Mark_K Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 ωστε γινεται! ευχαριστώ Sent from my Le X829 using Tapatalk Φυσικά και γίνεται. Κανονικά και με το νόμο. Και δωρεάν φυσικά... Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rower Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Μπορώ σε νούμερο στο όνομα μου να κάνω what's up φοιτητικό με πάσο και ταυτότητα άλλου προσώπου; Αν ναι, στην αίτηση ονλν που επισυνάπτονται τα δικαιολογητικά, ποιά στοιχεία πρέπει να μπουν, τα δικά μου (που μου ανήκει το νούμερο) ή του "φοιτητή"; Επίσης, αν όντως βάλω του φοιτητή, θα βγαίνει μετά το νούμερο στο όνομά του; θνξ για το ινφο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Μπορώ σε νούμερο στο όνομα μου να κάνω what's up φοιτητικό με πάσο και ταυτότητα άλλου προσώπου; Αν ναι, στην αίτηση ονλν που επισυνάπτονται τα δικαιολογητικά, ποιά στοιχεία πρέπει να μπουν, τα δικά μου (που μου ανήκει το νούμερο) ή του "φοιτητή"; Επίσης, αν όντως βάλω του φοιτητή, θα βγαίνει μετά το νούμερο στο όνομά του; θνξ για το ινφο ;) Οχι δε μπορεις. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bravo1968 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Μπορώ σε νούμερο στο όνομα μου να κάνω what's up φοιτητικό με πάσο και ταυτότητα άλλου προσώπου; Αν ναι, στην αίτηση ονλν που επισυνάπτονται τα δικαιολογητικά, ποιά στοιχεία πρέπει να μπουν, τα δικά μου (που μου ανήκει το νούμερο) ή του "φοιτητή"; Επίσης, αν όντως βάλω του φοιτητή, θα βγαίνει μετά το νούμερο στο όνομά του; θνξ για το ινφο ;) Μπορεις φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Μπορεις φιλε μου Δε γίνεται φιλε μου στην κοσμοτε να εχεις φοιτητικο σε διαφορετικα στοιχεια. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bravo1968 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Γιατί, το email νομίζεις ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα προσωπικά δεδομένα; Εκτός από αυτό οι αγγελίες εκτός της ενότητας buy and sell απαγορεύονται, σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει. Sent from my Moto X Play δε με ενδιαφερει φιλε, κακο δεν κανω σε κανεναν και το email ειναι δικο μου δεν το εκλεψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 (edited) Μπορώ σε νούμερο στο όνομα μου να κάνω what's up φοιτητικό με πάσο και ταυτότητα άλλου προσώπου; Αν ναι, στην αίτηση ονλν που επισυνάπτονται τα δικαιολογητικά, ποιά στοιχεία πρέπει να μπουν, τα δικά μου (που μου ανήκει το νούμερο) ή του "φοιτητή"; Επίσης, αν όντως βάλω του φοιτητή, θα βγαίνει μετά το νούμερο στο όνομά του; θνξ για το ινφο ;) Μπορείς κανονικά να το κάνεις φίλε, και εγώ έτσι έχω κάνει και είχα ρωτήσει και την σελίδα του Wats Up στο Facebook και με επίσημη απάντηση τους μου είπαν πως επιτρέπεται κανονικά και πως δεν υπάρχει πρόβλημα! Edited April 26, 2017 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Μπορείτε αλλά ο αριθμός περνάει αυτομάτως στο δικό του όνομα και διαχείριση με ότι αυτό συνεπάγεται Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rower Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Μπορείς κανονικά να το κάνεις φίλε, και εγώ έτσι έχω κάνει και είχα ρωτήσει και την σελίδα του Wats Up στο Facebook και με επίσημη απάντηση τους μου είπαν πως επιτρέπεται κανονικά και πως δεν υπάρχει πρόβλημα! Μπορείτε αλλά ο αριθμός περνάει αυτομάτως στο δικό του όνομα και διαχείριση με ότι αυτό συνεπάγεται Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Όντως περνάει στο όνομα του άλλου φοιτητή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Όντως περνάει στο όνομα του άλλου φοιτητή; Όχι δεν ισχύει αυτό! Εγώ που το έκανα στον πατέρα μου παρέμεινε στα στοιχεία του το νούμερο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Δηλαδή έδωσες το δικό σου πάσο και πέρασες την προσφορά στου πατέρα σου? Απο το site ή το κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Δηλαδή έδωσες το δικό σου πάσο και πέρασες την προσφορά στου πατέρα σου? Απο το site ή το κατάστημα? Βλέποντας αυτή τη στιγμή τους όρους που έχει η φοιτητική προσφορά του what's up, πρόσεξα το εξής : Το MSISDN που θα δηλώνεται από τον συμμετέχοντα είναι κατά δήλωση του. Επιπλέον κάθε Συμμετέχων μπορεί να συμμετέχει στο Πρόγραμμα μόνο για έναν αριθμό COSMOTE σε πρόγραμμα ‘’φωνής’’ και αντιστοίχως σε ένα αριθμό COSMOTE σε πρόγραμμα mobileinternet. Ίσως είναι λίγο πιο ελαστικοί βασιζόμενοι σε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Δηλαδή έδωσες το δικό σου πάσο και πέρασες την προσφορά στου πατέρα σου? Απο το site ή το κατάστημα? Από το site του Wats Up κανονικά φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rower Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 οκ, έβαλες τα δικά σου στοιχεία ή τα στοιχεία του πατέρα σου και το δικό σου πάσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Καλημερα. Εδω και μια εβδομαδα εχω το εξης προβλημα. Εχω το homtom ht7 3g και με μονιμα ανοιχτα τα δεδομενα παρατηρω οτι σε καποια σημεια το ιντερνετ μπαταλονη. Δηλαδη παω να ανοιξω μια σελιδα και δεν κανει τπτ,παω να κανω speedtest τπτ και εκει, παω να ανοιξω καμια εφαρμογη που ζηταη δεδομενα και δεν φορτωνη τπτ. Η μονη λυση ειναι να ανοιξω-κλεισω τα δεδομενα 2-3 φορες η να κανω restart το τηλεφωνο μου και φτιαχνη. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Μπαταλωνη το 3g φοιτητικο η μπορει να φταιη η συσκευη μου. Το εχει παρουσιαση σε κανεναν αλλο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Στην ένδειξη του σήματος βλέπεις κανένα θαυμαστικό μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Στην ένδειξη του σήματος βλέπεις κανένα θαυμαστικό μήπως; Οχι δεν εχω δει κατι τετοιο. Μονο το 3g μου εμφανιζη οτι και καλα εχω ανοιχτα τα δεδομενα. Ποτε δεν μου το εχει γυριση σε H. Το κακο ειναι οτι μοθ κανει το προβλημα που ανεφερα 3 στης 10 φορες και λεω μηπως ειναι θεμα σηματος η κεραιας η συσκευης. Εσυ εχεις παρατηρηση κατι παρομοιο σε εσενα. Παντως η συσκευη μου ειναι πανω απο 15 μηνες παλια και δουλευη ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 οκ, έβαλες τα δικά σου στοιχεία ή τα στοιχεία του πατέρα σου και το δικό σου πάσο; Τα στοιχεία του πατέρα μου και το δικό μου πάσο ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι δεν εχω δει κατι τετοιο. Μονο το 3g μου εμφανιζη οτι και καλα εχω ανοιχτα τα δεδομενα. Ποτε δεν μου το εχει γυριση σε H. Το κακο ειναι οτι μοθ κανει το προβλημα που ανεφερα 3 στης 10 φορες και λεω μηπως ειναι θεμα σηματος η κεραιας η συσκευης. Εσυ εχεις παρατηρηση κατι παρομοιο σε εσενα. Παντως η συσκευη μου ειναι πανω απο 15 μηνες παλια και δουλευη ρολοι. Θέμα συσκευής πρέπει να είναι . Πάντως κλείνε τα δεδομένα εαν δεν τα χρειάζεσαι δεν έχει νόημα να αφήνεις όλη την ώρα ανοιχτά, και μπαταρία τρως και ακτινοβολία δέχεσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Τα στοιχεία του πατέρα μου και το δικό μου πάσο ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θέμα συσκευής πρέπει να είναι . Πάντως κλείνε τα δεδομένα εαν δεν τα χρειάζεσαι δεν έχει νόημα να αφήνεις όλη την ώρα ανοιχτά, και μπαταρία τρως και ακτινοβολία δέχεσαι! Και εγω αυτο ειπα. Αλλα μου το κανει σχεδον σπανια 3 στης 10 φορες και λεω μηπως ειναι θεμα κεραιας η σηματος και οχι συσκευης; καλα δεν θα σκασω κιολας απλως ρωτησα μηπως το εχει παρατηρησει καποιος αλλος στο wu φοιτητικο γιατι και τωρα τελευταια ειχαμε και ενα θεμα που εχει αναφερθη εδω με το dropcall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Και εγω αυτο ειπα. Αλλα μου το κανει σχεδον σπανια 3 στης 10 φορες και λεω μηπως ειναι θεμα κεραιας η σηματος και οχι συσκευης; καλα δεν θα σκασω κιολας απλως ρωτησα μηπως το εχει παρατηρησει καποιος αλλος στο wu φοιτητικο γιατι και τωρα τελευταια ειχαμε και ενα θεμα που εχει αναφερθη εδω με το dropcall Ναι αυτό γω το είχα αναφέρει και εξακολουθεί να μου το κάνει που και που! Ας πορεία τώρα έχει να μου το κάνει καιρό! Μπορεί να έχει σχέση πάντως και με την υπερφόρτωση του δικτύου ανάλογα τις ώρες και μέρες! Πιστεύω δηλαδή πιο πιθανό να έχει κάποιος dropcall το Σ/Κ παρά τις καθημερινές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Ναι αυτό γω το είχα αναφέρει και εξακολουθεί να μου το κάνει που και που! Ας πορεία τώρα έχει να μου το κάνει καιρό! Μπορεί να έχει σχέση πάντως και με την υπερφόρτωση του δικτύου ανάλογα τις ώρες και μέρες! Πιστεύω δηλαδή πιο πιθανό να έχει κάποιος dropcall το Σ/Κ παρά τις καθημερινές Μικρο το κακο. Παντως στης περιοχες που κινουμαι το 3g εχει πεση αρκετα και απο σημα και απο ταχυτητες μιας και πρεπει να υπαρχουνε πολλοι χρηστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Ξέχασα να βάλω χθες κάρτα και παρόλα αυτά μου ήρθαν και τα 600mb και τα 600'. Ποιος ο λόγος τελικά να βάζουμε κάρτα; Τα έξτρα 600mb; (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Εδώ και αρκετό καιρό έχει σταματήσει να απαιτεί την ανανέωση με 10€ τον προηγούμενο μήνα για να πάρεις αυτά τα 2. Πλέον κάρτα χρειάζεσαι κυρίως για να αγοράσεις πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Εδώ και αρκετό καιρό έχει σταματήσει να απαιτεί την ανανέωση με 10€ τον προηγούμενο μήνα για να πάρεις αυτά τα 2. Πλέον κάρτα χρειάζεσαι κυρίως για να αγοράσεις πακέτα. Έχω την εντύπωση ότι παίρνεις 600mb όταν ανανεώσεις και 600mb τον νέο μήνα (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Ναι, νομίζω παίρνεις και 600 τη στιγμή της ανανέωσης (έχω 8 μήνες και βάλε να ανανεώσω με 10€). Αλλά πλέον δεν είναι προϋπόθεση να έχεις ανανεώσει για τα 600'+600mb στην αρχή του μήνα. Και αν έχεις μαζέψει αρκετά mb δεν σε καίει και τόσο για τα 600 της ανανέωσης. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts