kflabouris Δημοσιεύτηκε August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 11, 2016 Κύριοι καλησπερα σας, Τα φωτα σας για αγορα τις κοπελας,σαν κατωχος ολων των redmi και τωρα του note 3 pro Θα ηθελα βοηθεια στην επιλογη αναμεσα σε redmi 3 pro και 3s μαλλον για κατι πιο φθηνο στα 3gb Για πειτε τι ειναι καλυτερο?Αν εχω καταλαβει καλα το 3s ειναι πιο καινουριο? Αξιζουν σαν διαφορα στην τιμη απο το redmi note 3 pro η να της παρω αυτο και να τελειωνει?Αν και φοβάμαι πως παλι θα εχουμε νεα μοντελα συντομα :/ Τελος αξιζει καποιο στα 2gb?Αν και θελω να της κανω δυνατή μεταβαση! Προέρχεται απο redmi note 1! Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 ρωτησα τωρα τελευταια ποιο απ τα 3 προ 3ς ειναι καλυτερο. η απαντηση ηταν 3ς. αν μπορεις να πας στο νοτε 3 προ πανε. αλλιως το 3ς θα σε καλυψει πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. August 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) Οποτε το 3ς pro ειναι καλυτερο του redmi 3 pro και πιο καινουριο? Σε επεξεργαστη?σε γραφικα? Edited August 12, 2016 by kflabouris Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) http://en.miui.com/thread-307205-1-1.html Στην μέση της σελίδας, ο Mitch002, "ποντάρει" στο redmi 3 pro, γιατί έχει γρηγορότερο επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα με πιο γρήγορο focus....;) Edited August 12, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. August 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Αχχαχα να φανταστω χωρις να εχουν καταληξει καπου ετσι? Το μονο.σιγουρο ειναι οτι το 3s pro ειναι το τελευταιο που βγηκε? Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ναι, αλλά και τα χαρακτηριστικά, νικητή το Pro βγάζουν κ όχι το νεότερο 3s...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Το 3s το έχω πιάσει στα χέρια μου για αγορά φίλης και είναι μια χαρά. Σαν κατασκευή μου φάνηκε ίδιο με το redmi note 3 pro που έχω, λες και έβλεπα μικρογραφία του. Έχει ωραία χαρακτηριστικά με 3gb ram φυσικά ψηφίζω στο πιο καινούργιο. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. August 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Χμμμ περιεργα τα πραγματα δηλαδη,κανονικα το νεοτερο θα επρεπε να ηταν πιο δυνατό..Αν και εχω ακουσει πως καθαρο συμπερασμα δεν εχει βγει. Δεν ξερω τι να κανω. :/ Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ τελικά 3s ή 3s pro? Ελπίζω να μην πειράζει που έβαλα εδώ την ερώτηση, αλλά έχω ακριβώς τα ίδια ερωτηματικά. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Χμμμ περιεργα τα πραγματα δηλαδη,κανονικα το νεοτερο θα επρεπε να ηταν πιο δυνατό. Το ένα βγήκε σαν mid range μοντέλο, ενώ το δεύτερο σαν φτηνό budget. Προφανώς το mid range είναι καλύτερο, μισός χρόνος διαφορά δεν κάνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. August 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Σορρυ για την καθυστερησει για να καταληξω καπου και αν δω τι θα αγορασω..δηλαδη Redmi 3 pro πιο δυνατο αλλα.πιο παλιο Redmi 3s pro πιο καινουριο αλλα.πιο αδυναμο... Σωστα?τελος τα εχει πιασει κανεις και τα 2? Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Το 3s το έχω πιάσει στα χέρια μου για αγορά φίλης και είναι μια χαρά. Σαν κατασκευή μου φάνηκε ίδιο με το redmi note 3 pro που έχω, λες και έβλεπα μικρογραφία του. Έχει ωραία χαρακτηριστικά με 3gb ram φυσικά ψηφίζω στο πιο καινούργιο. το 3s λεω και γω :) βασικα οποιο και να παρεις, λογικα δε θα δεις διαφορα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 To 3s, αγορασμένο από τO GEEKBUYING, υποστηρίζει και την 800-ρα μπάντα για το 4G στην χώρα μας...;) Πίσω @mol και σ' έφαγααααααα...:food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 To 3s, αγορασμένο από τO GEEKBUYING, υποστηρίζει και την 800-ρα μπάντα για το 4G στην χώρα μας...;) Με τι ROM έρχεται απο το GEEK? via tapatalk... Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Με τι ROM έρχεται απο το GEEK? αυτό λέει: The international version will be installed with Official Global MIUI 7.0 OS ROM, Google play store, Google services and multi-languages.It supports OTA update. και γω εκεί προβληματίζομαι τι παίζει με τη ρομ αυτή και πόσο εύκολο θα ναι το στρώσεις καθώς δεν έχω ξαναπαίξει με χιαομι και από ότι έχω διαβάσει και δω και αλλού θέλουν λίγο ασχολία μέχρι να τα φέρεις στα μέτρα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Η Global Stable θα ναι. Και αν δεν είναι θα την..... κάνεις...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Η Global Stable θα ναι. Και αν δεν είναι θα την..... κάνεις...:D θα ναι όμως οκ η B20 άμα του πειράξεις τη ρομ; έδω στο 3 Pro ή το 3 Νote Pro ψάχνανε με mod να ξεκλειδώσουν την 800αρα και σκέφτομαι εγώ noobιστικα στα θέματα της xiaomi: αν το ξεκλείδωμα της μπάντας είναι ένα tweek πάνω ή κάτω που δεν πιάνει και σε όλους, δεν είναι πιθανό σε να την κλειδώσεις αν πειράξεις τη ρομ που μόνο αυτό το μοντέλο φαίνεται να έχει; εντωμεταξύ σιγά το πράμα για το αστείο 4g της ελλάδας, αλλά έτσι για το ****το. περιμένω να δω αν θα το πάρει κανείς να μας πει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 περιμένω να δω αν θα το πάρει κανείς να μας πει τίποτα. Αν το περιμένεις αυτό, δε θα το μάθεις ποτέ!!!!!! :lol::rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Βασικά δεν είναι τόσο για το 4G αλλά για το σήμα που ενώ σε επαρχία θα σε έριχνε σε 2g η και καθόλου σήμα η 800αρα δουλεύει .. Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Αν το περιμένεις αυτό, δε θα το μάθεις ποτέ!!!!!! :lol::rotfl: :lol: χαχαχα <3 Βασικά δεν είναι τόσο για το 4G αλλά για το σήμα που ενώ σε επαρχία θα σε έριχνε σε 2g η και καθόλου σήμα η 800αρα δουλεύει δίκιο έχεις. εντωμεταξύ δεν είναι για μένα και είναι εν μέρη και για επαρχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Επειδή εχω το Redmi 3 και το Redmi 3s, συνολικά το S ειναι καλυτερο. Το fingerprint του ειναι ελάχιστα ταχύτερο και στο antutu το 3S βγάζει 43000 ενώ το 3pro βγάζει 38000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ποιο βγαζει τις καλυτερες φωτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts