vasilk Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλησπερα παιδια, είχα περασει πριν καποιους μήνες την Ελληνική GTV rom και σήμερα κατεβασα την τελευταια διαθεσιμή version και ειπα να την περασω μεσω του TWRP που χε περαστει στη συσκευη μου απ' την 1η φορα που εκανα τη διαδικασια. Επειτα της επιτυχούς ολοκληρωσης του φλασαρισματος, επελεξα reboot και η συσκευη εκανε reboot και επειτα απο 0,5 δευτερολεπτα εσβησε. Δοκιμασα να το ανοιξω μερικες φορες ακομη αλλα το ιδιο... Δοκιμασα να μπω και στο Recovery αλλα και παλι επειτα απο 0,5 δευτερολεπτα σβηνει. Ακομα και στο fastboot να προσπαθησω να μπω ενω το κινητο δεν ειναι συνδεδεμενο σε PC, παλι σβηνει μετα απο μισό δευτερόλεπτο. Οταν το χω συνδεδεμενο στο PC ομως μπορει να μπει σε fastboot mode. Σκεφτηκα να περασω μεσω MiFlash καποια στοκ ρομ μπας και σωθω. Οταν προσπαθω να το κανω ομως, μου βγαζει "tz error" και δεν προχωραει σε φλασαρισμα. Δοκιμασα: 1) να τα εχω ολα στo root folder του C:\ 2) να κατεβασω αλλη stock fastboot rom, μπας κι ηταν corrupted Aλλα τίποτα... Εχετε καποια ιδεα για να βρεθει λυση να μην μεινω χρονιαρες μερες χωρις κινητο; Ευχαριστω εκ των προτερων και καλες γιορτες! Όπως είσαι, κάνε ξανά την διαδικασία ξεκλειδώματος (unlock). Όπως όταν την έκανες την πρώτη φορά και δοκίμασε ξανά να το ανάψεις. Καλές γιορτές σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 (edited) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Επειδή δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με την εταιρία και τις συσκευές της, θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με ένα πρόβλημα που έχει ένας φίλος μου. Πιο συγκεκριμένα χάνει κλήσεις (συνδρομητής εκτός δικτύου) και μηνύματα (δεν παραδίδονται ποτέ), ενώ όταν ενεργοποιεί τα δεδομένα για κάποια δευτερόλεπτα δεν έχει καθόλου σήμα. Η έκδοση που έχει είναι6.0.1 ΜΜΒ29Μ, MIUI 8 Global 6.12.22 beta, έκδοση βασικού φάσματος: ENNS_PACK-1.77625.1.79628.1-V039, kernel: 3.18.20-g16ef342. Ευχαριστώ!!! Edited December 26, 2016 by Bruno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα, μια μικρή βοήθεια γιατί είμαι μπερδεμένος. Το μενού του κινητού μου όπως το παρέλαβα είναι κάποια σε ελληνικά και κάποια άλλα σε αγγλικά. Εγώ θέλω το μενού μου να είναι εξολοκλήρου στα ελληνικά. Πρέπει να προσέξω κάτι πριν προχωρήσω σε flashaρισμα της rom? Ποια rom χρειάζομαι; α) Ελληνική stable MIUI Rom β) Official MIUI Rom Εν τω μεταξύ κάτι διάβαζα στο xiaomi-miui.gr ότι στέλνεις αίτημα (δεν ξέρω που) και σου στέλνουν ένα κωδικό για να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη ας ρίξει λίγο φως στις απορίες μου. ευχαριστώ Edited December 26, 2016 by dionisis71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Δε μας ειπες ποια ROM εχει τωρα το κινητο σου. Θα βαλεις την τελευταια Stable ROM V8.1.1.0.MALMIDI που εχει τα παντα σε ελληνικα. http://en.miui.com/download-303.html Εκανες update? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 εκανα update αλλα δεν βρισκει κάτι.. και ποιες οδηγίες θα ακολουθήσω για να βάλω τη νέα rom? Θα χρειαστεί να ξεκλειδώσω το κινητό? ευχαριστώ Τώρα πρόσεξα ότι έχει οδηγίες στο link που παρέθεσες.. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις οδηγίες γράφει ότι πρέπει να σβήσω όλα τα data.. σωστά; Please wipe all data in Recovery mode if you want to update to a discontinuous ROM version, or downgrade to an older ROM version using MIUI full ROM pack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Η rom που εχεις ειναι πειραγμενη γι αυτό και δεν κανει update. πρέπει να περασεις fastboot rom αν θες την global stable. http://en.miui.com/a-234.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 και γω προσπαθούσα να το κάνω με system update και δεν εβρισκα τον φάκελο "downloaded_rom"!! οκ ξεκινάω να δω τι ψάρια θα πιάσουμε!! ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αφου περάσω την rom με fastboot update μετά θα περάσω και την V8.1.1.0.MALMIDI (MIUI8) με system update ή δεν θα χρειαστεί; Στο fast boot update λέει να κατεβάσω και το MIUIForum_1_0_5.apk. Θα το χρειαστώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 οχι δεν το χρειάζεσαι θα προσεξεις μονο να κατεβασεις την σωστη rom εσυ θες την global stable για redmi 3s. αυτην που θα κετεβει ειναι η τελευταία η 8.1.1 θα βαλεις το κινητο σε fastboot και με το mi flash την περνας διάβασε καλα τις οδηγίες δεν ειναι κατι δύσκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 σκεφτομαι να αποκτησω αυτο το smartphone,ειναι αξιοπιστη εταιρεια?? ειναι καλο??? ελκυστικη τιμη,εχει 3gb ram και 32gb μνημη,στο 4G υποστηριζει ολες τις μπαντες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 σκεφτομαι να αποκτησω αυτο το smartphone,ειναι αξιοπιστη εταιρεια?? ειναι καλο??? ελκυστικη τιμη,εχει 3gb ram και 32gb μνημη,στο 4G υποστηριζει ολες τις μπαντες??? Πάρε την international έκδοση και θα είσαι μια χαρά. Sent from Tapatalk Lg g3 32gb Zoe Rom v3.0 Gabriel kernel 2.2 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 οχι δεν το χρειάζεσαι θα προσεξεις μονο να κατεβασεις την σωστη rom εσυ θες την global stable για redmi 3s. αυτην που θα κετεβει ειναι η τελευταία η 8.1.1 θα βαλεις το κινητο σε fastboot και με το mi flash την περνας διάβασε καλα τις οδηγίες δεν ειναι κατι δύσκολο Όλα καλά, ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Δεν εχω ιδεα. Δουλεψε τοσο σωστα αμεσως, που δεν μπηκα καν στην διαδικασια να σκεφτω αλλαγη ρομ. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ. Καλές γιορτές! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Επειδή δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με την εταιρία και τις συσκευές της, θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με ένα πρόβλημα που έχει ένας φίλος μου. Πιο συγκεκριμένα χάνει κλήσεις (συνδρομητής εκτός δικτύου) και μηνύματα (δεν παραδίδονται ποτέ), ενώ όταν ενεργοποιεί τα δεδομένα για κάποια δευτερόλεπτα δεν έχει καθόλου σήμα. Η έκδοση που έχει είναι6.0.1 ΜΜΒ29Μ, MIUI 8 Global 6.12.22 beta, έκδοση βασικού φάσματος: ENNS_PACK-1.77625.1.79628.1-V039, kernel: 3.18.20-g16ef342. Ευχαριστώ!!! Καλημέρα, η 6,12,22 εχει θέμα με το mobile data, συγκεκριμένα σβήνει το APN και πρεπει να το ξαναπερασεις χειροκινητα. Κοίτα λίγο αυτά τα θέματα: http://en.miui.com/thread-451782-1-1.html https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11025-δεν-έχω-Mobile-data-σε-Redmi-Note-2/?postID=299280#post299280 Αναφορικά με τα μηνύματα πες του να δοκιμάσει με άλλη εφαρμογη. Εγώ χρησιμοποιούσα το HANDCENT (NEXT) SMS αλλά όταν έκανα αναβάθμιση σε Android 6 έπαψε να λειτουργεί, συγκεκριμένα δεν παραδίδονταν τα μηνύματα που έστελνα οπότε ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Textra χωρίς πρόβλημα. Επίσης πες του να βγάλει και να ξαναβάλιε τις κάρτες SIM σιότι καμμιά φορά δεν κάθονται σωστά και γι αυτό έχει θέματα με το δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ενώ το mobile data το έχω κλειστό και συνδέομαι στο internet μονο με wifi ο πάροχος κινητής με έχει χρεώσει 2 φορές με 1€, πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ενώ το mobile data το έχω κλειστό και συνδέομαι στο internet μονο με wifi ο πάροχος κινητής με έχει χρεώσει 2 φορές με 1€, πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον; ευχαριστώ δοκίμασε λίγο αυτό ρυθμίσεις -> κάρτες σιμ και δίκτυα (πάνω πάνω) -> απενεργοποίησε το πάντα να λαμβάνονται τα ΜΜΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 δοκίμασε λίγο αυτό ρυθμίσεις -> κάρτες σιμ και δίκτυα (πάνω πάνω) -> απενεργοποίησε το πάντα να λαμβάνονται τα ΜΜΣ οκ το έκανα για να δουμε.. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 οκ το έκανα για να δουμε.. ευχαριστώ αν δεν αλλάξει κάτι δοκιμάζεις από το ρυθμίσεις -> καρτες sim -> επιλέγεις την sim που θες να "πειράξεις" -> ονόματα σημείου πρόσβασης ->και κάτω δεξιά το κουμπί επαναφορά προεπιλογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 αν δεν αλλάξει κάτι δοκιμάζεις από το ρυθμίσεις -> καρτες sim -> επιλέγεις την sim που θες να "πειράξεις" -> ονόματα σημείου πρόσβασης ->και κάτω δεξιά το κουμπί επαναφορά προεπιλογών οκ και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Δεν εχω ιδεα. Δουλεψε τοσο σωστα αμεσως, που δεν μπηκα καν στην διαδικασια να σκεφτω αλλαγη ρομ. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ. Καλές γιορτές! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα, η 6,12,22 εχει θέμα με το mobile data, συγκεκριμένα σβήνει το APN και πρεπει να το ξαναπερασεις χειροκινητα. Κοίτα λίγο αυτά τα θέματα: http://en.miui.com/thread-451782-1-1.html https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11025-δεν-έχω-Mobile-data-σε-Redmi-Note-2/?postID=299280#post299280 Αναφορικά με τα μηνύματα πες του να δοκιμάσει με άλλη εφαρμογη. Εγώ χρησιμοποιούσα το HANDCENT (NEXT) SMS αλλά όταν έκανα αναβάθμιση σε Android 6 έπαψε να λειτουργεί, συγκεκριμένα δεν παραδίδονταν τα μηνύματα που έστελνα οπότε ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Textra χωρίς πρόβλημα. Επίσης πες του να βγάλει και να ξαναβάλιε τις κάρτες SIM σιότι καμμιά φορά δεν κάθονται σωστά και γι αυτό έχει θέματα με το δίκτυο Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα μεταφέρω τις προτάσεις σου και βλέπουμε... Σε ότι αφορά τη ROM είναι αυτή η τελευταία; Μήπως τώρα με την επίσημη εισαγωγή στην Ελλάδα υπάρχει κάποια ειδικά για εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα μεταφέρω τις προτάσεις σου και βλέπουμε... Σε ότι αφορά τη ROM είναι αυτή η τελευταία; Μήπως τώρα με την επίσημη εισαγωγή στην Ελλάδα υπάρχει κάποια ειδικά για εδώ; Φυσικά και δεν υπάρχει αυτό που λες :)) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Παίδες, ακολουθούν αφελείς ερωτήσεις, παρακαλώ για την κατανόηση σας ... Σε επαγγελματικό ταξίδι αστραπή στην Κίνα, πήρα δώρο στον γιο μου το 3ς ... τρέχει την τελευταία stable κινέζικη επίσημη ρομ ... εννοείται ότι δεν βολεύει σε τίποτε καθώς απευθύνεται στην κινεζική αγορά ... Έχω φάει δυό μέρες που διαβάζω το διεθνές αλλά και το ελληνικό φόρουμ για Miui και με έπιασε απελπισία, με τα αιτήματα για ξεκλείδωμα του bootloader και την επακόλουθη αναμονή για σχεδόν 7-10 μέρες, την φασαρία για να μπει η ΤWRP κλπ. κλπ. Το μόνον που θέλω είναι μια ευκολοχειρίσιμη συσκευή, ούτε rooted, ούτε να ανανεώνει κάθε λίγο την έκδοση της ρομ, κλπ. Κατάλαβα ότι με το MiSuite μπορείς να φλασάρεις (χωρίς απαιτήσεις για ξεκλειδώματα και custom recoveries, κλπ) απ 'ευθείας τις official ρομς για το τηλέφωνο αυτό ... σκέπτομαι λοιπόν μα φλασάρω με αυτόν τον τρόπο την glodal αυτή: http://en.miui.com/download-303.html ... δεν είμαι σίγουρος όμως αν αυτή θεωρείται οφίσιαλ και όντως θα περάσει με το MiSuite ... παρακαλώ, για την συμβουλή σας, ότι αυτός ο τρόπος είναι όντως υλοποιήσιμος ή υπάρχει κάποια εναλλακτική χωρίς ξεκλιεδώματα bootloader , αναμονές κλπ ... 1000 ευχαριστώ Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Έχω φάει δυό μέρες που διαβάζω το διεθνές αλλά και το ελληνικό φόρουμ για Miui και με έπιασε απελπισία, με τα αιτήματα για ξεκλείδωμα του bootloader και την επακόλουθη αναμονή για σχεδόν 7-10 μέρες, την φασαρία για να μπει η ΤWRP κλπ. κλπ. το οκ για ξεκλείδωμα θέλει , ίσως να λέω και πολύ πλέον, 2 μέρες (αν δεν σου έρθει στην ίδια μέρα) , δεν είναι δικαιολογία αυτό :) προφανώς και είναι official αυτή στο λινκ που έβαλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Παίδες, ακολουθούν αφελείς ερωτήσεις, παρακαλώ για την κατανόηση σας ... Σε επαγγελματικό ταξίδι αστραπή στην Κίνα, πήρα δώρο στον γιο μου το 3ς ... τρέχει την τελευταία stable κινέζικη επίσημη ρομ ... εννοείται ότι δεν βολεύει σε τίποτε καθώς απευθύνεται στην κινεζική αγορά ... Έχω φάει δυό μέρες που διαβάζω το διεθνές αλλά και το ελληνικό φόρουμ για Miui και με έπιασε απελπισία, με τα αιτήματα για ξεκλείδωμα του bootloader και την επακόλουθη αναμονή για σχεδόν 7-10 μέρες, την φασαρία για να μπει η ΤWRP κλπ. κλπ. Το μόνον που θέλω είναι μια ευκολοχειρίσιμη συσκευή, ούτε rooted, ούτε να ανανεώνει κάθε λίγο την έκδοση της ρομ, κλπ. Κατάλαβα ότι με το MiSuite μπορείς να φλασάρεις (χωρίς απαιτήσεις για ξεκλειδώματα και custom recoveries, κλπ) απ 'ευθείας τις official ρομς για το τηλέφωνο αυτό ... σκέπτομαι λοιπόν μα φλασάρω με αυτόν τον τρόπο την glodal αυτή: http://en.miui.com/download-303.html ... δεν είμαι σίγουρος όμως αν αυτή θεωρείται οφίσιαλ και όντως θα περάσει με το MiSuite ... παρακαλώ, για την συμβουλή σας, ότι αυτός ο τρόπος είναι όντως υλοποιήσιμος ή υπάρχει κάποια εναλλακτική χωρίς ξεκλιεδώματα bootloader , αναμονές κλπ ... 1000 ευχαριστώ Η rom που εβαλες το λινκ ειναι οφισιαλ οπως σου απαντησε και ο φιλος kodorevi8ulis. Δεν ξερω αν μπορει να γινει κατευθειαν update μεσα απο το Updater app του τηλεφωνο σου. Κατεβασε την και δοκιμασε. οδηγιες εδω > http://en.miui.com/a-232.html Αν δεν την περασει ακολουθεις: Κατεβαζεις τη τελευταια Global Stable ROM fastboot rom απο εδω http://en.miui.com/a-234.html Την προηγουμενη global fastboot rom θα την βρεις εδω http://en.miui.com/thread-370826-1-1.html Προσοχη να κατεβασεις τη σωστη rom. και ακολουθεις τον οδηγο http://en.miui.com/thread-327861-1-1.html Διαβασε προσεκτικα τον οδηγο και μετα ξεκινα τη διαδικασια Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Σας ευχαριστώ !!! Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Απο περιέργεια πόσο το αγορασες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλημέρα, αγορασε ενας συνάδελφος μου το κινητο απο geek 2/16. Και δεν λειτουργει η καμερα του. Ανοιγει διχνει μαυρη οθονη και μετα βγαζει σφαλμα και κλεινει. Δοκιμασα και αλλα apk και παλι το ιδιο κανει. Η ρομ που φοραει ειναι mui global 8.1.1.00 ειναι πειραγμενη? Παιζει να ειναι θεμα rom η hardware? Οποιος μπορει να βοηθησει με το τι πρέπει να κανω ας μου πει σας παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts