nikosxeng3 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 βασικα αυτο που παρουσιασε ηταν να με καλουν να ακουγεται σε αυτους οτι καλουν ενω σε εμενα χωρις να χτυπαει τις πηγαινε στις αναπαντητες.. και μια συμβουλη που και εγω ΔΕΝ την τηρω.. οχι στην ιδια τσεπη τα κλειδια και το κινητο.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 και μια συμβουλη που και εγω ΔΕΝ την τηρω.. οχι στην ιδια τσεπη τα κλειδια και το κινητο.. Εννοείται. Ούτε καν στο ίδιο δωμάτιο! :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 παιδια, αν εχει κανεις η αν μπορει να γραψει σε mp3 τον ηχο medium pitch.. thank you very match.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Παιδια ποιο ειναι το εργοστασιακο phone lock code για το τ39? Εαν το εχουμε παρει μεταχειρισμενο και δεν το βρισκουμε υπαρχει τροπος να το κανουμε reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 0000 είναι. Πρέπει να σπάει ναι,ίσως το 9volto (http://www.9volto.gr) να σε βοηθήσει. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 εχω ενα GH172 ξερετε μηπως ποσο πιανει?σκεφτομαι να το δωσω Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 παιδια, αν εχει κανεις η αν μπορει να γραψει σε mp3 τον ηχο medium pitch.. thank you very match.. αν μπορει καποιος να το ηχογραφησει καπως καλα.. THNX Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 εχω ενα GH172 ξερετε μηπως ποσο πιανει?σκεφτομαι να το δωσω 10 ευρο κοστιζει..αλλα για μενα καλυτερα ειναι να μην το δωσεις γιατι δεν θα βγαλεις τιποτα και μονο κανενας συλλεκτης θα το αγορασει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Ευτυχης κατοχος R520m.. :) Θα ηθελα και αλλο ομως, μαλλον το ασημι.. οποιος εχει καποιο σε λειτουργικη κατασταση, ας στειλει pm.. αν μπορει καποιος ας μου πει ποιο mp3 handsfree ταιριαζει σε Τ39m, ευχαριστω. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Ευτυχης κατοχος R520m.. :) Θα ηθελα και αλλο ομως, μαλλον το ασημι.. οποιος εχει καποιο σε λειτουργικη κατασταση, ας στειλει pm.. αν μπορει καποιος ας μου πει ποιο mp3 handsfree ταιριαζει σε Τ39m, ευχαριστω. Εγω χρησιμοποιω στο τ39μ handsfree και απο τ66.παντως το παραπανω κινητο που πηρες το ειχα κι εγω αλλα το εχασα σε μια ασκηση οταν ημουν φανταρος.αντε μεγια..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Εγω χρησιμοποιω στο τ39μ handsfree και απο τ66.παντως το παραπανω κινητο που πηρες το ειχα κι εγω αλλα το εχασα σε μια ασκηση οταν ημουν φανταρος.αντε μεγια..:) Ευχαριστω mp3 hansfree εννσεις η κανσνικσ; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Kανονικό μάλλον εννοεί. http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=HPM-10&tab=3 @nikosxeng3 με μπριζώνεις φίλε να πάω μα αγοράσω όλα τα παλιά ericsson μονομιάς... :alien: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 κανονικα εννοω..παντως ενα handsfreee που εχω με ραδιο δεν δουλέυει στο τ66. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Kανονικό μάλλον εννοεί. http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=HPM-10&tab=3 @nikosxeng3 με μπριζώνεις φίλε να πάω μα αγοράσω όλα τα παλιά ericsson μονομιάς... :alien: ωχ.. το χω παρει ηδη μαζι με 512αρα MMC.. τι καθεσαι χτυπα οτι βρεις, και θα δεις.. υγ: ποτε να φυγει το S απο το S///;.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Αυτό το έχω κι εγώ, πράγματι με T66 δεν δούλευε... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Χαιρετώ κ γω με τη σειρά μου... Τώρα είδα αυτό το Thread...Θέλω να πω κ γω το πόνο μου για το υπέροχο t39m που είχα κ μια μέρα έκανε βουτιά από ένα μπαλκόνι. Το βρήκα από κάτω αλλά είχε ρηγμα στη πλακέτα...Λειτουργεί βέβαια, μέχρι σήμερα, αλλά σήμα βρίσκει για μερικά λεπτά κ μετά τέρμα...Δε σκόπευα να το αλλάξω γιατί ήμουν τρομερά ευχαριστημένος αλλά η μοιρά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Τουλάχιστον λειτουργεί σκόμη. Από το τίποτα, καλό είναι και αυτό... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 http://www.in.gr/Articles/Article.asp?ArticleId=65761&CurrentTopId=65521&IssueTitle=RAM+142 Ericsson MP3 Handsfree HPM-10 review Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Παιδες καλησπερα.Ρωταω εδω για να μην ανοιξω νεο topic.Γνωριζει κανεις αν το T630 εχει αντιστοιχιση ηχου για καθε επαφη χωριστα?Αν εχει,πως γινεται? Thnxxxxx!:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Σίγουρα γίνεται. Υπήρχε η δυνατότητα αυτή στο Τ610, άρα γινόταν σίγουρα και στην εξέλιξή του, το Τ630. Ψάξτο λίγο. Δεν θυμάμαι πως ακριβώς γίνεται αλλά φαντάζομαι ότι αν επιλέξεις κάποιον ήχο, θα δεις στις επιλογές το: Χρήση ως κλήση επαφής. Ή κάτι τέτοιο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Παιδες καλησπερα.Ρωταω εδω για να μην ανοιξω νεο topic.Γνωριζει κανεις αν το T630 εχει αντιστοιχιση ηχου για καθε επαφη χωριστα?Αν εχει,πως γινεται? Thnxxxxx!:) Σίγουρα γίνεται. Υπήρχε η δυνατότητα αυτή στο Τ610, άρα γινόταν σίγουρα και στην εξέλιξή του, το Τ630. Ψάξτο λίγο. Δεν θυμάμαι πως ακριβώς γίνεται αλλά φαντάζομαι ότι αν επιλέξεις κάποιον ήχο, θα δεις στις επιλογές το: Χρήση ως κλήση επαφής. Ή κάτι τέτοιο. Αν δεν βρεις λύση, μπορείς να θέσεις το αίτημα σου στο Επίσημο θέμα του T630. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 6 οκτωμβριου R.I.P. η Ericsson.. :cry: για να γεννηθει η SE οπως και να χει ευχομαι στην SE να γινει περισσοτερο /// Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 μετα την κυκλοφορια ενος smartphone του Treo 680 σε 4 χρωματα.. θυμηθηκα: εκτος αν αναφερεσαι στο 8210 που ειχε βγει πιο πριν.. μην ξεχνατε και τα 768 της Ericsson που ειχαν μεγαλη επιτυχια στην Ελλαδα και σε μεγαλυτερες ηλικιες κατι που παραξενεψε τους Σουηδους.. σε εκεινα το κοκκινο δεν περπατησε.. βγαιναν σε 4 χρωματα και σημερα τα θυμηθηκα μετα την παρουσιαση του 680.. για να ξαναδω και το κοκκινο nano που βγηκε χτες.. :) ;) πολυ ωραια ειναι και η πλατη που ειναι ολη στο χρωμα που δεν το περιμενα.. μαλλον να παω στο πορτοκαλι που λατρευω.. τελειωνω.. cooper διχρωμια με ασημι το Erricsson R520m, δεν χορταινω να το βλεπω.. και ενα τελευταιο, για μενα το πιο ωραιο χρωμα το βαθυ κοκκινο που εβγαινε το R320, το ψαχνω.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Εγω ειχα το pf 768 που δουλευε μονο σε δικτυο cosmote.μαλιστα ειχε βγει και ενα κολπο που εβαζες περισσοτερες λειτουργιες στο κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 να ρωτησω βγηκαν διαφορετικες εκδοσεις ROM στο T39m; υπαρχει καποιος τροπος να το δουμε;.. TNX Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts