johnpats Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Ναι, σόρρυ, λάθος:O Πήγες πολύ πίσω... Αυτή τη στιγμή από τα πολύ παλιά ερικσον έχω στην κατοχή μου το ga 628, όπως είπα και το ph388(νομίζω αυτό ήταν μόνο στο gsm1800) σωστος δουλευε μονο με κοσμοτε Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Eγώ το μόνο που κράτησα είναι το T28 που για την τότε εποχή έκανε πάταγο.. Και ένα άλλο που είναι η κεραία στο πλαϊ την γυρνάς και σηκώνετε αλλά δεν θυμάμε το τύπο.. (Είναι στο πατρικό μου..) Και off topic... Το ηρωικό νόκια 2110>>> αυτο ειναι το σονυ cmd-z5 και ενα παλιοτερο του cmd-z1 που ηταν πιο ογκωδες.---καταπληκτικα... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 paides to GA628 pote bgike akrivws? Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 paides to GA628 pote bgike akrivws? 1996-1997 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Σημερα ηρθε το t39m! Αψογο το κινητο, σαν να το αγορασα τωρα, ολοκαινουργιο! Χαλαρα αν δεν ειχα αγορασει το nokia Ε51 θα το ειχα για βασικο! Μια ερωτηση για οσους το ειχαν αγορασει απο ελλαδα κανονικα, ελληνικο Τ9 ειχε το κινητο? Γιατι εμενα ενω εχει κανονικα ελληνικα κλπ δεν εχει τ9 ελληνικο. edit: Απο το μενου ενεργοποιησα την ελληνικη γλωσσα, αλλα οταν γραφω με επιλεγμενα ελληνικα τοτε γραφονται σαν unicode. Για να μην συμβαινει αυτο πρεπει να εχω επιλεξει αγγλικα. Καποιος τροπος να απενεργοποιησω τα unicode δεν υπαρχει? Η εκδοση firmware ειναι η R4A008 υπαρχει νεωτερη? Καλα τοσοι ειχατε το T39, ενας δεν μπορει να απαντησει στα παραπανω ερωτηματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Καλα τοσοι ειχατε το T39, ενας δεν μπορει να απαντησει στα παραπανω ερωτηματα... Για να μην απαντάει κανείς, σημαίνει ότι είτε δεν ξέρουν, είτε δεν έχουν δει ακόμη το μήνυμα σου. Οπότε υπομονή, με το να ξαναρωτάς δεν βγαίνει κάτι. Υ.Γ. Πάω να φορτίσω το δικό μου T39 και θα σου πω μέχρι το βράδυ, εάν δεν έχει απαντήσει κάποιος άλλος. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Thx φιλε, δεν το ξανα ρωτησα απλα μου εκανε εντυπωση το γεγονος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Το κινητο υποστηριζει gprs αλλα χαραμιζεται μιας και αποκλειετε να μπω wap με αυτη την οθονη, σκεφτομαι να το συνδεσω με το pc και να το δουλεψω σαν modem με το tim plus. Το θεμα ειναι αξιζει τον κοπο η θα ποιανω τραγικες ταχυτητες? Το εχει δοκιμασει κανεις? Κατι αλλο, απο software για αυτο το τηλεφωνο τι υπαρχει? Το μονο που βρηκα στο site της ericsson ηταν ενα προγραμμα για να περναω τις επαφες απο το outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Το κινητο υποστηριζει gprs αλλα χαραμιζεται μιας και αποκλειετε να μπω wap με αυτη την οθονη, σκεφτομαι να το συνδεσω με το pc και να το δουλεψω σαν modem με το tim plus. Το θεμα ειναι αξιζει τον κοπο η θα ποιανω τραγικες ταχυτητες? Το εχει δοκιμασει κανεις? Κατι αλλο, απο software για αυτο το τηλεφωνο τι υπαρχει? Το μονο που βρηκα στο site της ericsson ηταν ενα προγραμμα για να περναω τις επαφες απο το outlook. Tι ψάχνεις τώρα.... Ούτε σαν μόντεμ λέει να το βάλεις.Θα είναι τραγικά αργό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Ετσι ειναι αλλα ειπα να ρωτησω :P Κατι ακομα,ο μετρητης της μπαταριας δεν λειτουργει πληρως επειδη λεει οτι η μπαταρια ειναι μη originall. Κανενας τροπος να ληθει αυτο υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Ετσι ειναι αλλα ειπα να ρωτησω :P Κατι ακομα,ο μετρητης της μπαταριας δεν λειτουργει πληρως επειδη λεει οτι η μπαταρια ειναι μη originall. Κανενας τροπος να ληθει αυτο υπαρχει? Μπα.δεν νομιζω να μπορεις να βρεις λυση σε αυτο,εκτος και αν αγορασεις νεα αυθεντικη μπαταρια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Ericsson 337... Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Μπα.δεν νομιζω να μπορεις να βρεις λυση σε αυτο,εκτος και αν αγορασεις νεα αυθεντικη μπαταρια.:) Η οποια αυθεντικη μπαταρια αποκλειεται να βρεθει αρα λειτουργουμε το κινητο ως εχει. Μεγαλη μ....α της ericsson :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Η οποια αυθεντικη μπαταρια αποκλειεται να βρεθει αρα λειτουργουμε το κινητο ως εχει. Μεγαλη μ....α της ericsson :mad: Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος.εγω προσφατα πηρα για το τ39 μου απο καταστημα γερμανος μια ξεχασμενη στο ραφι..και με τιμη απαιχτη,μολις 12 ευρο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος.εγω προσφατα πηρα για το τ39 μου απο καταστημα γερμανος μια ξεχασμενη στο ραφι..και με τιμη απαιχτη,μολις 12 ευρο.:) Πολυ καλο αλλα επεσες στην περιπτωση! Που να καθομαι να ρωταω σε καθε γερμανο, ποσο μαλλον να βρω και originall! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Πολυ καλο αλλα επεσες στην περιπτωση! Που να καθομαι να ρωταω σε καθε γερμανο, ποσο μαλλον να βρω και originall! και ομως σε μαγαζια με ανταλλαγες κινητων κρατανε πολυ stock ανταλλακτικο.ρωτα σε μερικα καταστηματα.και ευχομαι να εισαι τυχερος.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 και ομως σε μαγαζια με ανταλλαγες κινητων κρατανε πολυ stock ανταλλακτικο.ρωτα σε μερικα καταστηματα.και ευχομαι να εισαι τυχερος.:) Θα εχω το νου μου μηπως και πετυχω κατι btw αυτο πως σου φαινετε http://cgi.ebay.ie/Ericsson-BUS-11-Slim-Cell-Phone-Battery-T28-NEW_W0QQitemZ300209645675QQihZ020QQcategoryZ108580QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m122 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Θα εχω το νου μου μηπως και πετυχω κατι btw αυτο πως σου φαινετε http://cgi.ebay.ie/Ericsson-BUS-11-Slim-Cell-Phone-Battery-T28-NEW_W0QQitemZ300209645675QQihZ020QQcategoryZ108580QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m122 Μια χαρα τιμη.αυτη ειναι η μπαταρια. Χρονια σου πολλα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Thx :) Θα κοιταξω να την παρω αν και ειναι δημοπρασια και ηδη ενας την εχει χτυπησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Θα εχω το νου μου μηπως και πετυχω κατι btw αυτο πως σου φαινετε http://cgi.ebay.ie/Ericsson-BUS-11-Slim-Cell-Phone-Battery-T28-NEW_W0QQitemZ300209645675QQihZ020QQcategoryZ108580QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m122 Θέλω την μεγάλη για το t39 kai μια άσπρη για το t68i αλλά original Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Την μεγαλη στο ebay δεν μπορεσα να την βρω originall... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Καλησπερα σημερα επεκτινα την συλλογουλα μου κατα 2 κινητα ακομη και εχω: t68, t65, t28, t29, s700, s500, k800, k700, R600, j220..... liga alla litourgoune ola ektos tou t65 pou prepei na thelei nea mpataria... :):D Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 τα τελευταία χρόνια έχω nokia ,το αγαπημένο μου κινητό όμως έιναι το T29s της ericson που το είχα για 3,5 χρόνια , το πιο ωραίο κινητό που έχει βγει ποτέ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Τα πλαστικά (θαλασσί χρώμα) για το t39 ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρώ(τα αυθεντικά) Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Τα πλαστικά (θαλασσί χρώμα) για το t39 ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρώ(τα αυθεντικά) Μονο σε κανα ebay.δυσκολο να βρει τετοια προσοψη στην Ελλαδα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts