baiosss Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Λογικό...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Οταν λες fonts μηπως εννοεις για αλλαγη γραμματοσειρας? Γιατι κατι τετοιο δεν υπαρχει και γινεται μονο αν εισαι root με εφαρμογη απ οτο play store. Το μονο που μπορεις να κανεις με τα fonts ειναι να τους αλλαξεις το μεγεθος. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Στην beta γίνεται στα Αγγλικά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Στην beta γίνεται στα Αγγλικά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk A Ok! Beta εχω πολυ καιρο να δοκιμασω. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 πως τα παμε με τις ρομ παιδες?3 κατοχους που ρωτησα μου ειπαν μην ασχοληθεις,απλα περνα τη μπετα κανε ρουτ κ εισαι αρχοντας..ισχυει? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Ναι ισχύει και στο λέω εγώ που είμαι γυρολόγος και δοκίμασα τα πάντα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 και πως θα ξεπερασουμε τις 4 ωρες sot; (μονο wifi on και μια καρτα 2g) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Ευκολα Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 ποσο εύκολα vag; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Με μονο WiFi τουλάχιστον 6 ώρες ειδικά αν είσαι μονοκαρτος Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Ναι ισχύει και στο λέω εγώ που είμαι γυρολόγος και δοκίμασα τα πάντα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk αρα περναω μπετα αυριο κ τελος..ευχαριστω! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 μονοκαρτος και greenify αλλα πανω απο 4 ωρες δεν εχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Για δοκίμασε χωρίς το greenify; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 μονοκαρτος και greenify αλλα πανω απο 4 ωρες δεν εχω δει ElementalX kernel (χρειάζεσαι για να απενεργοποιήσεις touchboost) https://elementalx.org/devices/oneplus-3/ AKT profiles apk (βάλε είτε ΧΑΝΑ είτε Nameless) https://www.androidfilehost.com/?fid=817550096634750829 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Χωρίς powernap δεν γίνεται δουλειά, το doze είναι ρεταλι, τα μισά wakelock περνάνε Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Χωρίς powernap δεν γίνεται δουλειά, το doze είναι ρεταλι, τα μισά wakelock περνάνε Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΔώσε ένα λίνκ για το powernap να το δοκιμάσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Πως να το δοκιμάσεις αφού θέλει xposed και xposed δεν υπάρχει στην 7. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Νόμιζα ότι είναι app (apk) Όχι Xposed Framework Mod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Τα ΑΚΤ που είπε ένας φίλος είναι καλή φάση και βλέπεις βελτίωση αλλά θα χάσεις σε ταχύτητα, multitasking αλλά και πάλι με τα wakelocks να τρέχουν, δουλειά δεν γίνεται όσο επιθετικό και να γίνει το doze που δεν βλέπω να έχουν διάθεση να το κάνουν να κόβει τις ανοησίες τις google.Αλλά δεν είναι μόνο η google, ότι εφαρμογή και να βάλεις έχει μέσα analytics και ems που σκοτώνουν την μπαταρία. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Powernap θέλει xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Τα ΑΚΤ που είπε ένας φίλος είναι καλή φάση και βλέπεις βελτίωση αλλά θα χάσεις σε ταχύτητα, multitasking αλλά και πάλι με τα wakelocks να τρέχουν, δουλειά δεν γίνεται όσο επιθετικό και να γίνει το doze που δεν βλέπω να έχουν διάθεση να το κάνουν να κόβει τις ανοησίες τις google.Αλλά δεν είναι μόνο η google, ότι εφαρμογή και να βάλεις έχει μέσα analytics και ems που σκοτώνουν την μπαταρία. Ε βάζεις και greenify, με ΧΑΝΑ ή nameless δεν μου λείπει η ταχύτητα, με ΧΑΝΑ extreme ναι λαγκάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Όσοι είστε root βάλτε το naptime Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Όσοι είστε root βάλτε το naptime Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δώσε περισσότερες λεπτομέρειες, link κλπ. Tι κόβει, πως το κάνει και αν πρέπει να είναι μαζί με greenify ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Απλά κάνει πιο επιθετικό το doze. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 δώσε περισσότερες λεπτομέρειες, link κλπ. Tι κόβει, πως το κάνει και αν πρέπει να είναι μαζί με greenify ? με ποιες ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Εγώ πάντως με την 4.1.5 είχα τρελή κατανάλωση. Ούτε 2 ώρες οθόνη και 14 ώρες με ζόρι. Έβαλα δοκιμαστικά slim rom και μου έβγαλε 4 ώρες οθόνη και 26 ώρες μακριά από dash. Στάλθηκε από το Slim OnePlus3-T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts