Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα πήρα κρανίο και προχωράω σε hard reset... Ίδωμεν! Με το που το δούλευα για μερικά λεπτά το ένοιωθα ζεστό... ϊσως να μην έκατσε σωστά η ΟΤΑ με το που το άνοιξα τι να πω.

geovass Μην κανεις εγκατασταση αμεσως τα τελευταια google-service να δεις πως θα παει για λιγο . . .

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

geovass Μην κανεις εγκατασταση αμεσως τα τελευταια google-service να δεις πως θα παει για λιγο . . .

Τα βάζει απο μόνο του νομίζω, αλλά μόλις τελείωσα το setup και θα το παρακολουθήσω.

Τα βάζει απο μόνο του νομίζω, αλλά μόλις τελείωσα το setup και θα το παρακολουθήσω.

Δεν θα το βαλει εφοσον δεν εχεις κανει update τις εφαρμογες βαζοντας το gmail στο google-play.Οι εφαρμογες που ερχονται μαμα δουλευουν με το υπαρχον google service.Απλα επειδη σε ενοχλησε το μικρο ζητημα που σου προεκυψε για να μη χαλιεσαι δεν σε προλαβα νωριτερα να σου πω να το δουλεψεις οπως ειναι μαμα για λιγο για να δεις την διαφορα σε τετοια περιπτωση.Tα google service εχουν δημιουργησει πολλα προβληματα απο την εκδοση 9 και μετα τα οποια προσπαθει η google με αναβαθμισεις να καλυψει τις συμβατοτητες με τις εφαρμογες μια και εχουν δημιουργησει fc , drain , με αποτελεσμα την αυξηση θερμοκρασιας του επεξεργαστη-καταναλωση μπαταριας.

Δεν θα το βαλει εφοσον δεν εχεις κανει update τις εφαρμογες βαζοντας το gmail στο google-play.Οι εφαρμογες που ερχονται μαμα δουλευουν με το υπαρχον google service.Απλα επειδη σε ενοχλησε το μικρο ζητημα που σου προεκυψε για να μη χαλιεσαι δεν σε προλαβα νωριτερα να σου πω να το δουλεψεις οπως ειναι μαμα για λιγο για να δεις την διαφορα σε τετοια περιπτωση.Tα google service εχουν δημιουργησει πολλα προβληματα απο την εκδοση 9 και μετα τα οποια προσπαθει η google με αναβαθμισεις να καλυψει τις συμβατοτητες με τις εφαρμογες μια και εχουν δημιουργησει fc , drain , με αποτελεσμα την αυξηση θερμοκρασιας του επεξεργαστη-καταναλωση μπαταριας.

Δεν θα μπορούσα να κρατήσω συσκευή και να ξέρω οτι δεν έχω τα τελευταία updates απο key-εφαρμογές όπως είναι gmail κλπ.:lol::lol::lol:

Δεν θα μπορούσα να κρατήσω συσκευή και να ξέρω οτι δεν έχω τα τελευταία updates απο key-εφαρμογές όπως είναι gmail κλπ.:lol::lol::lol:

Ναι αγορι μου μαζι σου εννοειται απλα με την μεθοδο που σου ειπα ξεκαθαριζεις εαν φταει οσα εγραψα ποιο πανω οχι οτι τρεχει κατι περισσοτερο για ψυχολογικους λογους.:DΝομιζω οτι το μπαχαλο προκυπτει οτι μολις το πηρες ενεργοποιησες τα παντα για τα update λογικο απλα τα google service οταν σε μια εκδοση τους ειναι προβληματικα ασθενει ολο το λειτουργικο.Δεν φταιει πιστευω κατι αλλο.

Edited by akiss_

Ίσως... δουλεύω την συσκευή περιπου 20 λεπτά και η μπαταρία είναι 39 βαθμούς. Οεο!

Sent from my Note 7

Ίσως... δουλεύω την συσκευή περιπου 20 λεπτά και η μπαταρία είναι 39 βαθμούς. Οεο!

Sent from my Note 7

Εγώ θα σου έλεγα να προσέχεις...!

http://gr.pcmag.com/samsung-galaxy-note-7/21979/news/exerrage-samsung-galaxy-note7-sten-kina

Κινεζικες μ@@@@@@ς..επειδη τους εβγαλε με 6 gb ram ψαχνονται τωρα!

είναι φωτιά τα 6gb!!! χαχαχαχαχαχαχ

Κινεζικες μ@@@@@@ς..επειδη τους εβγαλε με 6 gb ram ψαχνονται τωρα!

Εγώ πιστεύω ότι πλέον τα s και τα note θα συμβαδίζουν σε specs. Την διαφορά θα κάνει το μέγεθος την οθόνης και το s-pen. Οπότε τα 6 gb πρώτα στο s8.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πιστεύω ότι πλέον τα s και τα note θα συμβαδίζουν σε specs. Την διαφορά θα κάνει το μέγεθος την οθόνης και το s-pen. Οπότε τα 6 gb πρώτα στο s8.

Στην Κίνα το note 7, είναι με 6gb.

Στην Κίνα το note 7, είναι με 6gb.

Επιπλέον θα είναι δίκαρτο, μέχρι 128GB και θα υπάρχει έκδοση μόνο με τον snapdragon 820. Αν δεν έχουμε θέμα με τις 4G/4G+ μπάντες, σε λίγο το βλέπω να ταξιδεύει προς Ελλάδα για λογαριασμό μου.

Επιπλέον θα είναι δίκαρτο, μέχρι 128GB και θα υπάρχει έκδοση μόνο με τον snapdragon 820. Αν δεν έχουμε θέμα με τις 4G/4G+ μπάντες, σε λίγο το βλέπω να ταξιδεύει προς Ελλάδα για λογαριασμό μου.

Άμα βρεις πληροφορίες σε παρακαλώ ενημέρωσε μας. Κράτα μικρό καλάθι για τις 4G Bands θα έλεγα... μακάρι να βγω λάθος.

Το Android System έπεσε στο 17% σήμερα και η συσκευή είναι πολύ πιο δροσερή μετά απο χρήση. Τελικά μάλλον έκανε δουλεία το format.

Άμα βρεις πληροφορίες σε παρακαλώ ενημέρωσε μας. Κράτα μικρό καλάθι για τις 4G Bands θα έλεγα... μακάρι να βγω λάθος.

Αν ισχύει αυτό

https://www.frequencycheck.com/models/OY6KP/samsung-sm-n9300-galaxy-note-7-duos-td-lte-128gb#frequencies

και αυτό

http://www.phonemore.com/phone/samsung-galaxy-note-7-duos-sm-n9300-128gb/2706

...θεωρητικά δεν θα έχουμε κάποιο θέμα.

Εδώ το manual για το Κινέζικο Μοντέλο με τα 6GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου... η συσκευή αυτή έχει και Ραδιόφωνο!

Εδώ το manual για το Κινέζικο Μοντέλο με τα 6GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου... η συσκευή αυτή έχει και Ραδιόφωνο!

Ειναι με τον Snap γιαυτο εχει ραδιοφωνο......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

αποδεικνύεται λοιπόν, ότι δεν είμαστε γραφικοί αυτοί που ζητάμε ραδιόφωνο, αλλά ότι εκεί στη sammy, όταν τους τελειώσουν τα ληγμένα... κάνουν και κανένα καλό...

και έχω ένα γωστό μου που ζει στην Κίνα.... χμ... στο σκέφτομαι για πρωτοχρονιάτικο δωράκι, και 6GB RAM, και δίκαρτο, και 128 GB ROM και FM ... not bad... (δεν είναι επίπεδο και δεν έχει 6" οθόνη...... αλλά μια χαρά είναι)

Πόσο κάνει άραγε στην Κίνα το 6/128?

Edited by fouskmech

Μετά την 16η Σεπτεμβρίου το Samsung Galaxy Note7 στην Ελλάδα.

http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500097286#ref=newsroombox

Φιλικά Γιώργος

αποδεικνύεται λοιπόν, ότι δεν είμαστε γραφικοί αυτοί που ζητάμε ραδιόφωνο, αλλά ότι εκεί στη sammy, όταν τους τελειώσουν τα ληγμένα... κάνουν και κανένα καλό...

και έχω ένα γωστό μου που ζει στην Κίνα.... χμ... στο σκέφτομαι για πρωτοχρονιάτικο δωράκι, και 6GB RAM, και δίκαρτο, και 128 GB ROM και FM ... not bad... (δεν είναι επίπεδο και δεν έχει 6" οθόνη...... αλλά μια χαρά είναι)

Πόσο κάνει άραγε στην Κίνα το 6/128?

Στην Κινα το 128 Gb εχει 920e αλλα για να ερθει εδω ανεβαινει το κασε...:D Μη νομιζεις ομως οτι ειναι καλυτερο απο το ευρωπαικο O exynos ειναι πολυ καλυτερος του βραστηρα snap:rolleyes:

Μόνο αυτοί που το έχουν κάνει προ-παραγγελία θα παραλάβουν 2/9. Και αυτό σχετικό είναι: Αν οι προπαραγγελίες είναι μεγάλες και στην Ελλάδα, τότε και εκεί θα υπάρχουν καθυστερήσεις.

Αν όχι, θα παραλάβουν κανονικά 2/9.

Όλοι οι υπόλοιποι από 16/9 και μετά.

Πάλι η samsung δεν κατάφερε να ελέγξει τη ζήτηση σε κορυφαία ναυαρχίδα της!

Αναρωτιέται κανείς τί σκ@#@ά έχει μέσα το κεφάλι των ανθρώπων της στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις..! ήμαρτον δηλαδή !

Τόσο δύσκολο είναι να προβλέψουν ότι το κινητό θα έσκιζε σε πωλήσεις, σαφώς περισσότερες του note5 ή ότι το blue coral & το silver θα πουλήσει περισσότερο από το black??!!

Τείνω να πιστεύω ότι γίνεται εσκεμμένα σε κάποιες αγορές γιά να αυξηθεί τεχνιτά η ζήτηση ή για άλλους λόγους που αυτοί γνωρίζουν...

Μόνο αυτοί που το έχουν κάνει προ-παραγγελία θα παραλάβουν 2/9. Και αυτό σχετικό είναι: Αν οι προπαραγγελίες είναι μεγάλες και στην Ελλάδα, τότε και εκεί θα υπάρχουν καθυστερήσεις.

Αναρωτιέται κανείς τί σκ@#@ά έχει μέσα το κεφάλι των ανθρώπων της στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις..! ήμαρτον δηλαδή !

Τόσο δύσκολο είναι να προβλέψουν ότι το κινητό θα έσκιζε σε πωλήσεις, σαφώς περισσότερες του note5 ή ότι το blue coral & το silver θα πουλήσει περισσότερο από το black??!!

Τείνω να πιστεύω ότι γίνεται εσκεμμένα σε κάποιες αγορές γιά να αυξηθεί τεχνιτά η ζήτηση ή για άλλους λόγους που αυτοί γνωρίζουν...

Στα καταστηματα της Αθηνας ειδη το οριο προπαραγγελιων εχει ξεπεραστει εδω και 3 μερες.Ακομα ομως ισχυει για προπαραγγελιες απο τις 2 του μηνος και μετα θα το παρουν γυρω στις 4-5 .Αλλα για τις επισημες απο τις 16 δεν ειναι σιγουρο ενα καποιος θα μπορεσει να το παρει την ιδια μερα η χρειαστει να περιμενει ...:rolleyes:

Edited by akiss_

δε με ενοχλεί τόσο ο snap μιας και δεν κάθομαι μεγάλα και συεχόμενα διαστήματα στο τηλ. Αλλά και 920 ... ακούγεται κάπως.....

Μάλλον θα τα βάλω στην άκρη για το νέο macbook pro retina 15" ....

Παντως σε ebay και αλλα ξενα sites διαθεσιμοτητα υπαρχει σχεδον παντα για silver.κανενα δεν εχει το μπλε και συνηθως το μαυρο ειναι εξαντλημενο.ολα αυτα μεχει σημερα το μεσημερι..:)

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Εγώ είχα διαβάσει οτι θα κοστίζει περιπου 910$ .εχω και εγω μια άκρη για αγορά αλλα θα δω πρώτα τι παίζει.Με τις μπάντες λογικα θα είναι οκ οπως και το note 5

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked