MustGK Δημοσιεύτηκε August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 12, 2016 Καλησπέρα ψάχνω για κινητό έως 100 ευρώ. Ζητάω να έχει 5.5 ίντσες οθόνη, μπαταρία όσο πιο μεγάλης χωριτηκοτητας, 4G. Θα χρησιμοποιηθεί για δουλειά και λίγο παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Από Κινα θα μπορούσες να δεις το Oukitel 6000 κ με λίγα χρήματα παραπάνω, το ανώτερο pro...:) Θα μπορούσες να δεις κ το 16-ρι Xiaomi Redmi Note 3 ή το pro...;) Από Ελλάδα με αυτά τα λεφτά τι να πάρεις...:cry: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MustGK Δημ. August 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Μόνο για κίνα ρωτάω γιατί δεν έχω ιδέα από εταιρείες και μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ωραία, ψάξε τότε τι σου κάνει: Κάτι "οικονομικο": http://m.banggood.com/OUKITEL-K6000-6000mAh-5_5-inch-MT6735p-1_0GHz-Quad-core-Smartphone-p-1007548.html Το pro, σε πολύ καλή τιμή : http://m.everbuying.net/product1160690.html Κάτι "καλυτερο": http://m.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-2GB-16GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Gold-362399.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Δες και το zte nubia z7 Max http://m.banggood.com/ZTE-Nubia-Z7-Max-5_5-Inch-2GB-RAM-32GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-4G-Smartphone-p-1072319.html Βγαίνει λίγο πάνω από 100€. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ναι ρε συ @zananiro. Πολύ καλή περίπτωση. Απίστευτη τιμή για τέτοια συσκευή. Το χάζευα χθες βράδυ σε ένα e-mail που μου ρθε από κινεζομάγαζο και ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω και ας μην το χω ανάγκη!!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ναι ρε συ @zananiro. Πολύ καλή περίπτωση. Απίστευτη τιμή για τέτοια συσκευή. Το χάζευα χθες βράδυ σε ένα e-mail που μου ρθε από κινεζομάγαζο και ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω και ας μην το χω ανάγκη!!!! :lol: :lol: :lol: Μια από τα ίδια, μια εβδομάδα έχω που το χαζεύω! Και σκέψου μέχρι προχτές το είχε 10$ πιο φθηνό Γιατί ήταν presale. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MustGK Δημ. August 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Αν δεν αφαιρεσω το 4G, τι άλλες επιλογές έχω? Έστω σε 3G. Γιατί δεν θέλω να πάω πάνω από τα 100 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Lenovo K3 Note από το αξιόπιστο vickmall. Στα 98,53€ (σημερινή ισοτιμία) + προμήθεια συναλλάγματος πρέπει να είναι μια χαρά για αυτά που θες! :) -Επιλογή τριών χρωμάτων -2 κάρτες sim και ξεχωριστή υποδοχή για κάρτα microSD -αξιόπιστη μάρκα -μπαταρία 3000mah στον μέσο όρο της κατηγορίας κατά τη χρήση και αφαιρούμενη Επειδή το είχα παραγγείλει για κάποια γνωστή πριν από κάποιους μήνες, η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή για αυτά τα χρήματα. Επίσης η γνωστή δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου και πιθανολογώ ότι δεν έχει προβλήματα. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Lenovo K3 Note από το αξιόπιστο vickmall. Στα 98,53€ (σημερινή ισοτιμία) + προμήθεια συναλλάγματος πρέπει να είναι μια χαρά για αυτά που θες! :) -Επιλογή τριών χρωμάτων -2 κάρτες sim και ξεχωριστή υποδοχή για κάρτα microSD -αξιόπιστη μάρκα -μπαταρία 3000mah στον μέσο όρο της κατηγορίας κατά τη χρήση και αφαιρούμενη Επειδή το είχα παραγγείλει για κάποια γνωστή πριν από κάποιους μήνες, η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή για αυτά τα χρήματα. Επίσης η γνωστή δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου και πιθανολογώ ότι δεν έχει προβλήματα. εξαιρετικα λογια και απο δικο μου γνωστο για το κινητο. Βεβαια το ΖΤΕ που προτειναν παραπανω ειναι τρελο για την τιμη. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MustGK Δημ. August 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Είδα από κοντά και με άρεσε το cubot note s. Είναι και πιο φθηνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 @teotsi Φυσικά! Είναι ένα κλικ πάνω + ότι έχει ικανοποιητική εσωτερική μνήμη! @MustGK Καλό και αυτό και σίγουρα θα κάνεις τη δουλειά σου, αλλά μην περιμένεις την ίδια αξιοπιστία όπως zte & lenovo. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts