VeCo Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Δεν είναι και άσχημα... Κάθε άλλο παρά άσχημα... :happy: :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Κ γω το εχω.πηγα να το πουλήσω πριν κανα χρόνο αλλά μου λένε 20 ευρώ.έλεος.προτιμώ να το κάνω κορνίζα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Κ γω το εχω.πηγα να το πουλήσω πριν κανα χρόνο αλλά μου λένε 20 ευρώ.έλεος.προτιμώ να το κάνω κορνίζα. Λειτουργεί; Αν θες να το πουλήσεις σίγουρα θα πάρεις πολύ περισσότερα σε κανένα ebay... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 T29 & T39 Βρισκεις στην Πειραιως στην πρωτη στοα μετα την πλ. ομονοιας. εχει 2-3 απο το καθενα. Εγω σημερα αγορασα ενα χρυσαφι Τ68m:happy::happy::D:D;);) για €25. Βεβαια το μικροφωνο ειναι χαλια, μετα βιας με ακουνε... Ρε παιδια, στον γερμανο αλλαζουνε μικροφωνα για τοσο παλια κινητα????? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Για τον Γερμανό δεν ξέρω αν αλλάζουν μικρόφωνα (δεν νομίζω) αλλά σίγουρα θα μπορούν να σου αλλάξουν στα επίσημα της SE. Το θέμα βέβαια είναι να μην πληρώσεις για το μικρόφωνο παραπάνω απ' όσο κάνει το τηλέφωνο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Για τον Γερμανό δεν ξέρω αν αλλάζουν μικρόφωνα (δεν νομίζω) αλλά σίγουρα θα μπορούν να σου αλλάξουν στα επίσημα της SE. Το θέμα βέβαια είναι να μην πληρώσεις για το μικρόφωνο παραπάνω απ' όσο κάνει το τηλέφωνο. Με το καταστημα """""ericsson""""" της Καλλιθεας εχω τις χειροτερες εντυπωσεις... ΑΘΛΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Δεν ξέρω πόσο εξυπηρετικοί είναι στο sp της Καλλιθέας αλλά σίγουρα θα μπορούν να αλλάξουν μικρόφωνο σε οποιοδήποτε μοντέλο της se. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Φυσικά κ λειτουργεί.μια χαρά είναι.ψάχνω τ68ι se κ συγκεκριμένα το γκρι.το είχε εκεί φίλε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Σημερα πηρα ενα t39m:D για €40. καλη τιμη? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Σημερα πηρα ενα t39m:D για €40. καλη τιμη? Άψογη! Χρωματάκι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Το κλασσικο, σκουρο μπλε. Παιδια, ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Το κλασσικο, σκουρο μπλε. Παιδια, ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!! Με γειά φίλε μου, πρόκειται περί εξαίρετης επιλογής! :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 :happy:Αυτος ο "μικτος" ηχος κλησης...:happy: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 O φορτισης που μου δωσανε δεν ειναι γνησιος. Οταν το φορτιζω λεει "φορτιση , ξενη μπαταρια". αλλα η μπαταρια ειναι γνησια , ειμαι σιγουρος. ??????? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Βρηκα σημερα το GA628:D:D Tι λετε???!!! [ATTACH]11157[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Δεν είμαστε καλά. Λειτουργεί; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Στο δικό μου με την original Ultra Slim μπαταρία, κρατάει περίπου 4 μέρες με χρήση... :clap: :D Και γω που εχω και το Τ68ι λογο what up κανενα 4ημερο κραταει μπαταρια! Ομως το προβλημα μου δεν ειναι το joystick αλλα το ΝΟ που δεν παταει καλα και μου σπαει τα νευρα!:mad: Πραγματικα αθλια τα κουμπια ευτυχως τα βελτιωσανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Και γω που εχω και το Τ68ι λογο what up κανενα 4ημερο κραταει μπαταρια! Ομως το προβλημα μου δεν ειναι το joystick αλλα το ΝΟ που δεν παταει καλα και μου σπαει τα νευρα!:mad: Πραγματικα αθλια τα κουμπια ευτυχως τα βελτιωσανε! Ειδικά τα T68 είχαν σοβαρό πρόβλημα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Βρηκα σημερα το GA628:D:D Tι λετε???!!! [ATTACH]11157[/ATTACH] Κι εγω το ειχα αυτο το κινητο(παντοφλα) και συνεχεια αλλαζα την προσοψη μπροστα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Παιδιά.ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Τ39...Εδώ κοζάνη όμως δε το έχει κάποιος...Το βρήκα στο ebay αρκετά φθηνό...Στην ελλάδα υπάρχει κ΄που έστω μεταχειρισμένο?ας κάνει κάποιος τον κόπο αν μπορεί να ψάξει... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Παιδιά.ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Τ39...Εδώ κοζάνη όμως δε το έχει κάποιος...Το βρήκα στο ebay αρκετά φθηνό...Στην ελλάδα υπάρχει κ΄που έστω μεταχειρισμένο?ας κάνει κάποιος τον κόπο αν μπορεί να ψάξει... Μονο στο κεντρο της Αθηνας σε καταστημα με ανταλλαγες..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Μονο στο κεντρο της Αθηνας σε καταστημα με ανταλλαγες..:) Οκ,τότε θα καταλήξω στο ebay...βρήκα ένα πολύ καλό...ευχαριστώ!:) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalios_2007 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 KAI TI ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΗΙΑ ΕΝΑ Τ65 ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ Κ800 ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 KAI TI ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΗΙΑ ΕΝΑ Τ65 ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ Κ800 ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ Εσύ φίλε είσαι όλα τα λεφτά!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 http://img213.imageshack.us/img213/2429/dsc00689zs9.th.jpg Beat me motherf*ckers :p Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts