ccypruss000 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Όταν θα κάτσει στα 600 θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει το S8 που πιστεύω ότι θα κάνει τη διαφορά. Το Ν7 δυστυχώς χαντακώθηκε και απευθύνεται πια σε πολύ λίγους. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Τι εννοεις οταν λες χαντακωθηκε και απευθυνεται σε πολυ λιγους ποια ; Που ναι οι ΦΥΝ της σειρας ΝΟΤΕ απ το Νοτε 3 εε ; ετσι απλα χανομαστε ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μακαρι.... Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra,iphone 15 pro,iphone 16 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μακαρι να ρθη και στην Κυπρο παιδια τον αλλο μηνα στην Cyta και το τσιμπισω αφου ξεπληρωσα το παλιο μου κινητο απο τον Μαιο του 16. Με συμβολαιο με 300 ποσα ευρω μπροστα και τα αλλα με δωσεις. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Όταν θα κάτσει στα 600 θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει το S8 που πιστεύω ότι θα κάνει τη διαφορά. Το Ν7 δυστυχώς χαντακώθηκε και απευθύνεται πια σε πολύ λίγους. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Γι'αυτό λέω έχει σημασία πότε Θα κάτσει. Αν γίνει περι τα τέλη του τρέχοντος έτους είναι οκ, αν γίνει τον Απρίλη προφανώς και χάθηκε το τρένο. Παραπάνω από 600, δεν έχει νόημα για μένα. Βάλε και στην εξίσωση ότι ούτως ή άλλως η συσκευή εξαρχής όπως παρουσιάστηκε αφορά (σχεδόν) αποκλειστικά τους s-pen users. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Εξαιρετικα... Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Αυξανονται τα καταστηματα Samsung Galaxy Note 7 - BestPrice.gr http://www.bestprice.gr/item/2154886533/samsung-galaxy-note-7.html?qid=38f2eJ2h5iP_7cc7b_806&seq=2 απο 840€... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Τι εννοεις οταν λες χαντακωθηκε και απευθυνεται σε πολυ λιγους ποια ; Που ναι οι ΦΥΝ της σειρας ΝΟΤΕ απ το Νοτε 3 εε ; ετσι απλα χανομαστε ; Εδω ειναι ολοι οι φαν, να εισαι σιγουρος. Δοκιμαζουν ο,τι σκουπιδι κυκλοφορει απο τον ανταγωνισμο και μολις το note 7 πλησιασει τα 650, το νημα εδω θα γεμισει ζωη και ας μιλανε καποιοι για... κηδειες, μνημοσυνα κλπ κλπ :lol::lol: Η συσκευη παιζει μονη της χωρις ανταγωνισμο, ειναι 3 κλασεις πανω απο το απαρχαιωμενο iphone, ενω ο android ανταγωνισμος θα "τελειωσει" οταν τιμολογηθει στα νουμερα που αναφερω πανω. Εκτιμω, οπως εχω αναφερει και παλιοτερα, πως στο επιπεδο τιμης των 650 θα το δουμε λιγο πριν τα Χριστουγεννα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μα δεν μιλάμε για εξωγενή ανταγωνισμό. Ο μόνος του αντίπαλος είναι το S7 και το επικείμενο S8 αφού δεν το βγάζουν από τώρα στα 650 ή με μια καλή προωθητική. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μα δεν μιλάμε για εξωγενή ανταγωνισμό. Ο μόνος του αντίπαλος είναι το S7 και το επικείμενο S8 αφού δεν το βγάζουν από τώρα στα 650 ή με μια καλή προωθητική. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Οχι ακομα προωθητικη, αλλα σιγουρα θα παιξει καποια στιγμη. Δε θα "περπατησει" στα 879, ολοι ειναι μουδιασμενοι με το θεμα που δημιουργηθηκε και - ακομα περισσοτερο- οσοι εχουν να διαθεσουν αυτο το ποσο, θα πανε σε μηλο. Κατα συνεπεια, για να τονωθουν οι πωλησεις και να τζιραρουν, θα κατρακυλησει ειτε σχετικα γρηγορα η τιμη του (σε βαθος 2,5-3 μηνων, οπως εγραψα), ειτε θα δοκιμαστουν τα γνωστα τρικακια με προωθητικες (cashback, προσφορες με bundles κλπ κλπ), το αργοτερο μεχρι τα Χριστουγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλά, καθίστε μη δούμε κανένα Note 7 plus προς τα Χριστούγεννα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλά, καθίστε μη δούμε κανένα Note 7 plus προς τα Χριστούγεννα... Προσωπικα δε δινω καμια πιθανοτητα, οπως και το να κυκλοφορησει s8 πριν τον καθορισμενο ετησιο κυκλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 http://www.sammobile.com/2016/09/21/verizon-is-now-selling-the-galaxy-note-7-again/ Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomes Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Στο check in απο Λιουμπλιανα για Βελιγράδι είδα αυτη την ανακοινώση. Τα ιδια περιπου είπε και ο πιλοτος στις οδηγιες πριν απογειωθούμε. Μάλιστα ο διπλανός μου έπαιζε στο s7 edge και πήγε η αεροσυνοδός και του είπε να το κλείσει. Αυτός είπε οτι δεν είναι note αλλα αυτή επέμεινε και έτσι τελικά το έκλεισε. Όλοι για το μήλο δουλεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tampaman Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) Ότι και να πουν ότι και να κάνουν ότι λάθοι και να έγιναν με τη μπαταρία εγώ προσωπικά όταν πέσει η τιμή θα το πάρω. Για Μένα είναι το απόλυτο κινητό. Θα πουλήσει γιατί είναι μοναδικό στην κατηγορία του. Edited September 21, 2016 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ο Κωτσόβολος λέει 30/9 ανεπίσημα θα πωλούνται πάλι επίσημα δεν έχουν ενημέρωσή ποτε θα ξανά κυκλοφορήσει το σύστημα το βγάζει 30 Sent from Lumia 950xl and mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Παίδες καλησπέρα. Χθες βράδυ και ενώ είχα ξεκινήσει τα προκαταρκτικά για τον αποχωρισμό του Note 7 μου (Dual Sim - affected από United Arabian Emirates) με ανταλλαγή μέσω Samsung Ελλάδος από το κατάστημα στα Ιωάννινα, έκανα ένα restart το τηλέφωνο. Ε, από εκείνο το σημείο και ύστερα το κινητό τα έπαιξε στην κυριολεξία..!! Ήτοι, δεν άνοιξε ποτέ, έμεινε κολλημένο με σκοτεινή οθόνη και με το Led ανοικτό, ζεστάθηκε πολύ από πίσω σε σημείο που η αρραβωνιαστικιά μου ξέροντας την ιστορία με τη μπαταρία ανησύχησε τόσο πολύ που το έβαλε σε ένα…τηγάνι (), και σε όποιες προσπάθειες να έκανα για recovery mode, download mode απλά δεν ανταποκρινόταν. Έτσι, το έβαλα στην πρίζα να φορτίσει, μου έβγαλε μήνυμα ότι φορτίζει από….0% (ενώ είχα τουλάχιστον 20% πριν το restart) και συνέχισα να κάνω απέλπιδες προσπάθειες να το επαναφέρω. Σε κάποια φάση ξεκίνησα να bootάρει αλλά μάταια καθώς έμπαινε σε bootloop και πάντα ζεστό από πίσω (σχεδόν έκαιγε)… Τελικά το έβαλα ξανά στη μπρίζα (κλειστό), το άφησα να φορτίζει μέχρι που έφτασε 100% όπου και επανήλθε η θερμοκρασία σε αποδεκτά πλαίσια και προσπάθησα με recovery menu να κάνω εκκαθάριση του cache. Όταν το τηλέφωνο τελείωσε την εκκαθάριση, έβγαλε το logo της Samsung αλλά και πάλι μόλις τελείωσε το booting έμεινε πάλι κολλημένο στην οθόνη του pin και μάταια προσπαθούσα να το κλείσω. Τελικά κατάφερα και πάλι με τα 3 κουμπιά να το βάλω σε recovery mode, του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και απλά το έκανα power off από το recovery menu. Έκτοτε, το τύλιξα, το έβαλα στο κουτί του και περιμένω από τη Samsung να με ειδοποιήσουν για τη νέα συσκευή. Υπάρχει κάποια περίπτωση να αχρηστεύει η Samsung με κάποιο ειδικό λογισμικό ή remotely τις affected συσκευές? (φυσικά είχα λάβει προ ημερών σχετικό μήνυμα ότι η συσκευή μου είναι από τις επικίνδυνες και ότι πρέπει να την κλείσω άμεσα και να επικοινωνήσω με τη Samsung για το πρόγραμμα της ανταλλαγής). Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ειναι η κλασσικη περιπτωση με τα bootloops και τα κολληματα λογω της μπαταριας... Thanos is my name & Tech is my game! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Παίδες καλησπέρα. Χθες βράδυ και ενώ είχα ξεκινήσει τα προκαταρκτικά για τον αποχωρισμό του Note 7 μου (Dual Sim - affected από United Arabian Emirates) με ανταλλαγή μέσω Samsung Ελλάδος από το κατάστημα στα Ιωάννινα, έκανα ένα restart το τηλέφωνο. Ε, από εκείνο το σημείο και ύστερα το κινητό τα έπαιξε στην κυριολεξία..!! Ήτοι, δεν άνοιξε ποτέ, έμεινε κολλημένο με σκοτεινή οθόνη και με το Led ανοικτό, ζεστάθηκε πολύ από πίσω σε σημείο που η αρραβωνιαστικιά μου ξέροντας την ιστορία με τη μπαταρία ανησύχησε τόσο πολύ που το έβαλε σε ένα…τηγάνι (), και σε όποιες προσπάθειες να έκανα για recovery mode, download mode απλά δεν ανταποκρινόταν. Έτσι, το έβαλα στην πρίζα να φορτίσει, μου έβγαλε μήνυμα ότι φορτίζει από….0% (ενώ είχα τουλάχιστον 20% πριν το restart) και συνέχισα να κάνω απέλπιδες προσπάθειες να το επαναφέρω. Σε κάποια φάση ξεκίνησα να bootάρει αλλά μάταια καθώς έμπαινε σε bootloop και πάντα ζεστό από πίσω (σχεδόν έκαιγε)… Τελικά το έβαλα ξανά στη μπρίζα (κλειστό), το άφησα να φορτίζει μέχρι που έφτασε 100% όπου και επανήλθε η θερμοκρασία σε αποδεκτά πλαίσια και προσπάθησα με recovery menu να κάνω εκκαθάριση του cache. Όταν το τηλέφωνο τελείωσε την εκκαθάριση, έβγαλε το logo της Samsung αλλά και πάλι μόλις τελείωσε το booting έμεινε πάλι κολλημένο στην οθόνη του pin και μάταια προσπαθούσα να το κλείσω. Τελικά κατάφερα και πάλι με τα 3 κουμπιά να το βάλω σε recovery mode, του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και απλά το έκανα power off από το recovery menu. Έκτοτε, το τύλιξα, το έβαλα στο κουτί του και περιμένω από τη Samsung να με ειδοποιήσουν για τη νέα συσκευή. Υπάρχει κάποια περίπτωση να αχρηστεύει η Samsung με κάποιο ειδικό λογισμικό ή remotely τις affected συσκευές? (φυσικά είχα λάβει προ ημερών σχετικό μήνυμα ότι η συσκευή μου είναι από τις επικίνδυνες και ότι πρέπει να την κλείσω άμεσα και να επικοινωνήσω με τη Samsung για το πρόγραμμα της ανταλλαγής). Έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν καλό το λάδι στο τηγάνι... :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν καλό το λάδι στο τηγάνι... :lol::lol::lol: Λες? μπορεί!! :p:p Το γεγονός ότι μου έβγαλε αυτό το πρόβλημα παραμονές της επιστροφής του στη Samsung δεν πιστεύω να αναιρέσει τη διαδικασία? :mad::( Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Παίδες καλησπέρα. Χθες βράδυ και ενώ είχα ξεκινήσει τα προκαταρκτικά για τον αποχωρισμό του Note 7 μου (Dual Sim - affected από United Arabian Emirates) με ανταλλαγή μέσω Samsung Ελλάδος από το κατάστημα στα Ιωάννινα, έκανα ένα restart το τηλέφωνο. Ε, από εκείνο το σημείο και ύστερα το κινητό τα έπαιξε στην κυριολεξία..!! Ήτοι, δεν άνοιξε ποτέ, έμεινε κολλημένο με σκοτεινή οθόνη και με το Led ανοικτό, ζεστάθηκε πολύ από πίσω σε σημείο που η αρραβωνιαστικιά μου ξέροντας την ιστορία με τη μπαταρία ανησύχησε τόσο πολύ που το έβαλε σε ένα…τηγάνι (), και σε όποιες προσπάθειες να έκανα για recovery mode, download mode απλά δεν ανταποκρινόταν. Έτσι, το έβαλα στην πρίζα να φορτίσει, μου έβγαλε μήνυμα ότι φορτίζει από….0% (ενώ είχα τουλάχιστον 20% πριν το restart) και συνέχισα να κάνω απέλπιδες προσπάθειες να το επαναφέρω. Σε κάποια φάση ξεκίνησα να bootάρει αλλά μάταια καθώς έμπαινε σε bootloop και πάντα ζεστό από πίσω (σχεδόν έκαιγε)… Τελικά το έβαλα ξανά στη μπρίζα (κλειστό), το άφησα να φορτίζει μέχρι που έφτασε 100% όπου και επανήλθε η θερμοκρασία σε αποδεκτά πλαίσια και προσπάθησα με recovery menu να κάνω εκκαθάριση του cache. Όταν το τηλέφωνο τελείωσε την εκκαθάριση, έβγαλε το logo της Samsung αλλά και πάλι μόλις τελείωσε το booting έμεινε πάλι κολλημένο στην οθόνη του pin και μάταια προσπαθούσα να το κλείσω. Τελικά κατάφερα και πάλι με τα 3 κουμπιά να το βάλω σε recovery mode, του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και απλά το έκανα power off από το recovery menu. Έκτοτε, το τύλιξα, το έβαλα στο κουτί του και περιμένω από τη Samsung να με ειδοποιήσουν για τη νέα συσκευή. Υπάρχει κάποια περίπτωση να αχρηστεύει η Samsung με κάποιο ειδικό λογισμικό ή remotely τις affected συσκευές? (φυσικά είχα λάβει προ ημερών σχετικό μήνυμα ότι η συσκευή μου είναι από τις επικίνδυνες και ότι πρέπει να την κλείσω άμεσα και να επικοινωνήσω με τη Samsung για το πρόγραμμα της ανταλλαγής). Το ιδιο ειχα παθει ακριβως και εγω την πρωτη μερα κιολας.δεν το χαρηκα καθολου.το κινητο νεκρο ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λες? μπορεί!! :p:p Το γεγονός ότι μου έβγαλε αυτό το πρόβλημα παραμονές της επιστροφής του στη Samsung δεν πιστεύω να αναιρέσει τη διαδικασία? :mad::( Οχι.αλλωστε εχουν αναφερθει brick συσκευων οπως η δικη μου και ειναι ενημεροι..αλλα δε νομιζω να προσπαθησουν να τα ενεργοποιησουν καν. Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra,iphone 15 pro,iphone 16 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Φίλε αυτά είναι κόλπα της samy σου στέλνει κρυφό λογισμικό λογο τις καταστάσεις για να το στήλης πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Αν σας βγάζει μήνυμά να απενεργοποιήσεται την συσκευή σαν έχουν βάλει το λογισμικό για την μπαταρία Διαβάστε Αυτό Samsung Galaxy Note 7: Κυκλοφόρησε firmware update για την μπαταρία και νέα έκκληση για επιστροφή των συσκευών Samsung Galaxy Note 7: Κυκλοφόρησε firmware update για την μπαταρία και νέα έκκληση για επιστροφή των συσκευών note7_safety-recall-notice Παρά τις συνεχόμενες εκκλήσεις για επιστροφή των προβληματικών συσκευών, οι κάτοχοι των Galaxy Note 7 δεν φαίνεται να βιάζονται και γι’ αυτό η Samsung αποφάσισε να λάβει ακόμη ένα μέτρο για την προστασία τους. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε στην κυκλοφορία ενός firmware update για όλες τις προβληματικές συσκευές με το οποίο ενημερώνει τους χρήστες ότι πρέπει να σταματήσουν να τις χρησιμοποιούν και να τις επιστρέψουν άμεσα. Όπως αναφέρει η Samsung: “Μετά την εγκατάσταση, θα εμφανίζεται στους χρήστες ένα μήνυμα που θα τους προτρέπει να απενεργοποιήσουν τη συσκευή τους και να την επιστρέψουν για αλλαγή. Το μήνυμα θα εμφανίζεται κάθε φορά που ο χρήστης ενεργοποιεί ή φορτίζει τη συσκευή του” Από σήμερα, πάντως, ξεκινά η διάθεση 500.000 νέων Samsung Galaxy Note 7 στις ΗΠΑ που θα μοιραστούν στους κατόχους προβληματικών συσκευών. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και νέο firmware update που θα βοηθά τους χρήστες να καταλαβαίνουν ότι έχουν στην κατοχή τους τη νέα, ασφαλή συσκευή από το πράσινο εικονίδιο της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) http://i1382.photobucket.com/albums/ah274/tbairaktaris/Mobile%20Uploads/Screenshot_20160921-162122_zpsm5ze12k4.jpg Εκει μας φαινεται οτι το χαριζουν...:lol: Edited September 21, 2016 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 ΙΚάποιο λάθος έγινε, ικάνα βαρβατω συμβόλαιο θα το δίνουν Έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Παιδες ξερουμε πότε θα ειναι ξανα προς διαθεση Ελλαδα ή Ευρωπη; Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts