Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@ akiss_

το να κανεις την πλεον αδοκιμη σύγκριση με το ορισμο της αντι-vfm εταιρίας σε τι ακριβώς αποσκοπεί?

Δεν εχω κανενα σκοπο να βαλω το μηλο στην κουβεντα.

Αλλα ειναι δυνατον να χαρακτηριζεται μια συσκευη σκουπιδι οταν στο συνολο των μερων του hardware αστο αυτο παμε καλυτερα στο software στο συνολο παντα μιλω δεν το ξεπερνα καμια συσκευη ;

Δηλαδη βλεπεις τις γνωστες κινεζιες που κυκλοφορουν να εχουν καποια καλα χαρακτηριστικα αλλα με "'συνοδευτικο"' να μειονεκτουν καργα σε τοσα αλλα.Βλεπεις το μηλο με τα γνωστα του χωρις να επεκταθω δεν χρειαζεται.Ερχεσαι σε ενα S7-Edge που ολα ειναι ανω του μετριου.Να μην λεω ανωτερα σε ολα και φανω δηθεν υποστηρικτης της Σαμμυ.Ερχεσαι σε ενα Note-7 που ειναι ενα τουμπανιασμενο S7-Edge με ολα τα εξτρα Features που γνωριζουμε.Αρα πως ειναι σκουπιδι τελικα; Εγω δεν καταλαβα ακομα ξερει κανεις εδω να μου πει με τον ορο Note7=σκουπιδι που να βρω μια συσκευη που να μην εχει παει στην χωματερη λιοσιων;Ξερει κανεις Να μου πει μια συσκευη που να ειναι καλη σε ολα?Οχι να υπερεχει πχ.το παραμυθι εχει μεγαλυτερη μπαταρια το ταδε Αλλα τα αλλα ασε...Χαλια...Εχει καλυτερη ραμ το ταδε αλλα τα αλλα ...ασε χαλια...βρε ξερουμε καμια .....οχι πειτε μου ανεφ γουστου η πραγματικοτητα ποια ειναι?Ποια ειναι η καλυτερη συσκευη στο συνολο ?

Και ας επιστρεψουμε στα γνωστα παραμυθια...."Ξερεις εχω παρει την ταδε συσκευη που κοστιζει 200-300ε λιγοτερο απο το S7 η το Note7 εεεε πιστευω ειναι ισαξιο για τα χρηματα εερ ξερεις μωρε νταξει δεν εχει τοσο καλη καμερα δεν εχει τοσο καλη οθονη εεε δεν ειναι τοσο γρηγορο εεε αλλα κοιτα εχει 200 -300 μιλιαμπερ μεγαλυτερη μπαταρια .καλυτερο δεν ειναι απο το Note τι λετε;Μη ξεχνατε οτι κοστιζει λιγοτερο αρα ειναι καλυτερο ε?Πειτε μου οτι ειναι καλυτερο και ας παει στο διαολο αρκει να μου το πειτε...

EDIT: Εαν θυμαμαι καλα σαυτο εδω το νημα το Note 7 το πηραν αρκετα παιδια Καποιοι απο ντουμπαι καποιοι απο δω νομιζω και ο moderator δεν ειπαν οι ανθρωποι οτι αγορασαμε ενα τεχνολογικο σκουπιδι...Αντιθετα μαλιστα ειπαν οτι μειναν αρκετα εως πολυ ικανοποιημενοι.Αυτος που το χαρακτηριζει δημοσια "σκουπιδι" λοιπον να μας πει ποιο ειναι το "ΚΟΣΜΗΜΑ"που κραταει στα χερια του και φυσικα με επιχειρηματα σε σχεση με αλλη συσκευη που εχει η ειχε...

Edited by akiss_

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το expansys έχει βάλει το black σε διαθεσιμότητα σε περίπου 8 ημέρες, αντε πιστεύω μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας να το έχουμε.. :)

Εδώ όσοι θέλετε να δείτε εάν η συσκευή είναι στο πρόγραμμα αντικατάστασης

Εμένα είναι στις επικίνδυνες και τη χρησιμοποιώ ελεγχόμενα μέχρι να εκραγεί και να κάνω μήνυση στη Samsung... Να μάθει η κακούργα!
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Την Τετάρτη 21/9.

Καλημέρα φίλε... Είχες προλάβει να πάρεις στα χέρια σου την συσκευή ή είχες κάνει προπαραγγελία; Η Samsung ΕΛΛΑΣ σε ενημέρωσε;

Σε αντικατασταση είναι ο φιλος...

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

1) στο εξωτερικό λένε ξανά πωλήσεις από 29/9

Εδώ?

2) απορρω μαζί με μένα πως μας πειράζει φέτος που το s7 με το note 7 ειναι τόσο παρόμοια και δεν μας πείραξε πέρσι που το s6 με το note 5 ήταν ακόμα ποιο ίδια και το s6 edge plus ήταν ολόιδιο

Sent from Lumia 950xl and mTalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

1) στο εξωτερικό λένε ξανά πωλήσεις από 29/9

Εδώ?

2) απορρω μαζί με μένα πως μας πειράζει φέτος που το s7 με το note 7 ειναι τόσο παρόμοια και δεν μας πείραξε πέρσι που το s6 με το note 5 ήταν ακόμα ποιο ίδια και το s6 edge plus ήταν ολόιδιο

Sent from Lumia 950xl and mTalk

Γιατι περισυ δεν ειδαμε note 5 στην ευρωπη

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Όσοι έχουν κάνει προ-παραγγελία και δεν πρόλαβαν να πάρουν τις συσκευές στα χέρια τους, πάνε για την εβδομάδα από 26/9 με πιθανότερη ημερομηνία παραλαβής την Παρασκ. 30/9.

Όσοι έχουν κάνει προ-παραγγελία και δεν πρόλαβαν να πάρουν τις συσκευές στα χέρια τους, πάνε για την εβδομάδα από 26/9 με πιθανότερη ημερομηνία παραλαβής την Παρασκ. 30/9.

Αυτή η είδηση από πού προέκυψε;

Κάθε σαββατοκύριακο ενημερώνω το NOTE 7 μιας και το έχω απενεργοποιηση για να είναι έτοιμο για back up πριν το δώσω για αντικατάσταση...σήμερα που το άνοιξα με έκπληξη - δέος & θαυμασμό έλαβα το παρακάτω μήνυμα (αλλο να το βλέπεις από τους άλλους και άλλο στο δικό σου τηλέφωνο)

Screenshot_20160918_010124.pnggif upload"]Screenshot_20160918_010124.pnggif upload[/url]

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Παιδιά εγώ το έκανα παραγγελία στο πλαίσιο και έβαλα να το παραλάβω 22/9 μου έστειλαν μνμ ότι θα παραλάβω κανονικά.

Όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν εξαιρεσεις την δυνατοτητα του τηλεφακου και την λιγο καλυτερη selfie σε εσωτερικο χωρο...σε ολα τα υπολοιπα το note 7 ειναι μπροστα απο το iphone 7 plus

Δεν βλεπω στην πραξη την πρωτια του antutu...στα ισα το note

Και πολυ συζητηση γινοταν καποια στιγμη για το δακτυλικο...ανθρακες!

Μονο στο ανοιγμα των παιχνιδιων λογω gpu υπερεχει το iphone

Edited by anergos13

Αν εξαιρεσεις την δυνατοτητα του τηλεφακου και την λιγο καλυτερη selfie σε εσωτερικο χωρο...σε ολα τα υπολοιπα το note 7 ειναι μπροστα απο το iphone 7 plus

Δεν βλεπω στην πραξη την πρωτια του antutu...στα ισα το note

Και πολυ συζητηση γινοταν καποια στιγμη για το δακτυλικο...ανθρακες!

Μονο στο ανοιγμα των παιχνιδιων λογω gpu υπερεχει το iphone

Tα παιχνιδια ειναι optimize στο Ios στο android δεν ειναι γιατι θα ηθελε ξεχωριστη επεξεργασια για καθε μια απο τις εκατονταδες android συσκευες της αγορας.Δεν εχει ποιο γρηγορο gpu το iphone.To Νοτε 7 υπερεχει σε ολα τσαμπα συγκρισεις κανουν και μονο για τους ασχετους και για να κερδισουν κανα αγοραστη...Ολα αυτα απευθυνονται στο "ασχετο" αγοραστικο κοινο για να ανεβασουν πωλησεις.Κατα ταλλα το Iphone ειναι τιμιο γιαυτα που κανει αλλα θα επρεπε να κοστιζει 3 αντε 4 κατοσταρικα το πολυ....

Edited by akiss_

Εδω και ενα speedtest vs iphone 7 plus..

ισοπαλο το derby....με εξαιρεση τα παιχνιδια ...

και η διαχειριση μνημης Αψογη...

Tα παιχνιδια ειναι optimize στο Ios στο android δεν ειναι γιατι θα ηθελε ξεχωριστη επεξεργασια για καθε μια απο τις εκατονταδες android συσκευες της αγορας.Δεν εχει ποιο γρηγορο gpu το iphone.To Νοτε 7 υπερεχει σε ολα τσαμπα συγκρισεις κανουν και μονο για τους ασχετους και για να κερδισουν κανα αγοραστη...Ολα αυτα απευθυνονται στο "ασχετο" αγοραστικο κοινο για να ανεβασουν πωλησεις.Κατα ταλλα το Iphone ειναι τιμιο γιαυτα που κανει αλλα θα επρεπε να κοστιζει 3 αντε 4 κατοσταρικα το πολυ....

Τον τελικό καταναλωτή δεν ενδιαφέρει ποιο κινητό έχει ταχύτερη κάρτα γραφικών αλλά ποια δουλεύει καλύτερα στην πράξη με τους όποιους (σημαντικούς) λόγους συντρέχουν από πίσω. Εμένα στην καθημερινότητά μου δεν με καίει να λέω ότι έχω το καλύτερο υλικό αλλά την καλύτερη εμπειρία χρήσης σε όσα θέλω να κάνω.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Τον τελικό καταναλωτή δεν ενδιαφέρει ποιο κινητό έχει ταχύτερη κάρτα γραφικών αλλά ποια δουλεύει καλύτερα στην πράξη με τους όποιους (σημαντικούς) λόγους συντρέχουν από πίσω. Εμένα στην καθημερινότητά μου δεν με καίει να λέω ότι έχω το καλύτερο υλικό αλλά την καλύτερη εμπειρία χρήσης σε όσα θέλω να κάνω.

Ναι αλλα αυτο που βλεπουμε Note 7 vs Iphone 7 στα games και το βλεπουμε σε μερικα οχι ολα μια και ειναι εκατονταδες να εχουν διαφορετικο χρονισμο τα animations στο ανοιγμα της εφαρμογης με αποτελεσμα να φαινεται οτι ειναι ποιο γρηγορο.Δεν ειναι ομως απλα...Στην πορεια του games το Note 7 ειναι αρκετα ποιο γρηγορο.

Ναι αλλα αυτο που βλεπουμε Note 7 vs Iphone 7 στα games και το βλεπουμε σε μερικα οχι ολα μια και ειναι εκατονταδες να εχουν διαφορετικο χρονισμο τα animations στο ανοιγμα της εφαρμογης με αποτελεσμα να φαινεται οτι ειναι ποιο γρηγορο.Δεν ειναι ομως απλα...Στην πορεια του games το Note 7 ειναι αρκετα ποιο γρηγορο.

Σωστοοοοος:D

Οταν απο βδομαδα θα αρχιζουν να ερχονται στους χρηστες ΣΩΣΤΕΣ συσκευες ,θα αρχισουμε να ξανασυζηταμε για Ολα τα Ωραια που εχει να δωσει η συσκευη....

Thanos is my name & Tech is my game!

Αντε μακάρι γιατί δε τη παλεύω χωρίς κινητό... :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως σε όλα τα test στο YouTube φαίνεται καθαρά ότι η οθόνη του note7 είναι κατά πολύ ανώτερη από ότι του iPhone, μη πω και σε ομορφιά,αυτό είναι καθαρά υποκειμενικο βέβαια ..:rolleyes:

Το expansys έχει βάλει το black σε διαθεσιμότητα σε περίπου 8 ημέρες, αντε πιστεύω μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας να το έχουμε.. :)

Καλημερα μακαρι να ερθη στην Κυπρο και στην Ελλαδα συντομα ως τα μεσα του Οκτωμβριου υπολογιζω να ερθη επειδη το διαφημιζουν ολοι στα μεσα τον περιοδικων τους:

14333837_1053632428091846_558365919037438224_n.jpg?oh=885b58efa0443804801a3ef3f8457804&oe=587D88C4

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Καλημέρα φίλε... Είχες προλάβει να πάρεις στα χέρια σου την συσκευή ή είχες κάνει προπαραγγελία; Η Samsung ΕΛΛΑΣ σε ενημέρωσε;

Την είχα πάρει, μου έστειλαν ενα s7 και εστειλα το Ν7 πίσω.

Οριστική απάντηση για τα NOTE 7 duos από την samsung Hellas...

2 επιλογές

1) ευρωπαϊκή συσκευή άμεσα

2) Full refund ολόκληρο το ποσό που πληρώσαμε με αποδεικτικό ηλεκτρονικής φόρμας το οποίο θα γίνει στην smartec με αντίγραφο ταυτότητας μια φόρμα συμπλήρωμενη με τον αριθμό λογαριασμού που θα γίνει η κατάθεση και όλα αυτά τα έντυπα στην smartec

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked