akiss_ Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Τα πήρα κρανίο και προχωράω σε hard reset... Ίδωμεν! Με το που το δούλευα για μερικά λεπτά το ένοιωθα ζεστό... ϊσως να μην έκατσε σωστά η ΟΤΑ με το που το άνοιξα τι να πω. geovass Μην κανεις εγκατασταση αμεσως τα τελευταια google-service να δεις πως θα παει για λιγο . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 geovass Μην κανεις εγκατασταση αμεσως τα τελευταια google-service να δεις πως θα παει για λιγο . . . Τα βάζει απο μόνο του νομίζω, αλλά μόλις τελείωσα το setup και θα το παρακολουθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Τα βάζει απο μόνο του νομίζω, αλλά μόλις τελείωσα το setup και θα το παρακολουθήσω. Δεν θα το βαλει εφοσον δεν εχεις κανει update τις εφαρμογες βαζοντας το gmail στο google-play.Οι εφαρμογες που ερχονται μαμα δουλευουν με το υπαρχον google service.Απλα επειδη σε ενοχλησε το μικρο ζητημα που σου προεκυψε για να μη χαλιεσαι δεν σε προλαβα νωριτερα να σου πω να το δουλεψεις οπως ειναι μαμα για λιγο για να δεις την διαφορα σε τετοια περιπτωση.Tα google service εχουν δημιουργησει πολλα προβληματα απο την εκδοση 9 και μετα τα οποια προσπαθει η google με αναβαθμισεις να καλυψει τις συμβατοτητες με τις εφαρμογες μια και εχουν δημιουργησει fc , drain , με αποτελεσμα την αυξηση θερμοκρασιας του επεξεργαστη-καταναλωση μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Δεν θα το βαλει εφοσον δεν εχεις κανει update τις εφαρμογες βαζοντας το gmail στο google-play.Οι εφαρμογες που ερχονται μαμα δουλευουν με το υπαρχον google service.Απλα επειδη σε ενοχλησε το μικρο ζητημα που σου προεκυψε για να μη χαλιεσαι δεν σε προλαβα νωριτερα να σου πω να το δουλεψεις οπως ειναι μαμα για λιγο για να δεις την διαφορα σε τετοια περιπτωση.Tα google service εχουν δημιουργησει πολλα προβληματα απο την εκδοση 9 και μετα τα οποια προσπαθει η google με αναβαθμισεις να καλυψει τις συμβατοτητες με τις εφαρμογες μια και εχουν δημιουργησει fc , drain , με αποτελεσμα την αυξηση θερμοκρασιας του επεξεργαστη-καταναλωση μπαταριας. Δεν θα μπορούσα να κρατήσω συσκευή και να ξέρω οτι δεν έχω τα τελευταία updates απο key-εφαρμογές όπως είναι gmail κλπ.:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Δεν θα μπορούσα να κρατήσω συσκευή και να ξέρω οτι δεν έχω τα τελευταία updates απο key-εφαρμογές όπως είναι gmail κλπ.:lol::lol::lol: Ναι αγορι μου μαζι σου εννοειται απλα με την μεθοδο που σου ειπα ξεκαθαριζεις εαν φταει οσα εγραψα ποιο πανω οχι οτι τρεχει κατι περισσοτερο για ψυχολογικους λογους.:DΝομιζω οτι το μπαχαλο προκυπτει οτι μολις το πηρες ενεργοποιησες τα παντα για τα update λογικο απλα τα google service οταν σε μια εκδοση τους ειναι προβληματικα ασθενει ολο το λειτουργικο.Δεν φταιει πιστευω κατι αλλο. Edited August 24, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ίσως... δουλεύω την συσκευή περιπου 20 λεπτά και η μπαταρία είναι 39 βαθμούς. Οεο! Sent from my Note 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ίσως... δουλεύω την συσκευή περιπου 20 λεπτά και η μπαταρία είναι 39 βαθμούς. Οεο! Sent from my Note 7 Εγώ θα σου έλεγα να προσέχεις...! http://gr.pcmag.com/samsung-galaxy-note-7/21979/news/exerrage-samsung-galaxy-note7-sten-kina Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Κινεζικες μ@@@@@@ς..επειδη τους εβγαλε με 6 gb ram ψαχνονται τωρα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Κινεζικες μ@@@@@@ς..επειδη τους εβγαλε με 6 gb ram ψαχνονται τωρα! είναι φωτιά τα 6gb!!! χαχαχαχαχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Κινεζικες μ@@@@@@ς..επειδη τους εβγαλε με 6 gb ram ψαχνονται τωρα! Εγώ πιστεύω ότι πλέον τα s και τα note θα συμβαδίζουν σε specs. Την διαφορά θα κάνει το μέγεθος την οθόνης και το s-pen. Οπότε τα 6 gb πρώτα στο s8. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εγώ πιστεύω ότι πλέον τα s και τα note θα συμβαδίζουν σε specs. Την διαφορά θα κάνει το μέγεθος την οθόνης και το s-pen. Οπότε τα 6 gb πρώτα στο s8. Στην Κίνα το note 7, είναι με 6gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Στην Κίνα το note 7, είναι με 6gb. Επιπλέον θα είναι δίκαρτο, μέχρι 128GB και θα υπάρχει έκδοση μόνο με τον snapdragon 820. Αν δεν έχουμε θέμα με τις 4G/4G+ μπάντες, σε λίγο το βλέπω να ταξιδεύει προς Ελλάδα για λογαριασμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Επιπλέον θα είναι δίκαρτο, μέχρι 128GB και θα υπάρχει έκδοση μόνο με τον snapdragon 820. Αν δεν έχουμε θέμα με τις 4G/4G+ μπάντες, σε λίγο το βλέπω να ταξιδεύει προς Ελλάδα για λογαριασμό μου. Άμα βρεις πληροφορίες σε παρακαλώ ενημέρωσε μας. Κράτα μικρό καλάθι για τις 4G Bands θα έλεγα... μακάρι να βγω λάθος. Το Android System έπεσε στο 17% σήμερα και η συσκευή είναι πολύ πιο δροσερή μετά απο χρήση. Τελικά μάλλον έκανε δουλεία το format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Λογικά θα λείπει η Β20 (800) Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Άμα βρεις πληροφορίες σε παρακαλώ ενημέρωσε μας. Κράτα μικρό καλάθι για τις 4G Bands θα έλεγα... μακάρι να βγω λάθος. Αν ισχύει αυτό https://www.frequencycheck.com/models/OY6KP/samsung-sm-n9300-galaxy-note-7-duos-td-lte-128gb#frequencies και αυτό http://www.phonemore.com/phone/samsung-galaxy-note-7-duos-sm-n9300-128gb/2706 ...θεωρητικά δεν θα έχουμε κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εδώ το manual για το Κινέζικο Μοντέλο με τα 6GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου... η συσκευή αυτή έχει και Ραδιόφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εδώ το manual για το Κινέζικο Μοντέλο με τα 6GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου... η συσκευή αυτή έχει και Ραδιόφωνο! Ειναι με τον Snap γιαυτο εχει ραδιοφωνο...... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) αποδεικνύεται λοιπόν, ότι δεν είμαστε γραφικοί αυτοί που ζητάμε ραδιόφωνο, αλλά ότι εκεί στη sammy, όταν τους τελειώσουν τα ληγμένα... κάνουν και κανένα καλό... και έχω ένα γωστό μου που ζει στην Κίνα.... χμ... στο σκέφτομαι για πρωτοχρονιάτικο δωράκι, και 6GB RAM, και δίκαρτο, και 128 GB ROM και FM ... not bad... (δεν είναι επίπεδο και δεν έχει 6" οθόνη...... αλλά μια χαρά είναι) Πόσο κάνει άραγε στην Κίνα το 6/128? Edited August 25, 2016 by fouskmech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μετά την 16η Σεπτεμβρίου το Samsung Galaxy Note7 στην Ελλάδα. http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500097286#ref=newsroombox Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 αποδεικνύεται λοιπόν, ότι δεν είμαστε γραφικοί αυτοί που ζητάμε ραδιόφωνο, αλλά ότι εκεί στη sammy, όταν τους τελειώσουν τα ληγμένα... κάνουν και κανένα καλό... και έχω ένα γωστό μου που ζει στην Κίνα.... χμ... στο σκέφτομαι για πρωτοχρονιάτικο δωράκι, και 6GB RAM, και δίκαρτο, και 128 GB ROM και FM ... not bad... (δεν είναι επίπεδο και δεν έχει 6" οθόνη...... αλλά μια χαρά είναι) Πόσο κάνει άραγε στην Κίνα το 6/128? Στην Κινα το 128 Gb εχει 920e αλλα για να ερθει εδω ανεβαινει το κασε...:D Μη νομιζεις ομως οτι ειναι καλυτερο απο το ευρωπαικο O exynos ειναι πολυ καλυτερος του βραστηρα snap:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μόνο αυτοί που το έχουν κάνει προ-παραγγελία θα παραλάβουν 2/9. Και αυτό σχετικό είναι: Αν οι προπαραγγελίες είναι μεγάλες και στην Ελλάδα, τότε και εκεί θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Αν όχι, θα παραλάβουν κανονικά 2/9. Όλοι οι υπόλοιποι από 16/9 και μετά. Πάλι η samsung δεν κατάφερε να ελέγξει τη ζήτηση σε κορυφαία ναυαρχίδα της! Αναρωτιέται κανείς τί σκ@#@ά έχει μέσα το κεφάλι των ανθρώπων της στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις..! ήμαρτον δηλαδή ! Τόσο δύσκολο είναι να προβλέψουν ότι το κινητό θα έσκιζε σε πωλήσεις, σαφώς περισσότερες του note5 ή ότι το blue coral & το silver θα πουλήσει περισσότερο από το black??!! Τείνω να πιστεύω ότι γίνεται εσκεμμένα σε κάποιες αγορές γιά να αυξηθεί τεχνιτά η ζήτηση ή για άλλους λόγους που αυτοί γνωρίζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Μόνο αυτοί που το έχουν κάνει προ-παραγγελία θα παραλάβουν 2/9. Και αυτό σχετικό είναι: Αν οι προπαραγγελίες είναι μεγάλες και στην Ελλάδα, τότε και εκεί θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Αν όχι, θα παραλάβουν κανονικά 2/9. Όλοι οι υπόλοιποι από 16/9 και μετά. Πάλι η samsung δεν κατάφερε να ελέγξει τη ζήτηση σε κορυφαία ναυαρχίδα της! Αναρωτιέται κανείς τί σκ@#@ά έχει μέσα το κεφάλι των ανθρώπων της στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις..! ήμαρτον δηλαδή ! Τόσο δύσκολο είναι να προβλέψουν ότι το κινητό θα έσκιζε σε πωλήσεις, σαφώς περισσότερες του note5 ή ότι το blue coral & το silver θα πουλήσει περισσότερο από το black??!! Τείνω να πιστεύω ότι γίνεται εσκεμμένα σε κάποιες αγορές γιά να αυξηθεί τεχνιτά η ζήτηση ή για άλλους λόγους που αυτοί γνωρίζουν... Στα καταστηματα της Αθηνας ειδη το οριο προπαραγγελιων εχει ξεπεραστει εδω και 3 μερες.Ακομα ομως ισχυει για προπαραγγελιες απο τις 2 του μηνος και μετα θα το παρουν γυρω στις 4-5 .Αλλα για τις επισημες απο τις 16 δεν ειναι σιγουρο ενα καποιος θα μπορεσει να το παρει την ιδια μερα η χρειαστει να περιμενει ...:rolleyes: Edited August 25, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 δε με ενοχλεί τόσο ο snap μιας και δεν κάθομαι μεγάλα και συεχόμενα διαστήματα στο τηλ. Αλλά και 920 ... ακούγεται κάπως..... Μάλλον θα τα βάλω στην άκρη για το νέο macbook pro retina 15" .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μόνο αυτοί που το έχουν κάνει προ-παραγγελία θα παραλάβουν 2/9. Και αυτό σχετικό είναι: Αν οι προπαραγγελίες είναι μεγάλες και στην Ελλάδα, τότε και εκεί θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Αν όχι, θα παραλάβουν κανονικά 2/9. Όλοι οι υπόλοιποι από 16/9 και μετά. Πάλι η samsung δεν κατάφερε να ελέγξει τη ζήτηση σε κορυφαία ναυαρχίδα της! Αναρωτιέται κανείς τί σκ@#@ά έχει μέσα το κεφάλι των ανθρώπων της στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις..! ήμαρτον δηλαδή ! Τόσο δύσκολο είναι να προβλέψουν ότι το κινητό θα έσκιζε σε πωλήσεις, σαφώς περισσότερες του note5 ή ότι το blue coral & το silver θα πουλήσει περισσότερο από το black??!! Τείνω να πιστεύω ότι γίνεται εσκεμμένα σε κάποιες αγορές γιά να αυξηθεί τεχνιτά η ζήτηση ή για άλλους λόγους που αυτοί γνωρίζουν... Παντως σε ebay και αλλα ξενα sites διαθεσιμοτητα υπαρχει σχεδον παντα για silver.κανενα δεν εχει το μπλε και συνηθως το μαυρο ειναι εξαντλημενο.ολα αυτα μεχει σημερα το μεσημερι..:) Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εγώ είχα διαβάσει οτι θα κοστίζει περιπου 910$ .εχω και εγω μια άκρη για αγορά αλλα θα δω πρώτα τι παίζει.Με τις μπάντες λογικα θα είναι οκ οπως και το note 5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts