kalkat Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Έγω ήμουν φανατική των Single. Αλλά ειλικρινά το 3 δεν με έχει πείσει ακόμα (εν συγκρίση φυσικά με το Νο 1). Βαρετό και αναληθές (ειδικά με το γραφείο στην τουαλέτα). Οι ήρωες πλέον έχουν γίνει εντελώς καρτούν και ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν (ο λόγος για τον οποίο είχα ενθουσιαστεί με το Νο 1). Μακάρι να "στρώσει" γιατί είναι κρίμα μια τόσο ωραία σειρά και να καταλήξει έτσι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VshApple Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Έγω ήμουν φανατική των Single. Αλλά ειλικρινά το 3 δεν με έχει πείσει ακόμα (εν συγκρίση φυσικά με το Νο 1). Βαρετό και αναληθές (ειδικά με το γραφείο στην τουαλέτα). Οι ήρωες πλέον έχουν γίνει εντελώς καρτούν και ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν (ο λόγος για τον οποίο είχα ενθουσιαστεί με το Νο 1). Μακάρι να "στρώσει" γιατί είναι κρίμα μια τόσο ωραία σειρά και να καταλήξει έτσι. Συμφωνώ. 3η χρονιά, μη το χαλάσουν τώρα.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 το τραγούδι των τίτλων τέλους αυτού του επισοδείου (s3ep2) ποιό είναι; edit: το βρήκα. είναι The fray - over my head Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Άλλο ένα επεισόδιο... Το μόνο που άλλαξε είναι ότι ο αριθμός των επεισοδίων αυξήθηκε κατά ένα... :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 την Τεταρτη 27/2 εχει επαναληψη παλι(λογικο). εγω τι φταιω που δεν θελω να δω eurovision??:X:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 ναι επανάληψη έχει...δείχνει το ίδιο trailer...έλεος πια...το έχουν παρακάνει με τις επαναλήψεις. Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 δεν είχα δει το επεισόδιο και ευτυχώς το ξαναβάλανε για να το δω......:) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 μιε ευχαριστη ειδηση με σπεσιαλ γκεστ επιστρεφει ο γ.σειταριδης στην σειρα!!!! πηγη"το καρφι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 μιε ευχαριστη ειδηση με σπεσιαλ γκεστ επιστρεφει ο γ.σειταριδης στην σειρα!!!! πηγη"το καρφι" μακαρι να αληθευει... αντε να γελασουμε λιγο και να παρει ροη το σειριαλ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 α κ κατι αλλο....η σειρα ενδεχομενως να παει κ του χρονου......ποσο πια θα την τραβηξουν???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 α κ κατι αλλο....η σειρα ενδεχομενως να παει κ του χρονου......ποσο πια θα την τραβηξουν???????? :blink: eleos... kateme oi s1ngles arxisan na xalane apo th mesh tou 2 k meta pou arxisan na mpainoun oi vlakeies(px to oneiro ths lilas pou den eixe kapoio nohma k fusika to taksidi se allh diastash,alla k olo auto me to na ereunhsoun to thanato tou louka). meta to 2 1/2 sunexise k o senariografos evgale ola ta psixologika tou vazontas mas sto telos k enan louka apo to pouthena. :p k tora to 3..den ksero.vgazei gelio alla den einai toso alithino.to 1 k to 2 htan polu kalutera.k mallon to 1 htan to kalutero apola... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAbe Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Πραγματικα το 1 ηταν κοριφη και αλλα κυνουνται στην μετριοτητα δεν βγαζουν με τιποτα το γελοιο που εβγαζε το 1 και νομιζω πως το μονο και κανει να εχει την τηλεθεαση που εχει ειναι μονο το ονομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 δεν μ'αρεσε το σημερινο οτι να'ναι ειχε το σεναριο. δεν βλεπω να τραβαει αλλο...αμα δεν γινει κατι πρεπει να γυρισει ο Περιστεροπουλος:p:p το μονο γελιο ητανε με το Μακη:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 δεν βρηκα κατι αστειο στο χτεσινο...η ιστορια απλα προσπαθει να εξελιχθει,αλλα λειπει το....κατι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkat Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Ούτε εμένα δεν μου άρεσε. Ούτε σενάριο ούτε τίποτα!!! Μία μετριότητα. Και σαν να επαναλαμβάνονται λίγο ή μου φένεται (βλ. Ράνια στο μπάρ με αυτούς που της την πέφτουν). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 αρα ουτε εσενα σου αρεσε..2 αρνησεις=καταφαση Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Εγώ έριξα τρελό γέλιο με το χθεσινό! Νομίζω πώς είστε λιγάκι υπερβολικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkat Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Δεν νομίζω ότι είμαστε υπερβολικοί. Απαιτητικοί θα έλεγα. Αλλιώς μας είχε συνηθίσει στο Νο1 και Νο2. Ας ελπίζουμε ότι θα ¨στρώσει¨. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreekkk Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 oyte ego trelathika.... an paei etsi i seira...idi exthes ta noymera tiletheasis epesen sto 12-13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 ενταξει εχει στρωσει, εμενα τωρα που αρεσει περισσοτερο κι απο τον πρωτο κυκλο! τρελαινομαι με την σολωμου και το καινουργιο attitude που περιλαμβανει σε καθε επεισοδιο μια εκφραση με το σκατα!!! πεθαινω!!:lol::lol: και παρολο που δεν μου αρεσει καθολου ο χαρακτηρας της κατερινας, νομιζω οτι τον εχουν στρωσει λιγακι... ειδικα η σκηνη με την ρια και τις αλλες που μοναχα ο φωτης ηταν στην κοσμαρα του και δεν καταλαβε τιποτα, ηταν τελεια, ειχα λιωσει!!! :lol::lol: ενω οι αλλες πεταγαν τα μαχαιρια με το γαντι και μιλουσαν με τα ματια!!! νομιζω παντως οτι τον φωτη τον εχουν παραμελημενο, δεν παιζει παρα ελαχιστα.. κριμα γιατι αν θελει μπορει να βγαλει γελιο! ελπιζω να τον ενταξουν περισσοτερο!!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Μάκης:όλοι έχουν δει το 9 1/2 εβδομάδες... Φώτης:εγώ είδα το 8 1/2... :lol: Άγνωστος στο bar:Σε έχω ξαναδεί κάπου... Ράνια:Ναι,είμαι φίλη της γυναίκας σου... Άγνωστος 2:Τί κάνει ένα ωραίο κορίτσι σε αυτό το μπαρ? Ράνια:Μού παν ότι έχει ωραίο κόσμο...Αλλά μετά είδα εσένα... Λίλα:Τέλος Κατερίνα..Kyria θα σαι...Δε θα κανεις την κατινα...Εμεις θα τις κανουμε... Ράνια:Είναι αγένια να πηγαίνουμε σε σπίτια φίλων χωρίς να παίρνουμε πριν τηλέφωνο (για σένα το λέω αυτό Ρία μου...) Κατερίνα:Ξεσκίστε την!!!!!!! Γενικά,η παραπάνω σκηνή-μάχη με πέθανε στα γέλια!!:lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 δεν μπορω να καταλαβω...πως το εχουνε κανει ετσι το σειριαλ??ουτε καποιο γελιο,ουτε καποια ροη, το ενα μετα το αλλο.:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Σήμερα ήταν τέλειο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 καλο το χτεσινο αλλα δε μαρεσε ο γουαιτ στο σπιτι της ρανιας.. να δειτε που στο τελος ή φιλαρακια θα γινουν ή θα την ερωτευτει... το σκηνικο με τον μακη εντελως ακυρο.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Η αποολυτη Β-Α-Ρ-Ε-Μ-Α-Ρ-Α.Η σειρα ξεχειλωσε απο πριν τωρα παρα-ξεχειλωσε.Η χαρακτηρες ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΚΤΗΚΑΝ,(βλεπε Λιλας)και τιποτα δυστυχως δεν θυμιζει τις παλιες εποχες.Καθε νεο επεισοδιο και χειροτερα.Ας τους πει καποιος να σταματησουν εδω.Ειναι κριμα πραγματικα!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts