Jump to content

Ποια είναι η καλύτερη ατάκα που έχετε πει/ακούσει ποτέ;

Ilias1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για πες λίγο όνομα!

πρέπει να τον είχαμε και εμεις...

Απο Κορινθο εισαι?

Δυσκολο αυτο που μου ζητας...Αν το ακουσω ομως θα το θυμιθω το ονομα του...Πανε τωρα 7χρονακια...:rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εδώ για μένα πάνε τρια και δεν το θυμάμε! :p

απο τρίπολη είμαι αλλα αυτός που μας έκανε μαθηματικά 2α λυκείου πουλούσε τρέλα!! αα, νομίζω λεγόταν Κορομπίλης!! πως στο καλό το θυμήθικα το όνομα! απορώ!!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

εδώ για μένα πάνε τρια και δεν το θυμάμε! :p

απο τρίπολη είμαι αλλα αυτός που μας έκανε μαθηματικά 2α λυκείου πουλούσε τρέλα!! αα, νομίζω λεγόταν Κορομπίλης!! πως στο καλό το θυμήθικα το όνομα! απορώ!!

Δυστυχως οχι!!!

Καπως αλλιως τον ελεγαν....;)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Mια γυναικα στο καραβι μετα τα Χριστουγεννα που ξαναγυρναγα Ιταλια...

Ζηταει το γκαρσονι να παρααγγειλει και του λεει το θεικο:

"Eναν καφε Ελληνικο σκετο...χωρις ζαχαρη".:blink:

Το γκαρσονι της απανταει "νερο θα θελατε";

Και του λεει "ναι,αλλα το μπουκαλακι να ειναι στο ποτηρι"....:!:

Σε αγγελία στη Sport Day ζητούσε ένας τύπος μία φανέλλα της Dortmund. Τον πέρνω τηλ. για να κανονίσουμε για την παράδοση.

Εγώ: Πού μένεις;

Αυτός: Αίγινα, εσύ;

Εγώ: Αθήνα.

Αυτός: Μπορείς να μου τη στείλεις με fax;

Ασχετο και παλιο... αλλα θυμαμαι μια κοτσανα που ειχε πεταξει ενας μπασκετμπολιστας του ΝΒΑ (νομιζω ο Ο Νιλ ηταν):

Δημοσιογρ:Σας ευχομαι καλη διαμονη στην Αθηνα?Ποια μερη εχετε προγραμματισει να επισκευτειτε?

Ο Νιλ:Δε θυμαμαι ακριβως,αλλα μου ειπαν για ενα τελιο κλαμπ,την Ακροπολη!:lol: :lol:

ΤΟ ΟΥΦΟ!!!

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

σημερα..ειχα ιδιαιτερα μαθηματικα..και ξεχναω να βαλω το κινητο μου στο αθορυβο..τελος παντων με παιρνει η κοπελια μου(νομιζε οτι ειχα τελειωσει)..χτυπαει το κινητο στον ρυθμο του (outlandish - callin u)..μεχρι να το κλεισω εκανα λιγα δευτερολεπτα..μολις το κλεινω μου λεει ο καθηγητης μου..

σε λιγο τα στρουμφακια θα βαλεις...μιλαμε ελιωσα!!! :lol:

• 2 weeks later...
Μόλις εκτοξεύθηκε απο το στόμα κάποιου: TIMa**kas :p

Μ' αρέσουν κάτι τέτοια. Όπως πχ μ@λ@ΚΙΑ (για τη γνωστή μάρκα αυτοκινήτων)

ή καπSONY klp

1 Ρόδα τσάντα και κοπάνα που σκάει ένας τύπος μέσα στην αίθουσα και βλέποντας τους όλους περιέργως ήσυχους λέει "Μπράβο" και ο Μπίλιας απαντάει "αυτός είναι καφές"

2 Στο σχολείο χτυπάει η πόρτα την ώρα του μαθήματος και πετάω "άλλος"

3 Πετάει ένας φίλος μου ένα ποτήρι νερό σε έναν άλλον (στο πουκάμισο συγκεκριμένα) και ο δεύτερος φωνάζει "μή ρε μ@λκ@ δέν βγαίνει" (ο λεκές)

4 Περπατάω στον δρόμο με ένα φιλαράκι και μου λέει "πήγα να ξυπνήσω τον Μήτσο να πάμε για καφέ και κοιμόταν ο μ@λκς"

5 Πάω παραγγελία πίτσα σε έναν τύπο, βρέχει καταρακτωδώς, παρκάρω έξω απο το σπίτι και ο τύπος έρχεται στο μηχανάκι να πάρει την πίτσα. Είμαστε και οι δύο κάτω απο τη βροχή και με κοιτάει και ρωτάει "βρέχει;" ΖΩΑ ΠΕΛΑΤΕΣ

6 Πάω σε έναν άλλον πίτσα, πολυκατοικία, απο κάτω είναι ανοιχτά και πάω έξω απο την πόρτα του. Χτυπάω το κουδούνι (απο αυτά που κάνουν τσίου-τσίου). Ακούω το χαιβάνι να σηκώνει το θυροτηλέφωνο (?) και να ρωτάει "ναί;". Γελάω με την βλακεία του τύπου και φωνάζω απο έξω "την πίτσα έφερα". Ο τύπος απλά πατάει το κουμπί για να ανοίξει κάτω. ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ (φωνάζωντας "εδώ είμαι") ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΤΟ ΖΩΟ (αυτό το τελευταίο είναι λίγο άσχετο αλλά κάπου έπρεπε να το πώ να ξεσπάσω)

Σε αγγελία στη Sport Day ζητούσε ένας τύπος μία φανέλλα της Dortmund. Τον πέρνω τηλ. για να κανονίσουμε για την παράδοση.

Εγώ: Πού μένεις;

Αυτός: Αίγινα, εσύ;

Εγώ: Αθήνα.

Αυτός: Μπορείς να μου τη στείλεις με fax;

axaxaxaxxa.....poly kalo!!!!!

ppali kala pu dne su zitise na tou thn steileis k me email!!!!.....tulaxisotn ekei 8a thn eixe san attachment k 8a thn eblepe kiolas!!!;-pppp

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

6 Πάω σε έναν άλλον πίτσα, πολυκατοικία, απο κάτω είναι ανοιχτά και πάω έξω απο την πόρτα του. Χτυπάω το κουδούνι (απο αυτά που κάνουν τσίου-τσίου). Ακούω το χαιβάνι να σηκώνει το θυροτηλέφωνο (?) και να ρωτάει "ναί;". Γελάω με την βλακεία του τύπου και φωνάζω απο έξω "την πίτσα έφερα". Ο τύπος απλά πατάει το κουμπί για να ανοίξει κάτω. ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ (φωνάζωντας "εδώ είμαι") ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΤΟ ΖΩΟ (αυτό το τελευταίο είναι λίγο άσχετο αλλά κάπου έπρεπε να το πώ να ξεσπάσω)

xaxa καλοο!:p

προχτες..σε ενος φιλου μου το σπιτι..

ο φιλος μου ειχε βαψει τα μαλλια του..και ηταν για τον..:O

τελος παντων..μας ελεγε απο το τηλεφωνο..-αν ερθεις σπιτι θα καταλαβεις ειναι μαματα..παμε σπιτι..τον βλεπουμε και τρελενομαστε στο γελιο..δακρυσαμε..ηταν αισχος!σαν ρωσος..(εχει κ μακρυ μαλλι,φανταστιτε το ολο,αυτο το ξανθο το ..πολυ ανοιχτο :lol: )

τελος παντων..μας λεει..σας αρεσαν παιδια?

λεμε οχι..

απανταει αυτος..δεν με νοιαζει..τα παιδια που επαιζα μπαλα πριν μου ειπαν οτι τους αρεσαν..και ο μπαμπας μου τρελαθηκε..(του αρεσαν πολυ ειπε)

και τελος παντων..ακολουθει ο διαλογος..:!:

εγω: ρε μηπως σε δουλευε ο μπαμπας σου?

αυτος:οχι ρε σοβαρα μιλουσε..

εγω:τοτε....σοβαρα σε δουλευε...:blink: :lol: :lol: :lol:

• 3 weeks later...
Να πω κ εγω τα δικα μου....

1.Ιπποκρατειο νοσοκομειο παθολογικη πτερυγα...ο υποφαινομενος φοιτητης 6ο ετος..στον θαλαμο μου ειχαμε εναν αθιγγανο...κανουμε διαλλειμα στις 11 κ επιστρεφοντας με πιανει η γυναικα του

Γιατρε την ειδατε την ξενικια?πως ειναι?...καγκελο εγω..μετα απο διαπραγματευσεις καταλαβα οτι εννοουσε την αξονικη που ειχε κανει ο αντρας της

Άντε οι γύφτισες δεν πήγαν σχολείο και δεν ξέρουν, δικαιολογημένα.

ΤΑ Γ@ΜΗΜΕΝ@ τα barboyles; Ήρθε ένας στην ταβέρνα που δούλευα κάποτε και μου παραγγέλνει Ο ΒΛΑΧΟΣ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ μια "Ρωσικιά". ΤΙ ΡΩΣΙΚΙΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ! "Ρώσικη" λέγεται η γ@μοσαλάτα

Άντε οι γύφτισες δεν πήγαν σχολείο και δεν ξέρουν, δικαιολογημένα.

ΤΑ Γ@ΜΗΜΕΝ@ τα barboyles; Ήρθε ένας στην ταβέρνα που δούλευα κάποτε και μου παραγγέλνει Ο ΒΛΑΧΟΣ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ μια "Ρωσικιά". ΤΙ ΡΩΣΙΚΙΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ! "Ρώσικη" λέγεται η γ@μοσαλάτα

e nntaksei

ego exo akousei gia "ellhnides tsixles", "alkoolika pota", "oraia feretra sth xalkidikh" kai polla alla tetoia xaritomena

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

1 Ρόδα τσάντα και κοπάνα που σκάει ένας τύπος μέσα στην αίθουσα και βλέποντας τους όλους περιέργως ήσυχους λέει "Μπράβο" και ο Μπίλιας απαντάει "αυτός είναι καφές"

2 Στο σχολείο χτυπάει η πόρτα την ώρα του μαθήματος και πετάω "άλλος"

3 Πετάει ένας φίλος μου ένα ποτήρι νερό σε έναν άλλον (στο πουκάμισο συγκεκριμένα) και ο δεύτερος φωνάζει "μή ρε μ@λκ@ δέν βγαίνει" (ο λεκές)

4 Περπατάω στον δρόμο με ένα φιλαράκι και μου λέει "πήγα να ξυπνήσω τον Μήτσο να πάμε για καφέ και κοιμόταν ο μ@λκς"

5 Πάω παραγγελία πίτσα σε έναν τύπο, βρέχει καταρακτωδώς, παρκάρω έξω απο το σπίτι και ο τύπος έρχεται στο μηχανάκι να πάρει την πίτσα. Είμαστε και οι δύο κάτω απο τη βροχή και με κοιτάει και ρωτάει "βρέχει;" ΖΩΑ ΠΕΛΑΤΕΣ

Έλιωσα με τα πρώτα 2 :lol:

καλα και μας στο μαγαζι μας ζητησαν ενα τεταρτο ταραμοσυκλετα το περασμενο Σαββατο κι ειδαμε και παθαμε να κρατηθουμε σοβαροι.... Και λιγο αργοτερα (τοχε η μερα η το πηραμε στραβα δεν ξερω)ηρθε μια που ηθελε τυρι που μαστιχωνει (ετσι το ζητησε δε φταιω εγω) για να βαλει λεει στην πιτσα.... Ε αυτο δεν το αντεξαμε, αλλος για ψυγειο κι αλλος για ραφια τραβηξε...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Θέλω να ρωτήσω για το κινητό το λάμδα γκου! (LG εννοούσε...) :blink: :wacko:
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Θέλω να ρωτήσω για το κινητό το λάμδα γκου! (LG εννοούσε...)

εσυ εδωσες γεμιστηρα σε κανενα καρτοκινητο??? :lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

Ποτέ δεν αφήνεις μια γυναίκα για μία άλλη γυναίκα...,

αλλά για όλες τις γυναίκες του κόσμου!

η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused:

εσυ εδωσες γεμιστηρα σε κανενα καρτοκινητο??? :lol:

Πολλές φορές, είναι συνηθισμένο αυτό :p :lol:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Δεν θα ξεχασω την ατακα που πεταξε ενας φιλος μου μολις εμαθε πως η καλη του τον απατουσε: "Τα κερατα μου μες τη γλαστρα πιασαν κουβεντα με τα αστρα!"
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif