Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το λεει κανενας Βλαχακης...αναπαραγωγη της ειδησης που παιζει απο πρωι..απο το reuters και μετα απο το ενα στο αλλο site...

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενταξει φιλε μου, εκει το διαβασα, γι αυτο το ειπα ετσι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια μην ανχωνεστε.... σε 10 με 15 μερες το πολυ θα υπαρχει η συσκευη διαθεσιμη.

Πλεον οσοι ηταν να δωσουν για αλλαγη θα τα εχουν παρει μεχρι τελος της επομενης εβδομαδας.

Απο εκει και μετα θα αρχισει η διαθεση κανονικα πλεον και θα μπορουν βεβαια και οι υπολοιποι που για οποιοδηποτε λογο δεν την αντικατεστησαν νωριτερα να το κανουν.

Καταφεραν και κατασκευασαν 2 με 2.5 εκατομμυρια συσκευες μεσα σε 15 μερες για τις αντικαταστασεις..... δεν θα το καθυστερησουν παραπανω φανταζομαι.....

Επισης επιβεβαιωνω οτι η συσκευη τα σπαει....

Και το δευτερο που εχω στα χερια μου αν και δεν ειναι δικαρτο που προτιμω ειναι περιπτωση.

ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ και ταχυτατο. Δεν ξερω τι λενε τα (κατευθυνομενα κατα την αποψη μου στις περισσοτερες των περιπτωσεων) bencmark τα Antutu και τα βιντεακια στο Youtube αλλα η συσκευη δεν εχει αντιπαλο. Σε συνδιασμο με το πενακι ειναι οτι καλυτερο μπορει να βρει καποιος στην αγορα.... μαλλον οχι απλα οτι καλυτερο αλλα ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Φιλε μου η δυνατοτητα διαθεσιμοτητας που αναφερεις ειναι ευχολογιο να υποθεσω και οχι ενημερωση απο καπου?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Εγώ την άκύρώσά την παραγγελία δεν μπορώ την κορόιδίά αν δεν δώσει μια ξεκάθαρη ημερομηνία δεν κάθομαι να παρακαλώ να τους δώσω τα χρήματα μου

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλε μου η δυνατοτητα διαθεσιμοτητας που αναφερεις ειναι ευχολογιο να υποθεσω και οχι ενημερωση απο καπου?

Ανεπισημα απο την Samsung Πατρας σημερα που πηγα να παραλαβω το δικο μου.

Αλλα οπως και να το δεις δεν ειναι παραλογο αυτο που μου ειπαν.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Μακαρι να ειναι ετσι...και να ρθω διπλα στο Πλαισιο (Πατρας)...Αεεερας :p

Εχθές το πρωί παρέλαβα από Smartec τον αντικαταστάτη και αφού το φόρτισα πλήρως το άνοιξα και το έστησα στις 11.00 το πρωί. Κατά τις 23.30 η μπαταρία είχε πέσει στο 25% με το 50% της κατανάλωσης να έχει γίνει από την οθόνη και το 29% από τις εφαρμογές. Καμία σχέση με το προηγούμενο που έστειλα πίσω, που με άνεση έβγαζε 2 μέρες με όμοια χρήση. Το βράδυ το φόρτισα για 2η φορά και θα δω σήμερα.

Είχα μειώσει την ανάλυση εξ αρχής.

Εχθές το πρωί παρέλαβα από Smartec τον αντικαταστάτη και αφού το φόρτισα πλήρως το άνοιξα και το έστησα στις 11.00 το πρωί. Κατά τις 23.30 η μπαταρία είχε πέσει στο 25% με το 50% της κατανάλωσης να έχει γίνει από την οθόνη και το 29% από τις εφαρμογές. Καμία σχέση με το προηγούμενο που έστειλα πίσω, που με άνεση έβγαζε 2 μέρες με όμοια χρήση. Το βράδυ το φόρτισα για 2η φορά και θα δω σήμερα.

Είχα μειώσει την ανάλυση εξ αρχής.

καλο ριζικό αυτη την φορά

Το στήσιμο δεν ειναι καθημερινή χρήση οποτε λογικό να μην σου βγάλει το ίδιο δεν θέλω καν να σκεφτω ότι μείωσαν την μπαταρια

Περιμένουμε νέα σου... Πόση ωρα σου έβγαλε στην οθονη;

Sent from Lumia 950xl and mTalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

απογοητευση για την σειρά ΝΟΤΕ την έφαγε η βιασύνη την σαμμυ να προλάβει το μηλο

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Όντως κρίμα. Και κυρίως κρίμα για όλους όσους το προπαράγγειλαν δείχνοντας εμπιστοσύνη στην Sammy και τώρα ταλαιπωρούνται και λόγω των χρονικών καθυστερήσεων και λόγω της αβεβαιότητας αν όλα είναι εντάξει στις συσκευές αντικατάστασης που σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις μάλλον δεν είναι....

θετικη σκεψη ...ΟΧΙ αλλα Κηδειοχαρτα!!!! :p

Thanos is my name & Tech is my game!

Μακαρι φιλε....Ολοι Κυπρο ...μετα!!!

Καλημερα φιλε μ το ειδα διαθεσιμο και στο κυπριακο e-shop παντος εδω http://s12.postimg.org/s3qu04ke5/image.png

Κατοπιν παραγγελια λεει ομως δεκα εργασιμες μερες δεν ξερω τι ισχυ.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Και εγώ το παρέλαβα εχθές το απόγευμα από Γλυφάδα χρώματος μπλε δεν το φόρτισα ήταν στο 50% έβαλα μόνο τις ρυθμίσεις μαιλ,επαφές κλπ δεν μέτρησα οθόνη όταν το έβαλα για φόρτιση αργά το βράδυ ήταν στο 10% σίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα αλλά μου έδωσε την εντύπωση αυτή που είχε και ο fotan .

Το προηγούμενο το έβαζα για φόρτιση κάθε 2 βράδυ με γύρω στο 25% με 30% μπαταρία.

Roker και fotan σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση όσο αφορά την πρώτη σας επαφή με τις νέες συσκευές. Περιμένουμε εκ νέου ενημέρωση για την μπαταρία εφόσον βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα μετά το πέρας μερικών ημερών.

Ηρθε η νεα συσκευη και σε μενα.

Μερα με την νυχτα σε ταχυτητα με αυτη που εστειλα πισω.

Ισως να εφταιγε το dual sim.

Ασχετο εβγαλε καμια ακρη κανεις πως να εγκαταστησουμε full (easy chart,easy sketch) το snote ; εχω κατεβασει το snote apk αλλα δεν με αφηνει να κανω εγκατασταση τα addon easy chart και easy sketch. Δεν ειναι συμβατα λεει με την συσκευη μου. Τα νεα samsung notes ειναι σε σχεση με το snote για τον ...

Ποσο μαμακες αυτοι στην samsung επιτελους ουτε action memo!

:ninja:

Ασχετο εβγαλε καμια ακρη κανεις πως να εγκαταστησουμε full (easy chart,easy sketch) το snote ; εχω κατεβασει το snote apk αλλα δεν με αφηνει να κανω εγκατασταση τα addon easy chart και easy sketch. Δεν ειναι συμβατα λεει με την συσκευη μου. Τα νεα samsung notes ειναι σε σχεση με το snote για τον ...

Ποσο μαμακες αυτοι στην samsung επιτελους ουτε action memo!

Απαραδεκτοι πραγματικα.... :mad: Πρεπει να κανουμε αλχημειες για τα αυτονοητα του NOTE.... :(

Eγω εχω στο 5αρι μου και S-Notes και το Samsung Notes και τα δουλευω κατα το δοκουν.....πραγματικα ειναι να απορεις με δαυτους...λεγανε μεσα στο Σεπτεβρη θα τα φτιαξουν....αντε να δουμε.....:mad::mad::mad::mad:

ερωτηση κρισεως...οποιος βαλει τωρα προπαραγγελια πχ κωτσο...μπαινει στην ηδη υπαρχουσα λιστα προπαραγγελιών και ..καποια στιγμη τιν επομενες μερες/μηνα παραλαμβανει μαζι με τους υπολοιπους που ειναι stand by? Edited by anergos13

ερωτηση κρισεως...οποιος βαλει τωρα προπαραγγελια πχ κωτσο...μπαινει στην ηδη υπαρχουσα λιστα προπαραγγελιών και ..καποια στιγμη τιν επομενες μερες/μηνα παραλαμβανει μαζι με τους υπολοιπους που ειναι stand by?

Πολύ καλή η ερώτησή σου και εύλογη....

...λογικά όχι αλλά με τη samsung ποτέ δεν ξέρεις...

Επικρατεί μυστήριο....αν μπαίνεις στην ίδια λίστα προπαραγγελιών με τους παλιούς θα πρέπει να υπάρχει σειρά προτεραιότητας, οπότε να πάρουν πρώτα οι πρώτοι προπαραγγέλοντες...και μετά εσύ....όμως αμφιβάλλω....και μπορεί να παρατηρηθεί το φαινόμενο να βάλεις εσύ παραγγελία την Δευτέρα και να παραλάβεις μετά από 5-10 μέρες και εγώ που έχω βάλει από μέσα Αυγούστου να παραλάβω σε 15-20 μέρες....παίζουν ρόλο και τα χρώματα.... τι θα υπάρχει όταν ξεκινήσουν να δίνουν συσκευές κλπ..κλπ....Ό,τι νάναι.....Αυτή η ιστορία έχει κουράσει τους πάντες,

Εγώ θα κάνω υπομονή μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας-max μέχρι 4 Οκτωβρ., μετά έφυγα γιά αλλού.

Έτσι κ αλλιώς έχω το note5 που πάει τρένο, απροβλημάτιστο έχει και το s-pen.

Η πίστωση χρημάτων γίνεται με βάση την ημερομηνία αγοράς και όχι με σημερινή ημερομηνία παιδιά. Εμένα που η απόδειξη μου γράφει ντιραμ( Το νόμισμα του dubai) με πήραν χθες και μου είπαν ότι ψάχνουν την ισοτιμία στις 8/8/2016 που το αγόρασα για να μου πιστωσουν τα λεφτά.

Nikos from s7 edge

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μια γρήγορη ερώτηση : τελικά το note 7 είναι με exynos η με snapdragon? Πιο έρχεται Ελλάδα ?

είναι και με τα 2 αλλα Ελλάδα είναι exynos.....και dual sim πάλι με exynos

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Μια γρήγορη ερώτηση : τελικά το note 7 είναι με exynos η με snapdragon? Πιο έρχεται Ελλάδα ?

Exynos 8890 ακριβώς ίδιος με τον επεξεργαστή του S7 Edge...

Εβαλα μια προ παραγγελία στο πλαισιο

.....για να δω βασικα τι παιζει....και που ξερεις!!

Εβαλα μια προ παραγγελία στο πλαισιο

.....για να δω βασικα τι παιζει....και που ξερεις!!

Φίλε μου δεν ξέρουν τι τους γίνεται άστα να πάνε.

Μεγάλο μπλεξιμο η Samsung έφαγε μεγάλο στραπατσο φέτος!!!!!

Πρέπει να έχει χαθεί πολύ χρήμα

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked