οπότε πάνε όσο πιο γρήγορα μπορείς για να το κάνεις. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 τί πρέπει να κάνω,να πάρω νέο αριθμό whats up και να κάνω αίτηση για φοιτητικό?δεν εχω αριθμό cosmote η πας σε καταστημα η την κάνεις,l την αίτηση ηλεκτρονικά.... δες στην ιστοσελίδα του wu Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Με το reload it θα πάρεις ακόμα 1.2gb για 1 μηνα... Με ποιον τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Με ποιον τρόπο; Αναβάθμιση στην τελευταια έκδοση της εφαρμογής και ανανέωση με χρωστική κάρτα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Αναβάθμιση στην τελευταια έκδοση της εφαρμογής και ανανέωση με χρωστική κάρτα. Ευχαριστώ! Ανανέωση με οποιοδήποτε ποσό; Μέσα από την εφαρμογή ή και online στο cosmote.gr; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Αναβάθμιση στην τελευταια έκδοση της εφαρμογής και ανανέωση με χρωστική κάρτα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Γιατι ποτε δεν εκανε ανανεωση με χρεωστικη καρτα; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ευχαριστώ! Ανανέωση με οποιοδήποτε ποσό; Μέσα από την εφαρμογή ή και online στο cosmote.gr; Με 10 ευρώ και ανω δίνει την επιλογη με τα 1200. Απο την εφαρμογή ή το whatsup.gr. Και απο το cosmote.gr γίνεται,καλύτερα απο τα 2 αλλα ομως,λειτουργουν πάντα σωστά. ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατι ποτε δεν εκανε ανανεωση με χρεωστικη καρτα; Εννοεί οτι για να δώσει τόσα mb χρειάζεται online ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ευχαριστώ! Ανανέωση με οποιοδήποτε ποσό; Μέσα από την εφαρμογή ή και online στο cosmote.gr; Με 10αρα τουλάχιστον. Με 5αρα περνεις μικρότερο reload it. Με 2 5αρες έχεις και 2 φορές πάρε μοίρασε. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts