Jump to content

cristofer34

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cristofer34

  • Ημ. Γέννησης 18/05/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

cristofer34's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Παλιά που τα κινητά ήταν «χαζά», όταν είχες κάνει προώθηση κλήσεων (από το Α σταθερό, προς το Β΄ κινητό για παράδειγμα) και σε καλούσαν στο σταθερό, εμφανιζόταν στην οθόνη του κινητού ένα βελάκι και καταλάβαινες ότι η εισερχόμενη κλήση ήταν από προώθηση. Τώρα που τα κινητά έγιναν «έξυπνα», δεν βγάζουν καμία παρόμοια ένδειξη προώθησης. Μήπως έχει πέσει στην αντίληψή σας καμιά εφαρμογή που να το κάνει αυτό ή υπάρχει καμιά κρυφή ρύθμιση να την ενεργοποιήσω? Ευχαριστώ προκαταβολικά.....
  2. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα, είναι να την αντιμετωπίζεις σαν άνθρωπο. Μπορεί να είναι πλάσμα ανώτερο, πάντως άνθρωπος δεν είναι! Σίγουρα!!!
  3. Φίλε kAlAmArAs642 Τι είναι τα ogg & mp3Pro??? Μάλλον έχω μείνει κάποια χρόνια πίσω!! Πάντως ξεκίνησα την μετατροπή της συλλογής μου με το Mp3Doctor χωρίς μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα, εκτός από το γεγονός ότι μου γράφει τα ID3v2 Tag και πρέπει μετά με άλλο πρόγραμμα να τα σβήνω, αλλά μικρό το κακό. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις προσπάθειές σας…..
  4. Λοιπόν!! Σε 204 αρχεία *.mp3 διαφόρων ποιοτήτων ηχογράφησης, τα οποία ήταν περίπου 40% 128kbit, 20% 160kbit, 10% 192kbit και τα υπόλοιπα 30% διάφορες κωδικοποιήσεις, σχεδόν όλα στα 44100Hz τα άλλαξα όλα με το Mp3Doctor σε 128kbit 44100Hz Το αρχικό συνολικό μέγεθος ήταν 646mb ενώ μετά ήταν 586mb δηλαδή το κέρδος ήταν σχεδόν 10% εξοικονόμηση χώρου αλλά και ομοιομορφία της συλλογής. Σε αυτά που ήταν και πριν 128kbit άλλαξε απειροελάχιστα το μέγεθος προς τα κάτω, οπότε ο Candlemass έχει κάποιο δίκιο, για μικροαπώλειες όμως. Αυτό που λέει ο 1oneway στην τελευταία απάντηση είναι πολύ λογικό, δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να τα κάνω πρώτα *.wav. Με βάση το γεγονός ότι εγώ δεν αντιλαμβάνομαι διαφορά (με το αφτί) στην ποιότητα ήχου, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να βάλω σε σειρά τα kbit της συλλογής μου.
  5. Κατ΄ αρχάς σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας Φίλε Candlemass το mp3doctor που πρότεινε ο 1oneway, το δοκίμασα και δεν βρήκα ποιοτικές διαφορές (ακουστικές τουλάχιστον σε απλούς mp3players). Γενικά χρησιμοποιούσα το NGWave παλιά για αυτές τις μετατροπές, αλλά είχα το πρόβλημα ότι τα άλλαζα τα αρχεία ένα προς ένα και με αρκετά πλαίσια διαλόγου, χωρίς -ορατές- όμως απώλειες ποιότητας. Τι είναι αυτό που σε κάνει να λες ότι οι αλλαγές είναι εκθετικές???
  6. Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα για να αλλάξω τον ρυθμό μετάδοσης (Bitrate Kbit/sec) μαζικά, σε μεγάλο αριθμό αρχείων mp3, χωρίς απώλειες (εκτός από τις φυσιολογικές)??? Έχω μεγάλη συλλογή και άλλα έχουν 128 Kbit/sec άλλα 260 Kbit/sec κλπ. και θέλω να τα κάνω όλα στα 128 Kbit/sec Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
×
×
  • Create New...