Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ούτε έβαλα τίποτα καινούριο ούτε άλλαξα κάτι και το χειρότερο είναι που δεν παίζει σωστά ούτε το wakelock detector Ούτε το bbs για να δω τι το προκαλεί και να το κόψω.Συν ότι έχω κόψει από amplify ένα σωρό.

ΥΓ τελικά ισχύει αυτό με τον ήχο που λέγατε. όταν μιλάω με φίλη που έχει τελευταία stable stock ακούω λες και σκίζει χαρτιά, με το ζόρι την ακούω. βρήκε κανείς λύση σε αυτό?

Edited by johny_pl
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά δοκιμάζω να φλασαρω twrp για να περάσω custom rom και δεν φλασαρει με τίποτα 2 διαφορετικά toolkits δοκίμασα και τιποτα, o bootloader είναι ξεκλειδωτος εννοείται . Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά είναι encrypted η συσκευή .Μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Δοκίμασε με adb εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/how-to/oneplus-3-how-to-unlock-bootloader-t3398733

το ξέρω, αλλά μην το δοκιμάσετε ακόμα.ας ελπίσουμε να γίνει stable
σε aosp που το δοκίμασα έπεσε σε bootloop.
Έχουμε κάτι νεώτερο για XPOSED;

Παίζει κάποια έκδοση που δουλεύει;

Χτες πήρα το κινητό και πέρασα TWRP και MAGISK.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

στην οφισιαλ παίζει ναι, αλλά οχι όλα, λιγα πράγματα προς το παρών.Με 4.1.6 και το μικρόφωνο υπάρχει λύση?

έχω τρομερό drain σε stand by.Κάθε βράδυ χάνω 8% και είναι σε flight mode, σκεφτείτε την μέρα που είναι όλα ανοιχτά.Το φυσιολογικό με flight mode είναι 1-2% το πολύ όχι 8.έχει παρατηρήσει άλλος τόσο πολύ?
Εγώ σε καινούριο μηχάνημα και έχασα 18% χτες το βράδυ σε 6:30 ώρες.

Τι γίνεται ρε παιδιά;

c311b8a1200988b4c3d1e809243cb3ea.jpg4ef5ab3a0178ad3ac629d32d4f7f3324.jpg7d39a91f1578d94cae6b306b4848b89a.jpgbaf9247c480ef26777f930152afc628f.jpg62071433ea341965599b3c788c68c902.jpg

Amazon Fire stick 4k max

εγώ πήγα εδώ και ένα μήνα στην ρομ του siakatanbg και είναι εξαιρετική.1% το τελευταίο βράδυ και είχα παρατήσει και εφαρμογές ανοιχτές και γενικά έχω καμιά 10αρια εφαρμογές να τις αγνοεί το doze.Παρότι στην αρχή όταν την πέρασα είχα τρελό drain δεν έβγαζα ούτε 3 ώρες sot, μετά την ξαναπέρασα χωρίς να κάνω επαναφορά από το tb και είναι όλα άψογα.

το bbs ποτέ δεν κατάλαβα τι λέει, εντελώς δυσνόητο και έχει και 5 ευρώ, ήμαρτον.Το wakelock detector πολύ πιο απλό και εύχρηστο.Επίσης όσοι έχετε magisk έχει ένα module για να κάνει doze και τα google services.πολύ καλό.

εγώ πήγα εδώ και ένα μήνα στην ρομ του siakatanbg και είναι εξαιρετική.1% το τελευταίο βράδυ και είχα παρατήσει και εφαρμογές ανοιχτές και γενικά έχω καμιά 10αρια εφαρμογές να τις αγνοεί το doze.Παρότι στην αρχή όταν την πέρασα είχα τρελό drain δεν έβγαζα ούτε 3 ώρες sot, μετά την ξαναπέρασα χωρίς να κάνω επαναφορά από το tb και είναι όλα άψογα.

το bbs ποτέ δεν κατάλαβα τι λέει, εντελώς δυσνόητο και έχει και 5 ευρώ, ήμαρτον.Το wakelock detector πολύ πιο απλό και εύχρηστο.Επίσης όσοι έχετε magisk έχει ένα module για να κάνει doze και τα google services.πολύ καλό.

Κι εφαρμογές τύπου WhatsApp να φανταστώ είναι εκτός doze? Εγώ έχω το mihome και μου τρώει μόνιμα μπαταρία, και λογικά "απαγορευεται" να το βάλω και σε doze.. Εντύπωση μου κάνει αυτό που λες με το tb μιας και το χρησιμοποιώ συνέχεια!

whats app δεν έχω, έχω viber, yandex, 5 mail, duo, google photos, skype, twitter εκτός doze. Και εγώ συνέχεια με το tb έκανα ριστορ αλλά αυτή την φορά κάτι δεν πήγε καλά.

Όχι ρε τι 5€.

Δωρεάν το δίνουν στους XDA.

Αυτό που βλέπεις από τα παραπάνω ss είναι οτι φταίνε κυρίως google services και wakelocks και λιγότερο τρίτες εφαρμογές όπως FB, Mihome κλπ.

Και αυτό είναι το ζόρι, τι να κάνω με τα Google services. Να κλείσω Google now, Google assistant, map history κλπ;

Sent from my m1 note using Tapatalk

Amazon Fire stick 4k max

εγώ έβαλα το module του magisk που τα κάνει και αυτά doze.επίσης στην κάστομ που έχω τώρα τα έχω βάλει τα περισσότερα από app ops να μην ξεκινάνε μόνα τους και να μην τρέχουν στο background.Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πήγα σε κάστομ και εκεί θα μείνω μια ζωή.Καλή χρυσή η ob και το oos αλλά είσαι περιορισμένος.

εγώ έβαλα το module του magisk που τα κάνει και αυτά doze.επίσης στην κάστομ που έχω τώρα τα έχω βάλει τα περισσότερα από app ops να μην ξεκινάνε μόνα τους και να μην τρέχουν στο background.Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πήγα σε κάστομ και εκεί θα μείνω μια ζωή.Καλή χρυσή η ob και το oos αλλά είσαι περιορισμένος.
Ωραίος.

Το έβαλα και εγώ αυτό το module στο Magisk.

Επίσης πέρασα και τον Franco kernel.

Ξέρεις τίποτα ρυθμίσεις για αυτόν;

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

Amazon Fire stick 4k max

Έβγαλε καινούρια ρομ ο siakatanbg που την λέει Pure Fusion Os, πριν μια ώρα. Τι διαφορά έχει με την άλλη του ρομ? Βρήκα κάτι να ασχοληθώ και απόψε

Καλό θα ήταν να κάνουμε μια λίστα με τις ρομ απο τον κάθε ένα που έχει δοκιμάσει δηλαδή:

Τάδε ρομ υπέρ και κατά.

Έτσι ώστε να έχουμε μια γενική εικόνα.

την δοκιμάζω εγώ την Pure fusion.Μόλις την πέρασα.Δύσκολα θα με κρατήσει, λείπουν πράγματα από την paex που ήταν άψογη όπως πχ το appops.Πάντως είναι τρομερά γρήγορη.Δεν αξίζει ακόμα, χάνει το σήμα στις σιμ.

Και τα εκπληκτικά αποτελέσματα από χτες!!

Έπεσα στο 0.6%/ώρα!! :) :)

65e45b9d06e15dc723490c33948bb6b2.jpg

Amazon Fire stick 4k max

Μετά το doze στα google services?Κάνε και αυτό εδώ και θα δεις ακόμα πιο καλά αποτελέσματα. Δυστυχώς δεν υπάρχει χειρότερη ρουφήχτρα από τα google services.Αποφάσισα να αφήσω την pure fusion και βλέπουμε.Πρώτο βράδυ σε flight mode και είχα 1% wakelock σε 7 ώρες.συνήθως είχα παραπάνω.Είναι νωρίς ακόμα βέβαια και διαβάζω για μικροθέματα γενικά.

Και τα εκπληκτικά αποτελέσματα από χτες!!

Έπεσα στο 0.6%/ώρα!! :) :)

65e45b9d06e15dc723490c33948bb6b2.jpg

Ποιό module έβαλες ;ένα link μπορείς να δώσεις;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα πας στα Modules του magisk και θα το βρεις εκεί στα downloads.Το άλλαξαν ονομασία αλλά γράφει στην περιγραφή για doze στα google services.

https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-enable-doze-google-play-services-t3608783

Edited by johny_pl

την δοκιμάζω εγώ την Pure fusion.Μόλις την πέρασα.Δύσκολα θα με κρατήσει, λείπουν πράγματα από την paex που ήταν άψογη όπως πχ το appops.Πάντως είναι τρομερά γρήγορη.Δεν αξίζει ακόμα, χάνει το σήμα στις σιμ.
Θα βγάλει update σήμερα ή αύριο λένε και για το σήμα και για το WiFi που αργεί να βρει. Όντως πολύ γρήγορη και smooth, θυμίζει paranoid.

για αρχή είναι πάρα πολύ καλή πάντως και θα την κρατήσω.έχωσα και appops και έβαλα να μην κάνει η google wake up το κινητό.ένα measurement Ξέχασα να κόψω και είχε 10% wake, ήμαρτον google, ημαρτον.

Και εγώ στο 10αρι μου έχω εδώ και μία βδομάδα την pure fusion και σπέρνει.

e1619cb3b5b5fbc5d1082bf52ab81e8d.jpg

Black Leather Htc 10 Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

λογικά θα χάνεις την φοβερή κάμερα όμως που έχεις στο htc.

έγινε πορτ η google camera με hdr+

https://www.xda-developers.com/google-camera-hdr-ported/

Δεν χάνω και τπτ. Το port με το hdr+ σπέρνει πραγματικά.

Επίσης χρησιμοποιω και την snap camera hdr beta που είναι επί πληρωμή στο store.

Τωρα σκέφτομαι να βάλω και το arise για τον ήχο.

:)

Black Leather Htc 10 Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks