nikosnik_ Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 eimastan se ena club kai o filos mou tou arese mia gomena kai pige na tis milisei ekei pou pige kai tis eipe ti kanei an einai moni tis i an perimenei kanenan tin rotise ,tha mou peis to onoma sou auti tou leei oxi kai tis leei o filos mou apo pou bgenei apto jifolonxi.kai i gomena epese kato apta gelia... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 αυτο που εχω πει,εξαιρετικα προστυχο θα ελεγα σε εναν αστεραρο :D ηταν το << πες μου ποιος σε ...δαει να του παρω πι.. :P >> πιασαμε το μπουρουμπουρου και τελικα στο επομενο 5λεπτο αναχωρησαμε για καφεδακι :D ετσι λοιπον απεφυγα τον στοματικο ερωτα :D :D :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 αυτο που εχω πει,εξαιρετικα προστυχο θα ελεγα σε εναν αστεραρο :D ηταν το << πες μου ποιος σε ...δαει να του παρω πι.. :P >> πιασαμε το μπουρουμπουρου και τελικα στο επομενο 5λεπτο αναχωρησαμε για καφεδακι :D ετσι λοιπον απεφυγα τον στοματικο ερωτα :D :D :D :wacko: :blink: :confused: :worry: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 ....???..... egine kati kai de to katalaba? oute h ataka sou marese oute mporo na sxoliaso thn antidrash ths kopelas..an eimoun ego sth 8esh ths pantos(an leme) 8a sou apantousa analogos ths ageneias sou.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 αυτο που εχω πει,εξαιρετικα προστυχο θα ελεγα σε εναν αστεραρο :D ηταν το << πες μου ποιος σε ...δαει να του παρω πι.. :P >> πιασαμε το μπουρουμπουρου και τελικα στο επομενο 5λεπτο αναχωρησαμε για καφεδακι :D ετσι λοιπον απεφυγα τον στοματικο ερωτα :D :D :D Sorry kiolas, alla i apantisi pou tha mporouse na dothei se kati tetoio einai "Deikse mou poies se afinoun na tis pid***eis, gia na dw pws einai mia gunaika otan einai apelpismeni" :) Entelws Filika kai den exw kati mazi sou.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Sorry kiolas, alla i apantisi pou tha mporouse na dothei se kati tetoio einai "Deikse mou poies se afinoun na tis pid***eis, gia na dw pws einai mia gunaika otan einai apelpismeni" :) Entelws Filika kai den exw kati mazi sou.... :) Και η ατακα του porcupine αλλα και της MiuMiu ηταν κορυφαιες!!!!!!!!! RESPECT :) Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 αυτο που εχω πει,εξαιρετικα προστυχο θα ελεγα σε εναν αστεραρο :D ηταν το << πες μου ποιος σε ...δαει να του παρω πι.. :P >> πιασαμε το μπουρουμπουρου και τελικα στο επομενο 5λεπτο αναχωρησαμε για καφεδακι :D ετσι λοιπον απεφυγα τον στοματικο ερωτα :D :D :D είπε ο άνθρωπος "εξαιρετικά πρόστυχο"......εντάξει ήταν τραβηγμένο,πολύ!!! δεν ενθουσιάστηκα αλλά επιβραβεύω το θάρρος σου διότι ανετότατα σου φούσκωνε μια σφαλιάρα και δώρο το κολλάρο!!!! (μιλάει η πείρα,χεχεχε!) Παράθεση '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 είπε ο άνθρωπος "εξαιρετικά πρόστυχο"......εντάξει ήταν τραβηγμένο,πολύ!!! δεν ενθουσιάστηκα αλλά επιβραβεύω το θάρρος σου διότι ανετότατα σου φούσκωνε μια σφαλιάρα και δώρο το κολλάρο!!!! (μιλάει η πείρα,χεχεχε!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Γεια σου ρε Γιάννη! Πάντως πολύ θα ήθελα να δω από κοντά αυτό που λες! :D Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Γεια σου ρε Γιάννη! Πάντως πολύ θα ήθελα να δω από κοντά αυτό που λες! :D αλ(ι)ήτη Μάϊκ.... :lol: ξέρεις πως είναι αυτά, οι καλές ατάκες έχουν ρίσκο!!! και τα rdv στα τυφλά....χαχαχα /kanw_to_kouneli mode on Παράθεση '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 1. -μωρο μου τι θα μου παρεις μεθαυριο στην επετειο μας; -ποσα χρονια κλεινουμε; -3 -αυτα θα παρεις 2. (λεωφορειο ακορντεον, σαλονικα, επιβατης με ποδια σε καθισμα, εισπρακτορας στραβωμενος) εισπρ- κατεβασε τα ποδια σου ρε, ετσι κανεις στο σπιτι σου; επιβ- γιατι εσυ στο σπιτι σου κοβεις εισητηρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Παρέα 5 ατόμων συζητούσαμε για το κάπνισμα μέσα σε αυτοκίνητο όταν ο ένας γυρνάει με απορία και πετάει "Τι να το κάνεις το ψυγείο αφού δεν καπνίζεις?" ....... Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 ....???..... egine kati kai de to katalaba? oute h ataka sou marese oute mporo na sxoliaso thn antidrash ths kopelas..an eimoun ego sth 8esh ths pantos(an leme) 8a sou apantousa analogos ths ageneias sou.. Ειλικρινά καίγομαι να μάθω τι θα του απαντούσες... Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 αλ(ι)ήτη Μάϊκ.... :lol: ξέρεις πως είναι αυτά, οι καλές ατάκες έχουν ρίσκο!!! και τα rdv στα τυφλά....χαχαχα /kanw_to_kouneli mode on :lol: :lol: :lol: :lol: Παρασκευή βράδυ σε κλαμπάκι της παραλιακής η παρέα να χορεύει και το κέφι στα ύψη. Παει να πιάσει ένας φίλος μια κοπέλα της παρέας από τα χέρια to know us better και του λεει "Όχι,αυτό δεν χορεύεται mumbo" και της λεει "Καλά εντάξει,δεν κάνω εγώ διακρίσεις!" :w00t: :shifty: :grin: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 ειδαμε και τις σωστες και ομορφες ατακες απο τους ανδρες προς τις γυναικες που η απαντηση που εισπραττουμε ειναι τουλαχιστον το αντε γ....ρε μ@λ@κ@ απο τις απολυτα θηλυκες γυναικες που αναρωτιουνται που εχουν χαθει οι αντρες.... Στο γραπτο φαινεται τελειως χυδαιο και αθλιο,οταν ομως πιασει καποιος το νοημα στο προφορικο,την στιγμη που ειπωθηκε και φυσικα χωρις να το στριφογυρισει στο μυαλο του, εστω και με το προστυχο μπορει να δει διαφορετικο τροπο κοπλιμεντου.Δεν την εβρισα οπως λενε μερικοι πωπω τι μνι εισαι συ ή οπως λενε την σημερον ημερα καλο κ..ακι εισαι,με την ατακα αυτη της εδωσα να καταλαβει ( και το καταλαβε αμεσα πως ηταν τοσο εντυπωσιακη η παρουσια της, που η ζηλεια που προκαλουσε στον αντρα που την ειδε στον δρομο για τον όποιο γκομενο της, ηταν τετοια που θα τον εκανε να πει σε αυτον εαν τον ειχε μπροστα του Ευγε αγορι μου για το μωρο που εχεις διπλα σου.)Τουλαχιστον τοτε που το ειπα,την αφησα κοκκαλο,χαμογελασε και ειχα και την χαρα να ειμαι μαζι της για αρκετο διαστημα...οσο για την απαντηση της,αυτη ηταν << ομολογω πως ειναι η πρωτη φορα που ακουω κατι τετοιο που με κανει να γελαω διοτι αυτο που ειπες δεν προσβαλε εμενα αλλα εσενα >> ο νοων νοειτο...end of story. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 ειδαμε και τις σωστες και ομορφες ατακες απο τους ανδρες προς τις γυναικες που η απαντηση που εισπραττουμε ειναι τουλαχιστον το αντε γ....ρε μ@λ@κ@ απο τις απολυτα θηλυκες γυναικες που αναρωτιουνται που εχουν χαθει οι αντρες.... Στο γραπτο φαινεται τελειως χυδαιο και αθλιο,οταν ομως πιασει καποιος το νοημα στο προφορικο,την στιγμη που ειπωθηκε και φυσικα χωρις να το στριφογυρισει στο μυαλο του, εστω και με το προστυχο μπορει να δει διαφορετικο τροπο κοπλιμεντου.Δεν την εβρισα οπως λενε μερικοι πωπω τι μνι εισαι συ ή οπως λενε την σημερον ημερα καλο κ..ακι εισαι,με την ατακα αυτη της εδωσα να καταλαβει ( και το καταλαβε αμεσα πως ηταν τοσο εντυπωσιακη η παρουσια της, που η ζηλεια που προκαλουσε στον αντρα που την ειδε στον δρομο για τον όποιο γκομενο της, ηταν τετοια που θα τον εκανε να πει σε αυτον εαν τον ειχε μπροστα του Ευγε αγορι μου για το μωρο που εχεις διπλα σου.)Τουλαχιστον τοτε που το ειπα,την αφησα κοκκαλο,χαμογελασε και ειχα και την χαρα να ειμαι μαζι της για αρκετο διαστημα...οσο για την απαντηση της,αυτη ηταν << ομολογω πως ειναι η πρωτη φορα που ακουω κατι τετοιο που με κανει να γελαω διοτι αυτο που ειπες δεν προσβαλε εμενα αλλα εσενα >> ο νοων νοειτο...end of story. Παντως αν εγιναν ετσι οπως τα ειπες ολα αυτα και η κοπελα ηταν τοσο ομορφη σας ερωτευτηκα!!!! :lol: Πλυ γ@μ@τη φαση!!!! ;) Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 @giarlos.τελευταιο οφ τοπικ Τουλαχιστον απιστευτη... 1,84. Μαυρα μακρια μαλλια μεχρι την μεση,γαλαζια ματια, τα χαρακτηριστικα και το χαμογελο της μου θυμιζε την Ειρηνη Σκληβα... anyway. Πολλες φορες πρεπει να ρισκαρεις.Η που θα τα χασεις ή που θα νικησεις. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 λοιπον 2 περιστατικα για αρχη.. 1)αρχες 90 στο λυκειο..μιλουσε η καθηγητρια περι ισοτητας..πεταγεται συμμαθητης εκ φυσεως αντιδραστικος και της λεει..οχι κυρια δεν ειμαστε ισοι(με αυστηρο υφος)!..εκεινη:οτι κανετε εσεις μπορουμε να το κανουμε και εμεις..και εκεινος της λεει:τοτε πηγαινετε στη γωνια να κατουρησετε ορθια!!! πανικος μετα.. 2)στο ΚΕΥΓ Αρτας κατα την εκπαιδευση..λοχιας θελοντας να το παιξει αυστηρος με τις εξοδους λεει..θα βγειτε του Αγιου Βεζουβιου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 τρίτη λυκείου και κάνουμε λογοτεχνία κάποιο ποίημα του Βάρναλη αν θυμάμαι καλά..οπότε λέει η καθηγήτρια (η πλέον αντιπαθητική)...παιδιά σε ποια συλλογή ανήκει το ποίημα αυτό? οπότε πετάγεται ο διπλανός μου και λέει: κυρία να πω εγώ? για λέγε λέει αυτή! κι απαντάει!! LEGEND ROCKS 3 - ΤΟ ΩΡΙΜΟ ALBUM !!!!!! Στην τάξη έγινε πανικός!!! :D Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Πανελληνιες 2ας Λυκειου και ρωταει ο "τρελλος της ταξης" την επιτηρητρια: -<<Στο ονομα πατρος τι να βαλω κυρια?>> Και του απανταει στο ασχετο ενας <<Βαλε "ισχυει για καθε x που ανηκει στο lR">> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Πέτρου Ράλλη. Αφόριτη κίνηση. Εγώ οδηγός, και ένα φιλαράκι δίπλα. Ένας μάγκας με ένα VTS προσπερνάει από δεξιά και παραλίγο να βρίσκαμε. Οπότε τον πλησιάζω, κατεβάζω το παράθυρο και λέω στον φίλο μου "Βρίστον ρε Νίκο του π@@στη!!! " ... Βγάζει το χέρι έξω ο Νίκος και λέει : " Άντε ρε.. ρε .. ρε .. ρε παλιοχαρακτήρα !!! " Του την είπε του τυπά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Πέτρου Ράλλη. Αφόριτη κίνηση. Εγώ οδηγός, και ένα φιλαράκι δίπλα. Ένας μάγκας με ένα VTS προσπερνάει από δεξιά και παραλίγο να βρίσκαμε. Οπότε τον πλησιάζω, κατεβάζω το παράθυρο και λέω στον φίλο μου "Βρίστον ρε Νίκο του π@@στη!!! " ... Βγάζει το χέρι έξω ο Νίκος και λέει : " Άντε ρε.. ρε .. ρε .. ρε παλιοχαρακτήρα !!! " Του την είπε του τυπά. Χα, μου θυμιζει κλασικες βρισιες των γυναικων που θελουν ''να βρισουν χωρις να βρισουν''... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 περιστατικό που μου διηγήθηκε ο κολλητός μου: περνούσε μπροστά από τα γνωστά σκαλάκια στην Πάντειο οπότε τον προσπερνάνε δυο γκόμενες...κι εκείνος ακούει τη μία να λέει στην άλλη επακριβώς...: "...κι εγώ μετά τον π...τσο θέλω ένα γλυκό για να στρώσω!!"" !!!τα συμπεράσματα δικά σας!!!! Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 περιστατικό που μου διηγήθηκε ο κολλητός μου: περνούσε μπροστά από τα γνωστά σκαλάκια στην Πάντειο οπότε τον προσπερνάνε δυο γκόμενες...κι εκείνος ακούει τη μία να λέει στην άλλη επακριβώς...: "...κι εγώ μετά τον π...τσο θέλω ένα γλυκό για να στρώσω!!"" !!!τα συμπεράσματα δικά σας!!!! Αμα ηταν καλες γκομενες πες στο φιλο σου οτι ειναι βλακας που τις αφησε :p Περα απο τη πλακα εγω θα ξενερωνα και θεογκομενες να ηταν :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 περιστατικό που μου διηγήθηκε ο κολλητός μου: περνούσε μπροστά από τα γνωστά σκαλάκια στην Πάντειο οπότε τον προσπερνάνε δυο γκόμενες...κι εκείνος ακούει τη μία να λέει στην άλλη επακριβώς...: "...κι εγώ μετά τον π...τσο θέλω ένα γλυκό για να στρώσω!!"" !!!τα συμπεράσματα δικά σας!!!! ελάτε σπίτι μου κορίτσια κερνάω γλυκό του κουταλιού... :p Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Γιαγια να μηλαει στο κινητο μπροστα απο τον σταθμο Μοναστηρακιου του ΗΣΑΠ "Οχι, οχι μην με κλασεις!" :P Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts