Jump to content

Φοιτητικό what's up

MIKU
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 16/5/2026 at 4:20 ΜΜ, geodimis said:

Εκεί που καθαρίζαμε με 11,5€ πάμε τώρα στα 13€

Μέχρι 30/11 μετά πάει και αυτό. Κάτι παίχτηκε και έπεσε και στη voda σύρμα..

Είναι αναμενόμενο ότι θα ακολουθήσουν και οι άλλοι δύο πάροχοι. Καρτέλ έχουμε, όταν κάποιος κάνει κάτι μετά ακολουθούν και οι υπόλοιποι.  

• 4 weeks later...

KAΛΩΣHPΘEΣ ΣTO WHAT'S UP STUDENT! ANAKAΛYΨE OΛA TA SUPER ΦOITHTIKA ΠAKETA KI AΠOKΛEIΣTIKEΣ ΠPOΣΦOPEΣ EΔΩ https://wup.go.link/store .

Έλαβα αυτό το μύνημα σε νούμερο που είναι What's up τα τελευταία 5; χρόνια.

Τι μπορεί να σημαίνει;

On 16/5/2026 at 2:39 ΜΜ, ds12 said:

Εδώ θα βρείτε την ανακοίνωση.
Ανακοινώνεται ότι από 15/06/2026 τίθενται σε ισχύ οι ακόλουθες αλλαγές:
2) Από την ως άνω ημερομηνία, η φοιτητική προσφορά θα διατίθεται αποκλειστικά σε συνδρομητές με ενεργό φοιτητικό πάσο και μέχρι τη συμπλήρωση του 30ου έτους της ηλικίας τους. Με τη συμπλήρωση του 30ου έτους της ηλικίας τους, οι συνδρομητές με ενεργή την φοιτητική προσφορά, δεν θα έχουν δικαίωμα να αγοράσουν πακέτο WHAT’S UP DIY STUDENT, διακόπτεται η παροχή του μηνιαίου δώρου των 600’ προς WHAT’S UP και 600MB, και της υπηρεσίας WHATSUPIA — μέσω της οποίας παρέχονται δωρεάν 5GB κάθε ημέρα για χρήση κατά τη διάρκεια παρουσίας σε πανεπιστημιακούς χώρους όπου διατίθεται η προσφορά. Οι ανωτέρω συνδρομητές θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα υπόλοιπα πακέτα WHAT’S UP, άλλως θα χρεώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο του WHAT’S UP. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές WHAT’S UP STUDENT που κατά την 15/6/2026 έχουν ήδη συμπληρώσει το 30ό έτος της ηλικίας τους, θα διατηρήσουν τα παραπάνω προνόμια έως 30/11/2026.
https://www.whatsup.gr/pdf/anakoinosi_kartokinitis_maios_2026.pdf

Μέχρι 30/11/26 θα έχω WhatsUp , μετά βλέπουμε.

1 hour ago, panosss567 said:

KAΛΩΣHPΘEΣ ΣTO WHAT'S UP STUDENT! ANAKAΛYΨE OΛA TA SUPER ΦOITHTIKA ΠAKETA KI AΠOKΛEIΣTIKEΣ ΠPOΣΦOPEΣ EΔΩ https://wup.go.link/store .

Έλαβα αυτό το μύνημα σε νούμερο που είναι What's up τα τελευταία 5; χρόνια.

Τι μπορεί να σημαίνει;

06:51 το πρωί, το έλαβα κι εγώ. 

1 hour ago, panosss567 said:

Τι μπορεί να σημαίνει;

αν δεν εισαι φοιτιτης να υποθεσω οτι εχουν χασει την μπαλα;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 ώρα πριν, CaptainNickGR said:

06:51 το πρωί, το έλαβα κι εγώ. 

Το δικό μου είναι φοιτητικό με πάσο που ισχύει ακόμα ( άνω των 30) 

Το δικό σου;

2 ώρες πριν, panosss567 said:

Το δικό μου είναι φοιτητικό με πάσο που ισχύει ακόμα ( άνω των 30) 

Το δικό σου;

Εχω δύο χρόνια ακόμη για να λήξει το πάσο. 

Και μένα μου ήρθε. Έχω χρόνια φοιτητικό. Εικάζω ότι είτε είναι συστηματικό λάθος είτε στην προσπάθεια διατήρησης πελατών ανανέωσαν την φοιτητική ιδιότητα. Αν θυμάμαι καλά σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση θα είχε ηλικιακό όριο. 

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

On 15/6/2026 at 6:54 ΜΜ, panoszavra said:

Και μένα μου ήρθε. Έχω χρόνια φοιτητικό. Εικάζω ότι είτε είναι συστηματικό λάθος είτε στην προσπάθεια διατήρησης πελατών ανανέωσαν την φοιτητική ιδιότητα. Αν θυμάμαι καλά σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση θα είχε ηλικιακό όριο. 

Τελικά δεν ήταν συστηματικό λάθος. Μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής what’s up ,  το φοιτητικό what’s up μετονομάστηκε σε what’s up U30. Οπότε πλέον τίθεται ηλικιακό όριο για την χρήση του. Και για να μην μας πετάξουν κατευθείαν εκτός , άφησαν χρονικό περιθώριο έως 30-11-2026 όπου τα προνόμια του νέου πλέον what’s up U30 θα ισχύουν και για εμάς. Μετά μεταφερόμαστε σε απλό what’s up. 
It was good while it lasted. 
Υ.Γ. Βέβαια σου δίνει την δυνατότητα να δηλώσεις άλλον χρήστη της γραμμής στην οποία είσαι κάτοχος, αρκεί να είναι κάτω από 30 ετών και να μην έχει άλλη ενεργή γραμμή what’s up U30 στο όνομα του. Όλα αυτά ανεβάζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro