taliban Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 λογικά θα χάνεις την φοβερή κάμερα όμως που έχεις στο htc. έγινε πορτ η google camera με hdr+ https://www.xda-developers.com/google-camera-hdr-ported/Φαίνεται ενδιαφέρουσα ιστορία, θα την δοκιμάσω συντόμως. Φωτο εν κινήσει τι λέει άραγε? Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 δεν την δοκίμασα αν και εν κινήσει έχω snapdragon camera. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Δεν χάνω και τπτ. Το port με το hdr+ σπέρνει πραγματικά. Επίσης χρησιμοποιω και την snap camera hdr beta που είναι επί πληρωμή στο store. Τωρα σκέφτομαι να βάλω και το arise για τον ήχο. :) Black Leather Htc 10 PowerΈβαλα την modded Google camera και έχει ένα τρελό bug. Τραβάει πιο ψηλά από εκεί που κοιτάει η κάμερα. Το κάνει στις μισές φώτο. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplaz Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Και τα εκπληκτικά αποτελέσματα από χτες!! Έπεσα στο 0.6%/ώρα!! :) :) Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Χρειάζεται ext4 όλα τα partitions η rom για να δουλέψει σωστά ή όχι? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρειάζεται ext4 όλα τα partitions η rom για να δουλέψει σωστά ή όχι? Και αν ναι αξίζει η μετατροπή γιατί είμαι στην experience με data partition f2fs. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Μου γραφει οτι ειναι corrupted οταν παω να κανω install. Ειναι μονο για oxygenos η και για ρομ οπως η AEX? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Χρειάζεται ext4 όλα τα partitions η rom για να δουλέψει σωστά ή όχι? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρειάζεται ext4 όλα τα partitions η rom για να δουλέψει σωστά ή όχι? Και αν ναι αξίζει η μετατροπή γιατί είμαι στην experience με data partition f2fs. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡωτάς για κάποια custom Rom; Γιατί εγώ δεν έγραψα ότι έβαλα κάποια Ρομ. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplaz Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Χρειάζεται ext4 όλα τα partitions η rom για να δουλέψει σωστά ή όχι? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρωτάς για κάποια custom Rom; Γιατί εγώ δεν έγραψα ότι έβαλα κάποια Ρομ. Sent from my m1 note using TapatalkΝαι γιά την paex ή κάνω λάθος Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Δεν έχω custom rom. Λοιπόν για την μπαταρία επανέρχομαι. Χρειάζομαι οπωσδήποτε XPOSED για να βάλω το Amplify και να κόψω τα wakelocks. Τελικά ξέρουμε τι γίνεται με το XPOSED; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Δεν έχω custom rom. Λοιπόν για την μπαταρία επανέρχομαι. Χρειάζομαι οπωσδήποτε XPOSED για να βάλω το Amplify και να κόψω τα wakelocks. Τελικά ξέρουμε τι γίνεται με το XPOSED; Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΔιάβασε λίγο ποιο πίσω και δεν θα χρειαστεί xposed. Δοκιμάζω τώρα αυτό που έγραψαν τα παιδιά και φενετε να είναι σε καλό δρόμο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Λοιπόν βρήκα πώς να περάσω το XPOSED, οπότε έγινε και αυτό. Μια ερώτηση για system app conversion. Διάβασα ότι για να παίξει το Amplify σωστά, θέλει conversion σε system app. Πήγα να το κάνω με το TiBa και κάνει μια ώρα "Processing". Υπάρχει άλλος τρόπος; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Μεγάλο πρόβλημα αυτό με τα wakelocks, και ιδίως σε μέρα σαν και τη σημερινή που ήμουν στην θάλασσα, μόνο με data. Κοντά στο 3.5%/h. Και αν είσαι non rooted..... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 δεν υπάρχει μη ρουτ συσκευή, είναι για πέταμα, ας πάρω ένα με κουμπιά, τουλάχιστον θα έχω μπαταρία. το xposed δουλεύει στην στοκ και το amplify αλλά θέλει να γίνει εφαρμογή συστήματος. ο πιο εύκολος τρόπος είναι με το app systemizer από magisk, αλλιώς το μεταφερετε μόνοι σας στο system/apps. Εγώ έκανα δοκιμές σήμερα και τελικά κατέληξα στην RR του eliminater ο οποίος είναι εξαιρετικός dev και έχει και την στοκ μέσα και με hdr και 1080fps video, όπως ήταν του siakatanbg που την ξήλωσα γιατί είχε μπαγκς. αν και σε εκείνη από πίσω ο eliminater είναι. οι ντεβ που βάλανε την κάμερα του oos στην ρομ είναι ίδια ακριβώς με την στοκ, ή πορτ σκέτη όμως έχει διαφορά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Ερώτηση έχετε εγκαταστήσει αυτήν την εκδοσή Xposed; https://forum.xda-developers.com/xposed/xposed-android-nougat-sdk-25-arm64-t3639221 και αν ναι υποστηρίζει και Magisk ή είναι μόνο για SuperSU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 δεν υπάρχει μη ρουτ συσκευή, είναι για πέταμα, ας πάρω ένα με κουμπιά, τουλάχιστον θα έχω μπαταρία. το xposed δουλεύει στην στοκ και το amplify αλλά θέλει να γίνει εφαρμογή συστήματος. ο πιο εύκολος τρόπος είναι με το app systemizer από magisk, αλλιώς το μεταφερετε μόνοι σας στο system/apps. Εγώ έκανα δοκιμές σήμερα και τελικά κατέληξα στην RR του eliminater ο οποίος είναι εξαιρετικός dev και έχει και την στοκ μέσα και με hdr και 1080fps video, όπως ήταν του siakatanbg που την ξήλωσα γιατί είχε μπαγκς. αν και σε εκείνη από πίσω ο eliminater είναι. οι ντεβ που βάλανε την κάμερα του oos στην ρομ είναι ίδια ακριβώς με την στοκ, ή πορτ σκέτη όμως έχει διαφορά.Ωραίος, Ευχαριστώ. Το έβαλα και επιβεβαιώνω ότι τώρα παίζει μια χαρά το Amplify.Ερώτηση έχετε εγκαταστήσει αυτήν την εκδοσή Xposed; https://forum.xda-developers.com/xposed/xposed-android-nougat-sdk-25-arm64-t3639221 και αν ναι υποστηρίζει και Magisk ή είναι μόνο για SuperSU;Ναι αυτό έχω και παίζει μια χαρά με Magisk. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 η resurection του eliminater κάνει παπάδες, 0% drain όλη την νύχτα σε flight mode.Αν δεν ήταν Los based να έχει αυτό το ηλίθιο μπαγκ με τον fingerprint θα ήταν εξαιρετική.Η καλύτερη μακράν είναι η AEX αλλά δεν κατάφερα ποτέ να κάνω την oss camera να δουλέψει σωστά γιατί με σκέτο apk δεν γίνεται τίποτα, θέλει και ο hal άλλαγμα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 η resurection του eliminater κάνει παπάδες, 0% drain όλη την νύχτα σε flight mode.Αν δεν ήταν Los based να έχει αυτό το ηλίθιο μπαγκ με τον fingerprint θα ήταν εξαιρετική.Η καλύτερη μακράν είναι η AEX αλλά δεν κατάφερα ποτέ να κάνω την oss camera να δουλέψει σωστά γιατί με σκέτο apk δεν γίνεται τίποτα, θέλει και ο hal άλλαγμα.Συγγνώμη κιόλας, αλλά ποιο το νόημα να έχεις smartphone σε flight mode για τόσες ώρες ; Επίσης δεν έχει νόημα να μιλάμε για drain σε τέτοια κατάσταση. Εγώ πχ που μιλούσα στα προηγούμενα ποστ για drain, δεν κλείνω τίποτα το βράδυ. Wi-Fi, ΒΤ, sync όλα ανοιχτά Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Ποιο το νόημα να έχω ένα κινητό δίπλα στο κεφάλι ενώ κοιμάμαι?για να με βαράει η ακτινοβολία ή για να με ξυπνάει ο κάθε άκυρος νυχτιάτικα? Από την πρώτη μέρα που είχα κινητό, στον ύπνο ή το έκλεινα ή το έβαζα σε flight mode.Με την στοκ σε flight mode έχανα από 5% μέχρι 20%.όταν υπάρχουν wakelocks θα εμφανιστούν και σε flight mode. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Ποιο το νόημα να έχω ένα κινητό δίπλα στο κεφάλι ενώ κοιμάμαι?για να με βαράει η ακτινοβολία ή για να με ξυπνάει ο κάθε άκυρος νυχτιάτικα? Από την πρώτη μέρα που είχα κινητό, στον ύπνο ή το έκλεινα ή το έβαζα σε flight mode.Με την στοκ σε flight mode έχανα από 5% μέχρι 20%.όταν υπάρχουν wakelocks θα εμφανιστούν και σε flight mode.Πρώτον υπάρχει το DND mode και άρα δεν σε ενοχλούν άσχετοι. Δεύτερον, εσύ που πρότεινες αυτά τα κόλπα για τα wakelocks θα έπρεπε να ξέρεις ότι και με στοκ ρομ μπορείς να ρίξεις αυτή την κατανάλωση στο 3-4% για όλη τη νύχτα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Το πρόβλημα είναι η ακτινοβολία την ώρα που κοιμάσαι που είναι πολύ χειρότερη.Η στοκ δεν μαρέσει, την έχουν παραμελήσει, δεν ξαναγυρίζω. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Το πρόβλημα είναι η ακτινοβολία την ώρα που κοιμάσαι που είναι πολύ χειρότερη.Η στοκ δεν μαρέσει, την έχουν παραμελήσει, δεν ξαναγυρίζω.Α καλά. Ακόμα υπάρχουν τέτοιες θεωρίες? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 (edited) ξέρω γω, εγώ πάντως το βάζω στην πτήση διότι δεν έχει νόημα, είναι άχρηστα όλα όσο κοιμάμαι οπότε ποιος ο λόγος να τραβάω και ακτινοβολία και τώρα που το δουλεύω και τα έχω όλα ανοιχτά δεν κατεβαίνει και δεν είναι μόνο τα wakelock αλλά και ο πολύ καλός κερνελ Edited August 13, 2017 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Έβαλα τον κερνελ Elemental X και το ΑΚΤ profiles. Στα profiles διάλεξα Balance και Zhana. Αυτά αλλάζουν και τον Governor; Γιατί τσέκαρα και είναι ακόμη Interactive. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Τα profiles είναι μόνο για interactive έτσι και αλλιως Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Παίδες δοκίμασα την modded Google cam σε βραδυνές συνθήκες που όλοι λένε ότι βγάζει καλύτερες φώτο από την στοκ κάμερα, αλλά ήταν πιο σκοτεινές οι λήψεις. Πάντα με HDR+. Τι παίζει; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Εμένα ήταν πιο φωτεινές αλλά με πολύ περισσότερο θόρυβο.. έχω paex Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts