Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν το μηλόφωνο είχε ακόμα μικρότερη ανάλυση η διαφορά θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη.:rolleyes:

Φαντάσου να είχε και 4gb ram & να μην κουβαλούσε και 1 χρόνο στην πλάτη με ότι αυτό συνεπάγεται σε cpu/gpu. :X

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς να εξηγήσεις λίγο αυτό πού είπες για το viber και Whatsap; ακούγεται ενδιαφέρον

Με το secure folder έχεις τη δυνατοτητά να τρέχεις "δίπλες" εφαρμογές. Σκέψου το σαν να έχεις ενα διαφορετικό χώρο στη συσκεύη σου που τρέχεις ενα διαφορετικό instant των εφαρμογουν σου και κάνεις setup as new;

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Δεν έχω προλάβει ακόμα να παίξω με την φωτογραφική... θα το δώ εν καιρό!

Πολύ όμορφος ο τρόπος που διαχειρίζεται το "νεο" UI τα notifications. Φέρνει λίγο στο Nougat μιάς και τα ομαδικοποιεί όλα ανα Application.

Οι xda φαίνεται να έχουν άλλη άποψη από τους γνωστούς reviewers / youtubers που με 1,2 μέρες χρήσης το έβγαλαν ήδη το καλύτερο κινητό..

http://www.xda-developers.com/with-the-note-7-samsung-still-delivers-embarrassing-real-world-performance/

me > you

Με το secure folder έχεις τη δυνατοτητά να τρέχεις "δίπλες" εφαρμογές. Σκέψου το σαν να έχεις ενα διαφορετικό χώρο στη συσκεύη σου που τρέχεις ενα διαφορετικό instant των εφαρμογουν σου και κάνεις setup as new;

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Πραγματικά ενδιαφέρον!:)

Παράγγειλα και εγώ μια Spigen Ultra Hybrid σαν και εσένα και ας μην έχω ακόμα το τηλέφωνο.

Για όποιον ενδιαφέρεται η καλύτερη τιμή (με αποστολή) από το amazon.co.uk στα 14 ευρώ για Ελλάδα.

Φιλικά Γιώργος

Πάντως συνεχίζω και βλέπω το android system σε υψηλά ποσοστά όταν στο ταπεινό μου s6 δεν ανεβαίνει πάνω από 5%. Δεν μπορούν εκεί στη samsung να βρουν τι προκαλεί το πρόβλημα και να το διορθώσουν, έχουν περάσει τουλάχιστον 4 μήνες από τότε που ξεκίνησε αυτό το θέμα.. Έχετε καταλάβει ότι χάνουμε τουλάχιστον 1 ώρα sot για αυτή την βλακεία.. Edited by filkatsxlt
:respect:

Η μπαταρία είναι έτοιμη να τελειώσει για σήμερα. Η χρήση είναι μόνο με wifi και με διάφορα πειράματα με touchwiz πριν αποφασίσω να βάλω και πάλι τον αγαπημένο μου launcher - Nova.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160823/5e868bbf40dc251b3780eaa571f0e1b1.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160823/4293beaa1b3ac959ed5650d2cf674011.jpg

Sent from my Note 7

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Με το parallel https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl&hl=el μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο σε κάθε συσκευή χωρίς να υπάρχει βέβαια κάποιου είδους ασφάλεια. Το γράφω εδώ λίγο offtopic αλλά σχετικό με αυτό που λέτε..

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Το πρώτο post ενημερώθηκε με το Εγχειρίδιο χρήσης για όποιον θέλει να ρίξει μια ματιά.

Όντως υπερβολικά υψηλά το android system που επιδρά αρνητικά στην συνολική αυτονομία και εμπειρία χρήσης

Τόσους μήνες εγώ μεταξύ 4-6% ειναι all time με το 7 edge έστω και με μια παλιά έκδοση(και οι νεες δεν απέχουν θα έλεγα πλεον με μόνη εξαίρεση την κακή του Απριλίου D1)

Άρα Πιστεύω οτι εδω ειναι καθαρά Samsung θεμα και πρέπει να το βελτιώσει οπωσδήποτε,και οχι Google.

Πάντως διάβασα βγήκε νεα έκδοση AOD με υποστήριξη music player control και με υποστήριξη third party music player app.

Για τσεκάρετε το στα Samsung app.

http://www.sammobile.com/2016/08/22/galaxy-note-7-always-on-display-now-shows-what-song-is-playing/

Ελπίζω η Sammy μην αργήσει χαρακτηριστικά εως τα δώσει στην S7 σειρά.

Δεν το συζητώ αν δεν το δώσει θα ειναι για πολυ φτύσιμο.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160823/7ddb89f610b3c57cc899c6013e919179.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160823/ece3c0d8d339fc5051b76635a5da3b1c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160823/cdaa53cbe1f3aa9cd4b59f62d8b9945f.jpg

Εδώ τα πράγματα είναι σε καλύτερο επίπεδο. Μόλις στρώσει πάνω κάτω έτσι θα είναι.

Nikos from Note 7

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ρίξε μια ματιά εδώ.

για να το πούμε πιο λαϊκά... απο εδώ η γυναίκα μου απο εδώ το αίσθημα μου! για τους έχοντες 2 χυτώνας που δεν προτιθενται να δώσουν τον έναν!

Στάλθηκε από το SM-N910C μου

Μακάρι... η μόνη διαφορά που βλέπω με μένα είναι ότι εγώ έχω 2 Sim ταυτόχρονα. Δεν ξέρω εαν παίζει αυτό κάπου ρόλο στο "Σύστημα Android".

Μακάρι... η μόνη διαφορά που βλέπω με μένα είναι ότι εγώ έχω 2 Sim ταυτόχρονα. Δεν ξέρω εαν παίζει αυτό κάπου ρόλο στο "Σύστημα Android".

Επειδή το τηλέφωνο είναι Dual-SIM Standby και όχι Dual-SIM Active δεν πρέπει να έχει διαφορά. Στην δεύτερη περίπτωση που θα ήθελε παροχή ρεύματος για 2 διαφορετικές κεραίες θα υπήρχε και διαφορά κατανάλωσης.

Φιλικά Γιώργος

Καλημέρα. Μια ερώτηση προς τους υπόλοιπους που το έχουν.

Έχω παρατηρήσει ότι η συσκευή ζεσταίνεται πολύ γρήγορα. Μετά από 4-5 λεπτα λειτουργίας (πχ tapatalk) την νοιώθω από πίσω ζέστη αρκετά.

Sent from my Note 7

Καλημέρα. Μια ερώτηση προς τους υπόλοιπους που το έχουν.

Έχω παρατηρήσει ότι η συσκευή ζεσταίνεται πολύ γρήγορα. Μετά από 4-5 λεπτα λειτουργίας (πχ tapatalk) την νοιώθω από πίσω ζέστη αρκετά.

Sent from my Note 7

Εδώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ακόμα και με χρήση 4g ελάχιστα την καταλαβαίνω ζεστή την συσκευη. Μήπως δεν σου έκατσε καλά το Update κοίτα.

Nikos from Note 7

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αν και διαβάζω διαφορά δεν άντεξα και έδωσα παραγγελία και εγώ από το From. ae σε χρυσό (αυτό το χρώμα ήθελα και το είχε σε προσφορά) σύνολο με μεταφορικά (ems-express) 810€ μέσο PayPal... Για να δούμε τι θα γίνει με το τελωνείο εγώ πάντως τους έγραψα να φαινεται ότι η συσκευή επιστρέφει από SERVICE με πολύ χαμηλή τιμή...

Θα σας ενημερώσω όταν παραλάβω...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εδώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ακόμα και με χρήση 4g ελάχιστα την καταλαβαίνω ζεστή την συσκευη. Μήπως δεν σου έκατσε καλά το Update κοίτα.

Nikos from Note 7

Τι να πω... θα το παρακολουθήσω. Έχεις απενεργοποιήσει packages μέσω Package disabler?

Sent from my Note 7

Με το parallel https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl&hl=el μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο σε κάθε συσκευή χωρίς να υπάρχει βέβαια κάποιου είδους ασφάλεια. Το γράφω εδώ λίγο offtopic αλλά σχετικό με αυτό που λέτε..

Τι είπες τώρα... Δεν είχα ιδέα! Φοβερή εφαρμογή. Άραγε υποστηρίζει και το ΝΟΤΕ όλες τις εφαρμογές ή μονο κάποιες συγκεκριμένες?

Edit: Είδα το λινκ και το κάνει σε όλες τις εφαρμογές!

Στάλθηκε από το Galaxy μου.

Edited by bromonano2

Τι να πω... θα το παρακολουθήσω. Έχεις απενεργοποιήσει packages μέσω Package disabler?

Sent from my Note 7

Ουτε και εμενα δεν ζεσταινεται Γιωργο.

Δεν εχω απενεργοποιησει τιποτα και η συσκευη ειναι μετα απο 2 Update που τα εκανε την ιδια μερα το ενα το πρωι και το αλλο το απογευμα.

Οι μονες στιγμες που θα ελεγα οτι την αισθανομαι ζεστη ειναι οταν την βγαλω απο την ασυρματη φορτιση που εχω σε γραφειο αυτοκινητο και σπιτι......

Edited by gnkgr

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Τα πήρα κρανίο και προχωράω σε hard reset... Ίδωμεν! Με το που το δούλευα για μερικά λεπτά το ένοιωθα ζεστό... ϊσως να μην έκατσε σωστά η ΟΤΑ με το που το άνοιξα τι να πω.

Πολυ φοβαμαι οτι θα πηγαινει σχετικα καλα για 1-2 μηνες και μολις βγει το Nougat 7.0 θα αρχισουν ενα σωρο προβληματα(μπαταρια, wifi,σημα) ολα τα γνωστα καλα.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked