Totos Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ε καλά,και που είναι το τόσο αστείο? Κι εγώ με την παρέα μου junior παίρνουμε... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ουστ ξεμωραμενοι παιρνετε ολα τα δωρακια και κλαινε τα παιδακια μετα...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Γιαγιά πήγε στο γιατρό (μου το είχε πει ο ίδιος) και μετά την εξέταση ο γιατρός της λέει: Γιατρός: Γιαγιά δεν χρειάζεσαι φάρμακα, είσαι μια χαρά! Γιαγιά: Και 'γω τώρα πρέπει να σε πληρώσω; Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Άμα είσαι βλάκας στο βουνό, θά 'σαι και στη θάλασσα. :lol: :lol: AXAXAXAXAXAXAαXAXAXAXa :lol: :lol: Τι ακυρο ΑΧΑΧΑΧΑ :lol: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ε καλά,και που είναι το τόσο αστείο? Κι εγώ με την παρέα μου junior παίρνουμε... Ακριβώς εκεί είναι το αστείο... HAHAHAHAHAHAHAHA xD Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ακριβώς εκεί είναι το αστείο... HAHAHAHAHAHAHAHA xD :lol: :lol: βλεπω sxetikos_asxetos και εσυ εισαι στο myspace εε? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ε,καλά.Όλος ο καλός ο κόσμος... ( είμαι κι εγώ όχι τπτ άλλο! ) Ορίστε είπα κι εγώ μία ατάκα.Δεν είναι λοιπόν off=topic ( λέμε τωωωρα )!!!!! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Λοιπόοοον... Μπαίνουν 4 άτομα στο μαγαζί της μάνας μου. Παρραγέλνουν οι τρείς κ έρχεται η σειρά του τελευταίου... Κ λέει "Μία τυρόπιτα με λουκάνικο"... :blink: :confused: :X Και τον αρχίζουν οι άλλοι τρείς στις φάπες και στα χαστούκια... Όλοι όσοι ήταν στο μαγαζί να έχουν πέσει κάτω απο τα γέλια :lol: :lol: :happy: Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 χθες: πηρε η θεια μου ενα bluetooth ακουστικο. και με παιρνει τηλεφωνο και με ρωταει "Βασιλη οταν το εχω στο αυτι χρεωνομαι??" :lol: :lol: :lol: ναι 090 :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Μαθημα χημειας: Το βουρλο της ταξης (γιατι παντου υπαρχει ενα βουρλο) ρωταει τον καθηγητη: -Κυριε ποτε θα μαθουμε για την ενωση Θεμανολη;(ανυπρκτη ενωση...) -Δεν υπαρχει κοριτσι μου τετοια ενωση!!! -Μα πως κυριε αφου την ξερω..... -Λοιπον παρ'το με το μαλακο γιατι μας βλεπω να παιρνουμε νομπελ χημειας σημερα....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Διακοπες στο ξενοδοχείο, ετοιμαζόμασταν για την παραλία. Και σε μια στιγμή πετάγεται η μάνα μου: Θέλω εκείνο.. που ειναι μεσ' στ'αυτό... Σε πιτσαρία με φίλους: Ζητάγαμε αναψυκτικά και ο σερβιτόρος είπε: Συγνώμη, μα έχουμε έλλειψη ποτηριών. (αντί να πει δεν έχουμε ποτήρια) Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Δυο ατάκες σχετικές με τον Chuck Norris από κάποιο site (thanks ifrit!!!): 1. There is no theory of evolution. Just a list of animals Chuck Norris allows to live. 2. When Chuck Norris does a pushup, he isn’t lifting himself up, he’s pushing the Earth down. :lol: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Δυο ατάκες σχετικές με τον Chuck Norris από κάποιο site (thanks ifrit!!!): fisika anaferesai sto 8eioko chucknorrisfacts.com. to ti gelio exei pesei me afto to site.. kapote eixa dei k videaki pou ton vazane k ta diavazai se mia ekpompi.. eleos apla :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Μαθημα θρησκευτικων αυτη τη φορα....;) ;) Εισαγωγη: Ο καθηγητης μιλα σχετικα με τη σεξουαλικη πραξη και μεσα σε ολα αναφερει και το: "ο θεος μας εδωσε τα γεννητικα οργανα για να τεκνοποιουμε...Αλλιως θα φτυναμε ο ενας τον αλλο και θα εμενε ο αλλος εγκυος..." Μετα απο ωρα λοιπον καποιο παιδι λεει κατι(δε θυμαμαι τι) και ως σχολιο πεταγεται το εξυπνοπουλι και λεει: "Θα σε εφτυνα γι'αυτο που ειπες αλλα φοβαμαι μη μεινεις εγκυος!!!!":lol: :lol: :lol: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
confidential Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Γιαγιά Σπύρου: [κόβοντας τη βασιλόπιτα] ...Του Χριστού, της Παναγίας, του Άγιου Βασίλη, του φτωχού, του σπιτού... Σπύρος: Για το ασανσέρ θα κόψουμε;.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έέέέέλιωσα στο γέλιο!... Παράθεση http://img226.imageshack.us/img226/7379/ls035gm.gif Τί ακριβώς είπαμε ότι έγινε την 11η Σεπτεμβρίου;.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Καλά οι ατάκες με τον Chuck έχουν γράψει ιστορία Chuck Norris knows the last digit of pi :rotfl: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Μαθημα θρησκευτικων αυτη τη φορα.... Μαθημα θρησκευτικων η καθηγητρια χοντρουλα με φαβοριτες:lol: και μιλαει με το λιι και το νιι.. Μιλαει για τη σεξουαλικη πραξη μεχρι που πεταγεται ενα παιδι και ρωταει.. -Κυρια επιτρεπεται να φιλησω την κοπελα μου; -Οχι Βασιλιη παιδι μου,δεν επιτρεπεται.. συνεχιζει το μαθημα η κυρια,ωσπου παλι ο Βασιλης.. -Κυρια κυρια.. -Τι ειναι παλι Βασιλιη παιδι μου;; -Η μ*λακια επιτρεπεται κυρια;;;;:lol: :D -Τι πραγματα ειναι αυτα που ρωτας Βασιλιη,και βεβαι αδεν επιτρεπεται!! -Και πως θα ικανοποιηθω εγω κυρια;;:lol: -Βασιλιη παιδι μου για τις σεξουαλιικες σου ορμες θα μιλιισουμε σημερα;; :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Φοιτιτικό πάρτυ και στην επιστροφή περνάω απ' το σπίτι της κοπέλας που συνόδευα, την αφήνω, την καληνυχτίζω και πάω στο κρεπάδικο που ήταν μαζεμένη όλη η παρέα. Και μου λέει κάποιος: -Πού πήγες; -Πήγα να πάω την κοπελιά μέσα και ήρθα. -Έξοδο είχε ή την καμπανιάσανε; :lol: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Μαθημα θρησκευτικων η καθηγητρια χοντρουλα με φαβοριτες:lol: και μιλαει με το λιι και το νιι.. Μιλαει για τη σεξουαλικη πραξη μεχρι που πεταγεται ενα παιδι και ρωταει.. -Κυρια επιτρεπεται να φιλησω την κοπελα μου; -Οχι Βασιλιη παιδι μου,δεν επιτρεπεται.. συνεχιζει το μαθημα η κυρια,ωσπου παλι ο Βασιλης.. -Κυρια κυρια.. -Τι ειναι παλι Βασιλιη παιδι μου;; -Η μ*λακια επιτρεπεται κυρια;;;;:lol: :D -Τι πραγματα ειναι αυτα που ρωτας Βασιλιη,και βεβαι αδεν επιτρεπεται!! -Και πως θα ικανοποιηθω εγω κυρια;;:lol: -Βασιλιη παιδι μου για τις σεξουαλιικες σου ορμες θα μιλιισουμε σημερα;; :lol: :lol: :lol: Πολυ θα ηθελα να εχω στην ταξη μου το βασιλη... Πολυ γελιο πρεπει να χει το παλικαρι!!!:lol: :lol: (τις φαβοριτες δεν τις σχολιαζω.....:p ) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 ο καθηγητης χημειας..μας εδινε διαφορες συμβουλες..και σε μια στιγμη..λεει παιδια συγνωμη για την εκφραση .. αλλα με πορδες δεν βαφεις αυγα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Στην Ομονοια μια κυριουλα μιλαει στο τηλ:"Ελα, σε περιμενω, ειμαι εξω απο ενα μαγαζι που λεγεται...(μικρη παυση για να δει πως λεγεται το μαγαζι)...Goo-dy's":blink: :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Στην Ομονοια μια κυριουλα μιλαει στο τηλ:"Ελα, σε περιμενω, ειμαι εξω απο ενα μαγαζι που λεγεται...(μικρη παυση για να δει πως λεγεται το μαγαζι)...Goo-dy's":blink: :wacko: :wacko: :wacko: Τι μου θύμισες τώρα;! Είμαι στην Καβάλα με ένα φίλο μου απ τη Σουηδία αφού πήγα σε μια δουλειά που είχα μιλάμε στο τηλέφωνο για να βρεθούμε: Εγώ: "Πού είσαι;" Φίλος: "Κοντά στα ΚΤΕΛ. Έξω από ένα μαγαζί που το λένε Ι.Κ.Α!" :lol: :lol: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Τι μου θύμισες τώρα;! Είμαι στην Καβάλα με ένα φίλο μου απ τη Σουηδία αφού πήγα σε μια δουλειά που είχα μιλάμε στο τηλέφωνο για να βρεθούμε: Εγώ: "Πού είσαι;" Φίλος: "Κοντά στα ΚΤΕΛ. Έξω από ένα μαγαζί που το λένε Ι.Κ.Α!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Δεν επεσε και πολυ εξω στο "μαγαζι" ;) ;) Να τα εκατοστησεις κιολας htrul18!!!!:) :) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Διάλογος (πραγματικός) μεταξύ Άγγλου τουρίστα και συμαπτιρώτη μου: Αγγλος: Who are you? Άλλος: Me who me? You who you? :rotfl: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Δειτε πρωτα αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1732644#post1732644 Μεσα στο χαμο μετα απ'τη φυγη του αλλοδαπου, ακουσα μια κυρια που μιλαγε στο κινητο να λεει: "Αχ, εχω να παω και απο την Πειραιως, λες να περασει κ απο κει;;" :p:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts