panoszavra Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Μόλις έκανα ανανέωση 10 ευρώ σε φοιτητικό what's up με χρεωστική κάρτα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Ενεργοποίησα το πακέτο των 7,06 ευρώ, και πήρα από το πακέτο 1200' , 1200 sms και 600mb , τα οποία (mb) προστέθηκαν σε προηγούμενα που είχα και ανανεώθηκε η ημερομηνία λήξης τους. Επίσης πήρα 500mb από το τώρα data που έχω ενεργοποιήσει, με ξεχωριστή ημερομηνία λήξης. Και τέλος πήρα τα 1200mb από το reload it , επίσης με ξεχωριστή ημερομηνία λήξης. Σύνολο 2300mb (δίχως το πάρε-δώσε). Όχι και άσχημα. Αν αθροίζονταν όλα μαζί θα ήταν ιδανικά. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Παιδια καλησπερα, ειμαι συνδρομητης cosmote πολλα χρονια τωρα και επειδη εχω βεβαιωση σπουδων απο το πανεπιστημιο ειπα να το γυρισω σε φοιτητικο. Κανω λοιπον την αιτηση χτες σε εναν γνωστο που εχω στον γερμανο και παιρνω σημερα την εξυπ. πελατων στην cosmote να μαθω την εξελιξη της. Μου ειπαν απορριφθηκε επειδη εχω συμπληρωσει τα βασικα ετη φοιτησης. Τους πιεσα λιγο λεγοντας τους οτι στη wind μου εκαναν φοιτητικο f2g [ο δευτερος αριθμος μου] αλλα τιποτα. Υπαρχει κανενας τροπος να κανω το whatsup φοιτητικο ρε παιδια τι λετε; Δε θελω να ψαχνω για dual sim full active τηλεφωνο ειναι πολυ δυσευρετα πλεον. Γι αυτο θα ηθελα να κανω τον πρωτο μου αριθμο φοιτητικο και το wind να το πεταξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Παιδια καλησπερα, ειμαι συνδρομητης cosmote πολλα χρονια τωρα και επειδη εχω βεβαιωση σπουδων απο το πανεπιστημιο ειπα να το γυρισω σε φοιτητικο. Κανω λοιπον την αιτηση χτες σε εναν γνωστο που εχω στον γερμανο και παιρνω σημερα την εξυπ. πελατων στην cosmote να μαθω την εξελιξη της. Μου ειπαν απορριφθηκε επειδη εχω συμπληρωσει τα βασικα ετη φοιτησης. Τους πιεσα λιγο λεγοντας τους οτι στη wind μου εκαναν φοιτητικο f2g [ο δευτερος αριθμος μου] αλλα τιποτα. Υπαρχει κανενας τροπος να κανω το whatsup φοιτητικο ρε παιδια τι λετε; Δε θελω να ψαχνω για dual sim full active τηλεφωνο ειναι πολυ δυσευρετα πλεον. Γι αυτο θα ηθελα να κανω τον πρωτο μου αριθμο φοιτητικο και το wind να το πεταξω. Πάρε ένα από όλα τα διαθεσιμα Xiaomi που είναι όλα full active dual sim και ησύχασες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Παιδια καλησπερα, ειμαι συνδρομητης cosmote πολλα χρονια τωρα και επειδη εχω βεβαιωση σπουδων απο το πανεπιστημιο ειπα να το γυρισω σε φοιτητικο. Κανω λοιπον την αιτηση χτες σε εναν γνωστο που εχω στον γερμανο και παιρνω σημερα την εξυπ. πελατων στην cosmote να μαθω την εξελιξη της. Μου ειπαν απορριφθηκε επειδη εχω συμπληρωσει τα βασικα ετη φοιτησης. Τους πιεσα λιγο λεγοντας τους οτι στη wind μου εκαναν φοιτητικο f2g [ο δευτερος αριθμος μου] αλλα τιποτα. Υπαρχει κανενας τροπος να κανω το whatsup φοιτητικο ρε παιδια τι λετε; Δε θελω να ψαχνω για dual sim full active τηλεφωνο ειναι πολυ δυσευρετα πλεον. Γι αυτο θα ηθελα να κανω τον πρωτο μου αριθμο φοιτητικο και το wind να το πεταξω. Δηλαδή όποιος σπουδάσει σε μεγαλύτερη ηλικία ή δεύτερο πτυχίο και δεν είχε ποτέ φοιτητικό, δεν δικαιούται? Επειδή θα πάω σε ένα ιδιωτικό ιεκ από Οκτώβριο το σκεφτόμουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Δηλαδή όποιος σπουδάσει σε μεγαλύτερη ηλικία ή δεύτερο πτυχίο και δεν είχε ποτέ φοιτητικό, δεν δικαιούται? Επειδή θα πάω σε ένα ιδιωτικό ιεκ από Οκτώβριο το σκεφτόμουνΚαντο μεσω ιντερνετ.Γενικα μην προτιματε τα φυσικα καταστηματα δεν υπαρχει λογος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Δηλαδή όποιος σπουδάσει σε μεγαλύτερη ηλικία ή δεύτερο πτυχίο και δεν είχε ποτέ φοιτητικό, δεν δικαιούται? Επειδή θα πάω σε ένα ιδιωτικό ιεκ από Οκτώβριο το σκεφτόμουν Οχι η περιπτωση σου ειναι διαφορετικη. Εσυ θα εισαι νεος σπουδαστης αρα δικαιουσαι. Εγω συμπληρωσα τα βασικα ετη και προσπαθω μπας και μπω και εγω στο φοιτητικο. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάρε ένα από όλα τα διαθεσιμα Xiaomi που είναι όλα full active dual sim και ησύχασες! :) ποιο xiaomi ειναι dual sim full active?? εισαι σιγουρος; γιατι εγω διαβαζω σε specs οτι ειναι dual standby. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 η ηλικία του σπουδαστή δεν παίζει κανένα ρόλο, τωρα αυτό με τα βασικά έτη ειναι κάτι άσχημο που ακούγεται.... δείχνει ότι στο μέλλον θα πέσει τσεκούρι.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ρε παιδιά να σας πω, όσοι το κάναμε φοιτητικό πριν χρόνια είναι για πάντα; Γιατί εγώ το δικό μου το έκανα το 2012 και τώρα που έχω τελειώσει ακόμη παίρνω τα φοιτητικά κάθε μήνα. Το ίδιο και μια φίλη, η οποία τέλειωσε το 2015 :lol: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Πήρα κι εγώ ένα wu φοιτητικό το οποίο με το που το έβαλα στο κινητό με ενημέρωσε ότι έχω 40λεπτα προς wu. Επίσης για να πάρω τη sim έδωσα 5€ στην cote τα οποία τα πέρασαν μέσα. Τώρα θέλει κάποια επιπλέον ανανέωση για τα φοιτητικά πακέτα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Πήρα κι εγώ ένα wu φοιτητικό το οποίο με το που το έβαλα στο κινητό με ενημέρωσε ότι έχω 40λεπτα προς wu. Επίσης για να πάρω τη sim έδωσα 5€ στην cote τα οποία τα πέρασαν μέσα. Τώρα θέλει κάποια επιπλέον ανανέωση για τα φοιτητικά πακέτα; Αυτά τα 5 τα χρησιμοποιείς αν θες να ενεργοποιήσεις πακέτο. Αν δε σου βγάζει τα πακέτα νομίζω περιμένεις 1-2 μέρες να περαστεί στο σύστημά τους ως φοιτητικό. Τότε δηλαδή που εγώ έκανα, έτσι γινόταν. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Για να έχω κάθε μήνα τις προσφορές πρέπει να κάνω τουλάχιστον μια ανανέωση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Για να έχω κάθε μήνα τις προσφορές πρέπει να κάνω τουλάχιστον μια ανανέωση? Ναι. Για τα 600ΜΒ και τα λεπτά. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ναι. Για τα 600ΜΒ και τα λεπτά. Άλλαξε πάλι αυτό; Δεν δίνονται δωρεάν όπως στη VF; Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Άλλαξε πάλι αυτό; Δεν δίνονται δωρεάν όπως στη VF; Όχι, ποτέ δεν ίσχυε. Για να σου αποδοθούν στην 1η του μήνα, πρέπει μέσα στον προηγούμενο μήνα να έχεις κάνει ανανέωση 10 ευρώ και άνω. Όσο ήμουν φοιτητής, τις ελάχιστες φορές που δεν έκανα ανανέωση, δε μου αποδιδόντουσαν. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Τους 2 τελευταίους μήνες δεν έχω κάνει ανανέωση και πήρα κανονικά τα δώρα (600ΜΒ & 600' whatsup)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Τους 2 τελευταίους μήνες δεν έχω κάνει ανανέωση και πήρα κανονικά τα δώρα (600ΜΒ & 600' whatsup)! Εδω και κάμποσους μηνες τα δίνει χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Όχι, ποτέ δεν ίσχυε. Για να σου αποδοθούν στην 1η του μήνα, πρέπει μέσα στον προηγούμενο μήνα να έχεις κάνει ανανέωση 10 ευρώ και άνω. Όσο ήμουν φοιτητής, τις ελάχιστες φορές που δεν έκανα ανανέωση, δε μου αποδιδόντουσαν. δεν ισχύει αυτό που λες..... το μόνο που χρειάζεται ειναι να μην εχσι λήξει το υπόλοιπο σου.... τουλάχιστον σε μένα έτσι γίνεται.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 δεν ισχύει αυτό που λες..... το μόνο που χρειάζεται ειναι να μην εχσι λήξει το υπόλοιπο σου.... τουλάχιστον σε μένα έτσι γίνεται.... Sent from my L200 using Tapatalk Δεν έχω ιδέα, έχω τελειώσει εδώ και καιρό και βάζω κάρτα κάθε μήνα, πάντως θυμάμαι κάποιες φορές που ήμουν στενά και δεν έβαζα δεν έπαιρνα και τα 600ΜΒ. Το ίδιο ούτε φίλη. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 δεν ισχύει αυτό που λες..... το μόνο που χρειάζεται ειναι να μην εχσι λήξει το υπόλοιπο σου.... τουλάχιστον σε μένα έτσι γίνεται.... Sent from my L200 using Tapatalk Εμένα και με ληγμένα υπόλοιπο εδώ και 2 μήνες έρχονται κανονικά τα δώρα και μπορώ να τα αξιοποιήσω κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Εμένα και με ληγμένα υπόλοιπο εδώ και 2 μήνες έρχονται κανονικά τα δώρα και μπορώ να τα αξιοποιήσω κιόλας. οκ αυτό να είμαι ειλικρινής δεν το ήξερα 100%..... υπέθεσα ότι αν λήξει δεν εχει μπόνους.... όμορφα :) Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Δεν έχω ιδέα, έχω τελειώσει εδώ και καιρό και βάζω κάρτα κάθε μήνα, πάντως θυμάμαι κάποιες φορές που ήμουν στενά και δεν έβαζα δεν έπαιρνα και τα 600ΜΒ. Το ίδιο ούτε φίλη. Από τις αρχές του προηγουμένου ακαδημαϊκού έτους ισχύει το "χωρίς κάρτα bonus". Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Από τις αρχές του προηγουμένου ακαδημαϊκού έτους ισχύει το "χωρίς κάρτα bonus". Να γιατί δεν ήμουν ενημερωμένος τότε :) από την ώρα που τέλειωσα δε μου έλειψε ευτυχώς το 10ευρο για κάρτα :lol: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Τους 2 τελευταίους μήνες δεν έχω κάνει ανανέωση και πήρα κανονικά τα δώρα (600ΜΒ & 600' whatsup)! Αυτή η αλλαγή έγινε από τον Σεπτέμβριο του 2016 και πραγματικά μας έσωσε. Με αυτά τα λεπτα όμως μπορώ να καλέσω στην Αγγλία που είναι στην ε.ε. και να μην χρεωθω; Γιατί νομίζω ότι τα φοιτητικα πακέτα εξαιρούνται... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Θες λεπτά προς όλους. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Θες λεπτά προς όλους. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts