Jump to content

Νοσταλγία: Τα παλιά κινητά της Ericsson

alkis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

και φυσικά το JB988 (1998)

http://www.mtconsultancy.nl/modules/Reviews/images/ericsson/jb988.jpghttp://www.ericsson.poral.net/jb988/ericsson_jb988_08.jpghttp://www.ericsson.poral.net/jb988/ericsson_jb988_09.jpg

;)

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Wirelessly posted (SonyEricssonW800i/R1AA Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

δυστυχως η φωτο ΔΕΝ ειναι δικη μου..

εχω μερικα Τ39, αλλα κανενα τελοιο.. :(

τωρα ψαχνω R520m σε λειτουργικη κατασταση..

Exo ena R520m se exairetiki katastasi kai sto poly spanio xroma tou xalkou. Skeftomai na to pouliso se kapoion syllekti pou tha to ektimisei

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Κάποιος από τους διαχειριστές μήπως θα μπορούσε να το κάνει; όλα μαζεμένα σε ένα όμορφο post στην πρώτη σελίδα του θέματος;

Για να θυμόμαστε. Όλοι οι παλιοί ericssonάκηδες.

Δυστυχώς δεν υπάρχει η ανάλογη δυνατότητα στο vBulletin ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό που ζητάτε. :(

129026.png?1640591734

Δυστυχώς δεν υπάρχει η ανάλογη δυνατότητα στο vBulletin ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό που ζητάτε. :(

Κρίμα.

ωραια τωρα ψαχνω και Τ36 σε κιτρινο..

εχει κανεις?.. εστω να το δουμε?.. :D

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

ωραια τωρα ψαχνω και Τ36 σε κιτρινο..

εχει κανεις?.. εστω να το δουμε?.. :D

Μόνο σε φωτογραφία.:)

Η παραγωγή του ακυρώθηκε.

Υπάρχουν μερικά Τ36, τα οποία ήταν πρωτότυπο προ-παραγωγής για δοκιμαστικούς λόγους, αλλα νομίζω οτι μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού και βρίσκονται ήδη στα χέρια συλλεκτών, οι οποιοι δεν τα πουλάνε με τίποτα! Επιπλέον είνια πολύ ασταθή λειτουργικά.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Υπάρχουν μερικά Τ36, τα οποία ήταν πρωτότυπο προ-παραγωγής για δοκιμαστικούς λόγους, αλλα νομίζω οτι μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού και βρίσκονται ήδη στα χέρια συλλεκτών, οι οποιοι δεν τα πουλάνε με τίποτα! Επιπλέον είνια πολύ ασταθή λειτουργικά.

Σίγουρα θα έμειναν σε κάποια συλλογή μερικά πρωτότυπα Τ36, και σίγουρα ακόμα και αν δεν δουλεύουν καθόλου θα είναι πανάκριβα. Μόνο για συλλέκτες.

για να μην παρεξηγουμε..

τα θελω για να τα χρησιμποιω..

με καλυπτουν απολυτα..

ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 700Ρ TREO..

AΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΜΑΡΤΠΗΟΝΕ ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝΕ

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙς ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 3 weeks later...
Αυτό είναι το πρώτο μου κινητό(στο avatar μου-ericsson 768).Το έχω ακόμα, αλλά έχει σπάσει ένα πλαστικάκι, στην θέση όπου φορτίζει, και για να φορτίσει πρέπει να το κρατάω εγώ...δεν κάθεται ο φορτιστής πάνω... Αααα, το έχω σε μπλέ χρώμα.

• 3 weeks later...
Πιαδες καλημερα, εχω εδω κ καιρο που ψαχνω για ενα Τ39 αλλα δεν ξερω απο που να το αγορασω.Στο e-bay εχει καποια τηλεφωνα αλλα οι αποψεις διιστυανται.Στο retrofone δεν εχει παρα μονο Τ28 world, T28s και Τ29.Μπορει να μου πει καποιος τις διαφορες σε σχεση με το Τ39?Απο την αλλη το http://www.valuesphere.com εχει Τ39 στα $170.Δεν ειναι υπερβολικο για μαλλον μεταχειρισμενο κινιτο!?!?!?

Πιαδες καλημερα, εχω εδω κ καιρο που ψαχνω για ενα Τ39 αλλα δεν ξερω απο που να το αγορασω.Στο e-bay εχει καποια τηλεφωνα αλλα οι αποψεις διιστυανται.Στο retrofone δεν εχει παρα μονο Τ28 world, T28s και Τ29.Μπορει να μου πει καποιος τις διαφορες σε σχεση με το Τ39?Απο την αλλη το http://www.valuesphere.com εχει Τ39 στα $170.Δεν ειναι υπερβολικο για μαλλον μεταχειρισμενο κινιτο!?!?!?

170;:blink:

Σίγουρα υπερβολικοί είναι.

Οι διαφορά πέρα από τα χαρακτηριστά, με τα Τ28 και Τ29 είναι στη αυτονονομία.

Ειμαι κοντα στο να παρω ενα Τ39 απο το e-bay.Συμπεριλαβανεται μαζι μια BSL-10.Θελω να παρω και μια extra αλλα δεν χερω ποια.Να παρω μια BSL-11 850mΑh καινουργια ή μια BHC-10 1400 mAh αγνωστου προελευσεως?

Ειμαι κοντα στο να παρω ενα Τ39 απο το e-bay.Συμπεριλαβανεται μαζι μια BSL-10.Θελω να παρω και μια extra αλλα δεν χερω ποια.Να παρω μια BSL-11 850mΑh καινουργια ή μια BHC-10 1400 mAh αγνωστου προελευσεως?

Σε αυτό θα μπορούσε να σε βοηθήσει ο nikosxeng3 που τις έχει δοκιμάσει σχεδόν όλες.:)

...Αλλά καλύτερα να αποφύγεις τις αγνώστου προελεύσεως...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

H bsl-11 h 850ara dhl

tairiazei pio poly apo oles sto kinhto;

dinei 3-5 meres me 100-10 lepta omilias se cote..

den einai varia h xontrh..

h lepth mono gia emfanisi..

Exo mono bsl-11 kainourgies apo expansys..

Τελικα ολα καλα πηγα στο servide της SE εδω στη Ροδο και εκανα την αναβαθμιση σε ενα Τ39.. Το μπερδεμα της προηγουμενης ειχε γινει λογο ενδιαμεσου..

Τι να πω παιδια..Νομιζω τα τηλ.

βγαινουν πολυ γρηγορα..

Παντως στο Τ39

που χρησιμοποιω

υπαρχει μεγαλη διαφορα

στο τελευταιο firmware

μηπως ξερει κανεις ποτε ειχε

βγει η R4A008;..

ειχα αφησει το τηλ. να παει σε ενδειξη 0 αναμονη και 0 ομιλια

και ακομα δουλευε,

οποτε ενω παλαιοτερα στο κοκκινο το φορτιζα..

απο οτι βλεπω εχω αλλη μιση - μη εργασιμη - μερα.. :)

δεν δοκιμαδα κληση εκει να δω τι θα γινει..

Mολίς πηρα στα χερια μου ενα μαυρο Τ39mc απο το e-bay.Το πηρα 55 Ευρω με 2 μπαταριες της SE μια 550 mAh και μια 850 mAh.Εχει ακομη το πλαστικό στην οθονη.Μπορει κανεις να μου πει πως βλεπω το νουμερο για το ποσες φορες ανοιξε το πορτακι?

Mολίς πηρα στα χερια μου ενα μαυρο Τ39mc απο το e-bay.Το πηρα 55 Ευρω με 2 μπαταριες της SE μια 550 mAh και μια 850 mAh.Εχει ακομη το πλαστικό στην οθονη.Μπορει κανεις να μου πει πως βλεπω το νουμερο για το ποσες φορες ανοιξε το πορτακι?

Από το κρυφό μενού. Με τον τρόπο που βλέπεις και την έκδοση του firmware.

οημερα μου εκανε κολπα το τηλ.

με 2η μερα την μεοαια μπαταρια..

αρα χρειαζεται Καθε μερα αλλαγη..

ισως να φταιει η αυτοματη απενεργοποιηση του gprs

οταν παει σε χαμηλη μπαταρια, δεν ξερω αν αλλαζει αυτο..

και ενα καλο..

η μπαταρια ακομα και οταν δειχνει 0h 0m μου κρατησε ακομα 2 ωρες μετα την αλλαξα εγω..

και ειχα και 2 κλησεις του λεπτου..

οποτε πρεπει να καθιερωθει περα απο την αυτονομια και ο ορος

χρονος "τρελαματος".. :D

• The title was changed to Νοσταλγία: Τα παλιά κινητά της Ericsson
  • The topic was pinned