thePRODIGY Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Συμφωνω!!! ;) :yahoo: + 1 ;) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Σαν τις τάπες το κάναμε. Δεν έχω και τίποτα διπλά να ανταλλάξουμε ρε γμτ. :p Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 simfwnw paidia!an m dwsei kai kanena kiolas ginetai moderator me th mia:p:lol: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Προτείνω σε όλα τα μέλη που ποστάρουν σ΄αυτό το τόπικ να σε ανακηρύξουμε ομόφωνα πρόεδρο των ερικσον-συλλεκτών και ερικσον-νοσταλγών. :) Συμφωνω!!! ;) :yahoo: + 1 ;) simfwnw paidia!an m dwsei kai kanena kiolas ginetai moderator me th mia:p:lol: χα χα δεν το εχω ξανακουσει αυτο... σας ευχαριστω ρε παιδια:D Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκαιο, ο IVIetaCreatoR κερδίζει γιατί έχει κάτα προπολεμικά τούβλα που βγάζουν μάτι... Μιλάμε για κομμάτια αρχαιολογικής αξίας... Ποιότητα - Ποσότητα = 1 :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Zileuw kai gw:) kana titlo gia mena paizei:):rolleyes::X:ninja::lol::p:happy: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Zileuw kai gw:) kana titlo gia mena paizei:):rolleyes::X:ninja::lol::p:happy: ο δασκαλος του customize.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 ο δασκαλος του customize.... Ο δάσκαλος του Sony Ericsson Customization! Χέρε δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 smr molis apoktiksa to r380s kai to t18s!!ola se teleia katastasi:p Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 smr molis apoktiksa to r380s kai to t18s!!ola se teleia katastasi:p προσεχε τι αγοραζεις.μπραβο για το ρ380 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 προσεχε τι αγοραζεις.μπραβο για το ρ380 prosexw my friend!tha se akousw epeidh eisai veteranos se auto to thema:happy: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 smr molis apoktiksa to r380s kai to t18s!!ola se teleia katastasi:p Με γειά φίλε μου... Εξαίρετα και τα δύο... :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 prosexw my friend!tha se akousw epeidh eisai veteranos se auto to thema:happy: me gies me gies:!: Egw pira ena nokia 8810 simera:) Eixa kai ena 8910i mia xara:)Pantws agorasa twra ena apo agglia t39m:!: se mia vdomada 8a to exw:p ~Customization T£@CH3R~:lol::p:happy::rolleyes: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 me gies me gies:!: Egw pira ena nokia 8810 simera:) Eixa kai ena 8910i mia xara:)Pantws agorasa twra ena apo agglia t39m:!: se mia vdomada 8a to exw:p ~Customization T£@CH3R~rolleyes: wraios!;) egw?dn exw kapoia hdiothta:cry::lol:? Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 wraios!;) egw?dn exw kapoia hdiothta:cry::lol:? Exeis xronia mprosta sou:whistle::p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκαιο, ο IVIetaCreatoR κερδίζει γιατί έχει κάτα προπολεμικά τούβλα που βγάζουν μάτι... Μιλάμε για κομμάτια αρχαιολογικής αξίας... Ποιότητα - Ποσότητα = 1 :wink: Δεν έχεις άδικο για τα τούβλα του IVIetaCreatoR. Δεν γίνεται να μην τα προσέξεις. :lol: Αλλά ο patsialos-ioanni έχει την πιο ολοκληρωμένη συλλογή που έχουμε δει. Μερικά μοντέλα μάλιστα τα έχει και σε όλα τα χρώματα που κυκλοφόρησαν. Επαγγελματική δουλειά. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Θα σας βγάλω hi-res pics απο τα τούβλα. :cool: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Παιδιά υπάρχει περίπτωση να βρεθεί Ericsson T66 ή Τ600? Πάντα το ήθελα αλλά δεν το πήρα όταν έπρεπε....:X:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DILLIGER Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Χαιρετω το τιμημενο thread!!! Εχω ενα Τ-18 (μωρο μου) παρατημενο και προσπαθω εδω και καιρο να το ξανα-δουλεψω. Με On-off κουμπακι δεν αποκρινεται το κινητο (αρα θελει φορτιση) συνδεω τον φορτιστη αλλα δεν βλεπω καμια ανταποκριση. Να σημειωσω οτι το πρασσινο λαμπακι του φορτιστη ειναι αναμμενο. Τι λετε να φταιει ? μηπως η μπαταρια επειδη το ειχα παρατησει τα εφτυσε ? ή λετε να φταιει ο φορτιστης? Συνεχιστε να τιματε τις παραδοσεις. :lol: Παράθεση GFGHGFHFGHF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 99,9% η μπαταρία τα φτυσε. το ίδιο έπαθα κι εγώ με ένα Τ28. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Χαιρετω το τιμημενο thread!!! Εχω ενα Τ-18 (μωρο μου) παρατημενο και προσπαθω εδω και καιρο να το ξανα-δουλεψω. Με On-off κουμπακι δεν αποκρινεται το κινητο (αρα θελει φορτιση) συνδεω τον φορτιστη αλλα δεν βλεπω καμια ανταποκριση. Να σημειωσω οτι το πρασσινο λαμπακι του φορτιστη ειναι αναμμενο. Τι λετε να φταιει ? μηπως η μπαταρια επειδη το ειχα παρατησει τα εφτυσε ? ή λετε να φταιει ο φορτιστης? Συνεχιστε να τιματε τις παραδοσεις. :lol: my friend epeidh einai anenergo poli kairo borei na exei apofortistei h mpataria!i tha to afiseis me to fortisth gia poli wra mexri na anoixei i tha to pas sto 9volto h se allo magazi na t dwsoun ligo reuma parapanw kai tha einai mia xara!!prepei na s pw oti xthes apoktisa ena t18s!teleio;)!kai to r380s;)megalwnei i sillogi!:) Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DILLIGER Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 ΟΚ ρε σεις θα δοκιμασω να το αφησω για φορτιση ολη νυχτα αν και απο οσο θυμαμαι το ειχα ξανα-αφησει ενα βραδυ μπας και φορτισει αλλα τζιφος. οσο για το λιγο ρευμα παραπανω θα προσπαθησω να βρω καποιον ηλεκτρονικο να το δοκιμασω. Θυμηθηκα το πρωτο κινητο ερικσον που χρησιμοποιησα, ενα GH 198 (ή καπως ετσι) με αναδιπλωμενη κεραια.... μου ερχεται να κλαψω απο την συγκινηση. :cry: Παράθεση GFGHGFHFGHF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 ΟΚ ρε σεις θα δοκιμασω να το αφησω για φορτιση ολη νυχτα αν και απο οσο θυμαμαι το ειχα ξανα-αφησει ενα βραδυ μπας και φορτισει αλλα τζιφος. οσο για το λιγο ρευμα παραπανω θα προσπαθησω να βρω καποιον ηλεκτρονικο να το δοκιμασω. Θυμηθηκα το πρωτο κινητο ερικσον που χρησιμοποιησα, ενα GH 198 (ή καπως ετσι) με αναδιπλωμενη κεραια.... μου ερχεται να κλαψω απο την συγκινηση. :cry: se katalavainw file m!exw mikrovio twra me ta ericsson-sony ericsson!sillektis:O Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Δεν έχεις άδικο για τα τούβλα του IVIetaCreatoR. Δεν γίνεται να μην τα προσέξεις. :lol: Αλλά ο patsialos-ioanni έχει την πιο ολοκληρωμένη συλλογή που έχουμε δει. Μερικά μοντέλα μάλιστα τα έχει και σε όλα τα χρώματα που κυκλοφόρησαν. Επαγγελματική δουλειά. :) που να ξερες φιλε μου τι τραβηξα για να βρω το θαλασσι χρωμα του τ39μ. απο αθηνα εφτασα στο αγρινιο σε εναν απο χρυση ευκαιρια που το εδινε 25 ευρω αχρησιμοποιητο με κουτια με ολα... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 99,9% η μπαταρία τα φτυσε. το ίδιο έπαθα κι εγώ με ένα Τ28. +1. Κι εγώ και σε Τ28, και σε Τ29 και στο p910 το έπαθα αυτό. Χωρίς να δείχνει ότι φορτίζει,ξαφνικά μετα αό 2-3 ώρες ξεκίνησε! Κανένα τ66 θα μπορέσω άραγε να βρώ????:p Ξέρει μήπως κανείς Θεσσ/νίκη κάποιο μαγαζι με μεταχειρισμένα παλιά κυρίως;;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts