SAKIS1980 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 LeEco Cool 1 , 4/32 , απο banggood με 99,10€ .Mε τρωει το χερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 SAKIS1980 said: LeEco Cool 1 , 4/32 , απο banggood με 99,10€ .Mε τρωει το χερι. Εχεις καποιο κουπονι; Εμενα μου βγαζει 135 δολλαρια 110 ευρω + το priority. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 mark1979 said: Εχεις καποιο κουπονι; Εμενα μου βγαζει 135 δολλαρια 110 ευρω + το priority.93€ με το κουπ. 4COOL1DLS Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Τελικά αυτή η MIUI δέν έχει FM Radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 johndrama said: Καλησπέρα άραγε οι ρομ από το cool1 κάνουν για το leree ; Καλη ερώτηση Το Ληρη ειναι τουμπανακι ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- anavrian said: banggood με priority direct mail, και με κουπονι 2BGCOOL132 βεβαια θα σου προτεινα το Leree l3 με κατι λιγοτερα χρηματα, αξιζει ελαφρως περισσοτερο. και τα δυο ειναι πρακτικα το ιδιο πραγμα. Sent from my MI 3W using Tapatalk Οι Ρομς είναι μεταξύ τους εναλλαξιμες; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Για όποιον έχει την jui-android 7 και θέλει περισσότερα εικονίδια. 5x6_icons_cool-C106_Jui-7.zip 5x6_big_cool-C106_Jui-7.zip Προς το παρών μου βγαλε θεματάκι στην επιλογή του 2ου θέματος αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει η αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 celtic1453 said: Καλη ερώτηση Το Ληρη ειναι τουμπανακι ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι Ρομς είναι μεταξύ τους εναλλαξιμες; Όποιος δεν φοβάται να το κάνει τούβλο μπορεί να δοκιμάσει.Σε κανένα άλλο φόρουμ τι λένε διαβάζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 geoanto555 said: Για όποιον έχει την jui-android 7 και θέλει περισσότερα εικονίδια. 5x6_icons_cool-C106_Jui-7.zip 5x6_big_cool-C106_Jui-7.zip Προς το παρών μου βγαλε θεματάκι στην επιλογή του 2ου θέματος αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει η αλλαγή.Πως τα περνάμε? Εμένα μου κρασαρει όταν πάω να επιλέξω το 2ο θέμα Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 nikos_nia86 said: Πως τα περνάμε? Εμένα μου κρασαρει όταν πάω να επιλέξω το 2ο θέμα Sent from my C106 using Tapatalk flash σε twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbv Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ρε παιδια σημερα στο ασχετο το κινητο δεν επιανε data. Κανω επανεκκινηση και απο τοτε δεν αναγνωριζει τις sim και ουτε ανοιγει wifi. Δοκιμασα aiplane mode on/off, εκανα factory reset και παλι τα ιδια... Τι να κανω; 5.8.017S grossoshop (οπως μου ειχε ερθει. η ρομ δεν ειχε ξαναβγαλει θεμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 gbv said: Ρε παιδια σημερα στο ασχετο το κινητο δεν επιανε data. Κανω επανεκκινηση και απο τοτε δεν αναγνωριζει τις sim και ουτε ανοιγει wifi. Δοκιμασα aiplane mode on/off, εκανα factory reset και παλι τα ιδια... Τι να κανω; 5.8.017S grossoshop (οπως μου ειχε ερθει. η ρομ δεν ειχε ξαναβγαλει θεμα)Λογικά με μια επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων θα στρώσει Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbv Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 (edited) ερωτηση προς χρηστες jui ακολουθησα τον οδηγο για εγκατασταση του jui απο eui μεχρι εκει που ελεγε να φλασαρεις το "P2.CPB". Μετα μπηκε κανονικα στο jui και δε μπορω να το βαλω σε bootloader. Αντ αυτου μπαινει σε μια κινεζικη recovery του jui. Δοκιμασα και συνδυασμο κουμπιων + συνδεση στο πισι και βγαζει το ιδιο. Θελω να το βαλω στο bootloader για να συνεχισω τον οδηγο και να βαλω τη ρομ του CUOCO92. edit: μπηκα bootloader μεσω adb αλλα δεν το βλεπει στο miphone για να περασω την twrp Καμια βοηθεια; Edited March 16, 2018 by gbv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Παιδιά με leree και την ρομ που φορούσε 6 ώρες sot και 20% μπαταρία καλά είναι;το έχω μια βδομάδα.Με τις άλλες ρομ που φοράτε έχετε δει πολύ διάφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 gbv said: ερωτηση προς χρηστες jui edit: μπηκα bootloader μεσω adb αλλα δεν το βλεπει στο miphone για να περασω την twrp Τσέκαρε drivers στην διαχείριση συσκευών. Πρέπει να το βλέπει σαν bootloader ή έστω adb . ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- johndrama said: Παιδιά με leree και την ρομ που φορούσε 6 ώρες sot και 20% μπαταρία καλά είναι;το έχω μια βδομάδα.Με τις άλλες ρομ που φοράτε έχετε δει πολύ διάφορα; Ανάλογα σε πόσο χρόνο ανοιχτό. Πχ αν το 100-20 το κάνεις σε 1,5 μέρα τότε είναι πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 geoanto555 said: Τσέκαρε drivers στην διαχείριση συσκευών. Πρέπει να το βλέπει σαν bootloader ή έστω adb . ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανάλογα σε πόσο χρόνο ανοιχτό. Πχ αν το 100-20 το κάνεις σε 1,5 μέρα τότε είναι πολύ καλά. Έτσι ακριβώς μια μιση μέρα πάει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 johndrama said: Έτσι ακριβώς μια μιση μέρα πάει . Έχεις ιδέα καθόλου από partition table? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 geoanto555 said: Έχεις ιδέα καθόλου από partition table? Όχι δεν ξέρω.Θα βοηθήσει καθόλου; Άσχετο σήμερα παρέλαβα μια θήκη για cool1 αλλά για λίγο δεν κάθεται καλά είναι κανείς με cool1 εδώ κοντά Δράμα,Καβάλα; να δούμε τι παίζει και αν ταιριάζει σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Για να δούμε αν είναι ίδιες οι ρομ cool με το αλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 geoanto555 said: Για να δούμε αν είναι ίδιες οι ρομ cool με το αλλο.. Αν μου πεις τι να δω θα προσπαθήσω έχω την εντύπωση πως οι ρομ είναι οι ίδιες κάπου είχα διαβάσει ότι παίρνουν τις ίδιες ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 johndrama said: Αν μου πεις τι να δω θα προσπαθήσω έχω την εντύπωση πως οι ρομ είναι οι ίδιες κάπου είχα διαβάσει ότι παίρνουν τις ίδιες ρομ. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση... Εδώ έχω από jui 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbv Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 geoanto555 said: Τσέκαρε drivers στην διαχείριση συσκευών. Πρέπει να το βλέπει σαν bootloader ή έστω adb . ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το βλεπει ως adb android interface Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Το συνδέω στο λάπτοπ και μου βγάζει δύο επιλογές η μια είναι cd drive και η άλλη είναι που έχει τα αρχεία της κάμερας και όλα τα άλλα.Δεν βγάζω πολύ άκρη Δευτέρα θα το δείξω σε ένα φίλο που γνωρίζει να το δει αυτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 gbv said: το βλεπει ως adb android interface Το twrp αν θυμάμαι καλά το περνάμε σε edl-download mode και όχι bootloader. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- johndrama said: της κάμερας και όλα τα άλλα.Δεν βγάζω πολύ άκρη Δευτέρα θα το δείξω σε ένα φίλο που γνωρίζει να το δει αυτός. Καλύτερα έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbv Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 geoanto555 said: Το twrp αν θυμάμαι καλά το περνάμε σε edl-download mode και όχι bootloader. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ το καταφερα, μονο που σχεδον κανενας οδηγος δεν ειναι απολυτα σωστος. thnx anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 gbv said: οκ το καταφερα, μονο που σχεδον κανενας οδηγος δεν ειναι απολυτα σωστος. thnx anyway Τι οδηγο θέλεις? Το βάζεις σε edl (σύνδεση με κρατημένα vol - & + ) και μετά ανοίγεις το miflash (παλιο) Όπως είναι προεπιλεγμενο το flash επιλέγεις τον φάκελο που έχεις το twrp. Το αρχείο rawprogram0.xml έχει προεπιλογή να εγκαταστήσει μόνο το twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts