Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν ισχυει οτι λεει το αρθρο απο πατατα σε πατατα το παει η σαμσουνγκ....

http://www.androidauthority.com/replaced-samsung-galaxy-note-7-devices-still-battery-issues-718139/

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν ισχυει οτι λεει το αρθρο απο πατατα σε πατατα το παει η σαμσουνγκ....

http://www.androidauthority.com/replaced-samsung-galaxy-note-7-devices-still-battery-issues-718139/

Δεν υπαρχει το αρθρο......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Το πρωί υπήρχε και έλεγε ότι και οι καινούργιες συσκευές έχουν θέμα υπερθέρμανσης αν θυμάμαι καλά.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Δεν υπαρχει το αρθρο......

μαλλον το κατεβασαν......εγραφε οτι υπαρχουν παραπονα για τις συσκευες αντικαταστασης γιατι εχουν υπερθερμανσεις και μεγαλο battery drain και το συνδεσα με χθεσινες-προχθεσινες αναφορες συμφορουμιτων που πηραν τις συσκευες και τους φανηκε οτι η μπαταρια αδειαζε γρηγορα. οπως ειπα και στο πρωτο ποστ μου, ελπιζω να μην ισχυει κατι τετοιο γιατι δεν την παιρνει την σαμσουνγκ και για αλλο λαθος στην ιδια συσκευη.

Αναφέρθηκαν μεμονωμένες περιπτώσεις υπερθέρμανσης και battery drain στην Κορέα μόνο.

Δεν είναι κάτι σοβαρό. Η samsung δήλωσε ότι δεν έχει σχέση με την μπαταρία κ εξετάζει το θέμα.

Στο xda που κοιταξα δεν ειδα αναφορες περι του θεματος..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Το πρωί υπήρχε και έλεγε ότι και οι καινούργιες συσκευές έχουν θέμα υπερθέρμανσης αν θυμάμαι καλά.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ναι και εγώ το πρόλαβα επίσης ότι έτρωγε την μπαταρία πολύ γρήγορα

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο xda που κοιταξα δεν ειδα αναφορες περι του θεματος..

Υπάρχουν διάφορες αναφορές για διάφορα θέματα στην καινούργια έκδοση του NOTE 7

http://forum.xda-developers.com/note-7/help/discovered-major-security-flaw-t3468448

http://forum.xda-developers.com/note-7/help/issue-note-7-read-t3467630

http://forum.xda-developers.com/note-7/help/replacement-note-7-locking-crashing-t3467864

http://forum.xda-developers.com/note-7/help/woke-to-totally-frozen-note-7-t3467571

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ενα ειναι το σιγουρο αυτη τι στιγμη Οποιαδηποτε αναφορα για Οποιοδηποτε Θεμα παρουσιαζει η συσκευη (& αναφερομαι στα μεμονωμενα περιστατικα που βλεπω οτι ειναι οι αναφορες & συμβαινουν σε ολες τις νεες συσκευες) μονο και μονο λογω της ανακλησης θα γιγαντωνεται...

Και δικαιως αρκετοι θα ειναι δυσπιστοι ...

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

παει,τη καψανε τη συσκευη μεταφορικα και κυριολεκτικα....κριμα.:(:(:(

Έτσι ακριβώς. Και κατά την προσωπική μου άποψη δεν θα πρέπει να περιμένουμε άμεση μείωση τιμής γιατί θα είναι σαν να παραδέχεται η Sammy όλα αυτά τα λάθη που έκανε στην φετινή ναυαρχίδα της...

Μολις μιλησα με Samsung Gulf...το Note 7 αλλα και το duos ειναι διαθεσιμα ξανα για αγορα στα UAE!

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Υπαρχει τροπος να το αγορασουμε μεσω internet απο UAE;

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Υπαρχει τροπος να το αγορασουμε μεσω internet απο UAE;

Δεν το συνιστώ αν δεν περάσει κανα διμηνο να βγουν νέες παρτίδες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου παραγωγη να είμαστε πιο σίγουροι.

Ακόμα η Sammy στη φάση να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να βάλει μια υποτυπώδες ταξη στην αβεβαιότητα είναι.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Alex εγραψες κατι;

Το διόρθωσα μιας και επαιξα με μια εφαρμογή από win store στυλ tapatalk αλλά την έσβησα τελικά και προτίμησα τον browser:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

νομίζω ότι δεν πρέπει να βιαστείτε πλέον είναι μονόδρομος η αναμονή καθως οι νέες συσκευές δεν ξέρει κανεις κατά ποσο θα είναι άρτιες

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

H Samsung ήθελε πάσει θυσία να βοηθήσει την προώθηση του iphon7, αφού τα 3/4 του iphon είναι Samsung.

Επίσης αυτή η ιστορία με τις μπαταρίες που παίρνουν φωτιά είναι πολύ αστεία για μιά εταιρία έναν κολοσσό, σαν την Samsung με τεράστια εμπειρία. Δεν στέκει με τίποτα. Πρόκειται για μία πολύ καλά μελετημένη και καλοστημένη διαφημιστική εκστρατεία. Τί είναι 1,5 δις που θα της κοστίσει η απόσυρση. Οι μεγάλες εταιρίες ξοδεύουν πολύ περισσότερα σε διαφημιστικές καμπάνιες. Όμως με την ιστορία αυτή της φωτιάς συζητιέται κολακευτικά σε όλη τον κόσμο απο τους πάντες, και μάλιστα για μιά συσκευή που δέν έχει ανταγωνιστή. Οι κολυμένoι όπως καί εγώ με τα Note οτι και να γίνει πάλι Note θα πάρουν...

Edited by vga
Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

H Samsung ήθελε πάσει θυσία να βοηθήσει την προόθηση του iphon7, αφού τα 3/4 του iphon είναι Samsung.

Επίσης αυτή η ιστορία με τις μπαταρίες που παίρνουν φωτιά είναι πολύ αστεία για μιά εταιρία έναν κολοσσό, σαν την Samsung με τεράστια εμπειρία. Δεν στέκει με τίποτα. Πρόκειται για μία πολύ καλά μελετημένη και καλοστημένη διαφημιστική εκστρατεία. Τί είναι 1,5 δις που θα της κοστίσει η απόσυρση. Οι μεγάλες εταιρίες ξοδεύουν πολύ περισσότερα σε διαφημιστικές καμπάνιες. Όμως με την ιστορία αυτή της φωτιάς συζητιέται κολακευτικά σε όλη τον κόσμο απο τους πάντες, και μάλιστα για μιά συσκευή που δέν έχει ανταγωνιστή. Οι κολυμένoι όπως καί εγώ με τα Note οτι και να γίνει πάλι Note θα πάρουν...

Πωωωω χαχαχα δηλαδη μια και οπως τα λες η apple ειναι παραρτημα της sammy τοκανε για να προωθησει η sammy την συσκευη της το iphone 7 ε ; Τι εχεις πει τωρα ...αυτο ομολογουμενως δεν το ψηλιαστηκα:wacko::ninja:

Edited by akiss_

Παντως μια φιλη μου απο samsung Μου ειπε καλο Νοεμβριο για ευρωπη, μονο Αμερικη κτλ θα ερθει νωριτερα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παντως μια φιλη μου απο samsung Μου ειπε καλο Νοεμβριο για ευρωπη, μονο Αμερικη κτλ θα ερθει νωριτερα..

Μαλιστα ειναι οριστικο δηλ για Νοεμβρη εε δεν αλλαξει ημερομηνια ; Τι θελαμε την Ευρωπη απορο.......... :(

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Με ενημέρωσε το from.ae οτι παρέλαβε νέα σοδειά και μου στέλνει σήμερα το νέο Note; Άντε να δούμε...

Κρίμα αν έρθει Νοέμβριο μέχρι να πέσει η τιμή του θα περάσουν τουλάχιστον 2-3 μήνες και τότε έχουμε καινούργιες αφίξεις .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked