sxetikos_asxetos Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 ...(εννοώντας 3.000..δραχμές τότε)... :cry: Α ρε δραχμούλα :cry: Τώρα το λιγότερο 15€ με κανα πατσαβούρι... :rolleyes: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 σκηνικό που μου έχουν διηγηθεί και είναι 100% αληθινό! ήταν σε μια μπουρδ....αρκα.. περιμένουν κάτι πιτσιρίκια (16-17) να ....μήσουν..οπότε βγαίνει η που... και λέει: παιδιά έχει τρεις (εννοώντας 3.000..δραχμές τότε)..και πετάγεται ένας πιτσιρικάς και λέει: ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??...έγινε χαμός μετά...!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! :) Τι μου θύμισες τώρα... :lol: Πρώτη μας μπ...τσαρκα εγω κι ενας φίλος μου,σε κάποια φάση πετυχαίνουμε μια που ψωνιζόταν στο δρόμο.Αρχίζουμε και τη πιάνουμε στο μπιρι μπιρι οπότε σε μια φάση μας λέει:Ελάτε είμαι δασκάλα εγω(του σεξ εννοούσε). :p Και γυρνάει ο φίλος μου γεμάτος απορία και τη ρωτάει:Σε ποιό γυμνάσιο; :lol: :w00t: :lol: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Φίλος, συμφοιτητής λέει σε χορεύτρια σε κωλόμπαρο της Καλαμάτας την ώρα που του έκανε χορό: "Που μπορώ να σε συνατήσω μετά τη δουλειά για ένα καφέ;" Η Ρωσίδα μιλάμε είχε κολλήσει στο έτσι! :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Μερικά χρόνια μετα ανακαλύψαμε το Ecstasis και την Punk! :D Θυμάται κανείς πως ακριβώς ήταν η ατάκα και ποιος την είπε;; Το γνωστο "Αν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια κλπ κλπ" νομιζω οτι το ειπε ο τοτε διευθυντης της Nintendo σε σχετικη ερωτηση για το αν τα video games επηρεαζουν τον ανθρωπο/την γεννια μας. Και η απαντηση ηρθε οταν ανακαλυφθηκαν τα rave party, η techno μουσικη και το "κουμπωμα" απο τα extacy. Η καπως ετσι τελος παντων. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 640 ΚΒ θα είναι αρκετά για τον καθένα (Bill Gates - δεκαετία 80) :w00t: :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Κάθονται δύο σε ένα παγκάκι και γυρνάει με απίστευτη βαρεμάρα ο ένας στον άλλον και του λέει: "Ρε Σπύρο,... εδώ θα την βγάλουμε;;;" "Οχι..." λέει ο Σπύρος με μπλαζέ ύφος... "Εδώ θα την... βάλουμε!" :whistle: Κι ένα ακόμα... Ρωτάει η καθηγήτρια Γαλλικών να της πούνε οι μαθητές ρήματα που λήγουν σε -ir (γ' συζυγίας αν δεν κάνω λάθος... :alien:) Αφού είχε ρωτήσει όλους τους "καλούς" μαθητές τα εύκολα, φτάνει και στα "αλάνια" των πίσω θρανίων... "Θα μου πεις ένα ρήμα σε -ιιιιιιγγγγγ???" λέει η ανυποψίαστη με προφορά... "Αϊ... σιχτίιιιιιιγγγγγ" η απάντηση. :cool: Μετά από αυτό έκανα αλλαγή νεφρών από τα γέλια... Αυτά... Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Φιλος τη πεφτει σε μια μπαργουμαν και της λεει: κοπελια, ωραια ματια! Πως θα γινει να τα πεταξουμε εξω? :lol: :lol: :lol: :blink: :blink: :blink: Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Μας εχει σταματησει η αστυνομια γιατι δεν φοραμε κρανος με τη φιλη μου οδηγει εκεινη και λεει το θεικο:"αχ κυριε μπατσε μου μη με γραψετε γιατι εχω μια πιστωτικη καρτα φορτωμενη και δεν θα μπορω να την πληρωσω αν πληρωσω την κληση" τελικα δεν μας εγραψαν αφου τους δωσαμε τα τηλ μας( ψευτικο νουμερο εννοειται) η ιδια φιλη μου περναμε απο τις στηλες του ολυμπιου διος οταν ακομη πηγαιναμε σχολειο και λεει "εδω ειναι οι θερμοπυλες που καναμε στην ιστορια?" και να πω οτι ηταν καμια αβγαλτη καθε αλλο ειμαι στη δουλεια μιλαω με πελατη καποια στιγμη αφου λεω λεω κολλαω και σταματαω και μου λεει ο συνομιλητης μου"βουλωσες?" ξεραθηκα στα γελια!! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Συμφοιτήτρια μου, στη λίμνη των Ιωαννίνων, κοιτάει απέναντι (Σπήλαιο Περάματος) και πετάει το θεικό: "Η Πάτρα είναι απέναντι" :lol: Επίσης, η γυναίκα μου, περνώντας από ένα κυκλικό κόμβο όπου ένας τροχονόμος ρύθμιζε την κίνηση, πετάει το πιο θεικό "Να, υπάρχει και ταχυδρόμος" :rotfl: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Μου το είπανε.Σε έκθεση βιβλίου κοιτούσε μία τα βιβλία και βλέπει βιβλίο με τίτλο "ΑΠΑΝΤΑ ΛΟΡΚΑ" και λέει " Α κοίτα εδώ , απάντα Λόρκα.Μάλλον του κάνουν ερωτήσεις και απαντάει " χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Μου το είπανε.Σε έκθεση βιβλίου κοιτούσε μία τα βιβλία και βλέπει βιβλίο με τίτλο "ΑΠΑΝΤΑ ΛΟΡΚΑ" και λέει " Α κοίτα εδώ , απάντα Λόρκα.Μάλλον του κάνουν ερωτήσεις και απαντάει " χαχαχαχαχα χαχαχα Τί στόκος! :lol: :lol: :p Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 εγω ημουν με ενα φιλο μου και πηγαιναμε φροντηστηριο εκει ειδαμε πανω στα καλωδια της Δ.Ε.Η δυο περιστερια να π... και μου λεει ο φιλος μου ποποοοο οργιο και το ακουει ενας παππους και μας λεει ποπο ανωμαλιες εεε; και το συνοδευσε με την κατηαληλη χειρονομια Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Hμουν με ενα φιλο και συζητουσαμε.Καποια στιγμη μου λεει ''την ξερω αυτη,στη Γλυφαδα μενει,λιγο πιο πανω απο μενα.'' Του λεω :'' Πού,στην ταρατσα;'':D:p Tελικα,εχω και γαμω τα χιουμορ!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 οταν δουλευα σε promotion χρησιμοποιουσαμε κοπελλες απο πρακτορεια μοντελλων...οι περισσοτερες βεβαια την ειχαν δει καπως κ μας δυσκολευαν...μας τυχαινει μια τετοια περιπτωση σε ενα παρτυ που κανουμε σε κλαμπ κ οντας supervisor εγω κ ο φιλος μου Σπυρος...λεω λοιπον στη γκομενα να παει στους θαμωνες κ να κανει ενημερωση για την τεκιλα...γυρναει αυτη κ μου λεει..ακου να σου πω..εγω αυτο δεν το κανω...εγω ειμαι μοντελλο απο το πρακτορειο ACE...κ της λεει ο Σπυρος...Κ εμεις απο πρακτορειο ειμαστε...Πρακτορειο μεταφορων...καγκελο η γκομενα... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Ήμουν με μια φίλη κ πηγαίναμε να περάσουμε στην απέναντι πλευρά ενός δρόμου... Κ πάει να περάσει κ εκείνη τη στιγμή περνάει ενα αυτοκίνητο κ θα την πατούσε..Ευτυχώς την κράτησα.. Κ της λεω "Θα σε πατούσε ρε χαζή...Αλλά που να σε πατήσει..Ετσι που είσαι θα πάθαινε ζημιά.." εννοώντας πως επειδή ειναι χοντρή θα παθαινε ζημια το αμάξι (στην πραγματικότητα η κοπελα ειναι πολυ λεπτη..) Ε, κ λεει αυτή: " Οποιος την πατάει μαζί μου, παθαίνει ζημια..." (πατάει = κολλάει ερωτικα, παθαίνει ζημία = κολλάει παρα πολύ) Έμεινα μιλαμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 η μητέρα μου φτιάχνει μόνη της τα μαλλιά της -χτένισμα που έχει σαν αποτέλεσμα να στήνει φάδερ , φίλους κτλ όταν είναι να πάνε κάπου...μια μέρα λοιπόν δεν τα έκανε πιστολάκι και βγήκε έτσι...την βλέπει ο γείτονας δίπλα και τι της λέει; "έτσι , να αφήνεις να τρέχει η φύση πάνω σου ...σου πάνε πιο πολύ " :blink: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 μεγάλη εβδομάδα τώρα και είμαστε για ποτό,η κολλητή μου συζητάει με ένα φίλο μας για ερωτικά..οπότε τη ρωτάει αυτός σε κάποια φάση: Μπα!!??..δε νηστεύεις εσύ το κρέας? (εννοώντας..ξέρετε...)!!!Κι εκείνη απαντάει..ΜΟΝΟ το ψημένο!!! έγινε χαμός στα γέλια!!!!!! Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer34 Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα, είναι να την αντιμετωπίζεις σαν άνθρωπο. Μπορεί να είναι πλάσμα ανώτερο, πάντως άνθρωπος δεν είναι! Σίγουρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Σε συνεργείο γνωστού μου, ένας μπάρμπας έχει ανοίξει το πορτ-μπαγκάζ του Lada για να αλλάξει ο μηχανικός μια λάμπα πίσω, οπότε μέσα στο χαμό από σακούλες, εργαλεία και λοιπά συμπράγκαλα παρατηρώ ένα... νεροπίστολο! Του λέω λοιπόν "καλά βρε άνθρωπε, τι το θέλεις το νεροπίστολο στο αυτοκίνητο?" και εισπράττω το κουφό: "είναι για όταν βουλώνουν οι πιτσιλήθρες". Όλο το μαγαζί έπεσε κάτω από τα γέλια. :p Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 2 theika,eimaste sto treno me 2 symfitites mou kai pame svk sti larisa, giati etsi mas ti varese, den eixe ksanapaei kaneis Larisa.eimaste sto karvouniari twra se mia kouketa mazi ena zeygari ilikiomenon kai mia kopela akoma,opote emeis milame kai aytoi mas akoune,re seis ti na kanoume simera to vrady pou den kseroume tipota apo larisa,kai petagete o enas filos mou, egw lew na paroume mpyres na tin araksoume sti paralia!i giagia kai o pappous eixan liwsei sta gelia. kai to allo pio mikroi mazevomastan kai paizame trivial,ekei petagontousan ta kalytera,eixame ena filo pou itan o xazoulis alla to poly kalo paidi.kai sto trivial itan o prwtagonistis pantote me ayta pou elege,kai tou skaei erwtisi: o karxarias gennaei ayga?nai oxi?kai giati? leei aytos oxi! mpravo leme emeis ksafniasmenoi,giati? giati einai arsenikos!!! :lol: :lol: Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 ελα μωρε στις οχθες του Πηνειου εννοουσε....:p Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Σκηνη Γκουζγκουνης Τυπας χτυπά την πορτα ενω ο Γκ "εξυπηρετει εις διπλουν" Τζό "Διπλα εχω 2, αλλά εχεις 2 και συ." Γκουζ "ε και λοιπόν? να γινουν 4. Κοριτσια, τι λετε πηγαινουμε διπλα?" Σονια "Και δεν παμε? οσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα!" Μεταβαινει το γκρουπ διπλα. Τυπάς "Η Μπέσυ, η τζένη κι εγω ο Τζό." Γκουζ "Η Σονια και η...." Σονια "...η Ντέμη και ο Ηλιας. Βλεπετε, ηρθαν ετσι τα πράγματα, που δεν προφτασα καν να την συστησω στον Ηλία...." Γκουζ "...και γ@m|8ιc@me! Μπέσυ "Τι θα πιείτε? Εγω κι ο Τζο πινουμε ουζο" Σονια " κι εγω με την Ντέμη ούζο πιναμε" Γκουζ "Βαλε μου κι εμενα.... ούζο!" Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 ΟΜΟ+ΟΜΟ+ΟΜΟ ΠΙΣΤΕΥΩ θα το εχετε ακουστα!!! Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Γκουσγκούνης: Τι τα ΦΤΥΝΕΙΣ ΜΩΡΗ? ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΕΧΟΥΝ? Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripman Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Septembrios 2004.Dromologio KTEL athina-thiva.Mesa sto leoforeio panikos!!!80+ atoma exoyn kavalisei ton odigo!treli zesti!oi giagiades na lypothymoun,ta paidakia na klaine kai mia gynaika strimogmeni sti piso porta toy bus na oreietai anamaliasmeni,na vrizei ton odigo ftynontas sto prosopo moy!!! ""tha mas skotoseis kakoyrge!dolofone!!!balte kai allo leoforeio....!!!"" To vrisidei tis exorgismenis gynaikas synexistike mexri ti proti stash sto sximatari.O odigos prospathei na anoiksei ti porta.Ma mataia!!!Einai polys o kosmos!!!O odigos fonazei: ""Ma poios krataei ti porta ekei piso????" Kai h gynaika tis portas apanta: ""O XAROOOOOSSSSS!!!!!!!!!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts