Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον συνεβη ΤΟ ΚΟΥΛΟ! το μεσημερι με πηραν απο πλαισιο οτι δεν μπορουν να μου στειλουν το κινητο λογω του οτι η σαμμυ ακυρωσε ολες τις αποστολες. Το απογευμα κανονισαμε πως θα παρω επιστροφη χρηματων. Πριν λιγο μου ρθε μηνυμα απο πλαισιο παλι με τον αριθμο αποστολης του κινητου μεσω Γενικης!!!

WTF!!!:worry:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αποσυρθηκε γενικα απο παντου το κινητο.......αγνωστο λεει η Ελληνικη samsung ποτε τελικα θα ερθει (αφου λυθει το προβλημα με την μπαταρια)

Έλα τώρα αφού κατάλαβες ότι έκανα λάθος παράθεση!!!

Γιατί με κοροϊδεύεις? :lol::lol::lol:

Στον tsiglas ήθελα να το γράψω που είναι ερωτευμένος αλλά και εγώ από ότι φαίνεται και εγώ δεν πάω πίσω!

:p:p:p

Καλά μην νομίζεις ότι και εγώ δεν την άκουσα....ηδη εχω στείλει mail στο καταστημα που το πήρα (FROM.AE)στο Dubai το παρακάτω μήνυμα..

I have recieve my order and everything is good so far...but I want to ask you what is going to happen if Samsung decide to recall all NOTE 7 phones because of the problems with battery explosions and random bootloops that at the end gives a dead device...in my country Greece they stop all preordered deliveries and waiting for Samsung to decide...in sammobile they are talking about world recall of all NOTE 7 device's that they have sold...

Please give as some information because as you already know we have pay a lot of money to buy this device and it might be dangerous for our health and life...

Thank you very much for the excellent service's that you provide

Καλα θα ήταν και οι υπόλοιποι πού αγόρασαν από εκεί να επικοινωνήσετε με mail μαζί τους γράφοντας περίπου τα ίδια για να τους προετοιμασουμε αν χρειαστεί να στείλουμε τα τηλέφωνα πίσω....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

569£ εδώ στο Λονδίνο

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Για πες μάς όμως εκεί τι γίνεται πουλάει κανονικά?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλά μην νομίζεις ότι και εγώ δεν την άκουσα....ηδη εχω στείλει mail στο καταστημα που το πήρα (FROM.AE)στο Dubai το παρακάτω μήνυμα..

I have recieve my order and everything is good so far...but I want to ask you what is going to happen if Samsung decide to recall all NOTE 7 phones because of the problems with battery explosions and random bootloops that at the end gives a dead device...in my country Greece they stop all preordered deliveries and waiting for Samsung to decide...in sammobile they are talking about world recall of all NOTE 7 device's that they have sold...

Please give as some information because as you already know we have pay a lot of money to buy this device and it might be dangerous for our health and life...

Καλα θα ήταν και οι υπόλοιποι πού αγόρασαν από εκεί να επικοινωνήσετε με mail μαζί τους γράφοντας περίπου τα ίδια για να τους προετοιμασουμε αν χρειαστεί να στείλουμε τα τηλέφωνα πίσω....

αχαχαχαχαχαχ

Κλασσικό Ελληνικό mail αχαχαχαχχ...

Μη με παρεξηγήσεις που γελάω, αλήθεια μου άρεσε πολύ! :X

θα είναι μεγάλη ζημιά για την εταιρία και μεγάλη ξενέρα των καταναλωτών αν επιβεβαιωθεί και χρειαστεί να ανακαλέσει όλες η μερικές παρτίδες συσκευών.

Γιατί γράφετε ότι έχει αποσυρθεί από όλα τα καταστήματα της Ευρώπης; Δηλαδή το Amazon.de που έχει σε στοκ τρία χρώματα δεν είναι στην Ευρώπη;
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Μαγκιά της Σάμυ που την κάνει να ξεχωρίζει από άλλους. Προσέχει τους καταναλωτές που της τα ακουμπάνε για τις συσκευές της. Προχθές μου άλλαξαν πλακέτα στο Χαϊδάρι σε 1 ώρα και χωρίς τι και πως σε note 3, 20 μέρες πριν την λήξη της 2ετούς εγγύησης. Ανυπομονώ να πέσει η τιμή του 7 να το τσιμπισω Edited by Manossef

troll...

ανακαλούνται όλα τα note...θ αφαιρεθεί το πενάκι και θα μπει κανονικά η περόνη!!!:X:oops:

2i6fhs-5.png

troll...

ανακαλούνται όλα τα note...θ αφαιρεθεί το πενάκι και θα μπει κανονικά η περόνη!!!:X:oops:

Πιο μπόμπα είναι με το πενάκι :D

Δεν επιτρέπεται πάντως τέτοια αστοχία σε συσκευη ευρείας χρήσης οπως ενα smartphone,ειδικά αν πρόκειται για θέματα που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του χρήστη.

Για μενα ειναι κακός οιωνός αυτό για τη Samsung και φαίνεται ότι για να συμπιέσει το κόστος,βάζει μπαταρίες απο προμηθευτές αμφιβόλου ποιότητας...

Τι άλλο να σκεφτώ ?

Μακάρι να διορθωθεί εν τη γενέσει το πρόβλημα και να απολαύσουν οι χρήστες το νέο τους απόκτημα απροβλημάτιστα...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Μίλησα εγώ μαζί τους στο τσατ πριν μερικές ώρες, δεν ξέρανε κάτι για ανάκληση (ή κάνανε τον κινέζο). Ίδωμεν.

Μαγκιά της Σάμυ που την κάνει να ξεχωρίζει από άλλους. Προσέχει τους καταναλωτές που της τα ακουμπάνε για τις συσκευές της. Προχθές μου άλλαξαν πλακέτα στο Χαϊδάρι σε 1 ώρα και χωρίς τι και πως σε note 3, 20 μέρες πριν την λήξη της 2ετούς εγγύησης. Ανυπομονώ να πέσει η τιμή του 7 να το τσιμπισω

Δεν παίζεται το service της Samsung πραγματικά και όχι μόνο στα κινητά αλλά σε όλα τους τα προϊόντα φέρονται υποδειγματικα στον πελάτη τους.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για πες μάς όμως εκεί τι γίνεται πουλάει κανονικά?

Όχι. Η Samsung έχει μπλοκάρει τις πωλήσεις από σήμερα. Κάποιοι πήραν συσκευές χθες και προχθες.

Αναμένουμε τις επόμενες μέρες.

Sent from my Note 7

Όχι. Η Samsung έχει μπλοκάρει τις πωλήσεις από σήμερα. Κάποιοι πήραν συσκευές χθες και προχθες.

Αναμένουμε τις επόμενες μέρες.

Sent from my Note 7

Καλά εεε...το NOTE 7 θα είναι η πρώτη συσκευή στο myphone που πριν κυκλοφορήσει θα έχει τόσα ποστ!

Εντωμεταξύ στο xda δεν είδα και κανένα χαμο-πανικο...πολυ χαλαρά τα πράγματα

Γιατι πανε οι κινεζοι να μας κανουν δολιοφθορα...Λεω εγω τωρα!!
I Want To Believe

Ως υποψηφιος αγοραστης θεωρω επιβεβλημενο να προβω σε Αναμα Λαμπαδας στην Παναγια της Τηνου στο επικείμενο ταξίδι που θα κάνω το Σαββατοκυριακο….:p

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως αν η μπαταρία του Note 7 duos μου δεν πάρει φωτιά στην 2η φόρτιση είχα 7.03 με 23 ώρες χρήση...

Τώρα στην 3η φόρτιση είμαι στο 28% με 26 ώρες χρήση και μπαταρία 5.38 ...

Οπότε μιλάμε με ασφαλεια (χεχεχε) για καλύτερη αυτονομία από το s7 edge duos...

Καλά εεε...το NOTE 7 θα είναι η πρώτη συσκευή στο myphone που πριν κυκλοφορήσει θα έχει τόσα ποστ!

Εντωμεταξύ στο xda δεν είδα και κανένα χαμο-πανικο...πολυ χαλαρά τα πράγματα

Δεν υπάρχει χαμός γιατί ελάχιστοι έχουν στα χέρια τους στην συσκευή, οπότε είναι ελάχιστοι και αυτοί που διαμαρτύρονται-ανησυχούν.

Αν το όλο θέμα "έσκαγε" :p σε ένα ή δύο μήνες από τώρα, τότε θα γινόταν ο κακός χαμός.

Πιστεύω όλα θα τελειώσουν ομαλα πριν από την παρουσίαση του iPhone 7 και θα αρχίσει να παραδίδει της παραγγελίες της αλλιώς σκούρα τα πράγματα για τη Samsung..

Απο γερμανια μια απο τα ιδια στα μαγαζια ....στο περιμενε

Στάλθηκε από το Turbo-X_pi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε λίγη ώρα γίνεται επίσημη ανακοίνωση από τη Samsung για να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα.

Όλα εξαρτώνται από το αν έχει εντοπίσει ακριβώς πού και ποιό είναι το πρόβλημα.

Τότε μπορεί εύκολα να εντοπίσει και τις προβληματικές παρτίδες.

Ισως κάνει και παγκόσμια ανάκλιση των ήδη πωληθέντων συσκευών. Ίσως μόνο στην Κορέα.

Μπορεί να μην φταίει μόνο η μπαταρία αλλά σε συνδιασμό με κάτι άλλο (πχ. IP68) να δημιουργείται θέμα.

Όπως και να έχει, αν δεν το λύσει πολύ γρήγορα θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα και στις πωλήσεις της και στις αγορές και θα πάρει την κατρακύλα. Ειδικά φέτος που ξεκίνησε με τεράστια επιτυχία η χρονιά χάρη στα s7 & s7edge.

Η apple καραδοκεί και την τετάρτη ανακοινώνονται τα νέα iphone.

Αν πατώσει το note7 θα έχει πρόβλημα!

Η samsung δεν είναι εταιρία της σειράς. Σε λίγες μέρες θα λυθεί το πρόβλημα 100% πιστεύω και όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό. Χρειάζονται και κάτι τέτοιες δύσκολες ώρες σε κάθε εταιρία ώστε αργότερα να προσέχει παραπάνω.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked