Jump to content

[Splitted] ALR does not share

ALR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άραγε υπάρχει ακόμα κόσμος με dsl που δεν κατεβάζει torrents? Αδιανόητο μου φαίνεται...

Γιατί να κατεβάζω torrent παλίκαρε όταν εχω 150gb share και έχω βρεί τρόπο κανείς να μην κατεβάζει από μένα στο dc++,μπαίνω στα μεγαλύτερα hubs και βρίσκω αυτό που θέλω σίγουρα,γρήγορα και το παίρνω σφαίρα.Τι torrent...Όταν θα κυκλοφορήσει μια ταινία στο dc++ σε τόρρεντ θα την δείς μετά από μια βδομάδα.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

...και έχω βρεί τρόπο κανείς να μην κατεβάζει από μένα στο dc++...

Νομίζεις ότι είναι μαγκιά τώρα αυτό; Έχεις κατανοήσει τη φιλοσοφία του p2p; :mad:

Νομίζεις ότι είναι μαγκιά τώρα αυτό; Έχεις κατανοήσει τη φιλοσοφία του p2p; :mad:

Συμφωνώ απόλυτα φίλε. Τι φιλοσοφία είναι αυτή; Με την ίδια λογική αν λειτουργούσαν όλοι τότε δεν θα υπήρχαν p2p... Έλεος πια... Μυαλό που έχουν ορισμένοι... :mad:

ean prose3ate katw apo to nick tou @ALR grafei --> L.A =Los Angeles= Amerikanos

ti perimenate ???ka8olou den mou arese ayto pou eipe o ALR..san na mas ipotimaei..!!eyxaristoume ALR !

ean prose3ate katw apo to nick tou @ALR grafei --> L.A =Los Angeles= Amerikanos

ti perimenate ???ka8olou den mou arese ayto pou eipe o ALR..san na mas ipotimaei..!!eyxaristoume ALR !

:lol: Μαματο!!!

Ενταξει ρε παιδια. Δεν λεω οτι αυτο που κανει ο ALR ειναι σωστο, αλλα μην τον :shoot: κιολας

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

ok den tha ton :shoot: alla den tha ton :baby: :innocent: kiloas... :lol:

:off-topic: blepeis 504 boreia ths athinas???ston alpha me tous foitites??rwtaw giati etsi leei sthn perioxi pou les oti meneis..

Καταρχήν δεν είμαι αμερικάνος :p

Δεύτερον και κυριότερο.Είναι μαγκιά αυτό ; Τι είδους ερώτηση είναι αυτή δηλαδή;

Εσύ όταν κάνεις κάτι το οποίο θέλεις το κάνεις για μαγκιά ; Αν έτσι φέρεσαι στην ζωή σου,εγώ πάλι όχι.

Να θύμίσω κάπου εδώ οτί σε μια πολιτισμένη χώρα που λέγεται Ελλάδα πληρώνω 5000 ευρώ για να έχω μια κολοσύνδεση 0,384 kbps η οποία όταν μου κάνουν upload αυτομάτως και για έναν ανεξήγητο(;) λόγο μετατρέπεται σε 0,003 kbps.

και μου λέτε ότι δεν είναι σωστό και οτί δεν θα υπήρχαν p2p αν επικρατούσε αυτή η φιλοσοφία ;

Αν δεν είχα πρόβλημα με το download,αν οι υπηρεσίες λειτουργούσαν όπως πρέπει να λειτουργούν,αν πλήρωνα όσο πληρώνει ο ευρωπαίος ,τότε δεν θα ασχολιόμουν κάν με το θέμα.

Δεν θα υπήρχε p2p ; Να σου πώ κάτι φίλε μου που απορείς με το μυαλό ορισμένων,Δεν θα κάτσω να λειτουργήσω με τους ίδιους κανόνες σε μια διαδικασία όπως είναι το peer2peer χωρίς να έχω τα ίδια εφόδια.

Μπορεί ο φίλος σουηδός να παίζει,μπορεί ο φίλος γάλλος και άγγλος.Μπορεί ο φίλος Έλληνας με τα λεφτά του μπαμπά και την 1mbit γραμμή και ο φίλος Έλληνας με τα δικά του λεφτά.

Εγώ όμως, που δίνω ανάξια κατα τη γνώμη μου το ποσό που δίνω για την κολογραμμή του οτέ η οποία είναι υποδιπλάσια και μηδενίζεται με το Upload,δεν θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια.

Οι συνθήκες δημιουργούν τις καταστάσεις.Σε όποιον δεν αρέσει η λογική μου και βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την δική μου μπορεί να κάτσει και να κατεβάζει με 2 ενώ κανονικά θα έπρεπε να κατεβάζει με 45.

Επειδή δε θέλω να νομίζει κανείς εδώ μέσα ότι λογοκρίνουμε ότι δε μας συμφέρει, επαναφέρω τα posts σε νέο θέμα για να συζητήσουμε εάν πρέπει να κάνουμε share ή όχι.

Δεύτερον και κυριότερο.Είναι μαγκιά αυτό ; Τι είδους ερώτηση είναι αυτή δηλαδή;

Έτσι όπως έγραψες «έχω βρει τρόπο να μην κατεβάζει κανείς από μένα» μου φάνηκε ότι το θεωρείς μαγκιά και αυτό ακριβώς σε ρωτάω για να το εξακριβώσω. Δεν έχω σκοπό να σε θίξω.

Από τα λεγόμενά σου παρακάτω:

Να θύμίσω κάπου εδώ οτί σε μια πολιτισμένη χώρα που λέγεται Ελλάδα πληρώνω 5000 ευρώ για να έχω μια κολοσύνδεση 0,384 kbps η οποία όταν μου κάνουν upload αυτομάτως και για έναν ανεξήγητο(;) λόγο μετατρέπεται σε 0,003 kbps.

και μου λέτε ότι δεν είναι σωστό και οτί δεν θα υπήρχαν p2p αν επικρατούσε αυτή η φιλοσοφία ;

Αν δεν είχα πρόβλημα με το download,αν οι υπηρεσίες λειτουργούσαν όπως πρέπει να λειτουργούν,αν πλήρωνα όσο πληρώνει ο ευρωπαίος ,τότε δεν θα ασχολιόμουν κάν με το θέμα.

Δεν θα υπήρχε p2p ; Να σου πώ κάτι φίλε μου που απορείς με το μυαλό ορισμένων,Δεν θα κάτσω να λειτουργήσω με τους ίδιους κανόνες σε μια διαδικασία όπως είναι το peer2peer χωρίς να έχω τα ίδια εφόδια.

Μπορεί ο φίλος σουηδός να παίζει,μπορεί ο φίλος γάλλος και άγγλος.Μπορεί ο φίλος Έλληνας με τα λεφτά του μπαμπά και την 1mbit γραμμή και ο φίλος Έλληνας με τα δικά του λεφτά.

Εγώ όμως, που δίνω ανάξια κατα τη γνώμη μου το ποσό που δίνω για την κολογραμμή του οτέ η οποία είναι υποδιπλάσια και μηδενίζεται με το Upload,δεν θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια.

Οι συνθήκες δημιουργούν τις καταστάσεις.Σε όποιον δεν αρέσει η λογική μου και βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την δική μου μπορεί να κάτσει και να κατεβάζει με 2 ενώ κανονικά θα έπρεπε να κατεβάζει με 45.

αφήνεις να εννοηθεί ότι δεν αφήνεις το upload για να μη σου περιορίζει το download. Αν λοιπόν έχεις γραμμή 384 το upload σου είναι 128, αυτό σου αφήνει ένα 256 για κατέβασμα (πες 200 αν αφαιρέσεις τα overheads). Αυτό δε σε φτάνει; Δεν είναι ικανοποιητική ταχύτητα; Οι άλλοι που σου δίνουνε είναι βλάκες ή όλοι έχουν τις τρελές συνδέσεις; Αν όλοι κάνανε το ίδιο που κάνεις εσύ, θα υπήρχε p2p;

Τέλος, αν κατεβάζεις με 2 όταν κάνεις upload τότε δεν ξέρεις να ρυθμίσεις τον client.

ALR πέρνα μια βόλτα από το greek-torrents να δεις πως κρατιέται μια ελληνική κοινότητα με την συντριπτικη πλειοψηφία των χρηστών να έχουν συνδέσεις 128/384 σαν τη δική σου και τη δική μου.

Share or die. :p

Τα p2p προγράμματα δεν υπάρχουν και δεν δημιουργήθηκαν επάνω στους Έλληνες χρήστες της ευρυζωνικότητας αλλά υπάρχουν καιρό πριν.Οπότε με την δική μου φιλοσοφία θα συνεχίσουν να υπάρχουν.Δεν τους επιρεάζω εγώ που είπα οτί βρήκα τρόπο για να μην κατεβάζουν από μένα και όλοι το παρεξηγήσατε.Τους επιρεάζει κάποιος με μεγάλη ταχύτητα και αποθηκευτικό χώρο ο οποίος δεν μοιράζεται.Και δεν μου μένουν 256kbps αν μου κάνουν upload.Δεν ξέρω για εσάς,εγώ όταν κάποιος κατεβάζει από μένα με 10 το δικό μου download αυτομάτως κατεβαίνει το πολύ σε 5kb/second.

Επίσης το thread γράφει ALR does not share.

Έχω 150 gb share και μπαίνω στα μεγαλύτερα hubs.Όποιος θέλει του δίνω το nick να με βρεί και να πάρει την λίστα μου.Σκεφτήκατε ποτέ τι τρόπο έχω για να μην κατεβάζει κανείς απο μένα ή κατευθείαν όλοι σκεφτήκατε τρόπους "μαγκιάς" ;

Θα το ξαναπώ : Με πειράζει που όταν μου κατεβάζουν ,δεν μπορώ να κατεβάσω και την γραμμή την έβαλα για να κατεβάσω και όχι για να ανεβάσω.Για να κατεβάσω βέβαια πρέπει να ανεβάσω(να μοιραστώ δηλαδή).Όχι όμως όταν κατεβάζω!Για αυτό και αφήνω το pc ανοιχτό με διαφορετικό share προσιτό σε όλους όταν δεν κατεβάζω.

Δεν θα κάτσω για κανέναν λόγο να κατεβάζω με 5kb/second ενώ μπορώ και πρέπει να κατεβάζω τουλάχιστον με 40kb/second.Άς ήταν 25 θα το ανεχόμουν.Αλλά 5;Αυτή είναι η λογική μου και φυσικά σε όποιον αρέσει.

Θέλετε να μάθετε τον τρόπο; Με τον καιρό δημιούργησα μια λίστα με αρχεία που θεώρώ εγώ οτί είναι αζήτητα προς τους περισσότερους χρήστες p2p προγραμμάτων.Δε νομίζω οτί είναι κακό να την χρησιμοποιώ όταν θέλω να κατεβάσω προγράμματα για την δουλειά μου γρήγορα,έτσι όπως πρέπει.

Αλήθεια έιναι τόσο κακό;

Τα περί ελληνικής πραγματικότητας δεν αποτελούν δικαιολογία και δεν θα έπρεπε να το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα, γιατί πολύ απλά δεν είναι. Ξέρω ανθρώπους που όταν θέλουν να κατεβάσουν κάτι, ανοίγουν το [τάδε] πρόγραμμα file sharing, έχουν shares, έστω κι αν έχουν PSTN σύνδεση (την οποία μέχρι πρόπερσι όλοι είχαμε, τώρα δεν μας φτάνουν τα 384). Και, ξέρεις κάτι, έτσι είναι η κατάσταση, αν δεν σου αρέσει, μην χρησιμοποιείς αυτά τα προγράμματα. Ξέρεις κάτι άλλο; Έχω στη διάθεση μου σύνδεση αρκετών mbit, σύμφωνα με τη λογική σου θα έπρεπε να περιμένω να κατεβαίνουν αυτά που θέλω με κάτι MB/s... Όμως δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις, κανείς δεν μας χρωστάει το bandwidth και όλα αυτά που κατεβάζουμε υπάρχουν επειδή κάποιος άλλος είναι αρκετά "γενναιόδωρος" και κάνει αυτό που εσύ δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις. Το έγραψα και πριν, File Sharing θα πει μοιράζομαι. Αν δεν το κάνεις αυτό, απλά δεν σέβεσαι τους υπόλοιπους που το κάνουν και σ'αυτούς στηρίζεται όλη η λειτουργία των δικτύων αυτών.

Se ligo den tha katebazi kanenas giati tha tou koboun tin sindesi kai tha imaste oloi eycharistimeni kai emis pou echome cable tha to echome na to kamaronoume ayto xekinoun na kanoun edo opos mou stilane simera minima apo to http://www.casema.nl.

Ligo perisoteri gnosi den blapti.

miranda

utrecht

Nederlands

Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών»

http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png

Πραγματικά δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την νοοτροπία...Πάντως εγώ όταν χρησιμοποιώ P2P έχω το upload γύρω στο 7-8 και κατεβάζω χαλαρά με 30, οπότε είμαστε όλοι ικανοποιημένοι...Το θεωρώ χαζομάρα να κλείνει κανείς το upload (προσωπικά άφηνα λίγο upload διαθέσιμο ακόμα και όταν κατέβαζα με την ISDN).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Διαφωνώ πλήρως με το φίλο ALR... και ελπίζω να το ξανασκεφτεί γιατί αυτός ο τρόπος σκέψης είναι λάθος!

Αλλά...

Αν λοιπόν έχεις γραμμή 384 το upload σου είναι 128, αυτό σου αφήνει ένα 256 για κατέβασμα (πες 200 αν αφαιρέσεις τα overheads).

Μην τρελαθούμε κι όλας!!!! Αν είχα 200 για να κατεβάζω θα είχα την Heaven τώρα.;)

Με 30-35 και καλά είναι!

Κάντε έναν κόπο πριν απαντήσετε στο θέμα και διαβάστε καλά τι έγραψα και τι τρόπο περιέγραψα ο οποίος περιορίζει το share.Ποιος μίλησε για κλείσιμο του upload ;

Θέλετε να μάθετε τον τρόπο; Με τον καιρό δημιούργησα μια λίστα με αρχεία που θεώρώ εγώ οτί είναι αζήτητα προς τους περισσότερους χρήστες p2p προγραμμάτων.Δε νομίζω οτί είναι κακό να την χρησιμοποιώ όταν θέλω να κατεβάσω προγράμματα για την δουλειά μου γρήγορα,έτσι όπως πρέπει.

Αλήθεια έιναι τόσο κακό;

΄

Και όποιος μπορεί να ρυθμίζει το Upload tou καλώς και το κάνει.Εγώ δεν μπορώ και ούτε θέλω να χρησιμοποιήσω limiters.

Elektric eye δεν έχω ενεργοποιήσει αυτό που είπες.Τι ακριβώς κάνει ;

Διαφωνώ πλήρως με το φίλο ALR... και ελπίζω να το ξανασκεφτεί γιατί αυτός ο τρόπος σκέψης είναι λάθος!

Αλλά...

Μην τρελαθούμε κι όλας!!!! Αν είχα 200 για να κατεβάζω θα είχα την Heaven τώρα.;)

Με 30-35 και καλά είναι!

200Kbit/s όχι KByte/s ... :rolleyes:

Ubuntu Linux

Elektric eye δεν έχω ενεργοποιήσει αυτό που είπες.Τι ακριβώς κάνει ;

Περιορίζει το μέγεθος του send buffer έτσι ώστε να μην "πνίγεται" το download όταν κάνεις upload. Δοκίμασέ το και πες μου με πόσα κατεβάζεις όταν ανεβάζεις με φουλ ταχύτητα.

Στο dc++ πόσα slots έχετε με 128kbps upload; Δεν είναι υπερβολικά τα 5 που ζητάνε σε πολλά hubs; 11/5=2,2kb/sec για κάθε slot αν είναι γεμάτα, και μετά νομίζουν οτι έχουμε και Limiters..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο dc++ πόσα slots έχετε με 128kbps upload; Δεν είναι υπερβολικά τα 5 που ζητάνε σε πολλά hubs; 11/5=2,2kb/sec για κάθε slot αν είναι γεμάτα, και μετά νομίζουν οτι έχουμε και Limiters..

Στον Άγγελο ζητάει 2 min, εγώ αφήνω 3 για να μπορώ να μπαίνω και σε κανένα άλλο hub αν θέλω να κατεβάσω κάτι. Τα 3.5 kb που παίρνει κάθε χρήστης είναι αρκετά για να πάρει κάποιο τραγούδι. Για ταινία θέλει υπομονή...

Εγώ 3 έχω πάντως με 384/128

:)

Παντως ο τιτλος του θεματος ειναι ολα τα λεφτα :lol:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Ναι ο τίτλος ξεσκίζει :p αν και δεν είναι έτσι.

Elektric Eye δυστηχώς δεν έχω τον Η/Υ μου διαθέσιμο μέχρι την παρασκευή οπότε θα το δοκιμάσω τότε.

1ον:Αν κάνει αυτό που λές τότε δεν χρειαζόταν όλος αυτός ο κόπος που έχω κάνει για να δημιουργήσω την λίστα που έχω(όχι οτί δεν είναι καλή ιδέα,επιμένω)

2ον:Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι,αδυνατώ να καταλάβω πως δεν το ήξερα αυτό.

---

Παίδες όταν θέλω κάτι ελληνικό εννοείται οτί ανοίγω μόνο τον άγγελο με 2 slots,κατεβάζω το ελληνικό και μετά βγαίνω.Όταν θέλω κάτι ξένο,μπαίνω σε 2 βαρβάτα hubs με συνολικό share πάνω από 1 terabyte ,βάζω 5 slots για καλό και για κακό,βάζω την λίστα(αλήτης :whip: ) ,κατεβάζω αυτό που θέλω και μετά το ξανακλείνω και ανοίγω τον άγγελο με μια κανονική αλλά μικρότερη λίστα χωρίς να κατεβάζω τίποτα.

Δεν γίνεται να θέλεις να κατεβάσεις και ελληνικό και ξένο πράγμα.Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.Με την σειρά όλα.Μου αρέσει που ότι και να κατεβάσουμε πλέον είναι παράνομο και τώρα διαφωνούμε οι παράνομοι μεταξύ μας.

Μια underground διαφώνία :p Που όμως νομίζω οτί λύθηκε.